Αυξήστε τη βαθμολογία σας με αυτά τα 10 πρακτικά τεστ GMAT

Θέλετε να προχωρήσετε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση; Κάθε χρόνο πολλοί υποψήφιοι εγγράφονται στο GMAT.

Μια αξιοπρεπής βαθμολογία GMAT μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να μπουν στην καλύτερη σχολή επιχειρήσεων σε 110 χώρες.

Εάν σχεδιάζετε ήδη τις ανώτερες σπουδές σας στις επιχειρήσεις, θα γνωρίζετε το GMAT. Αλλά προτού εξερευνήσουμε διάφορους πόρους προετοιμασίας, ας κατανοήσουμε εν συντομία το GMAT.

Τι είναι το GMAT;

Το GMAT, ή Graduate Management Admission Test, είναι μια εισαγωγική εξέταση σχεδιασμένη για υποψηφίους που ονειρεύονται να μπουν σε μεταπτυχιακό σχολείο για επιχειρήσεις. Κατά την αποστολή αιτήσεων για διάφορα μεταπτυχιακά προγράμματα όπως Master of Accountancy ή Finance και MBA, χρειάζεστε βαθμολογία GMAT.

Επιλεξιμότητα για GMAT

Το Graduate Management Aptitude Council διεξάγει αυτό το τεστ GMAT. Έχουν θέσει ορισμένα κριτήρια επιλεξιμότητας που πρέπει να πληροί κάθε υποψήφιος. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

  • Ηλικία: Η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία είναι τα 18 έτη. Επομένως, εάν είστε 18 ετών και άνω, δικαιούστε το τεστ, υπό τον όρο ότι πληροίτε και άλλες προϋποθέσεις.
  • Προσόντα: Για να υποβάλετε αίτηση για GMAT, θα πρέπει να έχετε πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή ινστιτούτο.
  • Προσπάθειες: Εκτός από την ηλικία και τα προσόντα, έχουν θέσει ένα όριο στον μέγιστο αριθμό προσπαθειών. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την εξέταση το πολύ 5 φορές σε 12 μήνες. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει κενό 16 ημερών μεταξύ των επαναληπτικών προσπαθειών.

Γιατί να κάνετε το τεστ GMAT;

Το GMAT είναι μια κρίσιμη απαίτηση εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση σε διάφορα κορυφαία κολέγια και πανεπιστήμια για μεταπτυχιακά επιχειρηματικά προγράμματα.

  Ένας οδηγός εισαγωγής στο AWS Fargate

Το τεστ GMAT βοηθά στην επιλογή υποψηφίων με ποσοτικές και αναλυτικές δεξιότητες. Εκτός από αυτό, αξιολογεί επίσης τις δεξιότητες γραφής, ανάγνωσης και ομιλίας σας στα αγγλικά.

Μοτίβο εξέτασης GMAT

Η εξέταση GMAT αποτελείται από αντικειμενικές αλλά και υποκειμενικές ερωτήσεις. Είναι ένα CAT ή Computer Adaptive Test που αποτελείται από 80 ερωτήσεις. Ο χρόνος που διατίθεται για τη συμπλήρωση αυτών των ερωτήσεων είναι 3 ώρες και 7 λεπτά.

Το τεστ περιέχει ερωτήσεις από τις ακόλουθες τέσσερις ενότητες.

  • Αναλυτική Γραπτή Αξιολόγηση
  • Ολοκληρωμένη συλλογιστική
  • Ποσοτική συλλογιστική
  • Λεκτική συλλογιστική

Κάθε μία από αυτές τις ενότητες έχει ένα καθορισμένο χρονικό όριο το οποίο διαφέρει από ενότητα σε ενότητα. Οι ενότητες λεκτική συλλογιστική και ποσοτική συλλογιστική έχουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που πρέπει να επιχειρήσετε.

Πρέπει να επιχειρήσετε μια ερώτηση στο δοκίμιο στην ενότητα αξιολόγησης αναλυτικής γραφής. Τα μη MCQ υπάρχουν επίσης σε ενότητες ολοκληρωμένης συλλογιστικής.

