Αποθηκεύστε ένα προσωρινό ιστορικό της περιόδου λειτουργίας ανώνυμης περιήγησής σας στο Chrome


Οι λειτουργίες ανώνυμης περιήγησης μας επιτρέπουν να αποκρύπτουμε αναζητήσεις στον ιστό για τις οποίες δεν είμαστε πολύ περήφανοι. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο ακατάλληλες αναζητήσεις, αλλά και ενοχλητικές όπως «το χέρι μου είναι κολλημένο σε ένα βάζο με ζελέ, βοήθεια». Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης δεν αποθηκεύει το ιστορικό περιήγησής σας και, ενώ είναι εξαιρετική για να κρατάτε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα κρυφή από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τον ίδιο υπολογιστή, δεν είναι τόσο καλή όταν χρειάζεται πραγματικά να δείτε έναν σύνδεσμο που μόλις επισκεφτήκατε αλλά δεν μπορείτε να βρείτε. Απενεργοποίηση Το Ιστορικό εγγραφών είναι μια επέκταση του Chrome που διατηρεί το ιστορικό της περιόδου σύνδεσης ανώνυμης περιήγησης για όσο είναι ενεργό. Μπορείτε να προβάλετε μια πλήρη λίστα συνδέσμων που έχετε επισκεφτεί και καρτελών ανώνυμης περιήγησης που έχετε κλείσει από το πλαίσιο της επέκτασης. Ωστόσο, μόλις κλείσετε το παράθυρο ανώνυμης περιήγησης, το ιστορικό σας διαγράφεται από την επέκταση, ώστε να μην μπορεί κανείς να το δει.

  Πώς να χακάρετε το Hidden Google Chrome Dinosaur Game

Εγκαταστήστε το Off The Record History και μεταβείτε στο Chrome://extensions. Αναζητήστε το Off The Record History και αφήστε το να εκτελείται σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Ανοίξτε ένα παράθυρο ανώνυμης περιήγησης και ξεκινήστε την περιήγηση. Όποτε χρειάζεται να δείτε το ιστορικό περιήγησής σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και μεταβείτε στην καρτέλα Πλήρες ιστορικό. Θα δείτε μια λίστα με κάθε σύνδεσμο που επισκεφτήκατε στην περίοδο ιδιωτικής περιήγησής σας. Κάντε κλικ σε έναν σύνδεσμο για να τον ανοίξετε ή κάντε κλικ στο κουμπί διαγραφής (το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων) για να διαγράψετε το ιστορικό σας. Απενεργοποίηση Το Ιστορικό εγγραφών διαθέτει μια ειδική καρτέλα για κλειστές καρτέλες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τις ανοίξετε ξανά.

  Το Chrome OS κατακερματίζεται (και αυτή τη φορά φταίει η Google)

Μόλις κλείσετε ένα παράθυρο ανώνυμης περιήγησης, το ιστορικό από το Off The Record History διαγράφεται. Η επόμενη περίοδος ανώνυμης περιήγησης ξεκινά με μια καθαρή πλάκα. Αυτό εμποδίζει άλλα άτομα να σκοντάψουν κατά λάθος στο ιδιωτικό ιστορικό περιήγησής σας, αλλά σας επιτρέπει να το αποθηκεύσετε προσωρινά.

Εγκαταστήστε το ιστορικό εγγραφών από το Chrome Web Store