Αυτές οι 5 εφαρμογές Wi-Fi Finder βοηθούν στην εύρεση δημόσιου Wi-Fi κοντά σας

Το Διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκεσαι και, το έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ που είναι αδύνατο να φανταστούμε μια μέρα χωρίς να ελέγξουμε τα email μας, να περιηγηθούμε στο Διαδίκτυο ή να συνομιλήσουμε με τους φίλους μας. Ακούγεται βαρετό, σωστά;

Παρόλο που τα προγράμματα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας έχουν γίνει πιο προσιτά από πριν, έχουν ημερήσιο ή μηνιαίο όριο. Η λήψη ενός παιχνιδιού υψηλής ευκρίνειας ή η ροή βίντεο μπορεί να καταβροχθίσει τα ημερήσια ή μηνιαία δεδομένα σας. Έτσι, θα φοβάστε να το κάνετε στα σχέδια δεδομένων του παρόχου σας. Επιπλέον, ο λογαριασμός δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας θα εκραγεί εάν βρίσκεστε σε περιαγωγή.

Ας σκεφτούμε ένα άλλο σενάριο. Ας υποθέσουμε ότι ταξιδεύετε ή κάνετε διακοπές. Σίγουρα θα βρίσκεστε σε περιοχές που δεν καλύπτονται από τους παρόχους του δικτύου σας. Εκτός από τη συνομιλία ή την προβολή email που σχετίζονται με την εργασία, χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να αναζητήσετε μέρη για να μείνετε, να βρείτε διαδρομές ή να φάτε φαγητό. Άρα σημαίνει ότι πρέπει να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από τον διαδικτυακό κόσμο; Καθόλου. Ευτυχώς, στις μέρες μας, δημόσιοι χώροι όπως καφετέριες, μπαρ, σαλόνια αεροδρομίων, εστιατόρια και καταστήματα προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi στους ανθρώπους. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο στα πιο απομακρυσμένα μέρη όπου δεν μπορείτε καν να σκεφτείτε να συνδεθείτε.

Πώς μπορείτε λοιπόν να μάθετε για τους δημόσιους χώρους που προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi; Μια λύση θα ήταν να αφήσετε το Smartphone σας να κάνει σάρωση για τα δίκτυα Wi-Fi γύρω σας. Ενώ οι ενσωματωμένες λειτουργίες σάρωσης Wi-Fi είναι η παλαιότερη τεχνική εύρεσης hotspot, προσφέρει μόνο βασικές ρυθμίσεις. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα δίκτυα Wi-Fi που θα βρείτε εδώ προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και είναι απίθανο να βρείτε δημόσιο δίκτυο.

Για να αποφύγετε τους περιορισμούς της δυνατότητας σάρωσης Wi-Fi του Smartphone σας, πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που μπορεί να βρει σημεία πρόσβασης Wi-Fi κοντά σας.

Τι είναι οι εφαρμογές εύρεσης Wi-Fi;

Τα εργαλεία αναζήτησης Wi-Fi είναι εφαρμογές που σας βοηθούν να βρείτε δημόσιους χώρους που προσφέρουν σημεία πρόσβασης Wi-Fi κοντά σας. Αλλά τι το ιδιαίτερο έχουν; Αυτές οι εφαρμογές σάς παρέχουν επίσης τα διαπιστευτήρια για πρόσβαση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας αυτό το σημείο πρόσβασης Wi-Fi. Κυρίως, αυτές οι εφαρμογές είναι crowdsourced. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες προσθέτουν και ενημερώνουν τις λεπτομέρειες των δικτύων Wi-Fi στη βάση δεδομένων.

Εκτός από την πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης για τα σημεία πρόσβασης Wi-Fi, λαμβάνετε επίσης πολλές άλλες πληροφορίες όπως ασφάλεια, κανάλι, επωνυμία, ισχύς σήματος και άλλα. Έτσι, μπορείτε να αναλύσετε τα δίκτυα Wi-Fi και να επιλέξετε αυτό που προσφέρει καλύτερη συνδεσιμότητα.

Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν επίσης να κάνετε λήψη χαρτών Wi-Fi στο Smartphone σας. Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες της πόλης ή της χώρας στην οποία πρέπει να ταξιδέψετε και όταν βρίσκεστε εκτός της περιοχής κάλυψης του δικτύου, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους χάρτες για να βρείτε hotspots γύρω σας.

Υπάρχουν τόνοι εφαρμογών στο Google Play Store και στο Apple App Store που ισχυρίζονται ότι σας παρέχουν τις λεπτομέρειες των hotspot Wi-Fi γύρω σας. Ωστόσο, δεν είναι όλα αυθεντικά. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σάς προσφέρουν παλιούς κωδικούς πρόσβασης ή τα hotspot δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Για να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εύρεση μιας αξιόπιστης εφαρμογής εύρεσης Wi-Fi, επιλέξαμε τις αυθεντικές εφαρμογές εύρεσης Wi-Fi για εσάς. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για να μάθετε γι ‘αυτούς.

Instabridge – Δωρεάν Wi-Fi

Instabridge είναι μια εφαρμογή crowdsourced που αναπτύσσεται γρήγορα από εκατομμύρια ανθρώπους που μοιράζονται τα διαπιστευτήρια Wi-Fi των δημόσιων hotspot σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, το Instabridge έχει περισσότερους από τους κωδικούς πρόσβασης περισσότερων από 10 δισεκατομμυρίων hotspot και Wi-Fi και, το καλό είναι ότι ο αριθμός αυξάνεται κάθε δευτερόλεπτο! Μπορείτε να κάνετε λήψη του Instabridge από το Google Play Store και το Apple App Store δωρεάν και να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε Wi-Fi σε δημόσιους χώρους.

  Εισαγωγή στο AppleScript

Μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα σε σημεία πρόσβασης Wi-Fi όταν βρίσκεστε εντός εμβέλειας ή εάν ξαφνικά τελειώσουν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Εκτός από τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως Καφετέριες, Εμπορικά κέντρα και αεροδρόμια, μπορείτε επίσης να βρείτε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης Wi-Fi άλλων χρηστών του Instabridge εδώ που επιλέγουν να βοηθήσουν άλλους που έχουν ανάγκη δίνοντας πρόσβαση στο σημείο πρόσβασης Wi-Fi τους.

Το Instabridge είναι σαν μια κοινότητα Wi-Fi. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fi γύρω τους. Επιπλέον, μπορούν επίσης να συνεισφέρουν τα στοιχεία σύνδεσης των νέων κωδικών πρόσβασης Wi-Fi για να αυξήσουν τη συνεχώς αυξανόμενη βάση δεδομένων. Όσο περισσότεροι χρήστες προσθέτουν λεπτομέρειες hotspot, τόσο πιο προσβάσιμα δωρεάν Wi-Fi hotspot θα είναι για όλους. Το Instabridge προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Δυνατότητα κοινής χρήσης των κωδικών πρόσβασης στους φίλους σας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Παρέχει πρόσβαση σε μια αυξανόμενη βάση δεδομένων WI-Fi σε όλες τις μεγάλες πόλεις
  • Αποκτήστε πρόσβαση στο δωρεάν Wi-Fi χωρίς κανένα κρυφό κόστος και όριο δεδομένων
  • Αυτόματη σύνδεση στο Wi-Fi όταν βρίσκεστε εντός εμβέλειας. δεν χρειάζεται χειροκίνητη σύνδεση
  • Μάθετε μερικές λεπτομέρειες όπως η ταχύτητα, η δημοτικότητα και η χρήση δεδομένων για το hotspot που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή
  • Χάρτες εκτός σύνδεσης για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε hotspot όταν σας τελειώνουν τα δεδομένα ή η περιαγωγή σας
  • Υποστηρίζει WEP, WPA, WPA2 και WPA3
  • Εύκολα διαμορφώσιμο από το Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Χάρτης Wi-Fi

Χάρτης Wi-Fi είναι μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων Wi-Fi hotspot παγκοσμίως. Αυτή η απόλυτη εφαρμογή είναι χρήσιμη όταν πρέπει να έχετε πρόσβαση στο δημόσιο Wi-Fi ενώ ταξιδεύετε. Ο Χάρτης Wi-Fi σάς ειδοποιεί αυτόματα για τα πλησιέστερα διαθέσιμα hotspot μαζί με τους κωδικούς πρόσβασής τους. Έτσι, η δωρεάν πρόσβαση στα δεδομένα είναι μόνο μερικά κλικ τρόποι!

