Αποκτήστε τα All-in-One Cyber ​​Protect Cloud Benefits με το Acronis

Το Acronis Cyber ​​Protect Cloud είναι μια κορυφαία λύση διαχείρισης κυβερνοασφάλειας, προστασίας δεδομένων, antimalware, προστασίας από ιούς και τελικών σημείων που υποστηρίζεται από AI.

Το κορυφαίο προϊόν προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έναντι του χρόνου διακοπής λειτουργίας και της απώλειας δεδομένων που προκαλούνται από απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου γίνονται πιο εξελιγμένοι και προσθέτουν περισσότερα οπλοστάσια στις σακούλες των κόλπων τους – το να τους κρατούν μακριά είναι πιο περίπλοκο και μια δουλειά πλήρους απασχόλησης στις περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα.

Οι πρωταγωνιστές της απειλής περιπολούν στην υπερεθνική οδό του Διαδικτύου με ζήλο αναζητώντας το παραμικρό σημάδι ενός μη επιδιορθωμένου συστήματος. Μόλις αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυό σας και κρυπτογραφήσουν τα αρχεία, θα απελευθερώσουν μια κακοφωνία κακόβουλων αρχείων ή διευθύνσεων URL και θα αναπτύξουν κακόβουλο λογισμικό ή ransomware.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ενημέρωση κώδικα που παραλείπετε θέτει τα κρίσιμα επιχειρηματικά σας δεδομένα σε υψηλό κίνδυνο. Οι εσωτερικές λειτουργίες πληροφορικής των περισσότερων εταιρειών παρατείνονται λόγω της περίπλοκης και χρονοβόρας δραστηριότητας του εντοπισμού τρωτών σημείων που μπορούν εύκολα να περάσουν απαρατήρητα.

Ως αποτέλεσμα, η διαχείριση των εκατοντάδων εσωτερικών λειτουργιών πληροφορικής που είναι η ψυχή των επιχειρηματικών διαδικασιών που εκτελούνται ομαλά απαιτεί συνεχή παρακολούθηση στρατιωτικού επιπέδου.

Ίσως έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των βασικών δεδομένων σας – αλλά αυτό είναι απλώς μια σταγόνα στον ωκεανό όσον αφορά την προστασία της επιχείρησής σας. Η ενσωμάτωση ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού προστασίας στον κυβερνοχώρο που συμβάλλει στον μετριασμό όλων των κινδύνων που σχετίζονται με τις σύγχρονες διαδικτυακές απειλές είναι απαραίτητη.

Αυτό το άρθρο διερευνά τα πλεονεκτήματα του Acronis Cyber ​​Protect Cloud για την προληπτική προστασία της επιχείρησής σας από ευπάθειες στο διαδίκτυο, ώστε το τμήμα πληροφορικής σας να μπορεί να επικεντρωθεί στις βασικές επιχειρήσεις της εταιρείας σας.

Πίνακας περιεχομένων

Εισαγωγή

Στην προσπάθειά τους για επέκταση και εκσυγχρονισμό, οι εταιρείες υιοθετούν όλο και περισσότερο το cloud computing για να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Με όλες τις θετικές πλευρές, τέτοιες κινήσεις εκθέτουν τις εταιρείες σε νέους κινδύνους. Το ότι τέτοιες εταιρείες υφίστανται περιστασιακά αμέτρητες παραβιάσεις δεδομένων cloud δεν είναι πλέον είδηση.

Οι οργανισμοί που μεταβαίνουν στο cloud computing πρέπει να κατανοούν τους σχετικούς κινδύνους εκτός από τη χρήση στρατηγικών για την προστασία των δεδομένων, του προσωπικού και των πελατών τους – εκεί είναι που παίζει το Cyber ​​Protect Cloud.

Το Acronis Cyber ​​Protect Cloud είναι μια λύση προστασίας από κακόβουλο λογισμικό all-in-one που υποστηρίζεται από Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) που αυτοματοποιεί και ενσωματώνει εύκολα τη διαχείριση προστασίας τελικών σημείων.

Η λύση προσφέρει δυνατότητες ενός παρόχου υπηρεσιών που συνδυάζουν antimalware, ασφάλεια και διαχείριση, διαχείριση ενημερώσεων κώδικα, αξιολόγηση ευπάθειας και φιλτράρισμα URL.

