Αυξήστε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας με το Pipedrive CRM

Αναζητάτε ένα all-in-one CRM για τη διαχείριση πωλήσεων, μάρκετινγκ μέσω email, έργων, προσφορών και ανθρώπινου δυναμικού; Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε το Pipedrive.

Το οικοσύστημα πωλήσεων και μάρκετινγκ είναι γρήγορο και ανταγωνιστικό. Με απλά επιχειρηματικά εργαλεία όπως το Excel και το email, μπορείτε να χειριστείτε μερικές εκατοντάδες καταναλωτές και χρήστες. Όταν θέλετε να αναπτυχθείτε, χρειάζεστε αυτοματισμό, ασφάλεια και ευκολία.

Έρχεται το Pipedrive!

Εξετάζουμε το Pipedrive sales CRM εκ των έσω και παρουσιάζουμε μια συνοπτική και συνοπτική συζήτηση που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν αυτό είναι το σωστό CRM πωλήσεων για εσάς.

Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα CRM πωλήσεων;

Μια εταιρεία που αντιμετωπίζει πελάτες πρέπει να χρησιμοποιεί ένα CRM πωλήσεων και μάρκετινγκ για να αξιοποιήσει τους δυνητικούς πελάτες, το εργατικό δυναμικό και τον προϋπολογισμό της.

Με ένα CRM πωλήσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σειρά εργασιών που θα εκτελέσει η ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ. Εσείς και οι ηγέτες της επιχείρησής σας πρέπει να δημιουργήσετε μια αλάνθαστη ροή εργασιών πωλήσεων, μάρκετινγκ, εξυπηρέτησης πελατών, πωλήσεων, δημιουργίας δυνητικών πελατών κ.λπ., ώστε οι ομάδες να μπορούν να επικεντρωθούν στην αλληλεπίδραση με τους πελάτες.

Ένα CRM πωλήσεων, όπως το είδος του Pipedrive, αυτοματοποιεί κάθε εργασία. Και πάλι, η ομάδα πρώτης γραμμής και πεδίου δεν χρειάζεται να σπαταλήσει χρόνο για τη διαχείριση εγγράφων, μπροσούρων, email, εισαγωγικών κ.λπ. Μπορείτε να αναθέσετε σε έναν ή δύο υπαλλήλους να τα χειριστούν από το πίσω μέρος και το προσωπικό πρώτης γραμμής θα έχει πρόσβαση στις επιχειρηματικές εξασφαλίσεις απευθείας από το CRM πωλήσεων.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός CRM πωλήσεων είναι η φιλικότητα προς το κινητό. Εσείς και τα μέλη της ομάδας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοια CRM σε tablet, smartphone, Chromebook, Macbook, φορητό υπολογιστή Windows κ.λπ. Κανένας απολύτως περιορισμός σε συσκευές και δίκτυα, καθώς η εφαρμογή βασίζεται σε σύννεφο.

Τι είναι το Pipedrive CRM;

Το Pipedrive είναι ένα λογισμικό CRM cloud για προηγμένες και ταχέως κινούμενες ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Είναι ένα CRM πωλήσεων – ή μια πλατφόρμα πωλήσεων – και λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος πωλήσεων. Έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους πωλητές να επικοινωνούν, να οριστικοποιούν συμφωνίες, να συνεργάζονται, να βελτιστοποιούν τις διαδικασίες πωλήσεων και να προβλέπουν μεγέθη πωλήσεων.

Και δεν τελειώνουν εκεί τα χαρακτηριστικά του. Το Pipedrive – μια πλατφόρμα πωλήσεων cloud, είναι εξαιρετική για τη βελτίωση του ταξιδιού και της εμπειρίας του πελάτη.

  30 φοβερές εικόνες για την κρύα εποχή

Επιπλέον, βοηθά την επιχείρησή σας να δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις και να μειώσει τα γενικά έξοδα διαχείρισης πολλαπλών ομάδων πωλήσεων και μάρκετινγκ. Δοκιμάστε το Pipedrive δωρεάν για να γνωρίσετε πώς ένα διαδικτυακό CRM πωλήσεων μπορεί να μεταμορφώσει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τα έργα σας και τους αγωγούς πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού.

