Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε το κρυφό παιχνίδι στο Android Lollipop


Η Google λατρεύει τα πασχαλινά αυγά και η Apple είναι ίσως η μόνη εταιρεία που τα κάνει εξίσου καλά ή σχεδόν εξίσου καλά με τον γίγαντα της αναζήτησης. Ένα τέτοιο πασχαλινό αυγό έρχεται στο Android Lollipop, τη νεότερη σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (οδυνηρά αργά) στους χρήστες nexus. Είναι ένα νεύμα στο πολύ δημοφιλές παιχνίδι flappy bird. Προσαρμοσμένο με φόντο εμπνευσμένο από το Lollipop και το bot Android που αντικαθιστά το πουλί, το κρυφό παιχνίδι μπορεί να παιχτεί χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα επιπλέον, αν ξέρετε πού να το βρείτε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα σήματα εικονιδίων εφαρμογών στο Android

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Σχετικά με το τηλέφωνο και πατήστε την. Στην οθόνη Σχετικά με το τηλέφωνο, αναζητήστε τον αριθμό έκδοσης Android και, στη συνέχεια, πατήστε τον μερικές φορές. Περιττό να πούμε ότι πρέπει να εκτελείτε Android 5.0 για να λειτουργήσει αυτό.

Θα δείτε έναν κύκλο, εγώ έπαιρνα πάντα έναν μωβ, όταν αγγίζετε τον αριθμό έκδοσης πάνω από οποιαδήποτε ταπετσαρία έχετε ορίσει. Πατήστε το ξανά μέχρι να γίνει γλειφιτζούρι με τις ίδιες λέξεις γραμμένες πάνω του. Τώρα αγγίξτε το ξανά αρκετές φορές και μετά πατήστε παρατεταμένα το γλειφιτζούρι για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

  Πώς να σταθεροποιήσετε ένα βίντεο στο Android

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. πρώτον, μου άρεσε παρά το γεγονός ότι τα πήγαινα αρκετά καλά με τους περισσότερους άλλους κλώνους πουλιών flappy, και δύο, το παιχνίδι εναλλάσσεται μεταξύ του τρόπου με τον οποίο κινείται, ώστε να μπορείτε να πηδάτε ανάμεσα σε γλειφιτζούρια πηγαίνοντας αριστερά ή δεξιά. Η κατεύθυνση ορίζεται στην αρχή του παιχνιδιού και δεν αλλάζει αν δεν ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι. Σε αντίθεση με τα flappy birds όπου κανονικά θα βλέπατε το πουλί να είναι έτοιμο να πετάξει, το πάτημα της οθόνης είναι αυτό που θα εκκινήσει το Android bot και θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

  Πώς να αντιστρέψετε το Tether από Linux σε Android με το Gnirehtet

Μερικά πράγματα που αξίζει να εκτιμήσετε στο παιχνίδι είναι ότι το bot Android δεν «σκάει» στο ζαχαρωτό όπως το πουλί στις σωλήνες στο αρχικό παιχνίδι. Αντίθετα, «κολλάει» στα μεγάλα γλειφιτζούρια που κρέμονται επειδή η καραμέλα είναι ζάχαρη και η ζάχαρη είναι κολλώδης. Απολαύστε το παιχνίδι σας!