Αποκτήστε μια καλύτερη εμπειρία ChatGPT με αυτές τις 7 εφαρμογές ChatGPT για κινητά

Μπορεί να είναι εθιστικό να κάνετε στο ChatGPT κάθε ερώτηση που περνάει από το μυαλό σας. Πιστέψτε με, του έχω κάνει τις πιο ανόητες ερωτήσεις. αν ήταν πραγματικό πρόσωπο, θα με είχε μπλοκάρει εντελώς για τη δική του λογική.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό συνεχώς στην έκδοση για υπολογιστές. χρειάζεστε μια λύση στην παλάμη του χεριού σας. Ευτυχώς, το OpenAI έχει ήδη κυκλοφορήσει την εφαρμογή ChatGPT για iOS και η έκδοση Android είναι καθ’ οδόν.

Δυστυχώς, η εφαρμογή είναι πολύ γυμνή με περιορισμένα χαρακτηριστικά παρόμοια με την έκδοση για υπολογιστές. Εάν θέλετε μια καλύτερη εμπειρία, θα χρειαστείτε τη βοήθεια ορισμένων εφαρμογών τρίτων. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν ChatGPT 3.5 και 4.0 API για να δώσουν την ίδια ισχύ στο ChatGPT αλλά στη δική τους βελτιωμένη διεπαφή.

Εάν θέλετε μια καλύτερη εμπειρία ChatGPT στο τηλέφωνό σας, συνεχίστε να διαβάζετε καθώς σας αποκαλύπτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ChatGPT για κινητά.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική εφαρμογή ChatGPT για κινητά;

Τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή για κινητά ChatGPT είναι απλώς μια έκδοση για φορητές συσκευές της εφαρμογής για υπολογιστές. Η μόνη μεγάλη προσθήκη είναι η δυνατότητα χρήσης φωνητικής εισόδου για να κάνετε ερωτήσεις.

Από την άλλη πλευρά, πολλές καθιερωμένες εφαρμογές τρίτων έχουν πολλές επιπλέον δυνατότητες, όπως προσαρμοσμένα μηνύματα, υποστήριξη αναγνώρισης εικόνας, δημιουργία εικόνων AI, έξοδο φωνής και καλύτερη διεπαφή.

Συνολικά, διατηρούν την ίδια χρησιμότητα του ChatGPT ενώ βελτιώνουν την εμπειρία σας με πρόσθετες λειτουργίες.

Σημείωση: Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές έχουν μια πολύ περιορισμένη δωρεάν έκδοση που είναι κατάλληλη μόνο για δοκιμή. Θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε πλήρως την εφαρμογή.

AI Chat Open Assistant Chatbot

Το AI Chat Open Assistant Chatbot έχει 3 καρτέλες, καθεμία από τις οποίες έχει τις δικές της πρόσθετες λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στο ChatGPT. Στην κύρια καρτέλα, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις όπως συνήθως. Ωστόσο, σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε εικόνες για να κάνετε ερωτήσεις. Μπορείτε να ζητήσετε από το ChatGPT να πει τι ή ποιος βρίσκεται μέσα στην εικόνα ή απλώς να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για κάτι.

Υπάρχει μια καρτέλα για πλήρη αλληλεπίδραση με το chatbot χρησιμοποιώντας φωνητική εισαγωγή. Μπορείτε να εκφράσετε τις ερωτήσεις σας και θα σας απαντήσει.

  Το Fix Zoom δεν μπορεί να ανιχνεύσει μια κάμερα

Η τρίτη καρτέλα είναι όπου βρίσκεται όλη η δύναμη. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του ChatGPT για να γράψετε περιεχόμενο υψηλής προσαρμογής. Υπάρχει μια γενική κατηγορία γραφής μαζί με μια κατηγορία επιχειρήσεων και συνεντεύξεων.

