Τρόπος προσθήκης/αφαίρεσης πληκτρολογίων τρίτων στο iOS 8

Θα έπρεπε απλώς να χρησιμοποιήσω την ίδια εισαγωγική πρόταση για αυτές τις αναρτήσεις, καθώς είναι όλες μερικές μόνο παραλλαγές του “iOS 8 έχει βγει, έχει νέες δυνατότητες”. Έτσι, το iOS 8 έχει κυκλοφορήσει, έχει νέες δυνατότητες, όπως widgets και πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών. Όχι ότι υπάρχει κάτι λάθος με το εγγενές πληκτρολόγιο, αλλά μερικές φορές πρέπει να πειραματιστεί κανείς με ό,τι άλλο υπάρχει εκεί έξω, ίσως ίσως σας αρέσει ένα τρίτο μέρος πάνω από το αγαπημένο σας πληκτρολόγιο iOS 8. Μόνο ένας τρόπος για να το μάθετε, εγκαταστήστε το (όπως το SwiftKey) και δείτε μόνοι σας. Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε στον τρόπο εγκατάστασης πληκτρολογίων τρίτων στο iOS 8.

  Πώς να προγραμματίσετε ένα Uber Ride Ημέρες εκ των προτέρων [iOS]

Μερικά πληρώνονται, άλλα είναι δωρεάν, άλλα είναι απίστευτα και άλλα στην καλύτερη περίπτωση είναι ελάχιστα, οι τιμές τους δεν είναι άμεσα ανάλογες με την απόδοσή τους, το Swype και το SwiftKey τυχαίνει να είναι τα προσωπικά μου αγαπημένα, αλλά ίσως μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας με την πάροδο του χρόνου.

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή, μεταβείτε στο App Store και αναζητήστε “πληκτρολόγιο”, μετά επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και εγκαταστήστε το όπως θα εγκαθιστούσατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Ομοίως, για να απεγκαταστήσετε το πληκτρολόγιο, απλώς αφαιρέστε την εφαρμογή όπως θα κάνατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Το επόμενο είναι να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο και αυτό είναι εξίσου εύκολο με την εγκατάσταση του. Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

  Κάντε το ξυπνητήρι σας να σβήσει νωρίτερα εάν ο καιρός ή η κυκλοφορία είναι κακή [iOS]

Στην περιοχή Γενικά > Πληκτρολόγιο > Πληκτρολόγια, θα δείτε μια ξεχωριστή ενότητα που περιλαμβάνει όλα τα πληκτρολόγια τρίτων που μπορεί να έχετε κατεβάσει. Πατήστε πάνω του και θα γίνει ενεργό. Βλέπω? Απλός.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο θα έχει τις δικές του ρυθμίσεις που θα πρέπει να διαμορφώσετε με πρόσβαση στην ίδια την εφαρμογή. Μόλις ενεργοποιηθεί, εκκινήστε οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί το πληκτρολόγιο και πατήστε τη σφαίρα δίπλα στο πλήκτρο διαστήματος μέχρι να μεταβεί στο νέο πληκτρολόγιο. Το νέο σας πληκτρολόγιο έχει εγκατασταθεί και είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο αρχικό πληκτρολόγιο, πατήστε ξανά σε αυτήν την υδρόγειο και θα μπορείτε να επιστρέψετε στο προηγούμενο πληκτρολόγιο. Εάν έχετε εγκαταστήσει περισσότερα από ένα πληκτρολόγια, ίσως χρειαστεί να περιηγηθείτε σε όλα τα πληκτρολόγια πριν φτάσετε σε αυτό που θέλετε. Ορισμένα πληκτρολόγια απαιτούν πρόσθετες άδειες, θα σας ενημερώσουν εάν συμβαίνει αυτό, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες της εφαρμογής σχετικά με τον τρόπο παραχώρησης αδειών.

  Εξατομικευμένη ροή βίντεο για Android & iOS

Αυτό είναι κυριολεκτικά. Απολαύστε το νέο σας πληκτρολόγιο, πείτε μας πώς τα πήγε φωνάζοντας στα παρακάτω σχόλια.