Μετατρέψτε τη λίστα εργασιών σας σε παιχνίδι και ανεβείτε επίπεδο όταν ολοκληρώσετε τα πράγματα [iOS]

Οι εφαρμογές παραγωγικότητας θα έχουν πάντα ζήτηση και οι προγραμματιστές θα συνεχίσουν να αναζητούν τρόπους για να μας βοηθήσουν να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα email, να θυμόμαστε πράγματα που έχουμε την τάση να ξεχνάμε, να αντιμετωπίζουμε εργασίες με τη σωστή σειρά κ.λπ. Λίστες υποχρεώσεων και διαχειριστές εργασιών οδηγούν σε αυτήν την κατηγορία και προσφέρουν χρηματικές ανταμοιβές, κουπόνια, ενσωμάτωση ημερολογίου και email και πολλά άλλα σε μια προσπάθεια να σας παρακινήσουν να εργαστείτε. Το Quest είναι μια εφαρμογή διαχείρισης λίστας υποχρεώσεων που διασταυρώνεται με ένα παιχνίδι. Δημιουργείτε λίστες, οι εργασίες σας είναι μεμονωμένες «αποστολές» και καθώς ολοκληρώνετε κάθε αποστολή, ανεβαίνετε επίπεδο. Η εφαρμογή απευθύνεται σε όσους είναι πιθανό να παρακινηθούν από μια «ανταμοιβή». Σε αυτήν την περίπτωση, η ανταμοιβή έρχεται με τη μορφή επιπέδων που εκκαθαρίζετε.

  Πώς να αναφέρετε και να αποκλείσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα iMessage στο iOS

Το Quest δεν έχει κοινωνική πτυχή σε αυτό και ουσιαστικά είστε ο μόνος παίκτης που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε κανένα είδος λογαριασμού για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Η εφαρμογή βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε χειρονομίες. σύρετε προς τα κάτω για να προσθέσετε μια νέα εργασία, σύρετε προς τα κάτω στο όνομα της λίστας για να δημιουργήσετε μια νέα κατηγορία λίστας, σύρετε μια εργασία προς τα αριστερά για διαγραφή και προς τα δεξιά για να επισημάνετε ως ολοκληρωμένη. Κάθε εργασία συνοδεύεται από έναν χαρακτήρα pixelated που θυμίζει παλαιότερα παιχνίδια.

Όταν σύρετε μια εργασία για να την επισημάνετε ως ολοκληρωμένη, κερδίζετε μια «ανταμοιβή», π.χ. ένα κόσμημα/κόσμημα και καθώς συλλέγετε όλο και περισσότερα από αυτά, ανεβαίνετε επίπεδο. Η εφαρμογή έχει σίγουρα έναν παράγοντα διασκέδασης και έχει τους ήχους και τα κινούμενα σχέδια για να φαίνεται σαν ένα παιχνίδι σε στυλ arcade. Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να προσθέσετε μια ημερομηνία ή ώρα στα αντικείμενα που πρέπει να κάνετε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μετράει το ρολόι της ώρας όταν πρέπει να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε εργασίες η μία πάνω στην άλλη για να τις αναδιατάξετε.

  Αναζήτηση συγκεκριμένων ιστότοπων και εφαρμογών με εκτελέσιμες ενέργειες εφαρμογής [iOS]

Οι ανταμοιβές που, αν και είναι άσκοπες, όπως οι θετικές ψήφοι στο Reddit και η τρέχουσα κατάταξή μου στο King of Thieves, μπορεί να δίνουν στους χρήστες μια αίσθηση ολοκλήρωσης κάθε φορά που ανεβαίνουν επίπεδο. Είναι πιθανό η Quest να στοχεύει παίκτες που μπορεί να θεωρούν ότι το σύστημα ανταμοιβής της είναι πιο ουσιαστικό ή απλώς αρκετά διασκεδαστικό ώστε να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Για άλλους σαν εμένα, η εφαρμογή παρουσιάζει μια ωραία διασκεδαστική διεπαφή στην οποία μπορεί κανείς να κολλήσει.

Εγκαταστήστε το QUEST : Ανεβάστε επίπεδο ζωής από το App Store

  Η εφαρμογή που βασίζεται σε ενέργειες σας συνδέει με τις επαφές σας πιο γρήγορα [iOS]