Μιλάμε για εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Η κατηγορία γραφής σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον τόνο, το σκοπό, το μήκος και την τεχνική εγγραφής. Αυτό μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω ως νέα εγγραφή, απάντηση ή βελτίωση γραφής.

Επισημάνετε τα χαρακτηριστικά

  • Υποστήριξη εικόνων.
  • Φωνητική είσοδος.
  • Ιδιαίτερα προσαρμόσιμα προτροπές.
  • Προσαρμόσιμη διεπαφή με χαριτωμένα κατοικίδια εικονίδια και θέματα.
  • Εναλλαγή μεταξύ ChatGPT 3.5 και GPT-4.

Λήψη σε Android

AI ChatBot Character AI Friend

AI ChatBot Character Το AI Friend δίνει λίγο περισσότερο χαρακτήρα στο chatbot χρησιμοποιώντας κινούμενες προσωπικότητες ρομπότ. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές προσωπικότητες για να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας διαφορετικό τόνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική εισαγωγή για να εκφωνήσετε την ερώτησή σας και οι απαντήσεις μπορούν επίσης να διαβαστούν δυνατά. Το πιο σημαντικό, υπάρχει μια δέσμη «ειδικών» στην έκδοση pro, όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σε bots με ειδική εστίαση.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένας ειδικός στην ποίηση, τη φυσική κατάσταση, τη φιλοσοφία, τη γλώσσα, τις συμβουλές σταδιοδρομίας και μερικά ακόμη.

Εκτός από τα αποκλειστικά bots για διαφορετικούς σκοπούς, η εφαρμογή είναι επίσης αρκετά προσαρμόσιμη. Μπορείτε να αλλάξετε τις φυσαλίδες κειμένου, τη διεπαφή συνομιλίας, να διαχειριστείτε ηχητικά εφέ κ.λπ.

Επισημάνετε τα χαρακτηριστικά

  • Ενσωματωμένοι τόνοι.
  • Λάβετε απαντήσεις από ειδικούς ρομπότ σε έναν συγκεκριμένο τομέα.
  • Κινούμενα bots για καλύτερη εμπειρία.
  • Φωνητική είσοδος.

Λήψη σε Android | iOS

VoiceGPT: AI Voice Assistant

Αυτό είναι βασικά ένα πολύ ισχυρό δέρμα για το ChatGPT όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας λογαριασμό ChatGPT αλλά στη διεπαφή VoiceGPT. Θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας OpenAI και θα φορτώσει τη διεπαφή ChatGPT με πρόσθετες λειτουργίες.

Ορισμένες από τις πρόσθετες λειτουργίες που προσθέτει περιλαμβάνουν τη μετατροπή κειμένου σε ομιλία, τη διαγραφή όλων των κουμπιών, τα κουμπιά συνέχειας, την αναζήτηση στο Google και τη δυνατότητα μεγέθυνσης ή σμίκρυνσης.

Υπάρχει επίσης μια ωραία ενότητα προτροπών με πολλά μηνύματα. Τα περισσότερα από αυτά είναι καλά μελετημένα. απλά πρέπει να συμπληρώσετε ένα πλαίσιο κειμένου για να λάβετε σχετικά αποτελέσματα. Παρόλο που, δεν σας επιτρέπει να αντιγράψετε ή να επεξεργαστείτε την προτροπή, οπότε αυτό είναι λίγο τρομακτικό.

Δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο ChatGPT, μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο τη δωρεάν όσο και την έκδοση ChatGPT Plus χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα στον προγραμματιστή της εφαρμογής. Το καλύτερο από όλα είναι ότι όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής είναι δωρεάν για χρήση, εφόσον μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες ανεπαίσθητες διαφημίσεις. Η επί πληρωμή συνδρομή καταργεί μόνο διαφημίσεις.

