Δημιουργήστε GIF από βίντεο και προσθέστε κείμενο με το νέο Imgur GIF Creator

Όλοι παίρνουμε τα GIF μας πολύ σοβαρά, αλλά κανείς δεν τα παίρνει τόσο σοβαρά όσο το Imgur. Η υπηρεσία ξεκίνησε ως ένας εξαιρετικός τρόπος κοινής χρήσης εικόνων στο Reddit όπου η μορφή GIF είναι πολύ δημοφιλής. Το Imgur εργάστηκε σκληρά προσπαθώντας να βελτιώσει τη μορφή GIF. Πέρυσι ανακοίνωσε τη μορφή GIFV που διευκόλυνε τη μεταφόρτωση και την προβολή μεγαλύτερων, μεγαλύτερων και καλύτερης ποιότητας GIF, αλλά σήμερα έχει κάνει κάτι απολύτως υπέροχο. έχει ενσωματώσει ένα βίντεο στον κατασκευαστή GIF που σας επιτρέπει ακόμη και να προσθέσετε κείμενο στο GIF σας. Εάν το GIF σας είναι μεγάλο, θα το μετατρέψει σε μορφή GIFV και θα μεταφορτωθεί αυτόματα στο Imgur, έτοιμο για κοινή χρήση.

  Τι σημαίνει "NVM" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Αντιγράψτε τον σύνδεσμο ενός βίντεο στο πρόχειρό σας και επικολλήστε τον. Περιμένετε να μετατραπεί το εικονίδιο σε πράσινο σημάδι επιλογής. Εάν μετατραπεί σε κόκκινο σταυρό (όπως στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης), το βίντεο, για κάποιο λόγο ή τον άλλο, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία GIF.

Υποθέτοντας ότι εμφανίζεται το πράσινο σημάδι επιλογής, θα δείτε αυτόματα να εμφανίζεται ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, με χειριστήρια έντασης ήχου, ένα κουμπί αναπαραγωγής/παύσης και μια γραμμή αναζήτησης. Καθώς ξεκινά η αναπαραγωγή του βίντεο, χρησιμοποιήστε το δείκτη του κουμπιού συν για να επιλέξετε το σημείο έναρξης και λήξης του GIF. Προσθέστε κείμενο αν θέλετε και μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία GIF.

  Πώς να μάθετε ποιος είναι ιδιοκτήτης ιστότοπου ή τομέα

Οι δείκτες που χρησιμοποιούνται για να επισημάνουν την αρχή και το τέλος ενός GIF είναι πραγματικά υπέροχοι, επειδή σας επιτρέπουν να εισάγετε χειροκίνητα την ώρα έναρξης και λήξης του GIF από το βίντεο. Το εργαλείο κειμένου σάς επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο μόνο σε λευκό χρώμα, αλλά εμφανίζεται με μια σκιερή κορδέλα πίσω του που διευκολύνει την ανάγνωση. Δυστυχώς το μέγεθος του κειμένου είναι πολύ μικρό. Δεν υπάρχει έλεγχος ρυθμού καρέ και το GIF μπορεί να έχει διάρκεια έως και δεκαπέντε δευτερόλεπτα.

Χρειάζεται λίγος χρόνος για να δημιουργηθεί το GIF, αλλά η τελική ποιότητα έχει ένα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας γυαλιστερό φινίρισμα που αξίζει την αναμονή. Το βίντεο πηγής συνδέεται στο κάτω μέρος του προγράμματος προβολής Imgur, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε τη σάλτσα ενός GIF.

  TN έναντι IPS έναντι VA: Ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία πάνελ οθόνης;

Επισκεφτείτε το Video To GIF Maker By Imgur