Το τεστ δεν φέρει καμία αρνητική σήμανση. Τα διάφορα πανεπιστήμια που δέχονται βαθμολογίες GMAT αποφασίζουν τα όρια για το GMAT. Οι κορυφαίες σχολές Β ζητούν βαθμολογία 700 ή περισσότερο.

Οι πρακτικές εξετάσεις GMAT σάς προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στη βελτίωση της συνολικής βαθμολογίας σας. Εδώ μοιραζόμαστε τα καλύτερα τεστ πρακτικής GMAT που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τις προετοιμασίες σας σε υψηλότερο επίπεδο.

Udemy GMAT Verbal Prep Course

Η Udemy προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μάθημα προφορικής προετοιμασίας GMAT για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε την ενότητα λεκτικών συλλογισμών. Προσφέρει όλο το απαραίτητο περιεχόμενο συν στρατηγικές που πρέπει να βαθμολογήσετε άριστα σε αυτήν την ενότητα.

Με αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση:

  • Βελτιώστε τις γνώσεις σας στη γραμματική της αγγλικής γλώσσας, όπως συμφωνίες θέματος-ρήματος, τροποποιητές, αντωνυμίες και άλλα.
  • Σημασία σε στρατηγικές λήψης τεστ για την κάλυψη αυτού του πλήρους τμήματος εντός του καθορισμένου χρόνου.
  • Μάθετε τα μέρη των επιχειρημάτων, βρίσκοντας υποθέσεις και μοτίβα επιχειρημάτων.
  • Μάθετε να διαβάζετε αποσπάσματα κατανόησης αποτελεσματικά και να εντοπίζετε λάθος απαντήσεις.

Udemy GMAT Complete Math

Άσσος στην ενότητα των μαθηματικών με το πλήρες τεστ προετοιμασίας για τα μαθηματικά της Udemy. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε διάφορα θέματα των μαθηματικών. Λαμβάνετε αποτελεσματικές διαλέξεις και παραδείγματα σε αυτό το μάθημα που είναι επαρκή για να αποσαφηνίσουν τις έννοιες των μαθηματικών σας.

  Πώς να προσθέσετε τον τύπο CAGR σε υπολογιστικά φύλλα Google Sheets

Τα διάφορα θέματα που περιλαμβάνονται σε αυτό το μάθημα είναι:

  • Αλγεβρα
  • Στατιστική
  • Ερμηνεία Δεδομένων
  • Γεωμετρία
  • Πιθανότητα
  • Μαθηματικές Αρχές

Μάθημα προετοιμασίας μαθηματικών για τις εισαγωγικές εξετάσεις Udemy GMAT

Κατακτήστε τις τεχνικές επίλυσης προβλημάτων επάρκειας δεδομένων και αποκτήστε την εννοιολογική γνώση αυτού του θέματος. Το μάθημα προετοιμασίας μαθηματικών για τις εισαγωγικές εξετάσεις GMAT της Udemy θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα κόλπα διαχείρισης χρόνου ενώ λύνετε ερωτήσεις.

Αυτό το μάθημα συζητά εν συντομία όλες τις έννοιες και σας βοηθά να πάρετε 400/400 στην ενότητα των μαθηματικών.

Ολοκληρωμένο μάθημα προετοιμασίας GMAT Udemy

Αυτός είναι ένας οδηγός αυτοδιδασκαλίας GMAT από την Udemy που στοχεύει να σας βοηθήσει να σημειώσετε 700+ στις εξετάσεις GMAT. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για υποψήφιους που θέλουν να ακολουθήσουν τη διαδρομή αυτο-μελέτης.

Εδώ θα μάθετε τις στρατηγικές για να βελτιώσετε την προετοιμασία σας στο GMAT. Σας προσφέρει τα εξής:

  • Συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία της εξέτασης GMAT.
  • Οδηγός αυτο-μελέτης για τη βαθμολογία 700+
  • Εργαλείο αυτοανάλυσης για την παρακολούθηση της απόδοσής σας.
  • Σημειώσεις αναθεώρησης GMAT.
  • Κόλπα προετοιμασίας.

Magoosh GMAT Practice Test

Το Magoosh προσφέρει ένα δωρεάν τεστ πρακτικής GMAT για να σας βοηθήσει να σημειώσετε καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις GMAT. Αυτά τα πρακτικά τεστ αποτελούνται επίσης από κλειδιά απαντήσεων μαζί με τις επεξηγήσεις τους.

