Δημιουργήστε έναν αντικατοπτρισμένο κρυπτογραφημένο φάκελο και συγχρονίστε νέα αρχεία σε αυτόν [Windows]


Τα αντίγραφα ασφαλείας του cloud έχουν γίνει πολύ κοινά με τον αυξανόμενο αριθμό υπηρεσιών που προσφέρουν μονάδες cloud σε μεμονωμένους τελικούς χρήστες. Εκείνοι που δεν εμπιστεύονται πολύ τις μονάδες cloud ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν έναν σκληρό δίσκο ή άλλες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να μην χαθούν τα δεδομένα τους. Τούτου λεχθέντος, είναι μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία, ένας κύκλος που πρέπει να εκτελείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε τα νεότερα αρχεία που έχετε προσθέσει να δημιουργούνται πάντα αντίγραφα ασφαλείας. Γνωρίστε το Crococrypt. είναι μια απλή εφαρμογή κρυπτογράφησης που δημιουργεί έναν αντικατοπτρισμένο κρυπτογραφημένο φάκελο οποιουδήποτε φακέλου επιλέγετε. Αποθηκεύει ένα αρχείο κλειδιού αποκρυπτογράφησης στο σύστημά σας. Χωρίς το αρχείο κλειδιού, τα κρυπτογραφημένα αρχεία σας δεν μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν. Η εφαρμογή συγχρονίζει επίσης νέα αρχεία που προστέθηκαν σε έναν φάκελο στο κρυπτογραφημένο αντικατοπτρισμένο κοντέινερ.

  Πώς να τραβήξετε ένα Time-lapse με την DSLR ή την κάμερα χωρίς καθρέφτη

Το Crococrypt έχει και πλήρη εγκατάσταση και φορητή έκδοση. Πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το Αρχείο κλειδιού και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα το χάσετε ποτέ, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας.

Αφού ρυθμίσετε το αρχείο κλειδιού, μπορείτε να επιλέξετε ποιους φακέλους θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και πού να τα αντιγράφετε. Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο με τοπικές ή εξωτερικές μονάδες δίσκου, όσο και με μονάδες δίσκου δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι ο φάκελός σας μπορεί να βρίσκεται στο σύστημά σας, αλλά μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία. Επιλέξτε το φάκελο από την καρτέλα «Κοντέινερ». Ο φάκελος “Πηγή” είναι ο φάκελος για τον οποίο δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και ο φάκελος “Κοντέινερ” είναι η κρυπτογραφημένη κατοπτρισμένη έκδοση αυτού του φακέλου. Λάβετε υπόψη ότι η μετακίνηση του φακέλου προέλευσης θα σπάσει τη δυνατότητα «συγχρονισμού».

  Πώς να εγγράψετε μια οθόνη στα Windows 10

Αφού ρυθμίσετε τόσο τον φάκελο προέλευσης όσο και το κοντέινερ του, το Crococrypt θα συγχρονίσει τα αρχεία και θα τα κρυπτογραφήσει. Εκτελεί συγχρονισμό και κρυπτογράφηση στο παρασκήνιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί αποκρυπτογράφησης για να εξαγάγετε όλα τα αρχεία από ένα κοντέινερ και το κουμπί Εξερεύνηση για να τα προβάλετε στην Εξερεύνηση των Windows.

Κατεβάστε το Crococrypt για Windows