Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες από το X με τα 8 καλύτερα Twitter / X CRM

Κορυφαίο λογισμικό Twitter/X CRM για να αναβαθμίσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ!

Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ο X, παλαιότερα γνωστός ως Twitter, έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο επικοινωνίας ανθρώπων και εταιρειών. Το Twitter παρέχει στις επιχειρήσεις μια ελκυστική πλατφόρμα για να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους, χάρη στην παγκόσμια απήχησή του και τα συνοπτικά μηνύματα. Έχει εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πρόσφατα και οι εταιρείες μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιούν ως ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας δυνητικών πελατών και διαχείρισης σχέσεων πελατών.

Ένα ζωτικό στοιχείο για την αξιοποίηση του δυναμικού εμπορικής ανάπτυξης του Twitter είναι η άρτια εξυπηρέτηση των μέσων Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών (CRM). Αυτά τα εργαλεία βοηθούν τις κοινότητες να βρουν, να καλλιεργήσουν και να μετατρέψουν δυνητικούς πελάτες σε πρόθυμους καταναλωτές, εκτός από το ότι τους υποχρεώνουν να αλληλεπιδρούν με τους υπάρχοντες πελάτες.

Δεν είναι περίεργο που οι εταιρείες χρησιμοποιούν εργαλεία Twitter CRM, έτσι ώστε να μπορούν να προηγηθούν στο παιχνίδι της γενιάς μολύβδου. Ακολουθεί μια κλεφτή ματιά στα κορυφαία εργαλεία Twitter CRM που έχουμε καλύψει:

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Μαύρη μαγεία

Βελτιώνει το προφίλ Twitter με μαγική πλευρική γραμμή για CRM.


Εξερευνώ

Εισερχόμενα

Twitter DM CRM για την καλλιέργεια δυνητικών πελατών, έργων και σχέσεων.


Εξερευνώ

Zoho CRM

Διαχειρίζεται την παρουσία του Twitter, προσελκύει κοινό και παρακολουθεί τις αλληλεπιδράσεις.

Εξερευνώ

Dex

Ολοκληρωμένο Twitter CRM για βελτιωμένη διαχείριση και οργάνωση σχέσεων.


Εξερευνώ

Agile CRM

Ενσωματώνει το Twitter για πολυκαναλικό μάρκετινγκ και αυτοματοποίηση πωλήσεων.


Εξερευνώ

FirstX

Απλοποιεί τη δημιουργία δυνητικών πελατών με αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών και μαζική προσέγγιση DM.


Εξερευνώ

Ανεβάστε το CRM

Μετατρέπει το Twitter σε μηχανή δημιουργίας μολύβδου με πολύτιμα εργαλεία.


Εξερευνώ

TweetHunter

Μεγιστοποιεί την απόδοση επένδυσης (ROI) των tweet με προγραμματισμό, αυτοματισμό και ανακάλυψη δυνητικών πελατών βάσει τεχνητής νοημοσύνης.


Εξερευνώ

Τι είναι το Twitter CRM και ποια οφέλη προσφέρει;

Αναμένεται να αναζητήσει επεξηγήσεις όταν θα μπει στη Διαχείριση Σχέσεων Πελατών (CRM) για πρώτη φορά. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση καθώς το Twitter δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ένα εργαλείο CRM. Ωστόσο, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από την ενοποίηση της πλατφόρμας του Twitter με συστήματα CRM.

Το κοινωνικό δίκτυο υπογραμμίζει αυτή τη σύνδεση ως μια δυνατότητα που απευθύνεται σε τακτικούς χρήστες και ιδιοκτήτες εταιρειών. Ως αποτέλεσμα, μερικοί άνθρωποι χρειάζονται CRM με τις ενσωματωμένες δυνατότητες του Twitter, το οποίο μερικές φορές ονομάζεται Twitter CRM.

Το Twitter CRM είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τη διαχείριση των οπαδών σας, αυτών που ακολουθείτε και πιθανών επιχειρηματικών πελατών και μπορεί να συνδυαστεί με εργαλεία ανάλυσης Twitter για την ενίσχυση της αφοσίωσης.

Τα CRM του Twitter είναι πολύ ωφέλιμα για:

  • Αναζητήσεις πωλήσεων.
  • Αυξάνοντας τους ακόλουθούς σας στο Twitter.