Το Cyber ​​Protect Cloud αφαιρεί τις εικασίες και τις επιπλοκές από την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ενσωματώνοντας αμυντικούς μηχανισμούς βασισμένους σε τεχνητή νοημοσύνη που προστατεύουν τους χρήστες από σύγχρονες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Το αποτέλεσμα είναι μια έξυπνη χρήση των πόρων μιας εταιρείας που αφήνει τις ομάδες σας να εστιάζουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων πελατών και να κερδίζουν περισσότερα έσοδα που δημιουργούν τα περιθώρια κέρδους της επιχείρησής σας.

Εξοπλισμένο με δυνατότητες στρατιωτικής ποιότητας, πλήρους στοίβας antimalware, το Cyber ​​Protect Cloud προσφέρει ένα σύνολο ολοκληρωμένων αλλά εύχρηστων εργαλείων διαχείρισης που βασίζονται σε μια πλατφόρμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης επόμενης γενιάς.

Το Acronis cyber protect προσφέρει μια βελτιωμένη διαδικασία ενσωμάτωσης με απρόσκοπτες καθημερινές λειτουργίες που απλοποιούν την αναφορά και την καταπολέμηση προηγμένων απειλών ενσωματώνοντας νέες περιπτώσεις χρήσης σε κάθε αναβάθμιση.

Το Cyber ​​Protect Cloud είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που προσφέρει προστασία από τους ακόλουθους κινδύνους που σχετίζονται με το cloud computing:

#1. Λανθασμένη διαμόρφωση

Η εσφαλμένη διαμόρφωση και η έλλειψη ορατότητας στις ρυθμίσεις πρόσβασης θεωρούνται σημαντικά ζητήματα ασφάλειας στο cloud λόγω της περίπλοκης διαδικασίας δημιουργίας ενός ασφαλούς περιβάλλοντος cloud. Η εγγενώς απρόσιτη φύση του χώρου αποθήκευσης στο cloud αφήνει περιθώριο σε οποιονδήποτε έχει κάποιες τεχνικές γνώσεις να παραβιάσει οποιοδήποτε σύστημα που δεν έχει ρυθμιστεί σωστά.

  Πώς να ρυθμίσετε το Mac σας ώστε να ενεργοποιείται αυτόματα κάθε μέρα

Το ανθρώπινο λάθος και η απροσεξία με τις ασφαλείς πληροφορίες αποτελούν σημαντική ανησυχία, καθώς οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου μπορούν γρήγορα να εντοπίσουν κακώς διαμορφωμένους ελέγχους πρόσβασης και να επωφεληθούν εις βάρος των χρηστών. Οι εταιρείες πρέπει επομένως να επενδύσουν σε συστήματα όπως το Cyber ​​Protect Cloud που αυτοματοποιούν την προστασία, ώστε οι προσπάθειές τους να μην πάνε μάταιες.

#2. Αυξημένο έγκλημα στον κυβερνοχώρο

Το ανθρώπινο λάθος από το προσωπικό της εταιρείας μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα ζητήματα. Ωστόσο, κάθε οργανισμός που αποθηκεύει σημαντικό όγκο ευαίσθητων πληροφοριών στο cloud κινδυνεύει πάντα να στοχοποιηθεί από εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

Οι χάκερ μελετούν προσεκτικά τα λειτουργικά συστήματα των κορυφαίων εγκαταστάσεων αποθήκευσης cloud στον κόσμο και μπορούν να αποκτήσουν βαθιά γνώση των παραγόντων που περιβάλλουν τις λειτουργίες τους και τους ελέγχους ασφαλείας.

Αυτοί οι παράγοντες απειλών έχουν καταλάβει την τεχνολογία. περιπτώσεις phishing και κακόβουλου λογισμικού είναι πλέον η καθημερινότητα.

Ο μόνος τρόπος μετριασμού του πιθανού ανθρώπινου λάθους από το προσωπικό και των εσκεμμένων επιθέσεων από εγκληματικούς πράκτορες είναι η ενσωμάτωση των βέλτιστων πρακτικών προστασίας cloud που προσφέρουν περισσότερα από τις καθημερινές ρυθμίσεις και τους ελέγχους πρόσβασης.

Δεδομένου ότι η συμβατική στοίβα λύσεων προστασίας τελικού σημείου δεν είναι ενσωματωμένη και απαιτεί περισσότερη διαχείριση – εγκατάσταση, αδειοδότηση, εγκατάσταση ενημερώσεων και ενημερώσεων κώδικα και διαχείριση πολλών πολιτικών χρησιμοποιώντας διαφορετικές διεπαφές- το Cyber ​​Protect Cloud είναι μια καλύτερη επιλογή.

