Τα κορυφαία 11 εργαλεία Instagram Analytics για επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν υπάρχει αμφιβολία πόσο μεγάλο έχει γίνει το Instagram για τις επιχειρήσεις και τις επωνυμίες για την ανάπτυξή τους. Τους βοηθά να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή κοινότητα και τους επιτρέπει να αλληλεπιδρούν με πελάτες σε καθημερινή βάση. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης Instagram για επιχειρήσεις, επωνυμίες, εταιρείες και ιδιώτες.

Τι είναι το Instagram Analytics;

Τα αναλυτικά στοιχεία του Instagram χρησιμεύουν ως βάση για την εφαρμογή οποιασδήποτε καλής στρατηγικής μάρκετινγκ Instagram. Αποτελείται από εργαλεία που παρέχουν σχετικά δεδομένα και μετρήσεις για την παρακολούθηση της απόδοσης του Instagram.

Χωρίς τα αναλυτικά στοιχεία του Instagram, απλώς μαντεύουμε πώς πάει η στρατηγική σας στο Instagram, τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι.

Τα δεδομένα και οι αναφορές που παρέχονται από τα analytics είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε την απόδοση του διαχειριστή, του πελάτη ή του προϊσταμένου σας στο Instagram. Τέσσερις από τις πιο σημαντικές μετρήσεις Instagram για παρακολούθηση είναι το ποσοστό αφοσίωσης, η προσέγγιση χρηστών, τα κλικ σε ιστότοπους, τα δημογραφικά στοιχεία κοινού και η αύξηση των ακολούθων.

Γιατί χρειάζεται ένα εργαλείο ανάλυσης Instagram τρίτου μέρους;

Εάν διαθέτετε έναν μεγάλο λογαριασμό στο Instagram ή διαχειρίζεστε προφίλ Instagram πολλών πελατών, το να βασίζεστε μόνο σε ένα εγγενές εργαλείο ανάλυσης Instagram μπορεί να είναι πολύ αποθαρρυντικό.

Ένα εργαλείο τρίτου μέρους μπορεί να παρέχει ισχυρές δυνατότητες για δεδομένα και αναφορές σε βάθος για την παρακολούθηση της απόδοσής σας στο Instagram. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε εκπληκτικές πρόσθετες λειτουργίες, όπως προγραμματισμό περιεχομένου, πρώτο σχόλιο, απάντηση σε συνομιλίες από ένα μέρος και πολλά άλλα.

Η σημασία των αναλυτικών στοιχείων Instagram για την επιχείρησή σας

Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από τη σημασία των αναλυτικών στοιχείων Instagram για την επιχείρησή σας:

  • Η προηγμένη λειτουργία προγραμματισμού συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας.
  • Παρέχει μια εις βάθος ανάλυση των μετρήσεων αφοσίωσης όπως Σχόλια, Επισημάνσεις “Μου αρέσει” και Κοινή χρήση.
  • Επιτρέπει την παρακολούθηση της απόδοσης των ανταγωνιστών και τον έλεγχο του τι λειτουργεί για αυτούς. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στις επωνυμίες να παραμένουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.
  • Με τα αναλυτικά στοιχεία του Instagram, μπορείτε να μάθετε ποιοι είναι οι πελάτες σας και ποιοι είναι οι βέλτιστοι χρόνοι ανάρτησης.
  • Βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν κορυφαία hashtags και να παρακολουθούν τις ιστορίες του Instagram.

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα εργαλεία Instagram Analytics:

SproutSocial

Το SproutSocial είναι η ενιαία λύση για τη διαχείριση κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες του μάρκετινγκ, ελεύθερους επαγγελματίες ή παράγοντες επιρροής να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη στρατηγική τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πλατφόρμα αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά της για να βελτιώνει τη ροή εργασίας.

Είναι καλύτερο για τη σύνδεση με το κοινό σας, τον εξορθολογισμό των ροών εργασιών δημοσίευσης, τη συνεργασία με τα μέλη της ομάδας σας σε πραγματικό χρόνο και τη λήψη σχετικών δεδομένων για τη διαχείριση και την παρακολούθηση της προόδου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κοινωνική διαχείριση: Το Sproutsocial παρέχει αναλύσεις και αναφορές σχετικά με την απόδοση των αναρτήσεων και των καμπανιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσδιορίζει τις τάσεις στις καμπάνιες και διαχειρίζεται περιεχόμενο και συνομιλίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Αναφορές και πίνακες ελέγχου: Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν, να παρακολουθούν και να μετρούν την απόδοση πολλών πλατφορμών κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του Instagram. Οι χρήστες μπορούν να εξάγουν δεδομένα ή αναφορές σε αρχεία PDF, XSL ή CSV.
  • Social Analytics: Παρέχει ανάλυση ανταγωνιστών, ανάλυση οπαδών, παρακολούθηση καμπάνιας επί πληρωμή, αναλυτικά στοιχεία hashtag και ανάλυση συναισθήματος.
  • Insight: Η πλατφόρμα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διεξάγουν έρευνες για τη συλλογή των σχολίων τους.