Δεδομένης αυτής της διάκρισης, γιατί οι επιχειρήσεις και οι χρήστες βλέπουν τόσο έντονα την ενοποίηση του συστήματος CRM του Twitter;

  • Περίπου το 85% των επαγγελματιών μάρκετινγκ, σύμφωνα με τον Buffer, χρησιμοποιούν το Twitter CRM για να προωθήσουν τις εταιρείες τους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το ιδανικό εργαλείο για την προώθηση της επωνυμίας και, ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Twitter θεωρείται σημαντικό για το μάρκετινγκ.
  • Η χρήση hashtag, ετικετών και αναφορών βοηθά τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα τι κάνουν οι πελάτες τους και να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για την εμπορία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.
  • Το Twitter CRM συνεργάζεται με συναρπαστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσει μια θετική εντύπωση για την επιχείρηση ή την προσωπική σας επωνυμία. Βοηθά στην καλλιέργεια δυνητικών πελατών και στη μετατροπή τους σε αφοσιωμένους πελάτες.
  • Το Twitter CRM διευκολύνει τη διαρκή επαφή με τους πιστούς πελάτες και αυτούς που δείχνουν σταθερό ενδιαφέρον για τις προσφορές σας.

Λόγω των παραπάνω λόγων, η έννοια του κοινωνικού CRM έχει αποκτήσει αυξανόμενη σημασία, καθώς όλα παίζουν ρόλο στην ωφέλεια της απόδοσης μιας επιχείρησης, αυξάνοντας το εισόδημα. Έτσι, πολλά συστήματα CRM είναι πρόθυμα να συνδυάσουν τις λειτουργίες του Twitter στο λογισμικό τους, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επωφεληθούν από βελτιωμένα αναλυτικά στοιχεία, αλληλεπίδραση κοινού και μελλοντικές γνώσεις ανάπτυξης.

Τούτου λεχθέντος, ας μιλήσουμε για τα κορυφαία εργαλεία Twitter CRM που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εταιρείες για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις καμπάνιες τους για κορυφαία γενιά.

Μαύρη μαγεία

Μαύρη μαγείαΗ συγκέντρωση του στη διαχείριση επαφών και τη δημιουργία δυνητικών πελατών είναι εμφανής στα πολλά χαρακτηριστικά του, που αποσκοπούν κυρίως στη βελτίωση του προφίλ σας στο Twitter αναπτύσσοντας βαθύτερες σχέσεις.

Η «μαγική πλευρική γραμμή» είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που συνδυάζει αβίαστα το Twitter, διευκολύνοντας την καλλιέργεια σχέσεων με υποψήφιους πελάτες και επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Χαρακτηριστικά:

  • Παρακολουθήστε τις συνομιλίες από άτομα που ακολουθείτε, καθώς και από νέους χρήστες στο Twitter.
  • Λάβετε υπενθυμίσεις για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε επαφή με τις αγαπημένες σας επαφές.
  • Παρακολουθήστε την αποτελεσματικότητα των tweet σας με την πάροδο του χρόνου και αντιπαραβάλετέ τα με τις κανονικές αναρτήσεις σας.
  • Μάθετε για τα στοιχεία που επηρεάζουν τη δημοτικότητα συγκεκριμένων tweets.
  • Παρακολουθήστε βασικά δεδομένα όπως τα επίπεδα αφοσίωσης, τον αριθμό των ακολούθων και τη συνέπεια.

Για άτομα που θα χειρίζονταν τις συνδέσεις τους στο Twitter χωρίς να εγκαταλείψουν ποτέ την πλατφόρμα, είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο. Δεν είναι απροσδόκητο ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές Twitter CRM.

Εισερχόμενα

Εισερχόμενα είναι μια εφαρμογή Twitter Direct Message CRM που αυξάνει τις δυνατότητες πωλήσεών σας, καλλιεργώντας ουσιαστικά δυνητικούς πελάτες, διαχειρίζοντας έργα, παρακολουθώντας ζωτικές συνομιλίες, δημιουργώντας πολύτιμες σχέσεις και διασφαλίζοντας έγκαιρη παρακολούθηση με υποψήφιους πελάτες.

Χαρακτηριστικά:

  • Ταξινομήστε και εξάγετε επαφές με ευκολία χρησιμοποιώντας ετικέτες.
  • Ταξινομήστε τις ομιλίες σας σε κατηγορίες για καλά οργανωμένη διαχείριση.
  • Επωφεληθείτε από τις ετικέτες χρήστη για να κάνετε την ανάκτηση και την αναφορά απλή.
  • Κρατήστε τα κρίσιμα DM μπροστά και στο κέντρο καρφιτσώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες συζητήσεις και επισημαίνοντάς τες ως μη αναγνωσμένες.
  • Απλοποιήστε τη διαδικασία εργασίας σας εστιάζοντας αποκλειστικά σε μη αναγνωσμένες συνομιλίες και δίνοντας άμεσες απαντήσεις.

Τα Inboxs έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια για άτομα όπως συγγραφείς περιεχομένου, ελεύθερους επαγγελματίες, συμβούλους, επιχειρηματίες, διευθύνοντες συμβούλους, πρακτορεία και startups που αναζητούν μια αποτελεσματική λύση για τη διευκόλυνση των συζητήσεών τους και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας πωλήσεων μέσω μηνυμάτων.