Προσφορές

Το Acronis Cyber ​​Protect Cloud διαθέτει βασική προστασία στον κυβερνοχώρο μιας λύσης, παρέχοντας δυνατότητες πλούσιες σε υπηρεσίες για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μερικές από τις ικανότητές του περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

#1. Απομακρυσμένη αποκατάσταση

Οι επαγγελματίες πληροφορικής γνωρίζουν ότι τα ατυχήματα και οι κλοπές συσκευών είναι μεταξύ των γεγονότων που συχνά οδηγούν σε παραβιάσεις δεδομένων όταν οι άνθρωποι χάνουν συχνά τους φορητούς υπολογιστές, τα tablet ή τα smartphone τους.

Το Acronis cyber protect cloud προσφέρει δυνατότητες απομακρυσμένης επαναφοράς, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε περίπτωση που χάσουν τη συσκευή τους ή όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Αυτή η μοναδική δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν μια νέα συσκευή και να επανεγκαταστήσουν το παλιό τους σύστημα για να έχουν πρόσβαση στα αρχεία και τις ρυθμίσεις τους. Το Acronis έχει σχεδιαστεί για να επαναφέρει τις σωστές μονάδες δίσκου στο νέο υλικό.

#2. Αυτόματη προστασία συσκευής

Ο αντιπρόσωπός σας για προστασία στον κυβερνοχώρο Acronis είναι υπεύθυνος για όλες τις εργασίες προστασίας δεδομένων στις ατομικές ή εταιρικές συσκευές σας.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τα πάντα είναι αυτόνομα και μόλις εγκατασταθούν, οι πράκτορες θα τα διαμορφώσουν με το Acronis Management Server (AMS).

Αυτό αυτοματοποιεί όλες τις δραστηριότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αναπαραγωγής, ανάκτησης και χειρισμού δεδομένων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ακόμη και όταν αντιμετωπίζετε μια ασταθή σύνδεση. Η ομάδα IT σας δεν χρειάζεται πλέον να επιβλέπει πρόσθετες συσκευές που παράγουν συνεχώς δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο.

#3. Αποτρέπει επιθέσεις Ransomware

Οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να διατηρούν αξιόπιστα αντίγραφα δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να επαναφέρουν γρήγορα τα συστήματά τους χωρίς να πληρώνουν λύτρα σε περίπτωση διείσδυσης.

Ωστόσο, το τοπίο αλλάζει συνεχώς, με νέα στελέχη ransomware που στοχεύουν το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αφήνοντας τους χρήστες ευάλωτους.

Το Acronis cyber protect cloud παρακολουθεί ενεργά τα συστήματα των χρηστών σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να εντοπίσει και να σταματήσει αυτόματα τις επιθέσεις ransomware.

Η διαδικασία επαναφέρει αυτόματα τυχόν επηρεασμένα ή κατεστραμμένα αρχεία, που σημαίνει ότι το έργο σας θα ανακάμψει γρήγορα μετά από επιθέσεις που διαφορετικά θα μπορούσαν να έχουν ακρωτηριάσει τις λειτουργίες.

#4. Διάγνωση επιθέσεων

Το Acronis cyber protect cloud εξαλείφει την ανάγκη ύπαρξης πολυάριθμων εφεδρικών εκδόσεων, απαιτώντας από τους χρήστες να διερευνήσουν διεξοδικά τις περιπτώσεις παραβίασης δεδομένων ή απώλειας δεδομένων. Το Acronis δημιουργεί έναν κατάλογο με όλες τις ρυθμίσεις του αντιγράφου ασφαλείας σας και σας ειδοποιεί κάθε φορά που ένα αρχείο τροποποιείται.

Δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε χειροκίνητες σαρώσεις μέσω σημείων ανάκτησης όταν ψάχνετε για μια ασφαλή ανόθευτη έκδοση των αρχείων σας, όπως το κάνει αυτόματα η Acronis – η διάγνωση επαναλαμβανόμενων κυβερνοεπιθέσεων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

#5. Ελέγξτε τους κακόβουλους υπαλλήλους ή χρήστες

Οποιαδήποτε λύση προστασίας στον κυβερνοχώρο αξίζει το όνομά της θα πρέπει να έχει ένα κλιμακωτό σύστημα που μπορεί να περιορίσει τη δυνατότητα ανάθεσης ρόλων διαχειριστή και να μειώσει σημαντικά τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει ένας κακόβουλος υπάλληλος ή χρήστης.

