Δημιουργήστε βίντεο YouTube με ισχυρό λογισμικό εγγραφής οθόνης και επεξεργασίας – Camtasia

Η εγγραφή οθόνης, η επεξεργασία βίντεο και η παραγωγή βίντεο στο YouTube είναι απλώς μια βόλτα στο πάρκο όταν χρησιμοποιείτε το Camtasia!

Τα βίντεο είναι το πιο περιζήτητο, δημοφιλές και ευρέως διαδεδομένο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για οδηγίες τεχνολογίας, διαδικτυακά μαθήματα, διαδικτυακά σεμινάρια, επαγγελματικές συναντήσεις και λήψη σημειώσεων, τα βίντεο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τις ακίνητες εικόνες και τα κείμενά σας στην οθόνη του υπολογιστή σας σε βίντεο και να τα δημοσιεύσετε μαζί με ιστολόγια ή άρθρα για να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών. Εάν πιστεύετε ότι οι τεχνολογικές σας δεξιότητες είναι ανεπαρκείς για να το πετύχετε αυτό, διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς Camtasia Screen Recorder και το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μπορεί να σας εξουσιοδοτήσει.

Γιατί πρέπει να δημιουργείτε βίντεο YouTube υψηλής ποιότητας;

Η ποιότητα του βίντεό σας στο YouTube μιλάει για την επωνυμία του καναλιού σας στο YouTube. Οι άνθρωποι μπορούν να εμπιστεύονται και να χρησιμοποιούν το περιεχόμενό σας όταν βλέπουν αυθεντικό περιεχόμενο βίντεο μαζί με επαγγελματική επεξεργασία.

Μπορεί να έχετε δει κινούμενα σχέδια, προβολές διαφανειών, σχολιασμούς, υπερσυνδέσμους και εφέ εικόνας σε πολλά βίντεο του YouTube. Οι δημιουργοί premium περιεχομένου συνήθως παράγουν τέτοια βίντεο. Είναι καιρός να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες στο βίντεό σας και να τραβήξετε την προσοχή του κοινού-στόχου.

Τα βίντεο YouTube υψηλής ποιότητας προσφέρουν επίσης ανώτερη ποιότητα ήχου. Ως εκ τούτου, το περιεχόμενό σας θα φέρει περισσότερες προβολές, σχόλια και «μου αρέσει». Είναι καλό για τον στόχο εσόδων από διαφημίσεις YouTube.

Η προηγμένη ποιότητα και η επεξεργασία βίντεο σάς επιτρέπουν επίσης να αυξήσετε τις δυνατότητες μάρκετινγκ συνεργατών σας. Τοποθετείτε διαδραστικούς συνδέσμους προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προωθείτε στο βίντεο του YouTube.

Επομένως, όταν αλληλεπιδράτε με το κοινό στο βίντεο και εξηγείτε τη χρησιμότητα αυτών των προωθούμενων αγαθών/υπηρεσιών, οι χρήστες μπορούν να κάνουν απευθείας κλικ στον σύνδεσμο στο βίντεο και να μεταβούν σε μια αγορά όπου είναι διαθέσιμα τα είδη. Αυτή η πρακτική αυξάνει τα ποσοστά μετατροπών μάρκετινγκ θυγατρικών σας.

Πώς σας βοηθά το ισχυρό λογισμικό να ξεχωρίζετε;

Χρειάζεστε ένα ισχυρό λογισμικό εγγραφής οθόνης και επεξεργασίας βίντεο για να κάνετε διάφορα κόλπα στο YouTube, στο Facebook ή στα βίντεο άρθρων σας. Οι θεατές προτιμούν βίντεο με εφέ αντί για απλά βίντεο. Επίσης, στους αναγνώστες αρέσει να διαβάζουν άρθρα που συνοδεύουν επίσης επεξήγηση βίντεο για να αφομοιώσουν εύκολα το θέμα για το οποίο γράφετε.

Ένα τέτοιο λογισμικό είναι το Camtasia. Τέτοιες εφαρμογές σάς βοηθούν να ξεχωρίζετε σε οποιεσδήποτε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το TikTok, το Instagram και το YouTube, προσφέροντας τα εξής:

#1. Το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο προσφέρει επαγγελματικά εφέ βίντεο. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε με λίγα κλικ και να δώσετε στα βίντεό σας επαγγελματική εμφάνιση.