Πλεονεκτήματα του Pipedrive CRM

Το κύριο πλεονέκτημα του Pipedrive είναι η βελτίωση του τρόπου με τον οποίο πουλάτε και εμπορεύεστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αντί για πολύπλοκα και επιρρεπή σε σφάλματα υπολογιστικά φύλλα, μεταφέρετε τους αγωγούς πωλήσεων και μάρκετινγκ στο Pipedrive για οπτική διαχείριση έργου.

Επίσης, βρίσκετε όλα τα επαγγελματικά email στο εργαλείο Pipedrive CRM, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των επαγγελματικών εφαρμογών κατά τη διάρκεια εστιασμένης εργασίας.

Τέλος, μπορείτε να ελέγξετε ποιος έχει πρόσβαση σε ποια επιχειρηματικά δεδομένα για ποιους επιχειρηματικούς σκοπούς από τον κεντρικό έλεγχο. Μειώνετε τον χρόνο που επενδύετε στη διαχείριση ομάδων και τμημάτων χρησιμοποιώντας το Pipedrive. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε στη χάραξη στρατηγικής για την ανάπτυξη της επιχείρησης, εμφανιζόμενοι σε δημόσιες εκδηλώσεις για την προώθηση της επωνυμίας σας.

Μερικά άλλα αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του Pipedrive είναι:

  • Είναι μια οπτική πλατφόρμα CRM χωρίς κώδικα. Η εργασία στο εργαλείο είναι αβίαστη.
  • Προσφέρει όλες τις ενότητες λογισμικού που χρειάζεστε σε μια επιχείρηση. Για παράδειγμα, διαχείριση αγωγών, πίνακες Kanban, έργα, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαγγελματικά email, αναλυτικά στοιχεία, αναφορές και πολλά άλλα.
  • Διαισθητικά και εύκολα κατανοητά στοιχεία και ορολογία διεπαφής χρήστη.
  • Απεριόριστοι τύποι προσαρμοσμένων πεδίων για να κάνουν το λογισμικό χρήσιμο σε οποιονδήποτε κλάδο.
  • Ένα περιβάλλον χρήστη στο οποίο μπορείτε εύκολα να βασιστείτε, καθώς υποστηρίζει ενέργειες μεταφοράς και απόθεσης.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικούς και ελκυστικούς καταλόγους προϊόντων, προδιαγραφές προϊόντων, προτάσεις, παραγγελίες εργασίας, το εύρος εργασίας κ.λπ., έγγραφα για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Έξυπνα Έγγραφα.
  • Αυτοματοποιεί σχεδόν όλες τις φάσεις ενός αγωγού πωλήσεων και μάρκετινγκ. Ως εκ τούτου, η ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ κάνει λιγότερα σφάλματα κατά τη μετατροπή ενός υποψήφιου πελάτη σε πελάτη.

Χαρακτηριστικά Pipedrive CRM

Το CRM πωλήσεων cloud του Pipedrive συνοδεύεται από μερικές πραγματικά χρήσιμες λειτουργίες που χρειάζεται κάθε επιχείρηση και αυτές είναι:

#1. Εισερχόμενα δυνητικών πελατών

Αυτό είναι το μέρος όπου η ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ θα διαχειρίζεται τους δυνητικούς πελάτες πωλήσεων. Εάν προμηθεύεστε δυνητικούς πελάτες από εταιρείες και επιχειρήσεις τρίτων, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Προσθήκη υπαρχόντων δυνητικών πελατών για να ανεβάσετε αρχεία Excel, αρχεία CSV κ.λπ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Leadbooster για να συλλέξετε δυνητικούς πελάτες απευθείας από τον ιστότοπό σας. Δημιουργεί ένα αυτόματο chatbot για να συλλάβετε δυνητικούς πελάτες. Εάν ο υποψήφιος πελάτης δείχνει πρόθεση αγοράς κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, μπορείτε να αναλάβετε την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco

#2. Συμφωνίες

Αυτό το παράθυρο προορίζεται για όλες τις ανοιχτές, εκκρεμείς και υπό εξέλιξη συμφωνίες. Μπορείτε να οργανώσετε πελάτες, υποψήφιους πελάτες και δυνητικούς πελάτες σε ενότητες όπως Πιστοποιημένοι, Δημιουργία επαφής, Προγραμματισμένη επίδειξη, Υποβολή πρότασης, Έναρξη διαπραγματεύσεων κ.λπ.