Το Acronis cyber protect cloud επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο ολόκληρης της υποδομής μιας εταιρείας και περιορίζει το επίπεδο πρόσβασης και ελέγχου που μπορούν να έχουν οι απομακρυσμένοι διαχειριστές.

  Κλείστε τα παράθυρα όταν κλείνετε το καπάκι του φορητού υπολογιστή σας

Σε διαφορετικούς διαχειριστές παρέχεται πλήρης έλεγχος της υποδομής του τμήματός τους, αλλά δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλα γραφεία ή τμήματα. Το Acronis χρησιμοποιεί έναν κρίσιμο «κανόνα δύο ατόμων» σύμφωνα με τον οποίο κανένας χρήστης δεν έχει πλήρη ατομική ευθύνη για το λογισμικό ή το υλικό μιας επιχείρησης.

#6. Κάντε τις διορθώσεις αρκετά γρήγορα

Είμαστε όλοι πολύ εξοικειωμένοι με αυτές τις ύπουλες διακοπές IT, όπως ελαττωματικές επισκευές σε ένα λειτουργικό σύστημα ή μια εφαρμογή που ανακατεύει ολόκληρο το σύστημα ή καταστρέφει έναν διακομιστή. Ευτυχώς, όλα αυτά θα μπορούσαν να ανήκουν στο παρελθόν. Με το Acronis cyber protect cloud, εξαλείφει τον πόνο και ξεκινά ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του συστήματός σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όλοι στην εταιρεία μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται καθώς επιδιορθώνετε αναδυόμενα προβλήματα, όπως όταν πραγματοποιείτε ενημερώσεις λογισμικού, δοκιμάζετε αλλαγές υποδομής ή εγκαθιστάτε διαφορετικές διαμορφώσεις.

#7. Εγγύηση ακεραιότητας δεδομένων

Υπάρχει μια νέα μορφή κυβερνοεπίθεσης που, αντί οι κακοί να καταρρίψουν ένα σύστημα ή να κλέψουν τα δεδομένα σας, το τροποποιούν με τρόπο που παραμορφώνει την επιχειρηματική σας διαδικασία και αναγκάζει τους χρήστες να λαμβάνουν μοιραίες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Για επιχειρήσεις ή έργα που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη λήψη αποφάσεων ή την επεξεργασία πληροφοριών, για παράδειγμα, νοσοκομεία, η έλλειψη ακριβών ή αυθεντικών δεδομένων μπορεί να σημαίνει καταστροφή λόγω εσφαλμένης ανάλυσης που επηρεάζει αρνητικά τη λήψη αποφάσεων.

Τα σύννεφα Acronis cyber protect ανταποκρίνονται σε αυτήν την πρόκληση, καθώς ενσωματώνει μια λύση συμβολαιογραφικής βάσης που βασίζεται σε blockchain που παρέχει έναν εγγυημένο τρόπο πιστοποίησης και επαλήθευσης της γνησιότητας των δεδομένων.

Οφέλη

Εκτός από την προσφορά ενός αντιπροσώπου, μιας άδειας και μιας διαχείρισης που εξαλείφει την πολυπλοκότητα και τους κινδύνους που σχετίζονται με τις παραδοσιακές μη ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας, τα σύννεφα Acronis cyber protect προσφέρουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα στους χρήστες:

#1. Περισσότερη Παραγωγικότητα

Οι χρήστες των παλαιών λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, μη ενσωματωμένων τελικών σημείων στοίβας, αφιερώνουν πολύ χρόνο μαθαίνοντας για κάθε μία από τις διαφορετικές υποενότητες τους. Μια ενοποιημένη λύση προστασίας που συνδυάζει όλες τις δυνατότητες αυξάνει την αξιοπιστία και οι χρήστες χρειάζονται λιγότερο χρόνο για μάθηση, ανάπτυξη και συντήρηση.

Ως ολοκληρωμένη λύση, το Acronis cyber protect παρέχει πλήρη προστασία έναντι των σημερινών απειλών που διευκολύνει τη διαχείριση και μειώνει τον περιττό διαχειριστικό χρόνο.