Το Sprout Social προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης: Standard (249 $ το μήνα, Επαγγελματικό (399 $ το μήνα), Προηγμένο (499 $ το μήνα) και Enterprise (Προσαρμοσμένο πρόγραμμα).

SocialPilot

Το SocialPilot είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο, συνεργατικό και εύχρηστο εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις, πρακτορεία και ιδιώτες που θέλουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την προσέγγιση χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προγραμματίζοντας και αναλύοντας τις δραστηριότητες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική (3 Μέθοδοι)

Επιτρέπει τη σύνδεση σε περισσότερα από εννέα κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Pinterest, το LinkedIn, το Google My Business, το TikTok, το Tumblr και το VK.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Η πλατφόρμα έχει μια απλή, καθαρή και οργανωμένη διεπαφή χρήστη.
  • Διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οργανώνοντας κάθε λογαριασμό σε διαφορετικές ομάδες (ανά πελάτη ή κανάλι ή όπως εσείς επιθυμείτε).
  • Η ενσωματωμένη λειτουργία βιβλιοθήκης περιεχομένου επιτρέπει την αποθήκευση περιεχομένου για μελλοντική χρήση ή επαναχρησιμοποίηση.
  • Επιτρέπει την ενίσχυση των διαφημίσεων Facebook απευθείας από την πλατφόρμα.
  • Η λειτουργία Social Inbox επιτρέπει την απάντηση σε σχόλια και μηνύματα από όλους τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Τα αναλυτικά στοιχεία του Social Pilot λειτουργούν καλά με το Instagram, το Facebook, το Google Business Profile, το Twitter και το LinkedIn και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη μετά την απόδοση.

Η πλατφόρμα έχει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης, τα οποία είναι Professional (30 $ το μήνα), Small Team (50 $ το μήνα), Agency (100 $ το μήνα) και Agency+ (200 $ το μήνα).

Analisa

Το Analisa είναι ένα λογισμικό κοινωνικής ανάλυσης που βασίζεται σε σύννεφο για τη μέτρηση της αφοσίωσης των πελατών στα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πλατφόρμα είναι η καλύτερη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για παρακολούθηση ιστορικών επιδόσεων, χαρτογράφηση επηρεαστών, ανάλυση ανταγωνιστών, αναφορές και στατιστικά στοιχεία κοινωνικής δραστηριότητας.

Στους χρήστες αρέσει αυτή η πλατφόρμα λόγω των δυνατοτήτων της όπως οι έλεγχοι γνησιότητας των ακολούθων, η παρακολούθηση χρονοδιαγραμμάτων αναρτήσεων, η ανάλυση καμπανιών μάρκετινγκ περιεχομένου και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Το Analisa παρέχει μια λύση με τεχνητή νοημοσύνη για την ανάλυση της επισκεψιμότητας των επισκεπτών, της αφοσίωσης και των σχέσεων με ετικέτα στα προφίλ Instagram.
  • Βοηθά στην απόκτηση πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία των επισκεπτών του προφίλ, όπως η ηλικία, το φύλο και η τοποθεσία.
  • Βοηθά τους χρήστες να μειώσουν τις δόλιες δραστηριότητες στα προφίλ του Instagram και να επαληθεύσουν την αυθεντικότητα των ακολούθων.
  • Επιτρέπει την παρακολούθηση χρονοδιαγραμμάτων αναρτήσεων και αναλύει τις καμπάνιες μάρκετινγκ περιεχομένου.

Προσφέρει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης για να καλύψει τις ανάγκες σας. Ξεκινήστε με το ΔΩΡΕΑΝ βασικό πρόγραμμα, Premium για 69 $ το μήνα, Plus για 149 $ το μήνα και Pro για 239 $ το μήνα.

