Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές Google στο Gmail με το IntegratedInbox για Firefox

Γνωρίζουμε ότι όλες οι υπηρεσίες της Google όπως το Gmail, το Ημερολόγιο, οι Χάρτες, το Google Drive κ.λπ. ονομάζονται συλλογικά Εφαρμογές Google. Ο γίγαντας αναζήτησης έχει ενσωματώσει αυτές τις εφαρμογές αρκετά καλά μεταξύ τους, επιτρέποντάς σας να τις ελέγχετε μέσω ενός μόνο λογαριασμού. Ωστόσο, αυτό που εξακολουθεί να λείπει εδώ είναι να επιτρέπεται στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες μέσω μιας ενοποιημένης διεπαφής. Το IntegratedInbox είναι μια έξυπνη νέα υπηρεσία που φέρει την απάντηση. Εγκαθιστώντας το μικρό του πρόσθετο στον Firefox, μπορείτε να μεταφέρετε όλες τις εφαρμογές Google καθώς και δημοφιλείς υπηρεσίες τρίτων όπως το Evernote, το Feedly, το Twitter και άλλες απευθείας στον λογαριασμό σας στο Gmail, δίνοντάς σας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αυτές.

  Διορθώστε το δεξί κλικ του Firefox Δεν λειτουργεί

Η ρύθμιση του IntegratedInbox για τον λογαριασμό σας στο Gmail είναι απλή και απλή. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπό του, βρείτε τον σύνδεσμο για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Firefox και αφού το κάνετε αυτό, ανοίξτε ή ανανεώστε την καρτέλα του λογαριασμού σας στο Gmail.

Μεταβείτε στα εισερχόμενά σας στο Gmail όπου θα δείτε μια οθόνη καλωσορίσματος. Το IntegratedInbox προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής στους χρήστες. Δωρεάν, Plus και Pro, όπου οι δύο τελευταίες σάς επιτρέπουν να προσθέσετε επιπλέον εφαρμογές και να απολαύσετε μερικά επιπλέον προνόμια πληρώνοντας μια ετήσια χρέωση. Και τα δύο προγράμματα επί πληρωμή συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών χωρίς απαιτήσεις πιστωτικής κάρτας. Αλλά αν δεν έχετε χρόνο για να συμπληρώσετε φόρμες εγγραφής, μπορείτε να δώσετε μια ευκαιρία στη Δωρεάν έκδοση.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix σε 1080p σε Chrome και Firefox

Το IntegratedInbox σάς δίνει βασικά γρήγορη πρόσβαση στην Google και σε εφαρμογές τρίτων μέσω επεκτάσιμων συντομεύσεων. Εκτός από τα κύρια Εισερχόμενα, μπορείτε να προσθέσετε έως και 2 επιπλέον εφαρμογές στο Δωρεάν, 5 στο Plus και απεριόριστες στον λογαριασμό Pro. Όταν κάνετε κλικ στη συντόμευση της εφαρμογής, το IntegratedInbox φορτώνει αμέσως την εφαρμογή για εσάς, επιτρέποντάς σας να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να βγείτε από το Gmail.

Νέες εφαρμογές μπορούν να εισαχθούν στον λογαριασμό σας στο Gmail από τη σελίδα προτιμήσεων του πρόσθετου, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στο μενού Ρυθμίσεις, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Η οθόνη ρυθμίσεων φιλοξενεί τέσσερις διαφορετικές καρτέλες. Η πρώτη καρτέλα από τα αριστερά (Ειδήσεις και Συμβουλές) περιέχει πληροφορίες για το προϊόν και μερικές συμβουλές. Η Γενική Διαμόρφωση σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε μερικές γενικές ρυθμίσεις, ενώ η καρτέλα Ενσωματώσεις είναι όπου μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε τις επιθυμητές εφαρμογές σας με απλή μεταφορά και απόθεση. Ορισμένες από τις εφαρμογές προσφέρονται μόνο σε εκδόσεις Pro ή Plus της υπηρεσίας. Για παράδειγμα, τα Digg, Evernote, Google Keep, YouTube κ.λπ. είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες επί πληρωμή. Αλλά οι υπόλοιπες εφαρμογές Google είναι ανοιχτές σε όλους.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 41 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Συνολικά, το IntegratedInbox είναι ένας πολύ καλός τρόπος πρόσβασης στις Εφαρμογές Google κάτω από μια στέγη. Μια επέκταση Chrome της υπηρεσίας βρίσκεται επίσης υπό ανάπτυξη.

Εγκαταστήστε το Integratedinbox για Firefox