Βελτιώστε την ισχύ του φορέα iPhone και του σήματος WiFi με τον ενισχυτή σήματος

Το ζήτημα “πιάσιμο του θανάτου” μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από μια τρομακτική ιστορία από το παρελθόν για τους κατόχους iPhone, αλλά κάθε τόσο, όλοι μας είναι βέβαιο ότι υπήρχε κάποιος τρόπος να αποκτήσουμε ένα ισχυρότερο σήμα WiFi στο iOS μας. συσκευή. Το ίδιο ισχύει για τα σήματα 3G και 4G, τα οποία μπορεί να χάσουν μέρος της δύναμής τους με την πάροδο του χρόνου καθώς η συσκευή σας αρχίζει να μεταβαίνει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Το Signal Booster είναι ένα tweak της Cydia που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα. Βρίσκεται στο κατάστημα jailbreak εδώ και αρκετό καιρό και μόλις πρόσφατα έγινε συμβατό με το iOS 7. Το tweak δεν ζητά από τους χρήστες του να κάνουν πολλά, αλλά τα αποτελέσματα είναι συνολικά αρκετά θετικά. Το Signal Booster επανεκκινεί ολόκληρη τη διαδικασία κατανομής πόρων στο iPhone σας, φροντίζοντας να έχει αρκετή ισχύ πίσω από τη λήψη σήματος για δεδομένα και WiFi, οδηγώντας τελικά σε καλύτερη ποιότητα φωνής στις κλήσεις και μεγαλύτερες ταχύτητες περιήγησης/λήψης. Φυσικά, αυτό δεν διαφέρει πολύ από ορισμένες μεθόδους βελτίωσης σήματος που έχουμε δει για το Android, αλλά το Signal Booster ξεχωρίζει προσφέροντας μια πραγματικά απλή μέθοδο, αντί να ζητά από τους χρήστες να εκτελούν μια μεγάλη ροή βημάτων κάθε φορά που θέλουν να λάβετε αυτήν την επιπλέον γραμμή σήματος στην περιοχή κατάστασης του τηλεφώνου τους.

  Πώς να προσθέσετε διατάξεις πληκτρολογίου στα Windows 10

Για να ενεργοποιήσετε το Signal Booster, απλώς πατήστε το εικονίδιο Springboard του μία φορά. Χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να κάνει η εφαρμογή τη δουλειά της και να ανανεώσει τα σήματα του δικτύου σας. Τα σήματα δεν σβήνουν εντελώς ενώ το Signal Booster είναι σε κίνηση, αλλά χάνουν μέρος της δύναμής τους πριν επιστρέψουν στην πλήρη δόξα τους. Μόλις η εφαρμογή επαναφέρει το ραδιόφωνο της συσκευής σας στη βέλτιστη κατάσταση, το Signal Booster απενεργοποιείται αυτόματα.

Η εφαρμογή λειτουργεί όπως διαφημίζεται στην εμπειρία μας και κάνει κάποιες βελτιώσεις στην ισχύ του σήματος. Δεν είναι κακό να το δοκιμάσετε κάθε φορά που αναζητάτε απεγνωσμένα κάποια επιπλέον κάλυψη στο iPhone σας. Το tweak κοστίζει 99 σεντς και είναι διαθέσιμο στο repo BigBoss του καταστήματος Cydia. Δεν υπάρχουν επιλογές για διαμόρφωση. Το Signal Booster δεν προσθέτει ένα δικό του μενού στην εφαρμογή Ρυθμίσεις μετοχών και ακόμη και η καταχώριση Springboard της ίδιας της εφαρμογής στερείται οτιδήποτε άλλο εκτός από κινούμενα σχέδια.

  Οι είκοσι καλύτερες συμβουλές και κόλπα για τα Windows του 2016

Το Signal Booster έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με iPhone 3GS και μεταγενέστερες εκδόσεις, ενώ οι υποστηριζόμενες εκδόσεις υλικολογισμικού περιλαμβάνουν iOS 5, iOS 6 και iOS 7. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή προσφέρει πλέον συμβατότητα με πολλές περισσότερες συσκευές από ό,τι στο παρελθόν, γι’ αυτό δώστε το μια δοκιμή ακόμα κι αν δεν έχετε ξανακούσει για το Signal Booster.