#3. Εργα

Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε εσωτερικά ή εξωτερικά έργα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο διαχείρισης έργου Pipedrive.

Μπορείτε να οργανώσετε τις εργασίες και τις δευτερεύουσες εργασίες σε πίνακες ή λίστες τύπου Kanban. Ο πίνακας Kanban συνήθως διατίθεται σε πέντε πίνακες. Αυτά είναι η έναρξη, ο προγραμματισμός, η εφαρμογή, η αναθεώρηση και το κλείσιμο. Αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα πεδία καθώς αυξάνετε ή μειώνετε τις κάρτες.

#4. καμπάνιες

Η ενότητα Campaign είναι ένα πλήρες εργαλείο μάρκετινγκ μέσω email. Δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε για πρόσθετο λογισμικό μάρκετινγκ email εάν μεταβείτε στο Pipedrive.

Τα χαρακτηριστικά της ενότητας email marketing είναι τα παρακάτω:

  • Προσαρμόσιμα και επαγγελματικά πρότυπα email
  • Αποδεδειγμένα πρότυπα email
  • Εξατομικευμένες καμπάνιες email
  • Αναλυτικά στοιχεία καμπάνιας email σε πραγματικό χρόνο

#5. Pipedrive Mail

Αυτή η ενότητα email σάς επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε επαγγελματικά email απευθείας στο Pipedrive sales CRM. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε το email με αυτοματοποιημένες ροές εργασίας για να μετατρέψετε τα εισερχόμενα ερωτήματα πελατών σε δυνητικούς πελάτες και να τα προωθήσετε σε έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων για άμεση παρακολούθηση.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον email σας δίπλα-δίπλα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Smart Email BCC του Pipedrive Mail. Απλώς εισάγετε το email σας στο Pipedrive στο πεδίο BCC κάθε φορά που στέλνετε email σε επιχειρηματικές επαφές και πελάτες. Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τυχόν μελλοντικές απαντήσεις θα εμφανίζονται αυτόματα στους δυνητικούς πελάτες, τις προσφορές ή τα έργα, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώσατε την αυτοματοποιημένη ροή εργασίας.

#6. Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες δείχνουν μια ολιστική άποψη των δραστηριοτήτων κάθε μέλους της ομάδας. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μελλοντικές εργασίες εδώ και να παρακολουθείτε την πρόοδο σε μια προβολή πίνακα.

#7. Επιχειρηματικές Επαφές

Η ενότητα Επαφές έχει τρεις δευτερεύουσες δυνατότητες: Άτομα, Οργανισμοί και Χρονολόγιο Επαφών.

Στο βιβλίο Επαφές με άτομα, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις επαγγελματικές και επαγγελματικές επαφές. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βιβλία επαφών του Οργανισμού για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα των υπαλλήλων, των προμηθευτών και των εξωτερικών συνεργατών σας.

Το χρονοδιάγραμμα επαφών είναι μια νέα προσθήκη από την Pipedrive. Δείχνει μια περίπλοκη προβολή των επαφών και τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός σας σχετίζεται με αυτές σε χρονοδιαγράμματα.

Το χρονοδιάγραμμα μπορεί να εμφανίζει εικονίδια που αναπαριστούν ενέργειες όπως προτάσεις, πρώτη επαφή, αποστέλλονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποστέλλονται φυλλάδια, κλειστές προσφορές, μεσημεριανό διάλειμμα κ.λπ.

  Πώς να ελέγξετε τα φώτα απόχρωσης Philips από το Mac σας

#8. Insights και Reporting

Αυτή η ενότητα περιέχει τις δευτερεύουσες δυνατότητες όπως Πίνακας ελέγχου, Στόχοι και Αναφορές. Μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικούς πίνακες εργαλείων όπως Πρόβλεψη εσόδων, Μετατροπή συμφωνιών, Προσφορές που κερδίζονται με την πάροδο του χρόνου κ.λπ., για να παρακολουθείτε την υγεία της επιχείρησης.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Αναφορές, μπορείτε να συντάξετε αναφορές έτοιμες για επιχειρήσεις, όπως Δυνητικοί πελάτες που δημιουργούνται από χρήστες, Μετατροπή δυνητικών πελατών ανά πηγές, Μετατροπή συμφωνίας, Πρόοδος συμφωνίας και πολλά άλλα.