Αργότερα

Το Later είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάρκετινγκ και εμπορίου μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν την επωνυμία τους στο διαδίκτυο. Βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τις εταιρείες, τους εμπόρους μάρκετινγκ, τους δημιουργούς και τις ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν αναρτήσεις σε κανάλια κοινωνικών μέσων. Τους επιτρέπει επίσης να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται την απόδοση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Βοηθά τις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν περιεχόμενο σε διάφορα κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook, το Twitter και το Pinterest.
  • Πρέπει να κάνει drag and drop τη δυνατότητα ημερολογίου που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν περιεχόμενο για το μέλλον και να παρακολουθούν την αφοσίωση σε πραγματικό χρόνο.
  • Η πλατφόρμα ελαχιστοποιεί τη χειρωνακτική εργασία αυτοματοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως η δημοσίευση περιεχομένου.
  • Η δυνατότητα οπτικού σχεδιασμού Instagram επιτρέπει στους χρήστες να οπτικοποιούν την εμφάνιση της ροής Instagram πριν δημοσιεύσουν το περιεχόμενο.
  • Το εργαλείο σχεδιασμού Instagram διαθέτει δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης που επιτρέπει τη μετακίνηση των αναρτήσεων για να αποκτήσουν την επιθυμητή εμφάνιση της ροής.
  • Άλλες λειτουργίες είναι η διαχείριση πολλών λογαριασμών, η εισαγωγή πολυμέσων από κινητές συσκευές, το Google Drive, το Dropbox και άλλα.

Το λογισμικό παρέχει τρία προγράμματα επί πληρωμή: Starter για 18 $ το μήνα, Growth για 40 $ το μήνα και Advanced για 80 $ το μήνα.

Κλειδαρότρυπα

Το Keyhole είναι μια λύση παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μετρά δεδομένα κοινωνικών μέσων σε πραγματικό χρόνο και ιστορικά δεδομένα. Παρέχει απλές αναφορές και στρατηγική και βοηθά τις επιχειρήσεις, τους εμπόρους του μάρκετινγκ ή τις εταιρείες να παρακολουθούν λέξεις-κλειδιά, hashtags και διευθύνσεις URL λογαριασμών στο Instagram, το Twitter, το Facebook και το YouTube.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την κατάσταση δραστηριότητας στο Instagram

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση δεδομένων: Η πλατφόρμα επιτρέπει την προσθήκη όρων παρακολούθησης για την παροχή δεδομένων για την παρακολούθηση του αριθμού των χρηστών, του όγκου αναρτήσεων, του όγκου αφοσίωσης, του όγκου προσέγγισης χρηστών κ.λπ.
  • Influencers Dashboard: Το Keyhole προσφέρει έναν πίνακα ελέγχου επιρροής που παρέχει δεδομένα όπως τον αριθμό των κοινοποιημένων αναρτήσεων, τη μέση αφοσίωση, τον αριθμό των ακολούθων, τις εμφανίσεις κ.λπ.
  • Account Trackers: Επιτρέπουν την ενσωμάτωση διαφορετικών καναλιών κοινωνικών μέσων όπως Twitter, Facebook, Instagram και Youtube για την παρακολούθηση του περιεχομένου τους.
  • Ανάλυση συναισθημάτων: Η κλειδαρότρυπα βοηθά τις επιχειρήσεις να παρακολουθούν τα συναισθήματα των ανθρώπων τους και τον τρόπο με τον οποίο σχετίζονται με την επωνυμία με κάθε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Εύκολες αναφορές: Παρέχει διάφορες αναφορές στους χρήστες για να τους βοηθήσει να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και οι αναφορές μπορούν να ληφθούν σε μορφή PDF ή XLS.
  • Social Media Analytics: Παρέχει μοναδικά αναλυτικά στοιχεία για κάθε λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να βοηθήσει τους χρήστες να εμβαθύνουν και να κατανοήσουν καλύτερα την απόδοση.

Η Keyhole παρέχει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης για τους χρήστες της: SMB & Freelancers για 99 $ το μήνα, Εταιρικά για 299 $ το μήνα, Agency για 599 $ ανά μήνα και Enterprise (Προσαρμοσμένη τιμολόγηση).

Pallyy

Το Pallyy είναι ένα δημοφιλές λογισμικό διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη δημοσίευση εύκολη και προσιτή. Επιτρέπει τον προγραμματισμό περιεχομένου για το Instagram, το Facebook και το Twitter. Η πλατφόρμα είναι η καλύτερη για το Instagram και διαθέτει λειτουργίες όπως διαχείριση σχολίων, προγραμματιστή πρώτων σχολίων, εργαλείο σύνδεσης βιογραφικού IG και αναλυτικά στοιχεία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Προγραμματισμός: Επιτρέπει στους χρήστες πρόσβαση στο ημερολόγιο περιεχομένου για να προγραμματίσουν και να προγραμματίσουν περιεχόμενο για λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Πλέγμα οπτικού προγραμματισμού: Αυτό το εργαλείο βοηθά τους χρήστες να λάβουν μια οπτική αναπαράσταση του πώς θα ήταν η ροή τους.
  • Επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα και hashtags: Επιτρέπει τη δημιουργία επαναχρησιμοποιήσιμων προτύπων και λιστών hashtag για να αποφευχθεί η επανειλημμένη επανάληψη τους.
  • Εξερεύνηση: Αυτή η δυνατότητα, διαθέσιμη μόνο για το Instagram, βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν ιδέες περιεχομένου καμπάνιας.
  • Κοινωνικά Εισερχόμενα: Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε μηνύματα και σχόλια.