Επί του παρόντος, η εφαρμογή Wi-Fi Map σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 150 εκατομμύρια σημεία πρόσβασης Wi-Fi σε όλο τον κόσμο και, καθώς οι χρήστες συνεισφέρουν νέες λεπτομέρειες Wi-Fi στην εφαρμογή, η βάση δεδομένων αναπτύσσεται σε πλήρη εξέλιξη. Σας επιτρέπει επίσης να εντοπίζετε σημεία πρόσβασης Wi-Fi γύρω σας, να έχετε πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασής τους και να προσθέτετε νέες πληροφορίες Wi-Fi ή να ενημερώνετε τον παλιό κωδικό πρόσβασης οποιουδήποτε Wi-Fi.

Εκτός από το να σας ενημερώνει απλώς τους κωδικούς πρόσβασης των κοντινών σημείων πρόσβασης Wi-Fi, το Wi-Fi προσφέρει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες:

  • Ενσωματωμένο VPN που επιτρέπει γρήγορες και ασφαλείς συνδέσεις σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi
    Ο Χάρτης Wi-Fi διαθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία VPN που σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε μια γρήγορη και ασφαλή σύνδεση κατά την πρόσβαση στον Ιστό μέσω δημόσιων δικτύων Wi-Fi. Μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να επικοινωνείτε μέσω κλήσεων και μηνυμάτων χρησιμοποιώντας δεκάδες διακομιστές VPN.
  • Χάρτες εκτός σύνδεσης για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε σημεία πρόσβασης Wi-Fi χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο
    Σας προσφέρει επίσης λεπτομερείς χάρτες εκτός σύνδεσης που σας βοηθούν να βρείτε σημεία πρόσβασης Wi-Fi κοντά σας όταν δεν έχετε δεδομένα ή εκτός της περιοχής κάλυψης του δικτύου. Κατεβάστε τους χάρτες για να δείτε όλα τα hotspot όταν κάνετε διακοπές.
  • Προγράμματα δεδομένων eSIM
    Το Wi-Fi σάς προσφέρει επίσης προγράμματα δεδομένων eSIM για 115 χώρες για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνδεσιμότητα Διαδικτύου στα smartphone που είναι συμβατά με eSIM μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι, μπορείτε να πάρετε το Δίκτυο μαζί σας όπου κι αν πάτε!
  • Εύχρηστα Widgets
    Το Wi-Fi διαθέτει επίσης πολλά μικροσκοπικά αλλά εύχρηστα γραφικά στοιχεία που παρέχουν πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε ενώ ταξιδεύετε. Κάποιοι από αυτούς είναι:

Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Wi-Fi Map στο iPhone και τα smartphone Android σας δωρεάν. Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο όταν αγοράζετε το πρόγραμμα συνδρομής του.

SpeedSpot Wi-Fi Finder

Έχετε συναντήσει ποτέ μια κατάσταση όταν έχετε συνδεθεί επιτυχώς σε ένα hotspot Wi-Fi μόνο και μόνο για να γνωρίζετε ότι πρόκειται για μια ασταθή σύνδεση που προσφέρει χαμηλή ταχύτητα; Σε αυτό το σημείο, συνειδητοποιείς ότι δεν αρκεί μόνο η πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης του Wi-Fi. η ποιότητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι πιο σημαντική. SpeedSpot Wi-Fi Finder Η εφαρμογή που βασίζεται στη βάση δεδομένων του SpeedSpots λύνει το παραπάνω πρόβλημα.

