Αυξήστε τα κέρδη σας στο ιστολόγιό σας με αυτά τα Εργαλεία μάρκετινγκ συνεργατών

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι ένας από τους πιο έξυπνους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο προωθώντας προϊόντα/υπηρεσίες άλλων και να κερδίσετε μια προμήθεια από αυτό όταν κάποιος κάνει κλικ και τα αγοράζει.

Αυτές τις μέρες όλο και περισσότεροι bloggers έχουν αρχίσει να αξιοποιούν συνεργάτες στα ιστολόγιά τους, γι’ αυτό και αυτή η βιομηχανία αναπτύσσεται σε μαζική κλίμακα.

Σύμφωνα με έκθεση του Statistaοι δαπάνες μάρκετινγκ θυγατρικών μόνο στις ΗΠΑ αναμένεται να φτάσουν περίπου τα 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2022.

Για να μην τα πολυλογώ, ο ανταγωνισμός αυξάνεται επίσης δίπλα-δίπλα. Εάν είστε συνεργάτης του μάρκετινγκ, πρέπει να ανταγωνιστείτε άλλους εμπόρους και εταιρείες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ως αποτέλεσμα, το να στέκεστε ψηλά σε αυτόν τον σκληρό ανταγωνισμό είναι απαραίτητο για την επιβίωσή σας.

Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό;

Πρέπει να ενημερωθείτε με τις τρέχουσες τεχνολογίες, να εφαρμόσετε κορυφαίες τάσεις μάρκετινγκ, να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να αξιοποιήσετε προηγμένα εργαλεία μάρκετινγκ.

Αλλά γιατί πρέπει να διαγωνιστείτε καθόλου;

Γιατί να πάτε για μάρκετινγκ θυγατρικών;

Το μάρκετινγκ θυγατρικών προσφέρει πολλά υποσχόμενα οφέλη σε σύγκριση με άλλα παραδοσιακά αντίστοιχα.

Ας δούμε μερικά από αυτά!

  • Η επιτυχία στο μάρκετινγκ θυγατρικών μπορεί να σας αποφέρει αξιοπρεπές εισόδημα με το ιστολόγιό σας.
  • Ένα συναρπαστικό μέρος αυτής της επιχείρησης είναι ότι μπορείτε να συνεργαστείτε με οποιονδήποτε στην παγκόσμια αγορά. Μπορείτε να συνδεθείτε με επωνυμίες και κοινό-στόχο ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας και να καλλιεργήσετε μια γόνιμη σχέση μαζί τους.
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών με μηδενική ή χαμηλή επένδυση. Το μόνο που χρειάζεται να επενδύσετε αρχικά είναι τα χρήματα και ο χρόνος για τη δημιουργία του ιστότοπού σας.
  • Οι συνεργάτες μάρκετινγκ απολαμβάνουν την ευελιξία στην εργασία, καθώς όλα είναι online χωρίς σταθερό χρονοδιάγραμμα.
  • Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε φυσικό κατάστημα, απόθεμα ή να συμπεριλάβετε μια διαδικασία αποστολής. Απλώς μιλήστε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες άλλων εμπορικών σημάτων και προωθήστε τα στο περιεχόμενό σας.

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα μέσω του blogging.

Τώρα που γνωρίζετε τα οφέλη του μάρκετινγκ συνεργατών, ακολουθούν μερικά από τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να το διαχειριστείτε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας 📈.

Αφθονος

Αφθονος συλλέγει δεδομένα από διάφορες πλατφόρμες με τις οποίες συσχετίζεστε και τα αποθηκεύει σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο ενώ σας επιτρέπει να εστιάσετε στην επέκταση της επιχείρησής σας. Δημιουργήστε προσαρμοσμένη οπτικοποίηση και πίνακες με βάση τους βασικούς KPI και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Μπορείτε επίσης να φορτώσετε τις απεικονίσεις στους πίνακες εργαλείων σας για να ξεκινήσει αυτόματα η διαδικασία αναφοράς. Οι αλγόριθμοι Affluent σαρώνουν όλα τα δεδομένα σας και βρίσκουν προβλήματα ή χαμένες ευκαιρίες, εάν υπάρχουν, και σας ειδοποιούν. Το API τους μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο από τους προγραμματιστές που αφιερώνουν στη διατήρηση των συνδέσεών τους με διαφορετικές πλατφόρμες συνεχώς.