Το Pally έχει δύο σχέδια, ένα από τα οποία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, επιτρέποντας στους χρήστες να προγραμματίζουν έως και 15 μηνιαίες αναρτήσεις για έναν μόνο λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το επί πληρωμή πρόγραμμα premium είναι 15 $ το μήνα και είναι το καλύτερο για πρακτορεία κοινωνικών μέσων.

Swydo

Το Swydo είναι το καλύτερο διαδικτυακό μάρκετινγκ για εταιρείες ή ψηφιακούς μάρκετινγκ. Παρέχει εργαλεία για PPC και αναλυτικά στοιχεία αναφοράς και μάρκετινγκ εκστρατειών. Επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών εύκολα και την αποστολή τους σε πελάτες καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρέχει απεριόριστους χρήστες, πίνακες εργαλείων και αναφορές.
  • Επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών μάρκετινγκ μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Προσφέρει απλούς KPI για να καθορίσετε ποια καμπάνια έχει καλή απόδοση και ποια χρειάζεται βελτίωση.
  • Η πλατφόρμα επιτρέπει τη δημιουργία προτύπων αναφορών για επαναχρησιμοποίηση σε διαφορετικούς πελάτες ή καμπάνιες.
  • Επιτρέπει τη λευκή επισήμανση και την προσαρμογή της επικοινωνίας με την επωνυμία σας.
  • Επιτρέπει 30+ ενσωματώσεις όπως Google Ads, Microsoft Advertising, Facebook Ads, Google Analytics κ.λπ.

Το Swydo προσφέρει προσαρμοσμένη τιμολόγηση ανάλογα με τον αριθμό των πηγών δεδομένων. για 10 πηγές δεδομένων, το κόστος είναι 49 $ ανά μήνα. Παρέχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα.

Sendible

Το Sendible είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τις εταιρείες να διαχειρίζονται λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τους πελάτες τους. Παρέχει μια ενιαία λύση για την εκτέλεση στρατηγικής μέσων κοινωνικής δικτύωσης για πολλές μάρκες σε κλίμακα.

Παρέχει ισχυρές λειτουργίες όπως αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευση, παρακολούθηση, δημιουργία δυνητικών πελατών και αναφορά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Agencies: Το λογισμικό είναι το καλύτερο για τις εταιρείες για να απλοποιήσουν τη ροή εργασίας τους και να προσλάβουν περισσότερους πελάτες.
  • White Label: Επιτρέπει τη λευκή ετικέτα και προσαρμόζεται ανάλογα με την επωνυμία των χρηστών.
  • Πίνακας ελέγχου: Ο πίνακας εργαλείων της πλατφόρμας καθιστά εύκολη τη σύνδεση πρακτορείων με τις επωνυμίες των πελατών τους και την παρακολούθηση ή παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τους.
  • Δημοσίευση: Αυτή είναι μια ενιαία λύση για τον προγραμματισμό και τον προγραμματισμό περιεχομένου σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.
  • Συνεργασία: Επιτρέπει τη συνεργασία με πελάτες ή διαφορετικά μέλη της ομάδας για έγκριση και δημοσίευση.
  • Analytics: Επιτρέπει την απόκτηση πολύτιμων πληροφοριών από σχετικά δεδομένα.
  Προγραμματίστε αναρτήσεις στο Instagram σε τακτά χρονικά διαστήματα για την ημέρα

Το Sendible έχει τρία σχέδια τιμολόγησης – Creator για 29 $ το μήνα, Traction για 89 $ το μήνα και Scale για 199 $ το μήνα.

Hootsuite

Το Hootsuite είναι μια απίστευτη και ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται ταυτόχρονα πολλά κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παρακολουθεί τον τρόπο αλληλεπίδρασης των πελατών.