  Πώς να διορθώσετε το μήνυμα της μπαταρίας υπηρεσίας σε MacBook

Η εφαρμογή εύρεσης Wi-Fi SpeedSpot έχει μια συλλογή από χιλιάδες σημεία πρόσβασης Wi-Fi σε όλο τον κόσμο και βαθμολογεί αυτά τα hotspot με βάση τις ταχύτητες τους. Ένα hotspot Wi-Fi κρίνεται με βάση τους ακόλουθους παράγοντες και στη συνέχεια προστίθεται στη βάση δεδομένων.

  • Σταθερότητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο
  • Ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψης σε Mbps και καθυστέρηση σύνδεσης
  • Ισχύς σήματος Wi-Fi για μέτρηση της ισχύος σήματος
  • Ο τύπος κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται στο Wi-Fi- No Encryption, WEP, WPA, WPA2
  • Κόστος χρήσης Διαδικτύου.

Το SpeedSpot Wi-Fi Finder περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία Χάρτες W-iFi εκτός σύνδεσης. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να κάνετε λήψη των χαρτών των περιοχών στις οποίες σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο μέλλον. Όταν δεν έχετε δεδομένα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους χάρτες για να βρείτε σημεία πρόσβασης Wi-Fi κοντά σας.

Σε αντίθεση με οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές εύρεσης Wi-Fi στην αγορά γεμάτες με ξεπερασμένα διαπιστευτήρια Wi-Fi, ασταθή και ιδιωτικά hotspot, η βάση δεδομένων του SpeedSpot Wi-Fi finder περιέχει μόνο αξιόπιστα και επαληθευμένα διαπιστευτήρια hotspot. Επιπλέον, αυτός ο χάρτης Wi-Fi εμφανίζει επίσης τον τύπο του χώρου και την κατάσταση ταχύτητας και τις πληροφορίες Wi-Fi Hotspot.

Ένας άλλος παράγοντας που ξεχωρίζει το SpeedSpot Wi-Fi finder είναι τα χρωματικά κωδικοποιημένα εικονίδια δίπλα στα hotspot Wi-Fi. Αυτά τα εικονίδια απεικονίζουν τι μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα συγκεκριμένο σημείο πρόσβασης Wi-Fi, να στείλετε email, να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να παίξετε παιχνίδια, να πραγματοποιήσετε βιντεοδιάσκεψη, ροή βίντεο και πολλά άλλα. Αυτή η τεχνική διευκολύνει την εύρεση του Wi-Fi κοντά σας που προσφέρει την ίδια ποιότητα internet που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή.

  • Συνολικά, το SpeedSpot Wi-Fi finder προσφέρει τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:
  • Βρείτε αξιόπιστα σημεία πρόσβασης Wi-Fi στο περιβάλλον σας
  • Βάση δεδομένων Wi-Fi hotspot που προσφέρει ποιοτικό internet σε όλο τον κόσμο
  • Επαληθευμένα και ελεγμένα διαπιστευτήρια Wi-Fi με ταχύτητα
  • Χάρτες Wi-Fi εκτός σύνδεσης που λειτουργούν χωρίς συνδέσεις στο διαδίκτυο
  • Φιλτράρετε hotpots Wi-Fi ανάλογα με τον τύπο του χώρου, όπως ξενοδοχείο, καφέ, εστιατόριο, μπαρ, εμπορικά κέντρα και άλλα

Η εφαρμογή SpeedSpot Wi-Fi Finder είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και ορισμένες από τις λειτουργίες απαιτούν να αγοράσετε την έκδοση premium.

Wi-Fi Finder + Χάρτης

Με την υποστήριξη της αξιόπιστης βάσης δεδομένων του SpeedSpots, Wi-Fi Finder + Χάρτης είναι μια εφαρμογή εύρεσης hotspot για iPhone που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο απευθείας από την τοποθεσία σας. Αναζητά αξιόπιστα σημεία πρόσβασης Wi-Fi στην περιοχή σας όταν δεν έχετε δεδομένα ή βρίσκεστε σε μια νέα πόλη ή χώρα.

Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να αναζητάτε σημεία πρόσβασης Wi-Fi όταν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, σας επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη εφαρμογών εκτός σύνδεσης για τα μέρη που σκοπεύετε να επισκεφτείτε. Αυτοί οι χάρτες σάς βοηθούν να βρείτε τα πλησιέστερα δημόσια μέρη που προσφέρουν δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi όταν δεν έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή όταν εξαντλούνται τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, μπορείτε να πείτε ότι το Wi-Fi Finder + Map είναι ο τέλειος ταξιδιωτικός φίλος για έναν ιδιοκτήτη iPhone.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής εύρεσης Wi-Fi είναι ότι δοκιμάζει όλα τα hotspot στη βάση δεδομένων της με βάση την ταχύτητα. αργότερα, μπορείτε να δείτε τις λίστες σημείων πρόσβασης Wi-Fi ταξινομημένες με βάση την ταχύτητα και τη σταθερότητα. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε απόλυτη ελευθερία να επιλέξετε ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi που προσφέρει επαρκές εύρος ζώνης για να σας βοηθήσει να κάνετε την εργασία σας. Αυτή η προσέγγιση εφαρμόζει τη διαφάνεια σε κάποιο βαθμό, ώστε να μην καταλήξετε σε ένα αργό σημείο πρόσβασης Wi-Fi.

Επιπλέον, όλοι οι κωδικοί πρόσβασης Wi-Fi που είναι διαθέσιμοι στη βάση δεδομένων SpeedSpots επαληθεύονται και ενημερώνονται συχνά από τους χρήστες. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες δεν καταλήγουν με έναν παλιό κωδικό πρόσβασης. Το Wi-Fi Finder + Map διαχωρίζει τα διαπιστευτήρια Wi-Fi ανάλογα με τη χώρα, την πόλη και την τοποθεσία σας και είναι δυνατό να φιλτράρετε αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης ακόμη περισσότερο με βάση μέρη όπως AirPort, Pubs, Hotel, Store, Cafe και άλλα .

  Πώς να ρυθμίσετε μια υπογραφή email, κινητό και προσωπικό υπολογιστή

Η διαδικασία είναι απλή. Αναζητήστε τα δημόσια μέρη που προσφέρουν δωρεάν hotspot γύρω σας, φιλτράρετε αυτά τα hotspot περαιτέρω στον χώρο και επιλέξτε αυτό που προσφέρει την ταχύτερη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο εκείνη τη στιγμή.

Μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει το Wi-Fi Finder + Map είναι οι εξής:

  • Υποστηρίζεται από τη βάση δεδομένων του SpeedSpots που αυξάνεται καθημερινά
  • Βρείτε σημεία πρόσβασης Wi-Fi κοντά σας ταξινομημένα σύμφωνα με την ταχύτητα που προσφέρουν
  • Κατεβάστε χάρτες εκτός σύνδεσης για αναζήτηση σημείων πρόσβασης Wi-Fi ενώ ταξιδεύετε
  • Φιλτράρετε hotspot με βάση τον τόπο διεξαγωγής

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή από το App Store δωρεάν. Ωστόσο, πρέπει να ξεκλειδώσετε τις ενσωματωμένες λειτουργίες πληρώνοντας για αυτές ξεχωριστά.

Χώρος Wi-Fi

Όλες οι εφαρμογές εύρεσης Wi-Fi που αναφέρονται παραπάνω ήταν αποκλειστικές για κινητές συσκευές. Ωστόσο, Χώρος Wi-Fi είναι μια τέτοια εφαρμογή ιστού που σας επιτρέπει να αναζητάτε δημόσιους χώρους που προσφέρουν δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi στην περιοχή σας. Ας υποθέσουμε ότι παίζετε παιχνίδια, εργάζεστε ή κάνετε streaming ταινιών στον φορητό υπολογιστή σας. Για να αποφύγετε υπερβολές δεδομένων ή να αποτρέψετε την ταυτόχρονη κατανάλωση όλων των δεδομένων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας, μπορείτε να αναζητήσετε δωρεάν Hotpots κοντά σας.

