Δεν είστε σίγουροι ποιος διαβάζει τα email σας; Δοκιμάστε αυτά τα 11 εργαλεία παρακολούθησης email

Στέλνεις ένα email και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για το επόμενο βήμα – θα φτάσει το email στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, θα το ανοίξει ο παραλήπτης και ο κύκλος θα συνεχιστεί.

Όλοι έχουμε πάει σε αυτό το μέρος χωρίς να έχουμε ιδέα τι συνέβη με το email που στείλαμε. Ως εκ τούτου, το εργαλείο παρακολούθησης email έρχεται ως ο ιππότης με λαμπερή πανοπλία.

Νωρίτερα ήταν σύνηθες να αναρωτιόμαστε για το τι συνέβη με τα email. Μπορεί να έχετε προσθέσει μια συναρπαστική παρότρυνση για δράση, ένα ελκυστικό σώμα, ακόμη και μια συναρπαστική γραμμή θέματος στο email σας για να διασφαλίσετε ότι οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτό.

Ωστόσο, ο παραλήπτης δεν ανοίγει ή δεν επιβεβαιώνει κάθε μήνυμα για διάφορους λόγους – άσχετο, δεν ενδιαφέρεται, είναι απασχολημένος κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, οι αποστολείς κάθονται και περιμένουν την επαναφορά και στέλνουν τα επακόλουθα email για να απαντήσουν.

Το καλύτερο είναι ότι υπάρχουν πλέον ευκολότεροι τρόποι παρακολούθησης email που μπορεί κανείς να επιλέξει. Περιλαμβάνει εργαλεία παρακολούθησης email που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν εάν οι παραλήπτες έχουν διαβάσει το email, το έχουν διαγράψει, το έχουν επισημάνει ως ανεπιθύμητο κ.λπ.

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα email χρησιμοποιώντας εργαλεία ή λογισμικό;

Όταν χρησιμοποιείτε λογισμικό παρακολούθησης email, επισυνάπτει μια διαφανή και μοναδική εικόνα (pixel παρακολούθησης ή 1×1 pixel) στην αλληλογραφία. Το email στέλνει τα δεδομένα πίσω στη βάση δεδομένων εάν ο παραλήπτης το ανοίξει και ο χρόνος που αφιερώθηκε για την ανάγνωσή του. Ορισμένα εργαλεία έχουν τη δυνατότητα να δείχνουν και την τοποθεσία του παραλήπτη.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε λογισμικό παρακολούθησης email;

Το λογισμικό παρακολούθησης email δεν περιορίζεται στη γνώση των λεπτομερειών των email μετά την αποστολή τους. Είναι εύκολο να προσδιορίσετε την καλύτερη στιγμή για να στείλετε email χρησιμοποιώντας το λογισμικό. Το εργαλείο ευθυγραμμίζεται εύκολα με το πρόγραμμα του παραλήπτη, όπως όταν συνήθως ανοίγει τα email του – απόγευμα, πρωί, κ.λπ. Προσφέρει επίσης κατανόηση του περιεχομένου του email που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνάφειάς του στο μέλλον.

Ας μπούμε μέσα και ας γνωρίσουμε τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης email που μπορεί κανείς να επιλέξει.

  Πώς να απενεργοποιήσετε ή να επανεκκινήσετε το Samsung Galaxy S20

Mailtrack

Mailtrack μπορεί να βοηθήσει στην εύκολη παρακολούθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Gmail δωρεάν. Το εργαλείο μπορεί να ελέγχει τη δραστηριότητα email των χρηστών, όπως πότε ανοίγουν την αλληλογραφία και πόσες φορές την άνοιξαν. Μαζί με αυτό, τα δεδομένα είναι ασφαλή από τρίτα μέρη και είναι συμβατά με το απόρρητο. Στέλνει επίσης μια ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο όταν ο παραλήπτης ανοίγει το email.

Ράβδωση

Το Streak έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται εισιτήρια υποστήριξης, υποψηφίους, αγοραστές, πωλητές, δυνητικούς πελάτες, επενδυτές, έργα και συνεργάτες μέσω του Gmail. Το εργαλείο παρακολουθεί τις πληροφορίες σχετικά με τις επαφές, τις σωληνώσεις και τις εργασίες στην τσέπη σας ή στα εισερχόμενά σας αμέσως. Προσαρμόστε το εργαλείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, όπως συγκέντρωση κεφαλαίων, πωλήσεις, προσλήψεις, ακίνητα, υποστήριξη, επιχειρηματική ανάπτυξη και διαχείριση έργων.