#2. Μπορείτε να εγγράψετε σχεδόν τα πάντα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που προσφέρουν επίσης λειτουργίες εγγραφής οθόνης. Έτσι, η δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων, εκπαιδευτικών βίντεο, σημειώσεων συναντήσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων γίνεται εύκολα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Μουσική YouTube στον επιτραπέζιο υπολογιστή Linux

#3. Τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση με διαδραστικότητα είναι στην τάση. Μπορείτε να τα προσθέσετε στα βίντεό σας στο YouTube και να αυξήσετε τις μετατροπές χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όπως το Camtasia.

#4. Μετατρέψτε στατικές εικόνες ή στιγμιότυπα οθόνης σε βίντεο με οδηγίες με σχολιασμό. Για το σκοπό αυτό, εφαρμογές όπως το Camtasia διαθέτουν μεταβάσεις, ηχογράφηση, κλειστούς υπότιτλους και κινούμενα σχέδια.

#5. Τέτοιες εφαρμογές σάς επιτρέπουν να αφαιρέσετε το φόντο και να το αντικαταστήσετε με επαγγελματικό υλικό βίντεο για να εισαγάγετε έναν επιπλέον παράγοντα εντυπωσιασμού στα βίντεο μάρκετινγκ.

Πάνω απ ‘όλα, το επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εγγραφής οθόνης σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τα βίντεό σας στο κοινό πιο γρήγορα. Απλά πρέπει να επενδύσετε στην εφαρμογή μία φορά και να εξοικονομήσετε χρήματα για εργασίες εξωτερικής ανάθεσης ή πρόσληψη επαγγελματία πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Τι είναι η Camtasia;

Το Camtasia είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο με λειτουργίες εγγραφής οθόνης και λήψης κάμερας web. Η TechSmith Corporation έχει αναπτύξει αυτό το λογισμικό δύο σε ένα, ειδικά για δημιουργούς περιεχομένου.

Το λογισμικό δεν χρειάζεται ο χρήστης να υποβληθεί σε εκτενή εκμάθηση και εκπαίδευση. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) είναι εύκολο να κατανοηθεί και να εφαρμοστεί ενώ εργάζεστε σε ένα έργο παραγωγής βίντεο.

Επιπλέον, η εφαρμογή συνοδεύεται από έτοιμα πρότυπα επεξεργασίας βίντεο, επαγγελματικά εφέ και κινούμενα σχέδια. Μπορείτε απλά να σύρετε και να αποθέσετε τα σύνθετα στοιχεία στο βίντεό σας για να το κάνετε να φαίνεται ξεχωριστό.

Το λογισμικό είναι εξαιρετικό για τις ακόλουθες εργασίες:

#1. Καταγράψτε περιεχόμενο από κάμερα web, οθόνη υπολογιστή, οθόνη κινητού Android (απαιτείται εφαρμογή Microsoft Your Phone), ήχο συστήματος και εξωτερικό μικρόφωνο για παραγωγή βίντεο.

#2. Γυαλίστε το βίντεό σας με εφέ και επεξεργαστείτε το για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα μέρη.

#3. Άμεση αλλαγή μεγέθους και αποθήκευση του βίντεο εξόδου σε συμβατές μορφές για YouTube, Facebook, Instagram και πολλά άλλα.

Τώρα, μπορείτε να ρωτήσετε τι περιεχόμενο μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτό το εργαλείο. Υπέροχες ερωτήσεις! Εδώ είναι τι μπορείτε να φτιάξετε σε αυτό:

  • Ηχογραφημένα διαδικτυακά σεμινάρια
  • Βίντεο με οδηγίες τεχνολογίας
  • Επεξηγηματικά βίντεο
  • βίντεο YouTube
  • βίντεο στο Facebook
  • Βίντεο Instagram
  • Λογισμικό και βίντεο επίδειξης προϊόντων
  • Εγγραφή παρουσιάσεων παρουσίασης
  • Καταγραφή επαγγελματικών συναντήσεων
  • Προσθήκη μεταγραφών στη σύσκεψη

Τα παραπάνω είναι μερικές δημοφιλείς εργασίες που κάνουν τακτικά οι δημιουργοί περιεχομένου. Με την Camtasia, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες. Μπορείτε να δείτε τη βιβλιοθήκη περιουσιακών στοιχείων του και να δημιουργήσετε δημιουργικές ιδέες για τα βίντεό σας μάρκετινγκ για να τραβήξετε την προσοχή των μαζών.

Πώς να αποκτήσετε την Camtasia

Μπορείτε να κατεβάσετε ένα δοκιμαστικό αντίγραφο της Camtasia για περίοδο αξιολόγησης 30 ημερών. Τα βίντεο που θα δημιουργήσετε εντός αυτής της περιόδου θα έχουν ένα υδατογράφημα της Camtasia. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βίντεο δοκιμαστικής περιόδου για εμπορικούς σκοπούς, σκοπούς εκπαίδευσης και συγκριτικής αξιολόγησης.

Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να πάρετε μια premium άδεια από την Camtasia. Οι άδειες είναι διαθέσιμες ανά χρήστη. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορετικές τιμές για αγορές μαζικών αδειών όταν προέρχεστε από επιχείρηση, εκπαιδευτικό ίδρυμα, δημόσιο ή μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Ελέγξτε το τιμολόγηση σελίδα για λεπτομερή ανάλυση.

Όταν αγοράζετε μια άδεια, η TechSmith εγγυάται ότι θα σας αποστείλει δωρεάν την αναβάθμιση του επόμενου έτους.

ΛΣ και άλλες απαιτήσεις

Μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή σε έκδοση Microsoft Windows 10 (64-bit) 1909 ή νεότερες συσκευές. Το Camtasia είναι επίσης συμβατό με υπολογιστές macOS 10.15 ή νεότερους.

Δεδομένου ότι θα εκτελείτε εργασίες που απαιτούν υψηλή επεξεργασία και μνήμη βίντεο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε επεξεργαστές Intel 6th Gen ή νεότερες για το σύστημα Windows μαζί με 8 GB ή μεγαλύτερη μνήμη RAM.

  Πώς να δείτε τον χρόνο παρακολούθησης στις εφαρμογές YouTube

Για Macbook, θα έχετε την καλύτερη απόδοση και ταχύτητα παραγωγής στα τσιπ Apple M1, M1 Pro και M1 Pro Max.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο ή εικόνας, δεν χρειάζεται να αναζητάτε λειτουργίες σε διαφορετικούς χώρους. Όλες οι δυνατότητες του Camtasia είναι διαθέσιμες στη γραμμή εργαλείων, κάτω από το εικονίδιο εγγραφής στην επάνω αριστερή γωνία.

Θα βρείτε όλες τις λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο και λήψης οθόνης στο Toolbar, όπως:

  • Τα μέσα είναι ένα μέρος για βίντεο, ήχο, εικόνες, PPT κ.λπ.
  • Τα Αγαπημένα είναι το κατάλληλο μέρος για εφέ και σχολιασμούς που χρησιμοποιούνται συχνά.
  • Η Βιβλιοθήκη περιλαμβάνει λογότυπα, κινούμενα σχέδια, πρότυπα κ.λπ.
  • Οι σχολιασμοί σάς επιτρέπουν να προσθέτετε σχήματα, κείμενο, γραφικά ή μωσαϊκά εφέ στο περιεχόμενο.
  • Οι συμπεριφορές σάς επιτρέπουν να προσθέτετε κινούμενα σχέδια φόντου σε βίντεο και κείμενα.
  • Μεταβαίνει σε φυσική ανάμειξη πολλών αποκομμάτων.
  • Η αφήγηση φωνής σάς δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσετε τη φωνή σας μέσω μικροφώνου.
  • Τα κινούμενα σχέδια σάς βοηθούν να προσαρμόσετε τα εφέ μετάφρασης, ζουμ, κλίσης ή περιστροφής.
  • Τα εφέ δρομέα σάς επιτρέπουν να δώσετε έμφαση στον δείκτη του ποντικιού χρησιμοποιώντας γραφικά 3D ή 2D.
  • Τα οπτικά εφέ είναι για περιγράμματα βίντεο, αλλαγή χρώματος και τροποποίηση ρυθμού καρέ (FPS).
  • Οι υπότιτλοι υπάρχουν για να προσθέσετε υπότιτλους στα βίντεο του άρθρου ή του ιστολογίου σας.
  • Η διαδραστικότητα σάς βοηθά να προσθέτετε κουίζ, δημοσκοπήσεις, έρευνες και υπερσυνδέσμους στο περιεχόμενο.
  • Τα Audio Effects προσφέρουν λειτουργίες fade-in, fade-out και μείωσης θορύβου

Χαρακτηριστικά παραγωγής βίντεο Premium του Camtasia

Βίντεο μεσολάβησης

Τα βίντεο μεσολάβησης κάνουν την επεξεργασία βίντεο 8K, 4K, 2K ή HF πιο γρήγορη σε συσκευές ελάχιστης διαμόρφωσης.

Όταν εφαρμόζετε την εντολή Δημιουργία βίντεο μεσολάβησης, η Camtasia αποδίδει το βίντεο σε περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας για ταχύτερη επεξεργασία. Η Camtasia επαναφέρει την ανάλυση στην αρχική της κατάσταση όταν αποθηκεύετε το τελικό περιεχόμενο.