#2. Μειώνει τα περιστατικά ασφαλείας

Το Acronis cyber protect cloud προσφέρει στους χρήστες προστασία από σύγχρονες απειλές στον κυβερνοχώρο. Η λύση ενσωματώνει antimalware επόμενης γενιάς και αντίγραφο ασφαλείας που επιτρέπει την αυτόματη ανάκτηση κατεστραμμένων δεδομένων.

Αξιοποιεί επίσης τη μηχανή ανίχνευσης απειλών με δυνατότητα AI για τη δημιουργία εφεδρικών δεδομένων που ενισχύουν τα ποσοστά ανίχνευσης ενώ εξαλείφουν τα ψευδώς θετικά. Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας των χρηστών προστατεύονται με ασφάλεια και δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας από τους πράκτορες, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα δεδομένα παραμένουν καθαρά.

#3. Βελτιώνει την ασφάλεια δεδομένων

Η εφαρμογή της προστασίας του Acronis στον κυβερνοχώρο αφαιρεί τα φυσικά συστήματα από το γραφείο σας, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερος κίνδυνος να το παραβιάσει κάποιος, καθώς κανείς δεν έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Επιπλέον, ο πάροχος υπηρεσιών πρέπει να διατηρεί την τεχνολογία ενημερωμένη, να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και να επιδιορθώνει. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την εταιρεία, καθώς δεν έχει περιορισμούς υποδομής με τους οποίους θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι χρήστες.

#4. Ενισχυμένη αποκατάσταση από καταστροφές

Η χρήση μιας ασφαλούς υπηρεσίας cloud είναι η καλύτερη εγγύηση για την ανάκτηση όλων των δεδομένων σας σε ατυχή περίπτωση καταστροφής στην τοποθεσία του φυσικού γραφείου σας. Η εφαρμογή της προστασίας του Acronis στον κυβερνοχώρο μετριάζει τους κινδύνους που σχετίζονται με απώλεια ή κλοπή συσκευών.

Χαρακτηριστικά

Το Acronis cyber protect cloud διαθέτει ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά για καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Αυτόματη παρακολούθηση φόρτου εργασίας καθημερινά

Αυτή η δυνατότητα βοηθά στη διαχείριση και την εκτέλεση προεγκεκριμένων σεναρίων για να βοηθήσει τους χρήστες να μετριάσουν τους κινδύνους που σχετίζονται με ανθρώπινο σφάλμα χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα σενάρια επαληθευμένα από το Acronis κατά παραγγελία, κατά το χρονοδιάγραμμα ή οποιαδήποτε στιγμή πληρούνται οι προϋποθέσεις έναρξης.

Διαχείριση πολλαπλών πελατών

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία μόνο καρτέλα για να διαχειρίζονται κεντρικά όλους τους άμεσους πελάτες τους χρησιμοποιώντας την κονσόλα Acronis Cyber ​​Protect Cloud. Η κεντρική διαχείριση διευκολύνει τον πιο απλό χειρισμό σεναρίων και την εκτέλεσή τους σε ομαδικούς ή μεμονωμένους φόρτους εργασίας.

Ταχεία ανάκτηση με ένα κλικ

Δεν χρειάζεται πλέον να προσλαμβάνετε υψηλά ειδικευμένο προσωπικό πληροφορικής για την εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων μετά από οποιοδήποτε περιστατικό μεγάλης κλίμακας ή κυβερνοεπίθεση. Η δυνατότητα ανάκτησης με ένα κλικ διευκολύνει την ανάκτηση φόρτου εργασίας σε πραγματικό χρόνο με ένα μόνο κλικ.

Προηγμένο πακέτο πρόληψης απώλειας δεδομένων (DLP).

Οι χρήστες μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τις διαρροές δεδομένων χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα κρυπτογραφημένης αφαιρούμενης αποθήκευσης που βοηθά τους πελάτες να προστατεύουν καλύτερα τα δεδομένα τους και εξουδετερώνει τυχόν κινδύνους που σχετίζονται με ευαίσθητα δεδομένα αφήνοντας φόρτους εργασίας των πελατών μέσω μη κρυπτογραφημένων συσκευών αποθήκευσης.