Επιτρέπει τη διαχείριση διαφόρων καναλιών κοινωνικών μέσων όπως Twitter, Facebook (προφίλ, εκδήλωση, ομάδα και σελίδες θαυμαστών), LinkedIn (προφίλ, σελίδα, ομάδα), Google+, Foursquare, ιστολόγια ιστότοπου και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Η πλατφόρμα επιτρέπει την παρακολούθηση και τη διαχείριση πολλών λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μέρος.
  • Επιτρέπει τον εκ των προτέρων προγραμματισμό περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.
  • Παρέχει εις βάθος ανάλυση για να παρακολουθείτε πόσο καλά αποδίδει η στρατηγική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Το Hootsuite διαθέτει μια προσθήκη σελιδοδεικτών, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο εύκολα με τους ακόλουθούς τους.
  • Η δυνατότητα ομαδικής συνεργασίας του λογισμικού επιτρέπει στις ομάδες να ενώνονται και να εργάζονται αβίαστα.
  • Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Hootsuite είναι η διαχείριση της εξυπηρέτησης πελατών από ένα μέρος.

Το Hootsuite προσφέρει τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή: Professional για 99 $ το μήνα, Team για 249 $ το μήνα, Business για 739 $ ανά μήνα και το πρόγραμμα Enterprise προσφέρει προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

Ρυθμιστής

Το Buffer είναι ένα διαισθητικό, βελτιωμένο λογισμικό μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολλαπλών χρήσεων για μάρκες, εταιρείες, επιχειρήσεις και ιδιώτες. Βοηθά τους χρήστες να επιτύχουν διορατικά αποτελέσματα και αφοσίωση στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επιτρέπει τον προγραμματισμό αναρτήσεων σε δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Pinterest.
  • Το Buffer είναι το πρώτο λογισμικό που ανακάλυψε τη δυνατότητα ρύθμισης χρόνου και χρονοθυρίδων για τη δημοσίευση περιεχομένου εκ των προτέρων.
  • Προσφέρει μια προβολή ημερολογίου που επιτρέπει στους χρήστες να συμπληρώνουν ημερολόγια μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Προσφέρει χαρακτηριστικά ειδικά για το Instagram, όπως πρώτο σχόλιο, πλέγμα καταστημάτων, ειδική διεύθυνση URL βιογραφικού και πολλά άλλα.
  • Η δυνατότητα διαχείρισης ομάδας επιτρέπει στους διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τους εμπόρους του μάρκετινγκ να συνεργάζονται.
  • Η πλατφόρμα παρέχει αναλυτικά στοιχεία και αναφορές σε βάθος.
  • Η λειτουργία Buffer Reply επιτρέπει στους χρήστες να ανταποκρίνονται σε κοινωνικές συνομιλίες.

Το Buffer προσφέρει τρία προγράμματα: Δωρεάν άτομα, Essentials (6$ το μήνα) για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις και Team (12$ το μήνα) για ομάδες και επιχειρήσεις.

Εικονοτετράγωνο

Το Iconosquare είναι ένα λογισμικό ανάλυσης και διαχείρισης για επαγγελματίες μάρκετινγκ και επωνυμίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επιτρέπει τον προγραμματισμό περιεχομένου και την παρακολούθηση και παρακολούθηση της απόδοσης για διάφορα κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το TikTok.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παρέχει αναλυτικά στοιχεία σε βάθος για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμμετοχή και την ανάπτυξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Επιτρέπει εύκολη αναφορά (σε μορφή PDF) και παρακολούθηση της απόδοσης των πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Παρέχει μία πλατφόρμα για τη διαχείριση, την αναφορά και την ανάλυση πολλαπλών προφίλ κοινωνικών μέσων.
  • Βοηθά τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο προγραμματίζοντας εκ των προτέρων το περιεχόμενο.
  • Επιτρέπει τη ομαδική συνεργασία για μετα-έγκριση.
  • Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του Icinosquare είναι η ανάλυση ανταγωνιστών, η παρακολούθηση σχολίων, η παρακολούθηση hashtag, η συγκριτική αξιολόγηση του κλάδου και πολλά άλλα.

Η πλατφόρμα προσφέρει τρία προγράμματα επί πληρωμή: Pro για 59 € το μήνα, Advanced για 99 € το μήνα και Enterprise για 179 € το μήνα.

Τελικές Λέξεις

Το Instagram Analytics είναι ζωτικής σημασίας για την παρακολούθηση των επιτυχιών και των αποτυχιών και για το πόσο καλά αποδίδει η εφαρμοσμένη στρατηγική. Τα εργαλεία τρίτων θα επιτρέψουν σε επωνυμίες, πρακτορεία και επιχειρήσεις με πολλές δυνατότητες να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τα δεδομένα του Instagram σε ένα μέρος. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα αναφερόμενα εργαλεία για την επιχείρηση ή την εταιρεία σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτόν τον οδηγό για την ανάπτυξη του Instagram και μερικούς από τους καλύτερους προγραμματιστές Instagram.