Camtasia Assets Library

Η τελευταία έκδοση έρχεται με περισσότερα στοιχεία από την προηγούμενη. Για παράδειγμα, η Βιβλιοθήκη Camtasia 2022 έχει πάνω από 1.000 στοιχεία παραγωγής βίντεο, που είναι περισσότερα από την προκάτοχό της Camtasia 2021.

Θα βρείτε δωρεάν και εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια, μετρητές χρόνου, κομμάτια ήχου, ενδείξεις, κουμπιά προώθησης, κιτ καναλιών και πολλά άλλα.

Αυτόματη αντικατάσταση δρομέα

Εάν δημιουργείτε βίντεο σε οθόνη 1920 X 1080 pixel, αλλά αποδίδετε το τελικό περιεχόμενο σε βίντεο 4K, οι δρομείς ενδέχεται να γίνουν θολοί. Η Camtasia επιλύει αυτό το ζήτημα αντικαθιστώντας τον κέρσορα με έναν παρόμοιο διανυσματικό δρομέα με απροσδιόριστη ανάλυση.

Camtasia Home

Το πιο πρόσφατο Camtasia συνοδεύεται από ένα λαμπερό νέο Camtasia Home, μια οθόνη που λειτουργεί σαν πίνακας εργαλείων δημιουργών περιεχομένου. Η νέα διεπαφή εμφανίζει τρία κουμπιά εκκίνησης: Ξεκινήστε, Εκμάθηση και Πόροι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά Εκμάθηση και Πόροι εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε βοήθεια, υποστήριξη και περιεχόμενο εκμάθησης. Εναλλακτικά, ξεκινήστε την εγγραφή οθόνης ή την επεξεργασία βίντεο χρησιμοποιώντας το κουμπί Ξεκινήστε.

Το αρχικό παράθυρο εμφανίζει επίσης μια γλαφυρή σφραγίδα χρήστη στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Εκεί βλέπετε το όνομα χρήστη, την έκδοση της εφαρμογής και τον τύπο άδειας χρήσης.

Camtasia και Audiate Sync

Εάν χρειάζεστε επεξεργασία ήχου στούντιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Audiate από την TechSmith. Χρησιμοποιώντας την ενσωμάτωση Audiate και Camtasia, μπορείτε να στείλετε κομμάτια ήχου στο Audiate με ένα μόνο κλικ. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε λάθη και να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου στο Audiate. Αργότερα, μπορείτε να μεταφέρετε απρόσκοπτα τον ήχο πίσω στο συνεχιζόμενο έργο Camtasia.

  Πώς να κάνετε παύση του YouTube όταν κοιτάτε μακριά από την οθόνη σας [Chrome]

Επεξεργασία διαδρομής δρομέα

Εργάζεστε σε βίντεο με οδηγίες, επιδείξεις λογισμικού ή επαγγελματικές παρουσιάσεις και χρειάζεστε διαδρομές δρομέα; Προσθέστε το εύκολα με το εργαλείο επεξεργασίας διαδρομής δρομέα της Camtasia. Χρησιμοποιεί τη μέθοδο TREC για να προσθέσει διαδρομές δρομέα σε εγγεγραμμένες οθόνες.

Σας επιτρέπει επίσης να προσθέτετε εφέ έμφασης σε κουμπιά παρότρυνσης για δράση ή συνδέσμους αγορών όταν παίρνετε τον κέρσορα σε αυτά τα εφέ.

Οπτικά εφέ

Το Camtasia συνοδεύεται από περισσότερα από 10 εφέ βίντεο όπως Ταχύτητα κλιπ, Drop shadow, Interactive hotspot, Motion blur κ.λπ. Ωστόσο, η έκδοση 2022 έχει τα ακόλουθα πρόσθετα εφέ:

  • 30 επιταχυνόμενες μεταβάσεις GPU
  • Εφέ blend mode και προεπισκόπηση αιώρησης
  • Συνδυάστε το εύρος με προηγμένες ρυθμίσεις
  • Εφέ Spotlight στα Windows
  • Εφέ Outline Edges στα Windows

Καμβάς Καμτάσια

Το Camtasia Canvas είναι ο επεξεργαστής όπου συμβαίνει όλη η μαγεία. Τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά είναι:

  • Μηχανή αλληλεπίδρασης καμβά για χρήση σε πολλαπλές πλατφόρμες.
  • Το Align-assist σάς καθοδηγεί να ευθυγραμμίσετε τα μέσα χρησιμοποιώντας αλληλεπιδράσεις οριοθέτησης.
  • Τροποποιήστε τα σημεία αγκύρωσης οποιουδήποτε μέσου.
  • Κλείσιμο σημείου αγκύρωσης για αυτόματη ευθυγράμμιση μέσων

