Αποκλεισμός και απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων που επιβάλλουν την αναβάθμιση των Windows 10


Η Microsoft προωθεί τα Windows 10 στην τρέχουσα βάση χρηστών της από τότε που ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο λειτουργικό σύστημα. Παρόλο που ο αριθμός των ατόμων που έχουν αναβαθμίσει στη νέα έκδοση των Windows είναι αρκετά εντυπωσιακός, η Microsoft δεν πιστεύει ότι είναι αρκετά καλό. Προκειμένου να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, προωθεί τα Windows 10 στους χρήστες ακόμη πιο επιθετικά. Η Microsoft έχει πλέον ονομάσει όλες τις ενημερώσεις που θα ωθήσουν τα Windows 10 στους χρήστες ως “Συνιστάται”. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει για άλλη μια φορά να καθίσουν και να αποκρύψουν αυτές τις ενημερώσεις εάν δεν έχουν ήδη εγκαταστήσει. Αν ψάχνετε για έναν πολύ γρήγορο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη των Windows 10 από το σύστημά σας, το Aegis είναι ένα μικρό σενάριο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

  Πώς να ελέγξετε τη συσκευή σας Roku με το Amazon Alexa

Για να χρησιμοποιήσετε το Aegis, πρέπει να έχετε δικαιώματα διαχειριστή στο σύστημα από το οποίο προσπαθείτε να εκκαθαρίσετε τις ενημερώσεις. Η Aegis κάνει πολλά πράγματα. Απενεργοποιεί όλες τις δυνατότητες τηλεμετρίας και WiFi Sense στα Windows 7, 8 και 10. Στα Windows 7 & 8, απεγκαθιστά όλες τις ενημερώσεις που θα αναγκάσουν τα Windows 10 να ενεργοποιηθούν σε εσάς και θα αποκλείσουν μελλοντικές. Επίσης, ρυθμίζει τις ενημερώσεις ώστε να μην εγκαθίστανται ή να πραγματοποιούνται ποτέ αυτόματα. Εάν προτιμάτε οι ενημερώσεις να εγκατασταθούν με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τις αλλάξετε μετά την επιτυχή εκτέλεση του σεναρίου. Αν αναρωτιέστε ποιες ενημερώσεις θα αφαιρεθούν, εδώ είναι μια πλήρης λίστα. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Windows Update.

  6 καλύτερες εφαρμογές καιρού για Windows 10

Για να εκτελέσετε το σενάριο, απλώς εξαγάγετε το αρχείο zip, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής από το μενού περιβάλλοντος.

Χρειάζεται μόνο να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Το σενάριο χειρίζεται τα πάντα. Χρειάζεται χρόνος για να τρέξει και αφού απεγκαθιστά σαράντα επτά ενημερώσεις, μην εκπλαγείτε αν εκτελεστεί για πάνω από μία ώρα.

Το σενάριο θα σας πει όταν τελειώσει. Είναι μια διαδικασία εννέα βημάτων και μπορείτε να πείτε ποιο βήμα εκτελεί αυτήν τη στιγμή.

Κατεβάστε το Aegis για Windows