Η μεγαλύτερη αγορά για αγορά και πώληση διαδικτυακών επιχειρήσεων με λίγα κλικ – Flippa

Πρέπει πρώτα να κατανοήσει κανείς την έννοια της αγοράς για να κατανοήσει πραγματικά μια διαδικτυακή αγορά για την αγορά και την πώληση επιχειρήσεων.

Μια πραγματική ή εικονική τοποθεσία όπου οι αγοραστές και οι πωλητές συναντώνται για να ανταλλάξουν αγαθά ή υπηρεσίες αναφέρεται ως αγορά.

Τι σημαίνει μια διαδικτυακή αγορά για αγορά και πώληση επιχειρήσεων και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

Ο όρος «διαδικτυακή αγορά» αναφέρεται σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα που διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ αγοραστών και πωλητών για την επίτευξη μιας συμφωνίας. Παρέχει μια πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις να θέσουν τις εγκαταστάσεις τους προς πώληση και να προσελκύσουν την προσοχή των παγκόσμιων αγοραστών.

Η διαδικτυακή αγορά έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται για την αγορά και την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται πλέον να επισκέπτονται ένα κατάστημα ή ένα γραφείο για να συνάψουν μια φυσική συμφωνία.

Αυτή η ενότητα θα εξετάσει πολλές διαδικτυακές αγορές και πόσο αποτελεσματικά τις χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να αγοράσουν και να πουλήσουν διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Εισαγωγή

Το Flippa είναι μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά που έχει σχεδιαστεί για να αγοράζει και να πουλά ιστοτόπους, ιστολόγια, καταστήματα Shopify, τομείς, εφαρμογές και άλλα ψηφιακά στοιχεία.

Η Flippa έχει αξία νέας καταχώρισης 100 εκατομμυρίων $ και συνδυασμένο μηνιαίο προϋπολογισμό αγοραστή 10 δισεκατομμυρίων $, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο για αγορές και πωλήσεις διαδικτυακών επιχειρήσεων.

Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αγοράσουν έναν καθιερωμένο ιστότοπο ή μια εφαρμογή με ήδη υπάρχουσα πελατειακή βάση ή νέο ιστολόγιο που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους διαδικτυακή επιχείρηση.

Λειτουργεί ως ένας φιλικός προς τον χρήστη κόμβος όπου οι πελάτες μπορούν να αναγνωρίσουν γρήγορα έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή για αγορά, να δημοσιεύσουν έναν ιστότοπο ή έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου προς πώληση ή να αγοράσουν έναν τομέα για να δημιουργήσουν έναν νέο ιστότοπο από την αρχή.

Μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει η Flippa για να κάνει τη διαδικασία αγοράς και πώλησης πιο εύκολη και αποτελεσματική είναι οι εξής:

  • Το Flippa προσφέρει πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών σε πωλητές και αγοραστές, όπως τη δυνατότητα περιήγησης σε καταχωρίσεις, χρήση φίλτρων για τον περιορισμό των αναζητήσεων με κριτήρια όπως η ηλικία του ιστότοπου, η λέξη-κλειδί, η γλώσσα κ.λπ., μια ασφαλής διαδικασία μεσεγγύησης που εγγυάται την προστασία των αγοραστών και λεπτομερείς αναλυτικά στοιχεία που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν μια σαφή εικόνα του ιστότοπου που εξετάζουν.
  • Μπορείτε να συνδεθείτε με τους κατάλληλους αγοραστές την κατάλληλη στιγμή, χάρη στο μοναδικό σύστημα αντιστοίχισης και την απαράμιλλη προσέγγιση αγοραστών της Flippa. Ο έλεγχος του προφίλ ενός αγοραστή και η διαπραγμάτευση των καλύτερων συνθηκών γίνεται πιο προσιτός από τον ενσωματωμένο κόμβο διαπραγματεύσεων της Flippa. Επιπλέον, διατίθεται εξειδικευμένο προσωπικό υποστήριξης για την αντιμετώπιση ερωτημάτων πελατών.
  • Το σύστημα βαθμολόγησης του Flippa είναι ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που παρέχει στους αγοραστές μια γενική ιδέα για τη μελλοντική αξία ενός ιστότοπου ή μιας εφαρμογής. Το σύστημα αξιολογεί ιστότοπους και εφαρμογές με βάση την επισκεψιμότητα, τα έσοδα, την ηλικία και την αφοσίωση των χρηστών.
  Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone και iPad σε Mac

Εκτός από τα όμορφα χαρακτηριστικά του, παρέχει υπηρεσίες φιλικές προς τις επιχειρήσεις, οι οποίες αναλύονται στην παρακάτω ενότητα.