Zoho CRM

Με τη βοήθεια του Zoho CRM, μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την παρουσία της εταιρείας σας στο Twitter, να βρείτε πιθανούς πελάτες και να συμμετέχετε σε συζητήσεις.

Μέσω της καρτέλας Social Tab της πλατφόρμας, μπορείτε εύκολα να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας στο Twitter με το Zoho CRM δημοσιεύοντας νέο περιεχόμενο και απαντώντας σε μηνύματα και σχόλια.

Χαρακτηριστικά:

  • Μπορείτε να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες ροές για την παρακολούθηση πληροφοριών με συγκεκριμένες φράσεις αναζήτησης, αναρτήσεις από συγκεκριμένους χρήστες και hashtags.
  • Ο Πίνακας εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης στο Zoho CRM προσφέρει μια ενοποιημένη προβολή των σχετικών αλληλεπιδράσεων.
  • Ρυθμίστε τα SalesSignals για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που κάποιος υποψήφιος πελάτης επικοινωνεί μαζί σας ή αναφέρει την επωνυμία σας στο Twitter για να διατηρείται στην κορυφή της αλληλεπίδρασης με υποψήφιους πελάτες.
  • Διακρίνει εύκολα μεταξύ των tweets σχετικά με την εταιρεία σας από νέους υποψήφιους πελάτες και εκείνων από αυτά που βρίσκονται ήδη στη βάση δεδομένων σας CRM.

Διαπίστωσα ότι με το Zoho CRM να έχει ενεργή παρουσία στο Twitter γίνεται ευκολότερο, καθώς είναι μια ενιαία στάση.

Dex

Dex κάνει τη διαχείριση σχέσεων ευκολότερη με τον εξορθολογισμό εργασιών όπως η δικτύωση με επενδυτές και η αναζήτηση στρατηγικών συμμαχιών. Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα Twitter CRM που συνδυάζει επιδέξια σημαντικές δυνατότητες με μια προσιτή διεπαφή.

Χαρακτηριστικά:

  • Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες ή να ομαδοποιήσετε τις επαφές σας με βάση τα κριτήριά σας για την οργάνωση επαφών.
  • Προσθέτοντας σημειώσεις και πραγματοποιώντας συνδέσεις —συχνά χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αναφοράς @— μπορείτε να βελτιώσετε το δικό σας CRM.
  • Μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένα είδη δραστηριοτήτων με το Dex, όπως SMS, συσκέψεις ή δημιουργία μοναδικών αλληλεπιδράσεων.
  • Σχεδιάστε μια επαναλαμβανόμενη παρακολούθηση με τις επαφές σας σε εβδομαδιαία, μηνιαία ή τριμηνιαία βάση.
  • Μπορείτε να ρυθμίσετε περιοδικές υπενθυμίσεις για να παρακολουθείτε τις επαφές σας σε προκαθορισμένες ημερομηνίες στο μέλλον.

Επιπλέον, το Dex σάς παρέχει την ευκολία να έχετε καθημερινές ή συγχρονισμένες με συμβάντα υπενθυμίσεις με δυνατότητα δράσης για να διασφαλίσετε ότι καταγράφετε τις αλληλεπιδράσεις σας για μελλοντική αναφορά.

Agile CRM

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες των επαφών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί τους και να σχεδιάζετε καμπάνιες μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών ενσωματώνοντας το Twitter στο Agile CRM.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαχειριστείτε τις καμπάνιες μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών με ευκολία προγραμματίζοντας email ή tweets με βάση τις προτιμήσεις συγκεκριμένων πελατών.
  • Βελτιώστε τα αποτελέσματα των πωλήσεών σας με την εισαγωγή της προηγμένης δυνατότητας Prospecting.
  • Φορτώστε και συγχρονίστε δεδομένα εύκολα και προς τις δύο κατευθύνσεις, αυτοματοποιώντας εργασίες με ελάχιστη έως καθόλου χειρωνακτική εργασία.
  • Αυτή η τεχνολογία κατευθύνει αυτόματα τους αντιπροσώπους πωλήσεών σας στους πιο σχετικούς πελάτες για παρακολούθηση.

Η εφαρμογή λειτουργιών που εμποδίζουν τους υποψήφιους πελάτες να πέσουν μεταξύ των ρωγμών διευκολύνει την αποτελεσματική διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες.

FirstX

FirstX διευκολύνει τη δημιουργία δυνητικών πελατών, επιτρέποντάς σας να βρίσκετε πιθανούς δυνητικούς πελάτες χρησιμοποιώντας αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών ή hashtag και να τους αποθηκεύετε εύκολα έναν-έναν ή σε μεγάλες ποσότητες.