Η αναζήτηση σημείων πρόσβασης μέσω Wi-Fi Space είναι πολύ απλή. Η εφαρμογή Ιστού μπορεί εύκολα να εντοπίσει τη θέση σας GPS και εμφανίζει όλους τους δημόσιους χώρους με hotspot Wi-Fi. Ο χώρος Wi-Fi διαθέτει έναν χρωματικά κωδικοποιημένο χάρτη που σας βοηθά να διακρίνετε εύκολα τους τύπους Wi-Fi. Οι χώροι που προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi εμφανίζονται πράσινοι. Το κίτρινο επισημαίνει τα ιδιωτικά σημεία πρόσβασης Wi-Fi με γνωστούς κωδικούς πρόσβασης. Τέλος, ιδιωτικά δίκτυα των οποίων οι κωδικοί πρόσβασης είναι άγνωστοι, όπως απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα.

Κατά τη φόρτωση της εφαρμογής Ιστού, βλέπετε έναν χάρτη με δυνατότητα μεγέθυνσης που δείχνει την τρέχουσα τοποθεσία σας. Ωστόσο, αλλάζετε την τρέχουσα τοποθεσία σας ή πραγματοποιείτε αναζήτηση με βάση την πόλη ή τη χώρα.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του χώρου Wi-Fi είναι η μονάδα φίλτρου που σας επιτρέπει να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τα μέρη που προσφέρουν δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Μπορείτε να φιλτράρετε τα σημεία πρόσβασης Wi-Fi με βάση τις καφετέριες, τη συνεργασία, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία ή άλλους δημόσιους χώρους που προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Άλλα προηγμένα φίλτρα σάς επιτρέπουν να περιορίσετε περαιτέρω τα κριτήρια αναζήτησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο παραγωγικότητας για να βρείτε μέρη που σας επιτρέπουν να μένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, να έχετε μια ήσυχη ατμόσφαιρα, να επιτρέπετε κλήσεις, να προσφέρετε δωρεάν Wi-Fi και να έχετε πρίζες για τη φόρτιση των φορητών υπολογιστών σας.

Το φίλτρο κοινότητας σάς λέει ποια μέρη έχουν εργασιακή ατμόσφαιρα ή έχουν ομαδικούς επισκέπτες. Και δεν είναι αυτό. μπορείτε επίσης να δείτε εάν αυτά τα μέρη που προσφέρουν δωρεάν hotspot έχουν άφθονο φως, έχουν εσωτερικά ή εξωτερικά καθίσματα, είναι ευρύχωρα, έχουν εισόδους προσβάσιμες από αναπηρικά αμαξίδια, είναι απαγορευμένες ζώνες καπνού ή έχουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Με χρήστες που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο και μια βάση δεδομένων με 100 εκατομμύρια δωρεάν hotspot, το Wi-Fi Space δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο Διαδίκτυο χωρίς να χρεώνουν ούτε μια δεκάρα.

συμπέρασμα

Είτε είστε λάτρης των ταξιδιών είτε σκοπεύετε να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς του Διαδικτύου, χρειάζεστε μια από τις εφαρμογές εύρεσης Wi-Fi που αναφέρονται παραπάνω ως εφεδρικό σχέδιο. Όταν είστε κολλημένοι σε ένα μέρος εκτός της περιοχής κάλυψης του παρόχου υπηρεσιών σας ή όταν εξαντλείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, αυτές οι εφαρμογές θα σας φανούν χρήσιμες για να βρείτε δημόσιους χώρους που προσφέρουν δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi σε κοντινή απόσταση. Σε τελική ανάλυση, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα μια αναγκαιότητα χωρίς την οποία ο κόσμος βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ενώ χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύσετε την ταυτότητά σας. Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο χρήσης του HMA VPN για να διασφαλίσετε το απόρρητο στο διαδίκτυο.

Δείτε 6 καλύτερα εργαλεία ανάλυσης wi-fi για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και πώς να βρείτε τους συνδεδεμένους κωδικούς πρόσβασης δικτύου Wi-Fi σε Windows, Linux και Mac.