Υπηρεσίες

Για να διασφαλίσει απρόσκοπτες συναλλαγές και να δημιουργήσει μια διαδικτυακή αγορά φιλική προς τις επιχειρήσεις, η Flippa δημιούργησε ζωτικές υπηρεσίες για αγοραστές και πωλητές, τις οποίες θα συζητήσουμε σε αυτήν την ενότητα.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Flippa ταιριάζει προσεκτικά με τις ανάγκες του αγοραστή και του πωλητή χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας ότι η συναλλαγή πραγματοποιείται στη σωστή τιμή, γρήγορα και με τις χαμηλότερες χρεώσεις.

Συμβουλευτική εμπειρογνωμόνων

Η Flippa έχει μια εσωτερική ομάδα και τρίτους μεσίτες που βοηθούν στην εύρεση της ιδανικής συμφωνίας. Για μεγάλες εκπτώσεις, η Flippa προσφέρει έναν προσωπικό Σύμβουλο που θα επιβλέπει ολόκληρη τη διαδικασία πώλησης και θα βοηθήσει στη διαδικασία που απαιτείται για να επιτευχθεί η καλύτερη τιμή.

Δωρεάν Αποτίμηση Επιχειρήσεων

Αυτή η υπηρεσία θα σας ωφελήσει εάν αναζητάτε μια δωρεάν, γρήγορη αποτίμηση και αυτόματη εισαγωγή της επιχείρησής σας.

Με τη βοήθεια των εισροών σας και τις συγκρίσεις σας με χιλιάδες ιστότοπους που έχουν ήδη πουλήσει στο Flippa, το Flippa υπολογίζει μια άμεση αποτίμηση. Για να καταλήξουμε, η Flippa εξετάζει διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα, κατηγορίες και ηλικιακές ομάδες.

Διαχείριση λογαριασμών

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια μεγάλη επιχείρηση και χρειάζεστε πλήρη διαχείριση λογαριασμού. Σε αυτήν την περίπτωση, η Flippa παρέχει έναν επαγγελματία διαχειριστή λογαριασμού που διασφαλίζει ότι λαμβάνετε την καλύτερη προσφορά μέσω αποτελεσματικού μάρκετινγκ και ότι τα σωστά άτομα βλέπουν την επωνυμία σας.

Λίστα Ιδιωτικά

Επειδή ορισμένες επιχειρήσεις εκτιμούν το απόρρητό τους και δεν θέλουν να τις καταχωρίσουν δημόσια, η Flippa φροντίζει να το κάνουν αθόρυβα και με μια επιλεγμένη ομάδα ειδικευμένων αγοραστών.

Η καταχώρισή σας θα εμφανίζεται δημόσια μόνο στα αποτελέσματα αναζήτησης Flippa. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να διατηρήσουν τις επωνυμίες τους συγκαλύπτουν τα εταιρικά τους ονόματα ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ανωνυμία των υπαλλήλων τους θα το έβρισκε προς όφελός τους.

Δέουσα επιμέλεια

Εάν ένας αγοραστής θέλει να αγοράσει μια αξιοπρεπή επιχείρηση, αλλά χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αξιολόγηση της επιχείρησης. Σε αυτήν την περίπτωση, η Flippa εκτελεί τη δέουσα επιμέλεια για την εταιρεία και σας δίνει μια ολοκληρωμένη αναφορά που θα σας βοηθήσει στην απόφασή σας να αγοράσετε την επιχείρηση.