  Διορθώστε τη σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Παρουσιάστηκε εσωτερικό σφάλμα

Επαληθεύστε την κατάσταση και τα χρονοδιαγράμματα εξυπηρέτησης

Αυτή η νέα δυνατότητα παρέχει μια επιλογή αυτοεξυπηρέτησης όπου οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις καταστάσεις σέρβις και τα χρονοδιαγράμματα συντήρησης.

Προηγμένα πακέτα

Το Acronis Cyber ​​Protect Cloud είναι μέρος μιας ισχυρής πλατφόρμας που επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών να προσφέρουν μια λύση all-in-one σε ζητήματα αποθήκευσης cloud. Τα παρακάτω προηγμένα πακέτα προσφέρουν μια πλούσια σε υπηρεσίες λύση που αυξάνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σύνθετη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εκτός από αυτό που λαμβάνετε με το σύννεφο προστασίας από τον κυβερνοχώρο Acronis, το προηγμένο αντίγραφο ασφαλείας βελτιώνει την προστασία δεδομένων προστατεύοντας τα δεδομένα των πελατών και διασφαλίζει ότι όλες οι εφαρμογές, τα δεδομένα και τα συστήματα είναι ασφαλή, μεταξύ άλλων προγραμματισμένων αντιγράφων ασφαλείας.

Προηγμένη αποκατάσταση από καταστροφές

Το προηγμένο πρόσθετο αποκατάστασης από καταστροφές διασφαλίζει ότι οι πελάτες σας δεν θα έχουν υπερβολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας. Μπορείτε να αυξήσετε τα μηνιαία έσοδα εφαρμόζοντας μια επιλογή ανάπτυξης χωρίς VPN, πολλά πρότυπα και προσαρμοσμένη διαμόρφωση DNS.

Προηγμένη ασφάλεια

Εκτός από την εκμετάλλευση της πρόληψης, το πρόσθετο Advanced Security περιλαμβάνει προστασία στον κυβερνοχώρο για περιήγηση στο Διαδίκτυο, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και τη διαδικασία ανάκτησης. Αυτό το πρόσθετο βελτιώνει τον ρυθμό ανίχνευσης και την ανταπόκριση στις σημερινές απειλές στον κυβερνοχώρο χωρίς πρόσθετους πόρους.

Προηγμένη ασφάλεια email

Με το προηγμένο πρόσθετο ασφάλειας email, το σύστημα εντοπίζει και παρεμποδίζει τυχόν απειλές email, συμπεριλαμβανομένων ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing), παραβίασης επαγγελματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προηγμένων επίμονων απειλών, σε πραγματικό χρόνο προτού φτάσουν στους στοχευμένους χρήστες.

Το πρόσθετο χρησιμοποιεί αστραπιαία ανίχνευση μετά από απλή εγκατάσταση και διαμόρφωση.

Προηγμένος συγχρονισμός και κοινή χρήση αρχείων

Αυτό το συγκεκριμένο πρόσθετο χρησιμοποιεί μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων και συγχρονισμού για να βελτιώσει τη συνεργασία και την παραγωγικότητα των ομάδων των πελατών σας.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει δυνατότητες κοινής χρήσης που περιλαμβάνουν επαλήθευση, απομακρυσμένη συμβολαιογραφική επικύρωση και ηλεκτρονική υπογραφή σε όλες τις πλατφόρμες, εκτός από το να προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο της τοποθεσίας των δεδομένων, της διαχείρισης και του απορρήτου.

Προηγμένη Διαχείριση

Το πρόσθετο προηγμένης διαχείρισης είναι ιδανικό για χρήστες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο για να κάνουν διοικητικές εργασίες χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο και αυτοματοποιημένο σύνολο εργαλείων διαχείρισης ενημερώσεων κώδικα που επιτρέπει την ενοποίηση λύσεων και την προληπτική εξάλειψη των κενών ασφαλείας βελτιώνοντας παράλληλα το χρόνο λειτουργίας μέσω του ελέγχου της υγείας της μονάδας δίσκου.

Συναγωνιστές

Θα μπορούσατε να ελέγξετε εναλλακτικούς παρόχους υπηρεσιών cloud προστασίας στον κυβερνοχώρο που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα ενοποίησης, ανάπτυξης και ειδικών δυνατοτήτων προϊόντων και πώς συγκρίνονται με το Acronis. Μεταξύ των κορυφαίων ανταγωνιστών περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Kaspersky Endpoint Security

Το Kaspersky Endpoint Security έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει εξίσου τους διακομιστές και τα τελικά σημεία και δεδομένου ότι το λογισμικό λειτουργεί μέσω κόμβων που βασίζονται σε σύννεφο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για τη συμβατότητα.