  Τρόπος ελέγχου ταυτότητας και εξουσιοδότησης χρήστη χρησιμοποιώντας JWT στο NodeJS

Επισημάνετε τα χαρακτηριστικά

  • Χρησιμοποιήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό ChatGPT.
  • Προσθέτει επιπλέον δυνατότητες στην κύρια διεπαφή ChatGPT.
  • Υποστηρίζει προτροπές.
  • Είσοδος και έξοδος φωνής.
  • Υποστήριξη OCR.
  • Υποστήριξη DALL·E 2 για τη δημιουργία εικόνων AI.
  • Αντικαταστήστε τον Βοηθό Google για να εκκινήσετε το ChatGPT.
  • Πλήρως λειτουργική δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις.

Λήψη σε Android

Nova AI

Προσωπικά μου άρεσε πολύ η κομψή διεπαφή αυτής της εφαρμογής με πολύ χώρο για να γράφω εύκολα και να λαμβάνω τις απαντήσεις σας. Διαθέτει ενσωματωμένο OCR για εξαγωγή κειμένου από εικόνες για αυτόματη εισαγωγή του στη συνομιλία, κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο καθώς δεν θα χρειαστείτε δευτερεύουσα εφαρμογή για αυτό.

Υπάρχει επίσης μια ωραία ενότητα προτροπών με πολλές προτροπές που σχετίζονται με ταξίδια, ιδέες, τρόπο ζωής και μάθηση. Ωστόσο, οι προτροπές είναι πολύ βασικές. το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε από αυτά είναι μια ιδέα για τη δική σας αναζήτηση.

Επιπλέον, διαθέτει επίσης ενσωμάτωση Google Assistant και Wear OS, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο smartwatch σας ή να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική είσοδο του Google Assistant για να κάνετε απευθείας ερωτήσεις στο Nova AI. Είναι ενδιαφέρον ότι η συνδρομή επί πληρωμή μπορεί επίσης να κερδηθεί με την παραπομπή φίλων.

Επισημάνετε τα χαρακτηριστικά

  • Ενσωματωμένη υποστήριξη OCR.
  • Ενσωματωμένες προτροπές.
  • Ενσωμάτωση Google Assistant και Wear OS.
  • Υποστήριξη μετατροπής κειμένου σε ομιλία.

Λήψη σε Android | iOS

Genie – AI Chatbot

Το Genie προσφέρει πολλούς τρόπους για να κάνετε μια αναζήτηση εκτός από το κείμενο. Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες, αρχεία PDF και διευθύνσεις URL για να μάθετε για αυτά. Συνήθως, οι περιγραφές είναι καλογραμμένες και προσπαθούν να καλύψουν όλα όσα δείχνουν.

Μου άρεσε πολύ η δυνατότητα σάρωσης εικόνας καθώς προσπαθούσε να είναι όσο το δυνατόν πιο περιγραφική. Προσπάθησε να μαντέψει από ποια εφαρμογή τραβήχτηκε η εικόνα και προσπάθησε να περιγράψει τα πάντα, ακόμα κι αν ήταν ελαφρώς ορατή.

Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε επίσης χρήσιμη την ενότητα προτροπών του. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες προτροπές διαθέσιμες, χωρισμένες σε κατηγορίες. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής. μπορείτε να πείτε μόνο λέξεις-κλειδιά και να απαντήσετε. Αν προτιμάτε κάτι πιο απλό, η εκτενής λίστα προτροπών του το κάνει πολύ καλύτερο από άλλα.

Επισημάνετε τα χαρακτηριστικά

  • Πολλαπλοί τρόποι για να κάνετε ερωτήσεις.
  • Πληθώρα προτροπών.
  • 10 δωρεάν μηνύματα την ημέρα στη δωρεάν έκδοση.
  • Ένα αφιερωμένο τμήμα για την ιστορία.
  • Πολλά παραδείγματα για να πάρετε μια ιδέα για το τι να ρωτήσετε.
  Διασημότητες κατ' απαίτηση: Τι είναι το Cameo;

Λήψη σε Android | iOS

ChatAi GDT- Ai Chat

Αν και περιορίζεται μόνο στην εισαγωγή κειμένου και φωνής, το αντισταθμίζει με τη δυνατότητα δημιουργίας τέχνης AI. Η κύρια διεπαφή του αποτελείται κυρίως από πολλές απλές προτροπές που μοιάζουν περισσότερο με ιδέες και όχι πραγματικά προσαρμόσιμα μηνύματα. Θα πρέπει να δώσετε μόνοι σας το πλήρες πλαίσιο της ερώτησης.