Χρηματοδότηση

Η Flippa προσφέρει επίσης λύσεις χρηματοδότησης από τρίτους εάν θέλετε να αποκτήσετε μια επιχείρηση και αναζητάτε δάνειο ή άλλες επιλογές χρηματοδότησης. Η Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων (SBA), οι ανατροπές για νεοσύστατες επιχειρήσεις (ROBS) σε προγράμματα 401(k), τα μη εξασφαλισμένα δάνεια κ.λπ., είναι μεταξύ των επιλογών που είναι προσβάσιμες.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η νομική υπηρεσία της Flippa θα ήταν επωφελής είτε είστε αγοραστής είτε πωλητής που θέλει να αποφύγει μελλοντικές διαφορές. Μια νομική υπηρεσία εγγυάται ότι η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί ομαλά, με ασφάλεια και χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά

Η ηλεκτρονική αγορά Flippa παρέχει πολλές πολυδιάστατες δυνατότητες που διευκολύνουν τους αγοραστές και τους πωλητές να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά τις συναλλαγές τους χωρίς εμπόδια. Εδώ είναι μερικά από αυτά για να δείτε:

#1. Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων

Δεδομένου ότι οι επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο εμφανίζονται στο Flippa, διευκολύνει τις επιχειρηματικές συναλλαγές σε πολλά νομίσματα (δεκατέσσερα νομίσματα). Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορείτε τώρα να αναφέρετε τα έσοδα, τα έξοδα, ακόμη και να ζητάτε τιμές στο νόμισμα που προτιμάτε.

  Borderlands 2 Golden Key Codes: Redeem Now

#2. Κεντρικός πίνακας ελέγχου

Ο κεντρικός πίνακας εργαλείων του επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων, την επικοινωνία και το κλείσιμο των πωλήσεων από μια μεμονωμένη τοποθεσία πιο αποτελεσματικά. Βοηθά στην πραγματοποίηση όλων των επικοινωνιών που σχετίζονται με την καταχώριση της επιχείρησής σας.

Ο πίνακας εργαλείων περιλαμβάνει τους επιθυμητούς αγοραστές, κάνει προεπισκόπηση των επικοινωνιών, αρχειοθετεί ανεπιθύμητους αγοραστές και άλλες ενέργειες. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε τρίτα μέρη, να κάνετε μια προσφορά, μια προσφορά, μια αυτόματη δημιουργία ή να ανεβάσετε ένα LOI (επιστολή προθέσεων) κ.λπ.

#3. Επαλήθευση κεφαλαίων

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα αξιόπιστο διαδικτυακό προϊόν ή μια εδραιωμένη επιχείρηση που αναζητά σοβαρούς αγοραστές. Η επιλογή επαλήθευσης κεφαλαίων της Flippa θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την πώληση πιο γρήγορα.

Με την εκ των προτέρων επαλήθευση των κεφαλαίων τους, αυτό το εργαλείο θα εξαλείψει σοβαρούς αγοραστές και θα επιταχύνει τη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Αυτή η δυνατότητα ταιριάζει μόνο με αγοραστές που είναι έτοιμοι για απόκτηση από τη μεγαλύτερη παγκόσμια ομάδα αγοραστών της Flippa στην καταχώριση.

#4. Market Insights

Οι πληροφορίες αγοράς δεν είναι τίποτα άλλο από στατιστικές και δείκτες ανάλυσης ομοτίμων. Δίνει τη δυνατότητα σε αγοραστές και πωλητές να αποκτήσουν συγκριτικές πληροφορίες, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν πληροφορίες για τις επιχειρήσεις και τις καταχωρίσεις θέσεων τους.

Με κρίσιμα μέτρα απόδοσης, προσφέρει διαφανή δεδομένα τιμολόγησης για συγκρίσιμες πωλούμενες ή ενεργές επιχειρήσεις.

#5. Επαλήθευση καταχώρισης

Στον κόσμο του ιστού, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την καταχώριση απάτης. Η Flippa κάνει εξαιρετική δουλειά επαληθεύοντας κάθε επιχείρηση στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα. Η ομάδα της επιβεβαιώνει το εισόδημα και το κύριο κόστος επαληθεύοντας τα αναφερόμενα οικονομικά στοιχεία με τραπεζικό λογαριασμό και δεδομένα πρωτογενούς πηγής.