Τυποποιούν τα πάντα ακόμη και σε επίπεδο συναλλαγής, ώστε να μπορείτε να έχετε μια βελτιωμένη ροή εργασίας. Οργανώστε τα δεδομένα σας αποτελεσματικά ανά τμήματα, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων, διαφορετικών κλάδους, διαχειριστές λογαριασμών και άλλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα τμήματα και να φιλτράρετε τα δεδομένα με βάση τις ανάγκες σας. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε εξατομικευμένη ομαδοποίηση και προσθήκη ετικετών.

Δεν είναι αυτό. Το Affluent σας προσφέρει επίσης μερικά περισσότερα οφέλη, όπως επισκοπήσεις KPI, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τους KPI και να συνεχίσετε να τους παρακολουθείτε καθημερινά. Μπορείτε να τμηματοποιήσετε τα δεδομένα ανά κανάλι μάρκετινγκ ή ιστότοπο. Προγραμματίστε τα email εσόδων σας που αποστέλλονται καθημερινά στα εισερχόμενά σας.

Και αν το χρειάζεστε, σας προσφέρουν εκπαίδευση ή υποστήριξη με οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας προκαλεί. Ενσωματώστε το Affluent με 500+ προγράμματα συνεργατών όπως Amazon Associates, Affliately, Bluehost, Pepperjam, A2 Hosting, eBay Partner Network, Ambassador, AffiliateWP περισσότερα.

Συνεχίζουν επίσης να προσθέτουν περισσότερα δίκτυα και αν δεν μπορείτε να βρείτε δίκτυο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Affluent και θα δημιουργήσουν το ίδιο για εσάς. Έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί εταιρείες όλων των μεγεθών και σχημάτων. Ως εκ τούτου, προσφέρουν ένα δωρεάν πρόγραμμα για έως και 5 χιλιάδες $ μηνιαίο όριο προμήθειας και 10 ενσωματώσεις.

  Γιατί το Firestick σας λέει ότι το δίκτυο έχει αποσυνδεθεί;

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 19 $/μήνα με όριο προμήθειας 35 χιλιάδες $ και 20 ενσωματώσεις.

Thirsty Affiliates

Ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό πρόσθετο απόκρυψης συνδέσμων θυγατρικών για WordPress;

Το ThirstyAffiliates είναι μια καλή επιλογή!

Γίνεται ήδη λήψη από ιστότοπους WordPress 443 χιλιάδες+ φορές παγκοσμίως. Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί ειδικά για bloggers για να τους βοηθήσει να βγάλουν καλά χρήματα. Είναι κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα απόκρυψης συνδέσμων θυγατρικών. σας βοηθά να αυξήσετε τις προσπάθειές σας και διευκολύνει τις ταχύτερες μετατροπές.

Προσφέρετε στους πιστούς επισκέπτες του ιστολογίου σας εύκολη πλοήγηση και αποκτήστε περισσότερα έσοδα από συνεργάτες αντί να τους ενοχλείτε. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο και παρέχετε τις λέξεις-κλειδιά και θα δημιουργήσει αυτόματα τους συνδέσμους συνεργατών για τα προϊόντα. Αξιοποιήστε πίνακες και γραφήματα με χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και τακτικές αναφορές για να κατανοήσετε τι λειτουργεί για εσάς και να βρείτε τομείς βελτίωσης.

Μπορείτε να παρέχετε εναλλακτικούς προορισμούς συνδέσμων για να στοχεύσετε διεθνείς επισκέπτες με βάση τις χώρες στις οποίες ανήκουν. Χρησιμοποιήστε προαιρετικά έξυπνους συνδέσμους αποκάλυψης για πλήρη συμμόρφωση με τους όρους παροχής υπηρεσιών της Amazon. Με τα σενάρια επιδιόρθωσης συνδέσμων διεπαφής, βεβαιωθείτε ότι οι σύνδεσμοι συνεργατών που χρησιμοποιείτε είναι πάντα ενημερωμένοι. Χρησιμοποιήστε τον προληπτικό έλεγχο συνδέσμων για να μην χάσετε ποτέ σφάλμα 404 συνδέσμου συνεργατών.

