Δείτε τις πιο πρόσφατες μεσαίες αναρτήσεις στο Κέντρο ειδοποιήσεων iOS


Το Medium είναι μια πλατφόρμα εκδόσεων στην οποία σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να δημοσιεύσει. Δεν υπάρχει όριο για το τι μπορείτε να γράψετε και εάν μπορείτε να προσφέρετε πληροφορίες για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, έναν εξειδικευμένο τομέα εργασίας ή απλώς μια εμπειρία που είχατε, η ανάρτησή σας πιθανότατα θα πάει καλά. Το Medium έχει τη δική του αποκλειστική εφαρμογή για συσκευές iOS στο App Store και, ενώ η εφαρμογή είναι εξαιρετική, δεν διαθέτει ένα γραφικό στοιχείο που μπορείτε να προσθέσετε στο Κέντρο ειδοποιήσεων. Το Medget είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή iOS που είναι ουσιαστικά το widget που λείπει για την εφαρμογή Medium. Σας δείχνει τις τελευταίες τέσσερις αναρτήσεις στο Medium και σας επιτρέπει να τις ανοίξετε στο Safari.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Universal Clipboard σε iOS 10 και macOS Sierra

Εγκαταστήστε το Medget και μετακινήστε το στο φάκελο που περιέχει άλλες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ. Το Medget λειτουργεί εξ ολοκλήρου από το Κέντρο ειδοποιήσεων, επομένως δεν θα χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή. Τραβήξτε προς τα κάτω το Κέντρο ειδοποιήσεων, μεταβείτε στην καρτέλα Σήμερα και πατήστε Επεξεργασία. Προσθέστε το MediumTodayWidget. Βγείτε από τη λειτουργία επεξεργασίας και πατήστε το γραφικό στοιχείο στην καρτέλα “Σήμερα” για να το αναπτύξετε. Θα σας δείξει τις τέσσερις κορυφαίες δημοφιλείς αναρτήσεις στο Medium. Πατήστε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις και θα ανοίξει στο Safari.

Το widget λειτουργεί εξαιρετικά, αλλά μπορείτε να δείτε το προφανές πρόβλημα με αυτό. δεν ανοίγει τις αναρτήσεις στην εφαρμογή Medium. Δεν συνδέεται ούτε με τον λογαριασμό σας στο Medium και δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν συλλογές που μπορεί να ακολουθήσετε. Όλα αυτά οδηγούν στο να μην είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας οι κορυφαίες δημοσιεύσεις. Όποιος είναι τόσο ενθουσιώδης με τις μεσαίες αναρτήσεις ώστε να θέλει να προσθέσει ένα αποκλειστικό γραφικό στοιχείο για αυτό στο Κέντρο ειδοποιήσεων είναι πιθανό να αποθαρρυνθεί από αυτό.

  Ρυθμίστε το πληκτρολόγιο iOS ώστε να αλλάζει χρώμα με βάση την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε

Η καλύτερη λύση θα ήταν φυσικά το Medium να προσθέσει ένα γραφικό στοιχείο στην εφαρμογή του και να το κάνει έτσι ώστε κανείς να μην χρειάζεται να χρησιμοποιεί ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή. Τούτου λεχθέντος, το Medget εξακολουθεί να είναι η πρώτη έκδοση του γραφικού στοιχείου, ώστε να μπορούμε πάντα να περιμένουμε βελτίωση. Πρέπει να εκτελείτε iOS 9 ή νεότερη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε αυτό το γραφικό στοιχείο.

Εγκαταστήστε το Medget από το App Store