Επιπλέον, θα ελέγξουν τα δεδομένα επισκεψιμότητας για να διασφαλίσουν ότι οι γραπτές προβολές σελίδας, η επισκεψιμότητα των χρηστών και οι πηγές προέλευσης είναι σωστές.

Οι βασικές μετρήσεις απόδοσης λαμβάνονται από τα Shopify, Stripe, WooCommerce, Quickbooks Online, Google Analytics, Admob, Adsense και SEMRush για τη συλλογή βασικών δεικτών απόδοσης.

#6. Επενδύω

Η Flippa προσφέρει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συναρπαστικούς τρόπους συγκέντρωσης χρημάτων και επενδυτικών ευκαιριών για τους επενδυτές. Μέσω της Flippa, οι διαπιστευμένοι επενδυτές στις ΗΠΑ έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικές δυνατότητες συμμετοχής σε κερδοφόρες, υγιείς και επεκτεινόμενες διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Με τη δημιουργία συνδέσεων, η Flippa βοηθά το καθιερωμένο ηλεκτρονικό εμπόριο και οι εταιρείες SaaS περιορίζουν την επιλογή τους για την επιδιωκόμενη στρατηγική εξόδου.

#7. Χρηματική εγγύηση

Το Escrow, η κορυφαία πλατφόρμα για την οικονομική ασφάλεια, και η Flippa συνδυάστηκαν. Το Escrow διασφαλίζει ότι η συναλλαγή πώλησης πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα. Είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για την πραγματοποίηση συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, της διατήρησης και της αποδέσμευσης των κεφαλαίων μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μετά την εξέταση των παραπάνω υπηρεσιών που παρέχονται από τη Flippa, είναι φανερό ότι η ηλεκτρονική αγορά προσφέρει μια από τις πιο ασφαλείς, αξιόπιστες και προσβάσιμες πλατφόρμες για τη διεξαγωγή συναλλαγών αγοραπωλησίας μέσω Διαδικτύου.

Καταχώριση επιχειρήσεων

Στο Flippa, μια ποικιλία από διαδικτυακές επιχειρήσεις μπορούν να καταχωρηθούν προς πώληση. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • Ψηφιακή Ακίνητη Περιουσία
  • Ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Dropshipping Business
  • Shopify Stores
  • Ιστότοποι συνεργατών
  • Καταστήματα FBA
  • Επιχειρήσεις SaaS
  • Εφαρμογές iOS & Android
  • Ιστοσελίδες με το κλειδί στο χέρι
  • Λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Ιστότοποι για κατοικίδια
  • Τομείς

Στη συνέχεια, δείτε το μοντέλο τιμολόγησης της Flippa.

Μοντέλο τιμολόγησης

Το Flippa είναι μια διαδικτυακή αγορά για αγοραπωλησίες ιστότοπων και άλλων ψηφιακών στοιχείων που παρέχουν σε εταιρείες και επιχειρηματίες πρόσβαση σε ωφέλιμους πόρους και υπηρεσίες με διάφορες εναλλακτικές τιμές.

  Πώς να καθαρίσετε οποιοδήποτε Smartwatch, Wearable ή Fitness Band

Στην ουσία, το μοντέλο τιμολόγησης της Flippa βασίζεται στην αναμενόμενη αξία του ιστότοπου ή της υπηρεσίας που πωλείται. Η δομή τιμολόγησης ποικίλλει ανάλογα με την αξία της συναλλαγής από $1 έως $10 εκατομμύρια.

Το Πρόγραμμα VIP της Flippa προσφέρει μια εξειδικευμένη ομάδα για πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε προσφορές στο πακέτο VIP του. Η ομάδα βοηθά με την προσαρμογή καταχώρισης, το μάρκετινγκ, την αντιστοίχιση αγοραστών που επιλέγονται με το χέρι και την απεριόριστη υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία.

Προμήθεια επιτυχίας: Τα τέλη επιτυχίας εξαρτώνται από το ποσό της συναλλαγής και αξιολογούνται όταν ολοκληρωθούν. Κυμαίνονται από 4% έως 10%.