Διαχειριστείτε συνδέσμους συνεργατών μέσω αρχείων CSV και εισάγετε ή εξάγετε δεδομένα ή ενημερώστε τα σε ιστότοπους. Υποστηρίζει επίσης εισαγωγή συνδέσμων τρίτων, όπως το Amazon Products API. Επιπλέον, παρέχει άψογη ενοποίηση με το Google Analytics και προωθεί ένα συμβάν κλικ όταν κάποιος κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο συνεργάτη.

Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να διαβάσετε τους οδηγούς για να μάθετε πώς να έχετε καλύτερη επισκεψιμότητα, να αυξήσετε τις πωλήσεις, να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας και να πραγματοποιήσετε αποτελεσματικά άλλες διαδικασίες μάρκετινγκ συνεργατών.

Strackr

Αναπτύξτε την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας με τη βοήθεια του Strackr που σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και διευκολύνει την ομαλή ροή εργασίας. Συλλέγει δεδομένα συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών, κλικ, πληρωμών και εσόδων, εκτός από την εύκολη προβολή στατιστικών στοιχείων.

Δεν χρειάζεται να δυσκολεύεστε συνεχώς να συνδεθείτε σε μεμονωμένα δίκτυα, επειδή μπορείτε να βρείτε όλα τα δεδομένα σε ένα σημείο στον πίνακα ελέγχου σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις αναφορές με εξελιγμένα φίλτρα από τον ιστότοπο ή την καθολική προβολή. Δείτε λεπτομέρειες συναλλαγής, όπως συσκευή χρήστη, κλικ παραπομπής, λειτουργικό σύστημα, σελίδες προορισμού και χρονοδιάγραμμα μεταξύ του κλικ και της επιβεβαίωσης παραγγελίας.

Με βάση το πρόγραμμα, προβάλετε τις πληροφορίες του καλαθιού, όπως όνομα προϊόντος, τιμές, τιμές και κέρδη. Συγκρίνετε την απόδοση του προγράμματος για να βρείτε το καλύτερο δίκτυο συνεργατών που μπορεί να σας αποφέρει τα μεγαλύτερα κέρδη. Αυξήστε τα έσοδά σας με μετρήσεις όπως Revshare ή προμήθεια, ποσοστό μετατροπών και κέρδη ανά κλικ.

Το Strackr σάς βοηθά να ελέγξετε την κατάσταση συναλλαγής και να επιλέξετε εύρη ημερομηνιών για την εύρεση προβλημάτων. Χρησιμοποιήστε το πανίσχυρο API τους για να βελτιστοποιήσετε εύκολα τις διαδικασίες και να ενοποιήσετε δεδομένα ώστε οι προγραμματιστές να ενσωματώσουν API από διαφορετικά προγράμματα θυγατρικών. Αποτελούν πληροφορίες όπως αναγνωριστικά συναλλαγών και παραγγελιών, ενημερωμένη κατάσταση, παρακολούθηση SubID, καλάθια, έσοδα, τιμή κ.λπ.

Λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια, γι’ αυτό κατακερματίζουν και κρυπτογραφούν όλα τα δεδομένα σύνδεσης. Το Strackr προσφέρει χρήσιμα εργαλεία που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο, όπως:

  • Προσφορές για να βρείτε όλα τα κουπόνια και τις προσφορές σε ένα μέρος
  • Εργαλείο δημιουργίας συνδέσμων για τη δημιουργία συνδέσμων παρακολούθησης, που οδηγούν σε μια σελίδα ιστότοπου του διαφημιζόμενου, επικολλώντας τη διεύθυνση URL της σελίδας προϊόντος
  • Βρείτε προγράμματα επικολλώντας τη διεύθυνση URL του προϊόντος ή πραγματοποιήστε μια απλή αναζήτηση πληκτρολογώντας το όνομα για να δείτε μια λίστα με τα διαθέσιμα προγράμματα συνεργατών.

Το Strackr μπορεί να ενσωματωθεί με 110 δίκτυα από τώρα, και νέα προστίθενται τακτικά. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζουν AwinAdtraction, Cj Affiliate, Tradetracker, eBay, Webgains, Google Adsense, Kwanko, Post Affiliate Pro, Rakuten Advertising και πολλά άλλα.