Το τμήμα τέχνης AI έχει πολλές κατηγορίες για τη δημιουργία διαφορετικών τύπων τέχνης. Απλά πρέπει να παρέχετε αυτό που θέλετε και το AI κάνει τα υπόλοιπα. Οι εικόνες που δημιούργησα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες και σχετίζονταν με το ερώτημά μου.

Ωστόσο, η τεχνητή νοημοσύνη προσθέτει τις δικές της πινελιές, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι επιτυχία ή αστοχία. Ευτυχώς εξηγεί στο κείμενο τι ακριβώς προσπάθησε να σχεδιάσει, ώστε να παραλείψετε ό,τι δεν σας άρεσε στην επόμενη προσπάθεια.

Υπάρχει επίσης μια ενότητα όπου μπορείτε να λάβετε απαντήσεις στο στυλ/τον τόνο των αξιοσημείωτων μορφών. Για παράδειγμα, οι απαντήσεις στο στυλ του Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι συνήθως βήματα με οδηγίες και σωστά συμπεράσματα.

Επισημάνετε τα χαρακτηριστικά

  • Ενσωματωμένες προτροπές.
  • Δημιουργία τέχνης AI.
  • Λάβετε απαντήσεις με τον τόνο των διασημοτήτων.
  • Υποστήριξη φωνητικής εισαγωγής.

Λήψη σε Android

Ρωτήστε το AI

Η πιο γυμνή εφαρμογή σε αυτήν τη λίστα, βασικά σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο ChatGPT στη δική του διεπαφή. Αυτό που το έκανε να αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα είναι οι περιεκτικές και καλά μελετημένες υποδείξεις ή «προτάσεις» στην περίπτωση αυτής της εφαρμογής.

Το Ask AI έχει συνολικά 11 κατηγορίες προτροπών, καθεμία από τις οποίες περιέχει πάνω από δώδεκα τύπους προτροπών. Κάθε ερώτηση είναι λεπτομερής, καλύπτοντας όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την ερώτηση. Για παράδειγμα, ενώ γράφετε ένα δοκίμιο, θα λέει στο ChatGPT τον αριθμό των λέξεων, τον τόνο γραφής, το στυλ αναφοράς, το θέμα και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι η προτροπή είναι πλήρως επεξεργάσιμη, σε αντίθεση με τις άλλες εφαρμογές που σας δίνουν απλώς ένα πλαίσιο κειμένου για να συμπληρώσετε με το ερώτημά σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα προτροπής για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Επισημάνετε τα χαρακτηριστικά

  • Ένας εκτενής κατάλογος προτροπών.
  • Τα μηνύματα προτροπής καλύπτουν όλες τις πτυχές του ερωτήματος.
  • Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα προτροπής πριν τα στείλετε.

Λήψη σε Android | iOS

Τελικές λέξεις ✍️

Το VoiceGPT μπορεί να μην έχει καλή διεπαφή, αλλά είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή όσον αφορά τις δυνατότητες και το να μην είναι κλειδωμένο πίσω από ένα paywall. Αν και αν χρειαστεί να βγάλω το πορτοφόλι μου, θα πάω για το Genie λόγω των προσεκτικά μελετημένων χαρακτηριστικών του.

Αν σας αρέσει το ChatGPT, είμαι σίγουρος ότι θα θέλετε να δοκιμάσετε και το Google Bard. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που είναι καλύτερο από το ChatGPT.