Χαρακτηριστικά:

  • Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να βρείτε γρήγορα τους κατάλληλους δυνητικούς πελάτες προσθέτοντάς τους στα tweet και στο βιογραφικό τους.
  • Παρακολουθήστε όλους όσοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για tweets για τα θέματα που έχετε επιλέξει.
  • Ξεκινήστε μια μαζική εκστρατεία ενημέρωσης με άμεσο μήνυμα (DM) για να εμπλέξετε τους υποψήφιους πελάτες σας σε μια βαθύτερη συζήτηση.
  • Το FirstX ενημερώνει δυναμικά τις ετικέτες κατάστασης ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε και αλληλεπιδράτε με τους δυνητικούς πελάτες σας.

Μπορείτε να βρείτε και να συγκεντρώσετε ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες με μερικά κλικ και η FirstX θα φροντίσει για τη διαχείριση των χρονικών διαστημάτων για εσάς, προστατεύοντας τον λογαριασμό σας και εγγυώμενη μια ομαλή και μακροχρόνια καμπάνια προβολής.

Ανεβάστε το CRM

Με Ανεβάστε το CRM για το Twitter, μπορείτε να μετατρέψετε την παρουσία σας στο Twitter σε μηχανή δημιουργίας δυνητικών πελατών. Παρόλο που το Upsurge CRM δεν ενσωματώνεται άμεσα με ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, παρέχει ωστόσο πολύτιμα εργαλεία για να ενισχύσετε τις δραστηριότητές σας δικτύωσης και οικοδόμησης σχέσεων, όπως το Twitter.

Χαρακτηριστικά:

  • Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας στο Upsurge CRM εύκολα από τις σχέσεις σας στο Twitter.
  • Παρακολουθήστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, τα δεδομένα συμμετοχής και τις επακόλουθες ενέργειες μετά από αλληλεπιδράσεις χρησιμοποιώντας το Upsurge CRM.
  • Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες εργασιών και υπενθύμισης στο Upsurge CRM για να επιβλέπετε εργασίες που σχετίζονται με τις προσπάθειές σας για δικτύωση στο Twitter.
  • Αρχειοθετήστε σημαντικά έγγραφα που σχετίζονται με τις προσπάθειες δικτύωσης σας, συμπεριλαμβανομένων των slideshows από τις συνομιλίες Twitter.

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία επικοινωνίας στο Upsurge CRM για να στείλετε ενημερώσεις και προσαρμοσμένα μηνύματα σε όλες τις επαφές σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τις οποίες έχετε συνδεθεί στο Twitter.

TweetHunter

TweetHunterΟι λειτουργίες προγραμματισμού και αυτοματισμού της εταιρείας σάς βοηθούν να μεγιστοποιήσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) κάθε tweet που δημοσιεύετε, να ανακτήσετε τις κρίσιμες εβδομαδιαίες ώρες και να διατηρήσετε μια συνεπή παρουσία στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικά:

  • Γρήγορη εισαγωγή και ομαδοποίηση χρηστών σε λίστες σύμφωνα με προηγούμενες αλληλεπιδράσεις ή την προσαρμοσμένη επιλογή σας.
  • Χρησιμοποιήστε το αφοσιωμένο μας AI για να βρείτε νέους πελάτες στο Twitter.
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν εξελιγμένο πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων Twitter που σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την ανάπτυξη του κοινού σας.
  • Παρατηρήστε προσεκτικά πώς αυξάνεται το κοινό σας με βάση την καθημερινή αύξηση των ακολούθων που λαμβάνετε.

Προγραμματίστε τις εβδομάδες περιεχομένου σας, δημιουργήστε τα tweet και τα νήματα σας για δημοσίευση όταν το επιλέξετε και επωφεληθείτε από την εύχρηστη επιλογή “προσθήκη στην ουρά”.

συμπέρασμα

Το ιδανικό εργαλείο Twitter CRM για εσάς θα βασίζεται στον προϋπολογισμό σας, το μέγεθος της εταιρείας σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Οι ισχυρές επιλογές όπως το Zoho CRM ή το Upsurge CRM Social μπορεί να είναι ιδανικές για μεγαλύτερους οργανισμούς με πιο σύνθετες απαιτήσεις CRM. Οι μικρότερες εταιρείες προτιμούν την Dex ή την FirstX ή εκείνες που επικεντρώνονται στην αφοσίωση στο Twitter και στον προγραμματισμό περιεχομένου.

Πριν αποφασίσετε, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις μοναδικές σας ανάγκες και τους διαθέσιμους πόρους σας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την επεκτασιμότητα και τις ενσωματώσεις που παρέχονται από αυτές τις λύσεις για να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζουν τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να βελτιώσετε αυτές τις στρατηγικές με τις κορυφαίες στρατηγικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για επιτυχία και ανάπτυξη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

  Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το φίλτρο ποιότητας για το χρονολόγιο του Twitter