Το Canvas υποστηρίζει επίσης διάφορες διαστάσεις περιεχομένου για διαφορετικούς ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε τα ακόλουθα μεγέθη βίντεο:

  • 1080p HD
  • 4K UHD
  • 720p HD
  • 820×462 βίντεο εξωφύλλου Facebook
  • Βίντεο Instagram 640×640

Η εξαγωγή βίντεο γίνεται επίσης εύκολη με το Camtasia Canvas. Τώρα μπορείτε να εξάγετε αυτόματα βίντεο στις ακόλουθες πλατφόρμες:

  • Google Drive
  • YouTube
  • Vimeo
  • Knowmia
  • Screencast.com
  • TechSmith Video Review

Έμφαση ήχου/Παπάκι

Το YouTube ή άλλα βίντεο μάρκετινγκ ενδέχεται να περιέχουν βαθμολογίες στο παρασκήνιο και φωνητικό σχόλιο. Είναι επίσης συχνό σε ηχογραφημένα παιχνίδια. Εάν θέλετε να ακούτε τη μουσική όταν λέτε κάτι σημαντικό, μπορείτε να το κάνετε αυτό με μερικά κλικ. Απλώς εφαρμόστε την εντολή Έμφαση ήχου από τα εφέ ήχου για να πείτε στην εφαρμογή ποια ακολουθία ήχου πρέπει να είναι αθόρυβη.

Χαλάκια πολυμέσων

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να προσθέσετε κείμενα σε φόντο βίντεο ή να κάνετε το βίντεο να εμφανίζεται μέσω κειμένου. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε τα κείμενα διαφανή σε ένα βίντεο. Το Media Mats σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε κάλυψη περιεχομένου με ένα μόνο κλικ. Προτείνει επίσης στους δημιουργούς περιεχομένου ποια πρόσθετα εφέ θα κάνουν το περιεχόμενο πιο ελκυστικό.

Αναζήτηση πίνακα ή LUT

Τα εφέ LUT σάς επιτρέπουν να χρωματίζετε τα βίντεό σας αμέσως. Σύρετε και αποθέστε το εφέ από την ενότητα Εφέ βίντεο και αλλάξτε την Ένταση για να λάβετε διάφορους χρωματικούς τόνους. Θα μπορούσαν να υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες χρωματικών τόνων όπως ξεθωριασμένο, πραγματιστικό, φρίκη, νύχτα, κίτρινο και πολλά άλλα.

Εγγραφή κάμερας και οθόνης

Η γραμμή εργαλείων Εγγραφή έχει τις ακόλουθες επιλογές:

  • Επιλογή ανάλυσης οθόνης για εγγραφή
  • Επιλογή περιοχής οθόνης για εγγραφή
  • Επιλογή webcam
  • Επιλογή εισόδων μικροφώνου
  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση εισόδων ήχου συστήματος

Επιπλέον, μπορεί να συγχρονιστεί με κάρτες λήψης κάμερας και εικονικές κάμερες για εγγραφή περιεχομένου.

Πρότυπα Camtasia

Τα πρότυπα Camtasia είναι έτοιμα προς χρήση στοιχεία παραγωγής βίντεο για βίντεο όπως οδηγίες, επιδείξεις, εκπαίδευση κ.λπ. Επιλέξτε ένα από τον Διαχειριστή προτύπων και προσθέστε το περιεχόμενο κειμένου σας για να λάβετε ένα εκπληκτικό εκπαιδευτικό βίντεο.

Τελικές Λέξεις

Πολύ λίγες εφαρμογές προσφέρουν βολική επεξεργασία βίντεο και εγγραφή οθόνης σε ένα πακέτο. Το Camtasia είναι το κορυφαίο όνομα που εμπιστεύονται οι αξιόλογοι YouTubers και οι επηρεαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν χρειάζονται να παράγουν εξαιρετικά δημιουργικό και επαγγελματικό περιεχόμενο για το κοινό τους.

Τώρα έχετε διαβάσει τη μυστική συνταγή και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Camtasia για το YouTube ή οποιαδήποτε άλλα βίντεο. Θα ξοδέψετε λιγότερο χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία βίντεο υψηλής ποιότητας και περισσότερο χρόνο για δημιουργικό καταιγισμό ιδεών. Και, φυσικά, θα εξοικονομήσετε πολλά στην παραγωγή βίντεο. Επιπλέον, θα πρέπει να δείτε μια απότομη αύξηση των εσόδων σας επίσης.