Λάβετε δωρεάν αυτά τα πρακτικά τεστ και αρχίστε να βελτιώνετε αποτελεσματικά τις δεξιότητές σας στις εξετάσεις.

London Business School: GMAT Prep Test

Το London Business School προσφέρει τρεις τύπους δοκιμών προετοιμασίας GMAT. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις δοκιμές online.

Τα τρία τεστ είναι:

  • Micro Test: Αυτό το τεστ περιλαμβάνει πέντε ποσοτικές και πέντε προφορικές ερωτήσεις που πρέπει να ολοκληρώσετε μέσα σε 20 λεπτά.
  • Mini Test: Το mini test είναι μια συντομότερη έκδοση του πραγματικού τεστ GMAT. Περιλαμβάνει τις μισές ερωτήσεις που πρέπει να ολοκληρώσετε στο μισό χρόνο.
  • Full Test: Πρόκειται για μια πλήρη προσομοίωση των ποσοτικών και λεκτικών τμημάτων του GMAT. Περιλαμβάνει περίπου 40 ερωτήσεις και χρονικό όριο 75 λεπτών.
  Γιατί πρέπει να μάθετε ReactJS και 12 καλύτερους πόρους για να το μάθετε

Καπλάν

Η Kaplan προσφέρει μια πλήρη εξάσκηση GMAT που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή στο διαδίκτυο. Αυτό το τεστ σας βοηθά να αναγνωρίσετε αποτελεσματικά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια σε έννοιες που θεωρείτε προβληματικές.

Χρειάζονται περίπου 4 ώρες για να ολοκληρωθεί αυτή η πρακτική δοκιμασία. Μόλις τελειώσει το τεστ, λαμβάνετε μια πλήρη έκθεση αξιολόγησης με ανασκόπηση κάθε ερώτησης.

The Princeton Review

Προχωρήστε στην προετοιμασία σας για το GMAT με την πρακτική δοκιμασία GMAT του The Princeton Review. Αυτό το τεστ επαναλαμβάνει το πραγματικό τεστ GMAT και αποτελείται από τις ίδιες ερωτήσεις.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δοκιμή σας, θα λάβετε μια αναφορά βαθμολογίας που θα επισημαίνει τα δυνατά και τα αδύναμα θέματα σας.

Καθηγητές Πανεπιστημίου

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας με τα δωρεάν πρακτικά τεστ του Varsity Tutors για τις εξετάσεις GMAT. Προσφέρουν 693 μαθηματικά τεστ GMAT, 230 λεκτικά τεστ και εννέα ολοκληρωμένα τεστ συλλογιστικής. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί έχοντας κατά νου το μοτίβο των εξετάσεων της πραγματικής εξέτασης GMAT.

Με αυτές τις δοκιμές, μπορείτε να αξιολογήσετε την εννοιολογική σας κατανόηση διαφόρων ενοτήτων. Και έτσι, δουλέψτε περισσότερο σε έννοιες στις οποίες χρειάζεστε περισσότερες βελτιώσεις.

TargetTestPrep

Το TargetTestPrep σάς βοηθά να κατακτήσετε διάφορες έννοιες, εργαλεία και στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την καλή βαθμολογία στο GMAT. Αυτό το μάθημα προετοιμασίας GMAT αποτελείται από 1200 διδακτικά βίντεο και 4000 συν ερωτήσεις πρακτικής.

Προσφέρει έξυπνες αναλύσεις της απόδοσής σας σε πρακτικές δοκιμές που σας βοηθούν τελικά να εντοπίσετε τους τομείς που χρειάζονται βελτιώσεις. Η σκληρή δουλειά με το TargetTestPrep μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε και να μιλήσετε αποτελεσματικά.

Τελικές Λέξεις

Προετοιμασία για την επερχόμενη εξέταση GMAT; Εκμεταλλευτείτε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από αυτά τα τεστ προετοιμασίας και μαθήματα GMAT και προχωρήστε στην εισαγωγή στην καλύτερη σχολή διαχείρισης.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τα καλύτερα μαθήματα προετοιμασίας ACT και μαθήματα προετοιμασίας GRE για να λάβετε υψηλές βαθμολογίες.