Κουπόνια συνεργατών

Κουπόνια συνεργατών είναι μια καλή προσθήκη κουπονιών για ιστότοπους WordPress. Το εμπιστεύονται χιλιάδες συνεργάτες του μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο που το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν τις μετατροπές και τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Ενδυναμώστε τους ιστότοπούς σας χρησιμοποιώντας κουπόνια και αξιοποιήστε αυτές τις δυνατότητες που προσφέρει αυτό το φιλικό προς το χρήστη πρόσθετο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση πλυσίματος χεριών στο Apple Watch

Λόγω των ευέλικτων προτύπων και των συντομεύσεών τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο με οποιοδήποτε θέμα θέλετε. Έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς τα κινητά και να ανταποκρίνεται στη χρήση σε επιτραπέζιους υπολογιστές, smartphone και tablet. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε από διάφορα πρότυπα, στυλ ή να προσαρμόσετε την έξοδο του μέσω CSS.

Διαχειριστείτε διαφορετικούς προμηθευτές, δημιουργήστε πολλά κουπόνια και εμφανίστε ή αποκρύψτε τα δυναμικά όπου θέλετε. Επιπλέον, διαθέτει ευέλικτη διαμόρφωση και κάθε κουπόνι που δημιουργείτε μπορεί να διαχειρίζεται μέσω του backend του WordPress με διαχειρίσιμα χαρακτηριστικά όπως περιγραφή, τίτλος, σύνδεσμοι και ημερομηνία εγκυρότητας. Εκχωρήστε κουπόνια σε έναν προμηθευτή και αλλάξτε έγκυρα χαρακτηριστικά παγκοσμίως, όπως συνδέσμους ή περιγραφές.

Το πρόσθετο περιλαμβάνει μια σελίδα διαμόρφωσης όπου θα βρείτε περισσότερες επιλογές καθώς και προσαρμογές. Προσφέρουν γραφικά στοιχεία για την εμφάνιση κουπονιών κατά μήκος της πλαϊνής γραμμής σας, παρακολούθηση συμβάντων μέσω του Matamo και της Google και τόσες άλλες δυνατότητες.

Προσφέρουν μια προσεγμένη δομή αδειών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα σχέδια με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες. Το βασικό τους σχέδιο – «Προσωπικό» ξεκινά από 29 $/μήνα, χρεώνεται ετησίως για 1 ιστότοπο και περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Αναθεώρηση WP

Αναθεώρηση WP είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο κριτικών που είναι ιδανικό για κριτική βιβλίων, προϊόντων, παιχνιδιών, ταινιών και πολλά άλλα. Υποστηρίζει 19 διαφορετικούς τύπους εμπλουτισμένων αποσπασμάτων, 16 προκατασκευασμένα πρότυπα έτοιμα για άμεση χρήση. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε διαφορετικά στοιχεία όπως το χρώμα αυτών των προτύπων από τον διαισθητικό πίνακα ελέγχου.

Χρησιμοποιήστε πολλές επιλογές αξιολόγησης, όπως αστέρι, ποσοστό, σημείο, αντίχειρες και κύκλους για να δημιουργήσετε κριτικές όπως θέλετε. Το WP Review σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τις απόψεις των αναγνωστών σας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε αξιολογήσει. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να βαθμολογήσουν τις λειτουργίες, να αφήσουν τα σχόλιά τους στις κριτικές σας και να επισημάνουν τα σχόλια που άφησαν άλλοι ως χρήσιμα.

Αυτό το πρόσθετο λειτουργεί με όλα τα θέματα του WordPress απρόσκοπτα, όπως το έχουν σχεδιάσει σύμφωνα με τις οδηγίες του WordPress. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Places Reviews by WP Review για να ενσωματώσετε μια κριτική Google στον ιστότοπό σας. Υποστηρίζει επίσης την ενοποίηση με το Yelp Review και το Facebook Reviews εισάγοντας τα διαπιστευτήριά σας χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Το WP Review μπορεί να δημιουργήσει έναν πίνακα σύγκρισης για να συγκρίνει τις δυνατότητες των προϊόντων και να βοηθήσει τους αναγνώστες σας να λάβουν ταχύτερες αποφάσεις αγοράς. Οι ειδοποιήσεις και τα αναδυόμενα παράθυρά τους σάς βοηθούν να προσελκύσετε περισσότερες προβολές και κλικ για τις κριτικές σας, προωθώντας σχετικές κριτικές.