Επεξεργαστείτε, προσθέστε ή συνεργαστείτε με την ομάδα για να εργαστείτε με αυτό το εργαλείο παρόμοια με ένα υπολογιστικό φύλλο. Προσφέρει επίσης δυνατότητες για ομαδοποίηση, υποστήριξη και φιλτράρισμα των δεδομένων σε οποιαδήποτε διαμόρφωση για την κατανόηση των σημείων συμφόρησης. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης ειδοποιήσεις όταν σημειώνεται πρόοδος, ορίζουν υπενθυμίσεις και παρακολουθούν εργασίες.

Hunter MailTracker

Hunter MailTracker είναι δωρεάν και απλή παρακολούθηση email για το Gmail που δείχνει ποιος ανοίγει το email και πόσες φορές. Μπορεί εύκολα να παρακολουθεί το email χρησιμοποιώντας την επέκταση MailTracker, να γνωρίζει πότε ανοίγει απευθείας στο Gmail και να κάνει τις επιθυμητές ενέργειες, όπως η παρακολούθηση.

Ναι

Λάβετε μια άμεση ειδοποίηση μόλις ο παραλήπτης ανοίξει το email με το οποίο στείλατε Ναι. Προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την προβολή συνημμένων και το κλικ σε συνδέσμους για τη δημιουργία σχέσεων. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν το εργαλείο στο Gmail ή το Outlook, να στείλουν email και να λάβουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Θα ειδοποιήσει τους υποψήφιους που διαβάζουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προγραμματίσουν τις επόμενες συναντήσεις και να κάνουν κράτηση για συναντήσεις. Αντιπροσωπεύει την απόδοση email όπως αφοσίωση, ποσοστά απαντήσεων, ποσοστά ανοίγματος, εβδομαδιαία ανάλυση, περιεχόμενο κορυφαίας απόδοσης, email, ολόκληρο το ιστορικό και τάσεις.

Εκτός από την παρακολούθηση email, το εργαλείο είναι ιδανικό για προγραμματισμό συσκέψεων, καμπάνιες πολλαπλών καναλιών, παρακολούθηση συνημμένων, αναφορές και αναλυτικά στοιχεία, ενσωμάτωση LinkedIn, ενοποίηση Salesforce και πρότυπα email.

Σαλεσάντι

Δώστε νέα εμφάνιση στο σχέδιο επικοινωνίας με το κρύο email σας με το Saleshandy που μπορεί να μετρήσει τη συμπεριφορά των παραληπτών, να αυτοματοποιήσει τις επακόλουθες ενέργειες και να ενσωματώσει αποτελεσματικά τη ροή εργασίας. Ο στόχος είναι να αναλυθεί η εγγραφή email του Outlook και του Gmail για μετατροπή δυνητικού πελάτη. Προσφέρει 10x αφοσίωση, περισσότερες μετατροπές και εξοικονομεί χρόνο με την αυτοματοποίηση και την εξατομίκευση.

  Όλα τα οχήματα συμβατά με το Apple CarPlay από τον Μάρτιο του 2020

Το εργαλείο προσφέρει έναν προσαρμοσμένο τομέα παρακολούθησης, το τυχαίο διάστημα μεταξύ email, email που χρησιμοποιούν προσωπικούς λογαριασμούς (ή επίσημους) και εξατομικευμένο περιεχόμενο email. Μαζί με αυτό, η εξατομικευμένη αυτοματοποιημένη παρακολούθηση το καθιστά πλεονέκτημα για τους χρήστες που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της γραμμής θέματος ή του περιεχομένου email.

Δεξιά Εισερχόμενα

Δεξιά Εισερχόμενα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε όταν πρόκειται για παρακολούθηση email που λειτουργεί σε Safari, Chrome και Firefox. Αυτό το εργαλείο παρακολούθησης email στοχεύει να φτάσει στο επόμενο επίπεδο, από τη σύνταξη μηνυμάτων έως την παρακολούθηση τους. Οι χρήστες μπορούν να γράψουν email, να τα προγραμματίσουν και να παρακολουθήσουν άμεσα.

Το αυτοματοποιημένο εργαλείο έχει διευκολύνει τους χρήστες να προσεγγίσουν τον επιθυμητό πελάτη χρησιμοποιώντας τέλεια αποσύνδεση. Έρχεται με πρότυπα με ένα κλικ που μπορεί κανείς να βελτιστοποιήσει ή να προσαρμόσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους για την αποφυγή λαθών. Επίσης, οι σημειώσεις με βάση τα συμφραζόμενα το καθιστούν ιδανικό για πολλαπλές συνομιλίες και άλλα μοτίβα που υπενθυμίζουν βασικές λεπτομέρειες.

YAMM

Αν θέλετε να συγχωνεύσετε το εργαλείο παρακολούθησης email με το Gmail, τότε YAMM μπορεί να είναι ένα βήμα μπροστά για εσάς. Μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στα εισερχόμενα χωρίς να μεταβείτε στην καρτέλα ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή προώθησης, να στείλετε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να παρακολουθείτε εύκολα τα αποτελέσματα. Το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να ετοιμάζουν μια λίστα αλληλογραφίας στα Φύλλα Google, να δημιουργούν πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να παρακολουθούν καμπάνιες απευθείας στα Φύλλα Google.