#9. Ενσωματώσεις επιχειρηματικών εφαρμογών

Οι ενσωματώσεις Pipedrive σάς δίνουν τη δυνατότητα να συνδέσετε άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για ορισμένες συγκεκριμένες τεχνικές ανάγκες. Για παράδειγμα, από το Pipedrive Marketplace, μπορείτε να προσθέσετε τις ακόλουθες εφαρμογές τρίτων:

  • Google Meet
  • Ομάδες της Microsoft
  • Dealbot για Slack
  • Ζουμ Συναντήσεις
  • HubSpot
  • Έξυπνα Έγγραφα
  • Δευτέρα
  • Trello

Και είναι πολλά άλλα!

Πώς διαφέρει το Pipedrive CRM από άλλα

Το Pipedrive διαφέρει από τα συμβατικά CRM και ακόμη και από άλλους ανταγωνιστές CRM πωλήσεων cloud με τους ακόλουθους τρόπους:

Αναπτύσσεται με την επιχείρησή σας

Το Pipedrive CRM κλιμακώνεται όπως και η επιχείρησή σας. Εάν είστε τώρα μια μικρή, μεσαία ή startup επιχείρηση και επεκτείνεστε στο μέλλον, δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε διαφορετικό CRM cloud. Το Pipedrive προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε, μαζί με δυνατότητες επεξεργασίας cloud για να χειριστείτε χιλιάδες χρήστες.

Απλότητα

Το Pipedrive έχει ουσιαστικά μηδενική καμπύλη εκμάθησης. Ένας υπάλληλος μπορεί να μάθει μόνος του το εργαλείο χωρίς να περάσει από εκπαιδευτικές συνεδρίες που μειώνουν τις παραγωγικές ώρες.

Κάθε στοιχείο διεπαφής χρήστη (UI) είναι ακριβώς όπως υποδηλώνει το όνομα. Σε αντίθεση με άλλα CRM που χρησιμοποιούν περίπλοκη επιχειρηματική ορολογία που οι εκπαιδευόμενοι εργαζόμενοι χρειάζονται έως και ένα χρόνο για να κατανοήσουν.

Επιπλέον, όλα είναι οπτικά και έχουν μηδενικό κωδικό. Ως εκ τούτου, όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν με σιγουριά το CRM χωρίς μεγάλα σφάλματα.

Υποστήριξη λογισμικού

Η ομάδα ανάπτυξης και ασφάλειας του Pipedrive εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να διατηρεί την εφαρμογή cloud σε λειτουργία χωρίς κενά ασφαλείας.

Επίσης, η Pipedrive διατηρεί μια τεράστια ομάδα ειδικών στο εργαλείο CRM πωλήσεων cloud. Εάν εσείς ή οι υπάλληλοί σας χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα. Η ομάδα είναι διαθέσιμη στο chat 24/7 για την αγγλική και την πορτογαλική γλώσσα. Για άλλες γλώσσες και περιοχές, ανατρέξτε στη σελίδα Επικοινωνία με την Υποστήριξη.

Τελικές Λέξεις

Η χρήση ενός CRM που βασίζεται σε σύννεφο, όπως το Pipedrive sales CRM, μπορεί να έχει μεγάλο θετικό αντίκτυπο στον οργανισμό σας και στην ουσία του.

Το Pipedrive συγκεντρώνει και αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες εργασίες, ώστε η ομάδα σας να μπορεί να επικεντρωθεί σε κρίσιμα για την επιχείρηση πράγματα όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω:

  • Αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο μιλώντας και πείθοντας τους πελάτες
  • Επίλυση ερωτημάτων χρήστη
  • Προσεγγίζοντας δυνητικούς πελάτες
  • Συνεργαστείτε εσωτερικά και εξωτερικά

Ένα cloud πωλήσεων και μάρκετινγκ CRM, το Pipedrive, ωθεί την επιχειρηματική δυναμική και την αύξηση των εσόδων, καθιστώντας τα επιχειρηματικά δεδομένα διαθέσιμα με ασφάλεια σε αυτούς που χρειάζεται όταν τα χρειάζονται.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες λύσεις CRM cloud για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.