Πώς να χακάρετε το Hidden Google Chrome Dinosaur Game

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει το τρομερό μήνυμα σφάλματος “Χωρίς Internet” στο Google Chrome. Μπορείτε πραγματικά να μετατρέψετε αυτήν την οθόνη σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δρομέων με θέμα τον δεινό και, ακόμα καλύτερα, να το χακάρετε εκεί όπου ο δεινόσαυρος σας γίνεται ανίκητος. Να πώς.

Πώς να παίξετε το Hidden Google Chrome Dinosaur Game

Εάν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να παίξετε. Απλώς πληκτρολογήστε οποιαδήποτε διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων του Google Chrome και θα δείτε αυτήν την οθόνη.

Εάν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα χωρίς να διακόψετε τη σύνδεση. Πληκτρολογήστε chrome://dino στη γραμμή διευθύνσεων και θα σας μεταφέρει εκεί.

Μόλις φτάσετε σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι πατώντας το πλήκτρο διαστήματος. Μόλις το κάνετε, ο δεινόσαυρος θα αρχίσει να τρέχει. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να αποφύγετε οτιδήποτε συναντάτε, όπως πουλιά και κάκτους. Μόλις ο δεινόσαυρος χτυπηθεί από ένα πουλί ή πέσει πάνω σε έναν κάκτο, το παιχνίδι έχει τελειώσει.

  Πώς να προστατέψετε το προφίλ σας στο Chrome με κωδικό πρόσβασης

Αυτός είναι ένας αρκετά προσεγμένος τρόπος για να σκοτώσετε χρόνο και είναι πάντα διασκεδαστικό να προσπαθείτε να κερδίσετε τη δική σας υψηλή βαθμολογία. Όσο συνεχίζετε, η δυσκολία του παιχνιδιού αυξάνεται. Είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε ποια είναι η υψηλότερη βαθμολογία που έχει επιτευχθεί ποτέ, χωρίς φυσικά να εξαπατήσουμε, κάτι που μας φέρνει στο επόμενο σημείο.

Hack the Google Chrome Dinosaur Game

Αυτό το hack επιτρέπει στον δεινόσαυρο σας να γίνει ανίκητος, επιτρέποντας στους παίκτες να συνεχίσουν το παιχνίδι χωρίς να φοβούνται ότι θα τον χτυπήσουν ή θα τον ραμφίσουν.

Για να χακάρετε το παιχνίδι, θα πρέπει να βρίσκεστε στην οθόνη “Χωρίς Internet”, οπότε προχωρήστε και εισαγάγετε το chrome://dino στη γραμμή διευθύνσεων. Μόλις φτάσετε εκεί, κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στην οθόνη και επιλέξτε “Επιθεώρηση” από το μενού που εμφανίζεται.

  Πώς να ρυθμίσετε το Chromecast σας με το Google TV

Αυτό ανοίγει το Chrome DevTools, το οποίο εμφανίζεται στα δεξιά του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Στο DevTools, επιλέξτε την καρτέλα “Κονσόλα”.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε Ctrl+Shift+I και να μεταβείτε κατευθείαν στην καρτέλα «Κονσόλα» στο Chrome DevTools.

Μόλις μπείτε στην καρτέλα “Κονσόλα”, επικολλήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο “Enter”:

var original = Runner.prototype.gameOver

Αυτό μπορεί να φαίνεται ότι δεν κάνει τίποτα, αλλά θα εξηγήσουμε γιατί είναι απαραίτητο σε ένα δευτερόλεπτο.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε αυτήν την εντολή:

Runner.prototype.gameOver = function (){}

Στην επόμενη γραμμή, θα εμφανιστεί η f (){} αφού πατήσετε το πλήκτρο «Enter».

Να τι συμβαίνει τώρα. Όταν τελειώσει το παιχνίδι (δηλαδή, όταν χτυπήσετε ένα αντικείμενο), καλείται το Runner.prototype.gameOver() και ενεργοποιείται η δράση. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ακούσετε έναν ήχο, το παιχνίδι σταματά και εμφανίζεται ένα μήνυμα Game Over. Αυτό είναι χωρίς τον κωδικό μας.

Αυτό που κάνει ο κώδικάς μας είναι να αντικαθιστά τη συνάρτηση gameOver με μια κενή συνάρτηση. Αυτό σημαίνει ότι αντί να ακουστεί ο ήχος, το παιχνίδι να σταματήσει και να εμφανιστεί το μήνυμα, δεν συμβαίνει τίποτα. Απλώς συνεχίζεις να τρέχεις.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό στο Chrome

Δοκιμάστε το. Κλείστε το DevTools και πατήστε το πλήκτρο διαστήματος για να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο δεινόσαυρος δεν επηρεάζεται από τους κάκτους ή τα ιπτάμενα πλάσματα. Αποστολή εξετελέσθει.

Τώρα, ας υποθέσουμε ότι παίζετε για 25 λεπτά και θέλετε να διακόψετε το παιχνίδι και να καταγράψετε την υψηλή βαθμολογία σας. Θα χρειαστείτε έναν τρόπο για να τελειώσετε το παιχνίδι, κάτι που δεν μπορείτε πλέον να το κάνετε αν συναντήσετε έναν κάκτο.

Θυμάστε τον πρώτο κωδικό που βάλαμε; Αυτό αποθήκευσε την κανονική συνάρτηση gameOver στην αρχική μεταβλητή. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε τώρα να εκτελέσουμε αυτήν την εντολή για να χρησιμοποιήσουμε την κανονική λειτουργία gameOver:

Runner.prototype.gameOver = original

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε (δείτε 2) να δείτε τι υποτίθεται ότι θα συμβεί όταν καλείται η κανονική συνάρτηση gameOver.