Standard, Enhanced, Premium και Ultimate είναι οι τέσσερις βαθμίδες τιμών. Τα τυπικά πακέτα κυμαίνονται από 49 $ για συναλλαγές κάτω των 9.999 $ έως 599 $ για εκείνες μεταξύ 5 και 10 εκατομμυρίων $.

Τα χαρακτηριστικά αυτών των δεσμών ποικίλλουν. Σχεδόν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τη λίστα της επιχείρησης και την αποτελεσματική εκτέλεση της συναλλαγής περιλαμβάνονται στο κορυφαίο επίπεδο, Ultimate.

Εναλλακτικές

Η αναστροφή της ιστοσελίδας

Το Website Flip δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει τις ιστοσελίδες αγοράς και πώλησης των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τους καλύτερους ιστότοπους για τις ανάγκες τους χρησιμοποιώντας την απλή διεπαφή χρήστη που προσφέρει.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να διαθέσουν τους ιστοτόπους τους προς πώληση γρήγορα και μάλιστα τους ρυθμίζει με υπηρεσία μεσεγγύησης από τρίτο μέρος για να τους βοηθήσει να εγγυηθούν την ασφάλεια των αποκτήσεων και των πωλήσεών τους.

Ο ιστότοπος είναι ένας αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος αγοράς και πώλησης ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο και έχει επισημανθεί σε αρκετές γνωστές δημοσιεύσεις.

Motion Invest

Η Motion Invest είναι ένας απλός ιστότοπος που έχει σχεδιαστεί για να αγοράζει και να πουλά ιστοσελίδες περιεχομένου σε πιο γρήγορο χώρο. Ο ιστότοπος είναι ένας ιστότοπος εκκίνησης, επομένως μόνο μερικές καταχωρίσεις (23) μπορούν να βρεθούν κατά τη σύνταξη αυτής της ανάρτησης.

Στον ιστότοπο, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν αποτίμηση. Με βάση την τιμή πώλησης, ο ιστότοπος αναλύει επίσης τον τυπικό χρόνο που απαιτείται για την πώληση ενός ιστότοπου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, χρειάζονται κατά μέσο όρο 12 ημέρες για να πουληθεί ένας ιστότοπος για 36x πολλαπλάσιο.

IndieMaker

Με 17.295+ χρήστες, το IndieMaker είναι μια κοινοτική αγορά όπου οι δημιουργοί μπορούν να πουλήσουν τα έργα τους, τα νέα ονόματα τομέα και τις διαδικτυακές τους επιχειρήσεις.

Ο στόχος είναι να παρέχουμε μια πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους κατασκευαστές να διαχειρίζονται ολόκληρη την επιχείρησή τους, να μοιράζονται τα εργαλεία και την εργασία τους και να αλληλεπιδρούν εύκολα με τους πελάτες τους.

Ο ιστότοπος βοηθά τους πελάτες να εντοπίσουν τους καλύτερους πόρους που χρειάζονται για την έναρξη της επιχείρησής τους χάρη στη φιλική προς το χρήστη διάταξη και τις εύχρηστες λειτουργίες του.

Η Πλατφόρμα διευκολύνει τους κατασκευαστές να ανακαλύψουν τους ιδανικούς αγοραστές για τα διαδικτυακά προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με λειτουργίες όπως το πρόγραμμα δημιουργίας καταλόγων, τα προφίλ κατασκευαστών και τα ισχυρά εργαλεία αναζήτησης.

Επιπλέον, η ομάδα των επαγγελματιών είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για να προσφέρει βοήθεια και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διαδικασία.

Τελικές Λέξεις

Μια διαδικτυακή αγορά έχει καταστεί ζωτικής σημασίας για τους πωλητές και τους αγοραστές στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι διαδικτυακές αγορές επιτρέπουν στους χρήστες να αποκτούν και να πωλούν γρήγορα επιχειρήσεις, παρέχοντας ευκολία και ταχύτητα σε σύγκριση με τους συμβατικούς τρόπους.

Όντας ο ηγέτης της αγοράς σε αυτή τη θέση, η Flippa θα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε αγοραστές και πωλητές ώστε να διεξάγουν επιτυχώς επιχειρηματικές δραστηριότητες στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τις αγορές API για να πουλήσετε τα API σας.