Αντιπροσωπεύει λεπτομέρειες όπως αναπηδήσεις, απαντήσεις, κλικ, ποσοστά ανοίγματος κ.λπ., για να μάθετε το επόμενο βήμα. Οι εξατομικευμένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να προγραμματίσουν τη συγχώνευση αλληλογραφίας και να παρακολουθούν τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο για να αυξήσουν το ποσοστό ανοίγματος. Ρύθμισε επίσης ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Google Form χρησιμοποιώντας έτοιμα προς χρήση πρότυπα.

EmailAnalytics

EmailAnalytics μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του χρόνου απόκρισης και στη μέτρηση της δραστηριότητας email. Το εργαλείο παρακολούθησης email μπορεί να βοηθήσει στην οπτικοποίηση της δραστηριότητας email με αναλυτικά στοιχεία για τη βελτίωση των καμπανιών. Αντιπροσωπεύει την αποστολή και λήψη πληροφοριών μέσω email για την ανάλυση αριθμών ή μετρήσεων γύρω από τις καμπάνιες.

  Αφήστε αυτά τα 9 Λογισμικά Αυτοματισμού Μάρκετινγκ να βοηθήσουν την επιχείρησή σας

Η επισκεψιμότητα email κερδίζεται επίσης χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο για να ελέγξετε ποια ημέρα λειτουργεί κατά την αποστολή και λήψη email. Αυτό το εργαλείο δείχνει τα δεδομένα για τους κορυφαίους αποστολείς και παραλήπτες ή πόσο χρόνο αφιερώνουν οι παραλήπτες στο email.

Mixmax

Mixmax θεωρείται η κορυφαία πλατφόρμα αφοσίωσης πωλήσεων που επιτρέπει την πραγματική αφοσίωση, δημιουργώντας CSM ή AE απευθείας από το Gmail. Το εργαλείο επιτρέπει την ενσωμάτωση ερευνών, δημοσκοπήσεων, κοινή χρήση ημερολογίων, προγραμματισμό αλληλουχιών email, παρακολούθηση email, συγχρονισμό των εργαλείων και αυτοματοποίηση της πολυάσχολης εργασίας.

Ενισχύει την εμπειρία του πελάτη και βοηθά τα στελέχη λογαριασμών, τις επιχειρήσεις πωλήσεων, τους υπεύθυνους προσλήψεων, τους επιχειρηματίες και τους ηγέτες εσόδων. Μαζί με αυτό, το λογισμικό παρακολούθησης email καλύπτει βαριές δοκιμές διείσδυσης, συμμόρφωση με τον GDPR, πιστοποίηση TrustArc, Απόρρητο ή κρυπτογράφηση δεδομένων και SOC 2 Type II.

MailerPlex

MailerPlex μπορεί να προσφέρει στον αποστολέα πληροφορίες σχετικά με τα κλικ email άμεσα και σε πραγματικό χρόνο για να τον βοηθήσει να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες. Ο στόχος είναι να αυξηθούν οι πωλήσεις με ένα ισχυρό και απλό πρόγραμμα παρακολούθησης email. Κάποιος μπορεί να ενσωματώσει αυτό το εργαλείο με το Gmail για να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το ποιος άνοιξε, πότε και πού σε πραγματικό χρόνο.

Το ταμπλό είναι λεπτομερές και γρήγορο για τα email, με την ασφάλεια ως πρώτη προτεραιότητα. Προσφέρει απεριόριστη δωρεάν παρακολούθηση email που επιτρέπει την πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες.

Μπούμερανγκ

Μπούμερανγκ έχει διευκολύνει τον προγραμματισμό ενός email και τον ορισμό υπενθυμίσεων. Ο στόχος είναι ο έλεγχος λήψης και αποστολής μηνυμάτων email για το email. Κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει το email από προγράμματα περιήγησης, iOS και Android προσθέτοντας μια υπενθύμιση χρησιμοποιώντας προγραμματισμό ημερολογίου με ένα κλικ.

συμπέρασμα

Ακολουθούν μερικά κορυφαία εργαλεία παρακολούθησης email με πολλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα για τους χρήστες. Στόχος είναι η βελτίωση της απόδοσης και η αύξηση των πωλήσεων που προσφέρουν γρήγορα λεπτομερείς πληροφορίες. Είναι σημαντικό να εκτελέσετε μια καλύτερη καμπάνια για να βοηθήσετε τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αποκτήσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία παρακολούθησης email είναι:

  • Κλαδέψτε τη λίστα email
  • Ξεκινήστε τη σχετική συζήτηση
  • Παρακολούθηση πρόσθετου πλαισίου

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.