Αποκτήστε ένα σκοτεινό θέμα για το Facebook Messenger στο Chrome


Πριν από λίγο καιρό, το Facebook παρουσίασε μια ανεξάρτητη διεπαφή ιστού για την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων του. Για όποιον χρησιμοποιεί το Facebook ως πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά συχνά αποσπάται από τη ροή ειδήσεων που ενημερώνεται συνεχώς, η διεπαφή του Messenger ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. Σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε αποκλειστικά μηνύματα, να λαμβάνετε μια ειδοποίηση επιφάνειας εργασίας για ένα νέο μήνυμα και να κάνετε σίγαση ειδοποιήσεων από μια επαφή, αν θέλετε. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε και να παρακολουθήσετε ομαδικές συνομιλίες. Facebook Messenger – Το Dark Theme είναι μια επέκταση του Chrome που προσθέτει ένα σκοτεινό θέμα στο Facebook Messenger για να διευκολύνει τις συνομιλίες που μπορεί να έχετε τη νύχτα ή σε χαμηλό φωτισμό. Μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του σκούρου θέματος και του προεπιλεγμένου λευκού θέματος με ένα κουμπί ενσωματωμένο στη διεπαφή του Messenger.

  Πώς να αναδιατάξετε τα εικονίδια επεκτάσεων στη γραμμή εργαλείων του Chrome

Εγκαταστήστε το Facebook Messenger – Dark Theme και μεταβείτε στο Messenger. Επιλέξτε μια επαφή και επάνω δεξιά (δίπλα στο κουμπί Πληροφορίες) θα δείτε ένα νέο κουμπί «Σκούρο». Κάντε κλικ σε αυτό για να μεταβείτε στο σκοτεινό θέμα.

Εδώ είναι πώς θα μοιάζει?

Το φωτεινό λευκό έχει εξαφανιστεί και αντικαταστάθηκε με ένα χαλαρωτικό σκούρο γκρι που θα διευκολύνει τη χρήση του Messenger σε χαμηλό φωτισμό, π.χ. τη νύχτα. Τα αυτοκόλλητα φαίνονται επίσης αρκετά καλά και μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το θέμα On/Off. Η επέκταση χρησιμοποιεί cookies για να θυμάται την τελευταία σας προτίμηση. Εάν αποφασίσετε να μην το αφήσετε να χρησιμοποιεί cookies, θα πρέπει να επιλέγετε το θέμα κάθε φορά που ανοίγετε το Messenger. Είναι αυτονόητο ότι αυτό είναι ίσως κάτι που το Facebook θα έπρεπε να έχει συμπεριλάβει από προεπιλογή. Σίγουρα θα το καλωσόριζα στην εφαρμογή Messenger για κινητά γιατί το φωτεινό λευκό φόντο είναι αρκετό για να σας τυφλώσει αν το κοιτάξετε τη νύχτα.

  Πώς να εμφανίσετε σελιδοδείκτες για φορητές συσκευές Chrome στην επιφάνεια εργασίας Chrome

Εγκαταστήστε το Facebook Messenger – Dark Theme από το Chrome Web Store