Ενισχύστε τις μετατροπές του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας χρησιμοποιώντας προηγμένες και εύκολες στην προσαρμογή φόρμες κριτικών. Διαμορφώστε αυτήν την προσθήκη χρησιμοποιώντας τον έξυπνο πίνακα ελέγχου για να διαχειριστείτε επιλογές, ρυθμίσεις και άλλες διαμορφώσεις. Δημιούργησαν το WP Review για να είναι φιλικό προς τα κινητά και να έχουν βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική για καλύτερη ταχύτητα και άλλες βελτιώσεις.

Προστατεύει τον ιστότοπό σας από ζητήματα ασφαλείας χρησιμοποιώντας τους ασφαλείς, βελτιστοποιημένους και καθαρούς κωδικούς του. Δημιουργήστε κριτικές με βάση τις προτιμώμενες γλώσσες σας, καθώς είναι πλήρως μεταφράσιμη και ακολουθεί τις οδηγίες μετάφρασης από το WordPress. Είναι επίσης φιλικό προς τους προγραμματιστές και διαθέτει επεκτάσιμες δυνατότητες για την προσαρμογή προτύπων και άλλων πραγμάτων.

Το WP Review διαθέτει 10 γραφικά στοιχεία για να προσθέτετε κριτικές στο υποσέλιδο, την πλαϊνή γραμμή κ.λπ. Άλλες λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την προσθήκη είναι μια επιλογή πολλών ιστοτόπων, προσαρμογή εικόνας για αξιολογήσεις, προσθήκη αξιολογήσεων με αστέρια με κείμενο, πρότυπα εμπνευσμένα από το Facebook, διαχειριστής ρόλων, ελκυστικές μικρογραφίες , υποστήριξη για την Αναθεώρηση προϊόντων Google, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, εισαγωγές βαθμολογιών, υποστήριξη προσαρμοσμένων εικονιδίων, προσθήκη πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων, εμφάνιση μέσων αξιολογήσεων και πολλά άλλα.

Η συνδρομή τους ξεκινά από 19 $/μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

AAWP

Αυξήστε την αξία της σελίδας συνεργατών σας μαζί με τις προμήθειες που έχετε κερδίσει χρησιμοποιώντας AAWP. Είναι ένα από τα καλύτερα και εύχρηστα πρόσθετα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα για τις θυγατρικές σας στο Amazon.

  8 από τα καλύτερα θέματα LXDE

Αυτό το εργαλείο δημιουργεί συνδέσμους συνεργατών και ανανεώνει αυτόματα τα προϊόντα, τις εκπτώσεις και τις τιμές χωρίς να ενημερώνει τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο. Έρχεται με μια ευέλικτη διαμόρφωση για την προσαρμογή της εξόδου και της λειτουργικότητας μέσω ρυθμίσεων plugin. Μπορείτε επίσης να το κάνετε μεμονωμένα βελτιώνοντας τους συντομότερους κωδικούς.

Το AAWP σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το σχέδιο επιλέγοντας διαφορετικά στοιχεία, προσθέτοντας προσαρμοσμένο στυλ, δημιουργώντας ένα πρότυπο και προσαρμόζοντας τη διάταξη του ιστότοπου. Η βασική λειτουργικότητα της προσθήκης περιλαμβάνει λειτουργίες όπως συνδέσμους κειμένου για την έκδοση ενός ονόματος προϊόντος στο περιεχόμενό σας, το οποίο δημιουργείται αυτόματα.

Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το όνομα του προϊόντος με μη αυτόματο τρόπο, εάν το χρειάζεστε. Χρησιμοποιήστε έναν σύντομο κωδικό για να εμφανίσετε πολλά κουτιά προϊόντων που φαίνονται ελκυστικά. Θα βρείτε διάφορες λειτουργίες σε αυτά τα κουτιά προϊόντων, όπως τίτλος, τρέχουσα διαθεσιμότητα, περιγραφή, εκπτώσεις, τιμές και κουμπί παρότρυνσης για δράση.

Χρησιμοποιήστε μια λίστα μπεστ σέλερ για να παρουσιάσετε τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και να προσφέρετε ένα ισχυρό σημείο πώλησης στους επισκέπτες. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μεμονωμένα αρίθμηση προϊόντων, όπως Top 10, Top 5 κ.λπ., για να προσελκύσετε τους επισκέπτες σας προς τα προϊόντα που προσθέσατε πρόσφατα σε συγκεκριμένες ομάδες.

