Γιατί λέει Αναμονή για πληρωμή στο G2A;

Η ψηφιακή αγορά G2A.COM Limited, μερικές φορές γνωστή ως G2A, δραστηριοποιείται στην Πολωνία και το Χονγκ Κονγκ εκτός από τα κεντρικά της γραφεία που εδρεύουν στην Ολλανδία. Ο ιστότοπος εστιάζει στη χρήση κλειδιών εξαργύρωσης στη μεταπώληση ειδών παιχνιδιών. Λογισμικό, προπληρωμένες κάρτες ενεργοποίησης, gadget και ρούχα είναι μεταξύ των άλλων προϊόντων που πωλούνται στον ιστότοπο. Το G2A επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για αντικείμενα στο διαδίκτυο μέσω διαφόρων μεθόδων όπως χρεωστικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες, UPI ή άλλες γνωστές εφαρμογές πληρωμής. Ορισμένες πληρωμές μεταβάλλονται εύκολα, αλλά μερικές πληρωμές κολλάνε. Μπορεί να αποδειχτεί ένα σενάριο κεφαλής για τους αγοραστές. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας προσφέρουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί λέει αναμονή για πληρωμή στο G2A και πόσος χρόνος χρειάζεται για την επαλήθευση της πληρωμής από το G2A. Επίσης, θα μάθετε γιατί η αγορά του G2A διαρκεί τόσο πολύ και το G2A περιμένει την πληρωμή.

Γιατί λέει Αναμονή για πληρωμή στο G2A;

Πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τον ιστότοπο του G2A από τον Μάρτιο του 2020. Πολλά από αυτά τα άτομα αγοράζουν αντικείμενα από τον ιστότοπο του G2A. Τα κλειδιά για παιχνίδια, DLC και άλλα πρόσθετα παιχνίδια πωλούνται στην αγορά διαδικτυακών παιχνιδιών G2A.COM. Ο ιστότοπος λειτουργεί όπως κάθε άλλη αγορά που σίγουρα γνωρίζετε. Συγκεντρώνει αγοραστές και πωλητές.

  Δημιουργήστε GIF από βίντεο και προσθέστε κείμενο με το νέο Imgur GIF Creator

Έτσι, ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου συνήθως δεν πουλάει τίποτα. Αντίθετα, παρέχει μόνο μια τοποθεσία για άλλα μέρη για να εμπλακούν σε επιχειρήσεις. Δεν είναι όμως ένας χώρος σαν κανένας άλλος. Η αγορά είναι ασφαλής, ασφαλής και εξοπλισμένη με σύστημα πρόληψης απάτης. Επιπλέον, διατίθεται ένα σύστημα συστάσεων για να βοηθήσει τους αγοραστές να επιλύσουν προβλήματα και να επιλέξουν έναν αξιόπιστο αγοραστή.

Θα μάθετε γιατί λέει η αναμονή για πληρωμή στο G2A περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Είναι το G2A ασφαλές στη χρήση χρεωστικής κάρτας;

Ναι, το G2A είναι ασφαλές για χρήση χρεωστικής κάρτας. Δεδομένου ότι το G2A PAY είναι μια ασφαλής πύλη πληρωμής, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα οικονομικά σας στοιχεία προστατεύονται είτε πληρώνετε ηλεκτρονικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Τι σημαίνει Αναμονή για πληρωμή στο G2A;

Όταν ένας ιστότοπος έχει την κατάσταση Αναμονή για πληρωμή, σημαίνει ότι τα χρήματα δεν έχουν ληφθεί ακόμη. Μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε μια συναλλαγή εάν κάνατε κατά λάθος μία, όπως να αγοράσετε δύο πράγματα όταν σκοπεύατε να αγοράσετε ένα, εφόσον δεν αφαιρέθηκαν χρήματα από τον λογαριασμό σας. Αλλά είναι απαραίτητο να πληρώσετε και για τα δύο αγαθά ταυτόχρονα εάν θέλετε να πάρετε δύο. Αν η συναλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί, ενδέχεται να εμφανιστεί η αναμονή για πληρωμή.

Γιατί λέει Αναμονή για πληρωμή στο G2A;

Η αναμονή για πληρωμή στο G2A μπορεί να εμφανίζεται όταν η πληρωμή δεν διεκπεραιώνεται. Ανάλογα με την επιλογή πληρωμής που χρησιμοποιήσατε, μια συναλλαγή μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί. Εάν αγοράζετε αντικείμενα από το G2A, θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό μέσω διαδικτύου.

Εάν έχετε πραγματοποιήσει την πληρωμή αλλά εξακολουθεί να λέει αναμονή για πληρωμή στο G2A, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα κατά τη διαδικασία πληρωμής. Οι πιο συχνές αιτίες αποτυχίας πληρωμών είναι είτε οι χρηματικοί περιορισμοί που τίθενται στην κάρτα σας είτε το φίλτρο που χρησιμοποιεί η τράπεζά σας για ορισμένες ηλεκτρονικές αγορές. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την αιτία αυτού του μηνύματος μετά από αρκετά λεπτά, επικοινωνήστε με το G2A μέσω του Σελίδα υποστήριξης G2A.

  Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε τρωτά σημεία σε εικόνες Docker χρησιμοποιώντας το Snyk

Σημείωση: Ποτέ μην επιστρέψετε από μια πληρωμή που ήδη διεκπεραιώνεται από το G2A PAY ή μην κλείνετε το παράθυρο ολοκλήρωσης αγοράς στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Γιατί το G2A λέει ότι η αναμονή για πληρωμή δεν μπορεί να ακυρωθεί;

Συμβαίνει όταν η πληρωμή δεν έχει ακόμη διεκπεραιωθεί. Η παραγγελία θα εξακολουθήσει να εκπληρώνεται αφού τα χρήματα υποβληθούν σε επεξεργασία από τον πάροχο πληρωμών σας και το σύστημα G2A, ακόμα κι αν έχετε ορίσει μια παραγγελία ως ακυρωμένη ενώ εμφανιζόταν ακόμα Αναμονή για πληρωμή αλλά η πληρωμή χρεώθηκε. Αφού εξοφληθεί η παραγγελία, δεν μπορείτε να την ακυρώσετε.

Γιατί διαρκεί τόσο πολύ η αγορά μου στο G2A;

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους η αγορά σας στο G2A μπορεί να καθυστερήσει:

  • Αυτό υποδηλώνει ότι η παραγγελία σας υποβάλλεται σε επεξεργασία από το σύστημα G2A, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι έχει εκχωρηθεί ένα κλειδί σε αυτό. Οι περισσότερες παραγγελίες ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Είναι πιθανό ο πωλητής να τελείωσε τα κλειδιά πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία σε σπάνιες περιπτώσεις. Προκειμένου να προσδιορίσει εάν μπορεί να σας παρασχεθεί ένα κλειδί, το σύστημα G2A θα ελέγξει ξανά το απόθεμα του πωλητή σε έξι ώρες. Διαφορετικά, μια επιστροφή χρημάτων θα εφαρμοστεί αμέσως στην παραγγελία σας.
  • Εάν έχετε προπαραγγείλει το παιχνίδι, θα λάβετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος όταν κυκλοφορήσει. Στο G2A.com, επισκεφτείτε τη σελίδα του προϊόντος για να δείτε πότε θα συμβεί αυτό.
  • Εάν αγοράσατε από έναν πωλητή που δεν παρέχει άμεση παράδοση, η παραγγελία σας μπορεί επίσης να διαρκέσει περισσότερο.
  Πώς να εγκαταστήσετε το AbanteCart σε διακομιστή Ubuntu

Γιατί δεν θα ολοκληρωθεί η πληρωμή μου στο G2A;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η πληρωμή δεν πραγματοποιηθεί στο G2A:

  • Ένα από τα μέρη που εμπλέκονται στη διαδικασία, όπως το G2A.COM, μια τράπεζα ή άλλο, συχνά αρνείται μια συναλλαγή για λόγους ασφαλείας.
  • Η προηγμένη τεχνολογία ασφαλείας χρησιμοποιείται από το G2A.COM και εάν βρεθεί κάτι αμφισβητούμενο, οι συναλλαγές απορρίπτονται αμέσως. Κάθε περίπτωση έχει ένα μοναδικό σύνολο παραγόντων που οδήγησαν στην αποτυχία.

Σημείωση: Δεν πρέπει να πανικοβληθείτε εάν η πληρωμή δεν πραγματοποιηθεί. Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν χρήματα, επιστρέφονται πάντα αυτόματα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται η αναμονή για πληρωμή του G2A;

Τώρα που ξέρετε γιατί η πληρωμή σας στο G2A δεν θα πραγματοποιηθεί, ενημερώστε μας πόσος χρόνος χρειάζεται για το G2A να περιμένει για πληρωμή. Το G2A σε αναμονή για πληρωμή εμφανίζεται εάν η συναλλαγή σας δεν έχει διεκπεραιωθεί ακόμη. Εάν η πληρωμή σας είναι επιτυχής και εξακολουθεί να εμφανίζεται μια ειδοποίηση “Αναμονή για πληρωμή” για περισσότερα από 15 λεπτά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της G2A και να μοιραστείτε τα στοιχεία πληρωμής σας για διασταυρωτικό έλεγχο.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την επαλήθευση της πληρωμής του G2A;

Τώρα που ξέρετε πόσο χρόνο χρειάζεται το G2A για την αναμονή για πληρωμή, ενημερώστε μας πόσος χρόνος χρειάζεται για να επαληθεύσει η πληρωμή του G2A.

  • Η πληρωμή σας μπορεί περιστασιακά να χρειαστεί να επαληθευτεί και να εγκριθεί από το σύστημα G2A. Στη συνέχεια, θα μπορούσε να σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό μίας χρήσης στο τηλέφωνό σας για να επικυρώσετε την πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.
  • Σπάνια, το προσωπικό της G2A θα χρειαστεί να ελέγξει με μη αυτόματο τρόπο τη συναλλαγή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως μία ώρα.

Εάν το μήνυμα “Επαλήθευση σε εξέλιξη…” εμφανίζεται δίπλα στην κατάσταση της συναλλαγής σας για περισσότερο από μία ώρα, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα επισκεψιμότητας με τον ιστότοπο του G2A. Εάν συμβεί αυτό, επικοινωνήστε με τον εικονικό σύμβουλο του G2A Pay για βοήθεια. Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με τον εικονικό σύμβουλο πληρωμής G2A.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε γιατί λέει αναμονή για πληρωμή στο G2A. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.