Πλεονεκτήματα

  • Προστασία από ιό
  • Προστατεύει εξωτερικές συσκευές όπως USB, CD και Τείχος προστασίας
  • Κεντρική κονσόλα
  • Προστασία πρόσβασης στον ιστότοπο
  • Διαχείριση εφαρμογών

Μειονεκτήματα

  • Απαιτείται έλεγχος ενημέρωσης των Windows
  • Η εφαρμογή ενημέρωσης πελάτη θα μπορούσε να βελτιωθεί

Το Kaspersky επιτρέπει στους χρήστες να επιβλέπουν τη διαχείριση πακέτων, ώστε οι διαχειριστές να μπορούν να βλέπουν τα συστήματά τους να εκτελούν πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση κάποιου συγκεκριμένου λογισμικού.

Fortinet Endpoint Security

Το Fortinet είναι ένα πολύ γνωστό εργαλείο ασφάλειας δικτύου cloud που έχει σχεδιαστεί ειδικά για δύο εξέχουσες περιπτώσεις χρήσης. Πρώτον, εφαρμόζει ένα περιβάλλον ιστού ασφαλείας που διασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν μόνο μία πολιτική. Η δεύτερη περίπτωση χρήσης ελέγχει τα τελικά σημεία όπου λειτουργεί τόσο ως λογισμικό προστασίας από ιούς όσο και ως λογισμικό προστασίας από spyware.

Πλεονεκτήματα

  • Υποστηρίζει φιλτράρισμα ιστού
  • Εύκολο στη ρύθμιση
  • Υποστηρίζει απομακρυσμένη πρόσβαση

Μειονεκτήματα

  • Υψηλή χρήση μνήμης
  • Η πλοήγηση στον πίνακα ελέγχου δεν είναι εύκολη

Το βασικό στοιχείο της λύσης είναι η ικανότητά του να γίνεται ένας ενσωματωμένος σαρωτής ευπάθειας που αναζητά διεξοδικά γνωστά και άγνωστα τρωτά σημεία.

Sophos Endpoint Antivirus

Το Sophos Endpoint Antivirus έχει σχεδιαστεί για να σταματά ένα ευρύ φάσμα επιθέσεων για να αποτρέψει ακόμη και το πιο πρόσφατο κακόβουλο λογισμικό και ransomware. Η λύση αξιοποιεί έναν συνδυασμό τεχνολογιών βαθιάς εκμάθησης επόμενης γενιάς που της επιτρέπουν να αντιμετωπίσει το κακόβουλο λογισμικό που δεν έχει ξαναδεί για να απαγορεύσει την είσοδο στα εργαλεία εισβολέα.

Πλεονεκτήματα

  • Εντοπίζει κακόβουλο λογισμικό
  • Προστατεύει από Ransomware
  • Κεντρική διαχείριση
  • Εύκολο στην ανάπτυξη

Μειονεκτήματα

  • Ψευδοθετικά
  • Ένταση πόρων

Το Intercept X της Sophos παρέχει επίσης ανάλυση βασικών αιτιών που παρέχει πληροφορίες για τις απειλές, αφαιρεί αμέσως κακόβουλο λογισμικό και διασφαλίζει ότι δεν θα παραμείνουν υπολείμματα επιθέσεων.

Τελικές Λέξεις

Με το cloud computing, οι εταιρείες βιώνουν το επόμενο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, προσφέροντας βελτιωμένη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων, απομακρυσμένη εργασία και ευελιξία και επεκτασιμότητα υψηλής ταχύτητας.

Ωστόσο, το σκοτεινό σύννεφο έρχεται με τον διαρκώς παρών κίνδυνο να παραμονεύουν οι χάκερ κοντά, περιμένοντας την παραμικρή ευκαιρία να χτυπήσουν. Εκεί έρχεται το Acronis cyber protect cloud, για να παρέχει ισχυρή προστασία στα ψηφιακά στοιχεία των χρηστών και να μετριάσει όλους τους κινδύνους που προκαλούνται από ανθρώπινο λάθος.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε πώς να ασφαλίσετε τον υπολογιστή σας Windows ή Mac με το Acronis Cyber ​​Protect.