Χρησιμοποιήστε πεδία δεδομένων για να τοποθετήσετε τις πληροφορίες προϊόντος ξεχωριστά οπουδήποτε μέσα στην ανάρτηση ή τις σελίδες σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε μέσα στα αρχεία προτύπων σας απευθείας μέσω συναρτήσεων PHP. Ενσωματώστε στοιχεία στην πλαϊνή γραμμή σας χρησιμοποιώντας γραφικά στοιχεία και τοποθετήστε σύντομους κώδικες σε γραφικά στοιχεία κειμένου/οπτικό συνθέτη για να κάνετε τυχόν προσαρμογές που μπορεί να χρειαστείτε.

Το AAWP προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, όπως φιλτράρισμα λιστών, γεωγραφική στόχευση για την αντιμετώπιση ξένων επισκεπτών, ενσωματωμένα στυλ και πρότυπα, υποστήριξη Google AMP και απόκτηση επιπλέον προμήθειας για τους αναφερόμενους καταναλωτές του Amazon Prime.

Εγγραφείτε χωρίς κίνδυνο γιατί προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Συνεργάτης

Συνεργάτης είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα μάρκετινγκ συνεργατών για τη διατήρηση των αρχείων κερδών μέσω ανάλυσης περιεχομένου και προμηθειών συνεργατών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση των συνομιλιών και την ενίσχυση των συνολικών κερδών των χρηστών. Το καλύτερο είναι ότι δεν θα υπάρχει μισοψημένο υπολογιστικό φύλλο ή χαμένη πληρωμή με το Affilimate, καθώς θα παρακολουθεί όλα τα έργα και τα κέρδη τους.

Οι χρήστες μπορούν να συγκεντρώσουν τις προμήθειες συνεργατών με το Affilimate και να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες αναφορές για τα κέρδη τους. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τον τύπο περιεχομένου που παράγει έσοδα με την αυτόματη παρακολούθηση υπο-αναγνωριστικού και το εργαλείο ανάλυσης περιεχομένου. Μαζί με αυτό, οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν πολλαπλούς ιστότοπους στο Affilimate που μπορούν να παρακολουθούνται σε ένα μόνο μέρος για να κατανοήσουν τα δεδομένα με μια ματιά.

Προσφέρει επίσης μια δυνατότητα βελτιστοποίησης εσόδων που επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται στα αντιγραφή, τους συνδέσμους και τα στοιχεία στη σελίδα για να αυξήσουν τη μετατροπή τους. Σε περίπτωση που ένας σύνδεσμος συνεργάτη είναι εκτός αποθέματος ή χαλασμένος, το Affiliate θα στείλει αυτόματα μια ειδοποίηση στους χρήστες.

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά του Affilimate είναι:

  • Διαθέτει περιβάλλον που βασίζεται σε σύννεφο που επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση δεδομένων.
  • Περιέχει πολλά εργαλεία που προσφέρουν πραγματικές πληροφορίες για τα δεδομένα και τα κέρδη
  • Αυτοματοποιήστε την παρακολούθηση των συνδέσμων για να ανακαλύψετε κατεστραμμένους, εκτεινόμενους ή κλειστούς συνδέσμους.

Το μόνο που έχει να κάνει ο εκδότης είναι να δημιουργήσει έναν πίνακα ελέγχου στο Affilimate. Το εργαλείο θα συλλέξει τις λεπτομέρειες όλων των εν εξελίξει προγραμμάτων συνεργατών για τους χρήστες και θα αντιστοιχίσει τις μετατροπές.

συμπέρασμα

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι μια από τις πιο αγαπημένες προσεγγίσεις για τους σύγχρονους bloggers και marketers. Έχει καλές δυνατότητες 💰 κέρδους μαζί με την ευκαιρία να δικτυωθεί με κορυφαίες και αναδυόμενες μάρκες παγκοσμίως.

Έτσι, εάν αξιοποιείτε συνεργάτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προαναφερθέντα εργαλεία μάρκετινγκ συνεργατών και τις προσθήκες για να κάνετε τη συνολική διαδικασία πιο εύκολη, λιγότερο χρονοβόρα και να επιταχύνετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας για να κερδίσετε περισσότερα έσοδα. Και, εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, τότε εξερευνήστε αυτά τα εργαλεία για να εκτελέσετε το πρόγραμμα συνεργατών σας.