Πώς να στείλετε προσκλήσεις για συμβάντα που προσαρμόζονται αυτόματα για ζώνες ώρας







Η εργασία σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας δεν είναι εύκολη. Έχει τα πλεονεκτήματά του αλλά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να το συνηθίσεις. Το κραυγαλέο μειονέκτημα της εργασίας σε διαφορετικές ζώνες ώρας εμφανίζεται όταν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μια συνάντηση ή μια εκδήλωση. Οι συναντήσεις είναι δύσκολο να συντονιστούν, αλλά όταν πρέπει να τις συντονίσετε μεταξύ δύο διαφορετικών ζωνών ώρας, οι διαδικασίες είναι ακόμη πιο περίπλοκες. Το Outlook σάς επιτρέπει να στέλνετε προσκλήσεις για συσκέψεις, αλλά δεν μπορεί να υπολογίσει τη διαφορά στις ζώνες ώρας. Οι άνθρωποι σε μία ζώνη ώρας θα πρέπει πάντα να μετατρέπουν την ώρα για την περιοχή τους. Το No Time Zone είναι μια δωρεάν εφαρμογή web που μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα για τις ζώνες ώρας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε την εκδήλωση και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να μοιραστείτε την πρόσκληση.

  Προσθέστε φίλτρα χρώματος σε βίντεο στο iPhone σας

Αυτόματη προσαρμογή για ζώνες ώρας

Επισκεφτείτε την Χωρίς Ζώνη ώρας και δημιουργήστε ένα συμβάν. Θα εντοπίσει αυτόματα την τρέχουσα ζώνη ώρας από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας. Δώστε στην καταχώρισή σας έναν τίτλο και εισαγάγετε τις συνήθεις πληροφορίες. ένα όνομα συμβάντος, την ώρα που λαμβάνει χώρα και την ημερομηνία. Το No Time Zone δεν σας επιτρέπει να προσθέσετε μια τοποθεσία στο συμβάν που, λαμβάνοντας υπόψη ότι υποτίθεται ότι βρίσκεται σε διαφορετικές ζώνες ώρας, έχει κάποια λογική. Αφού δημιουργήσετε το συμβάν, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση καταχώρισης.

Όταν αποθηκεύετε την καταχώριση, το No Time Zone σάς δίνει έναν σύνδεσμο για κοινή χρήση. Αυτός ο σύνδεσμος θα κατευθύνει όποιον τον ανοίξει πίσω στο No Time Zone, στο συγκεκριμένο συμβάν που έχετε δημιουργήσει. Θα υπάρχει μια διαφορά όμως. η ώρα θα αλλάξει ανάλογα με τη ζώνη ώρας στην οποία ανοίγει ο σύνδεσμος.

  Πώς να ρυθμίσετε ένα έξυπνο γκαράζ

Για παράδειγμα, εάν δημιουργήσετε ένα συμβάν στο Λονδίνο και το μοιραστείτε με κάποιον στο Χονγκ Κονγκ, το No Time Zone θα προσαρμοστεί αυτόματα για τις ζώνες ώρας αυτόματα. Ο παραλήπτης σας στο Χονγκ Κονγκ θα πιστεύει ότι η ώρα του συμβάντος μετατράπηκε ειδικά για τη ζώνη ώρας του.

Περιορισμοί

Το No Time Zone δεν είναι τέλειο. Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, π.χ. τη διαχείριση ζωνών ώρας, αλλά δεν διαθέτει πολλά βασικά χαρακτηριστικά, όπως η επιλογή τοποθεσίας. Εάν το χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε συσκέψεις, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε μια ατζέντα ή να επισυνάψετε μια σύντομη. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή Ιστού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της. Μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο μέσω email. Το email σας θα σας επιτρέψει να επισυνάψετε τυχόν πρόσθετα έγγραφα που χρειάζονται οι συμμετέχοντες στην εν λόγω εκδήλωση. Εάν πρέπει να ανακατευθύνετε τους συμμετέχοντες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, θα πρέπει να ενσωματώσετε έναν χάρτη στο email ή ίσως να προσθέσετε έναν σύνδεσμο για την τοποθεσία. Μπορείτε να λάβετε έναν κωδικό συν των Χαρτών Google για να διευκολύνετε την αναζήτηση της τοποθεσίας.

  Πώς να καθαρίσετε και να απολυμάνετε το Apple Watch σας