Ανταλλάξτε χαιρετισμούς εμπνευσμένους από το Breaking Bad με τη νέα εφαρμογή του Aaron Paul

Ίσως θυμάστε μια εφαρμογή που ονομάζεται Yo που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και όχι μόνο ήταν πολύ δημοφιλής, αλλά συγκέντρωσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Άφησε επίσης πολλούς να αναρωτιούνται τι είχε μόλις συμβεί. Για να ξεχωρίσει μια εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων ή μηνυμάτων αυτές τις μέρες, πρέπει να κάνει πολλά. Ο χώρος ανταλλαγής μηνυμάτων είναι πολύ κορεσμένος και όποιος θέλει να εισέλθει στην αγορά θα χρειαστεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Γνωρίστε τον YB, είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με τη σφραγίδα της έγκρισης από τον Aaron Paul, τον αγαπημένο σας μάγειρα με μεθοδολογία (παρακαλώ, μην κάνετε ποτέ ναρκωτικά. Δεν αξίζει τον κόπο.). Δεν αντικαθιστά την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων μετοχών. Αντίθετα οι φίλοι σας εγγράφονται στην υπηρεσία, προσθέτουν εσάς και άλλους και στέλνουν και λαμβάνουν μηνύματα που παρέχει η εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και συνοδεύεται από τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές της φράσης «Yo Bit*h». Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση για να λαμβάνετε περισσότερους χαιρετισμούς.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο σχέδιο Reddit

Η YB, ως δωρεάν εφαρμογή συνοδεύεται από περιορισμένα μηνύματα για αποστολή, επομένως αυτή είναι περισσότερο μια διασκεδαστική, αλλά και δαπανηρή δραστηριότητα που παίζει ρόλο στην αφοσίωσή σας στο Breaking Bad. Εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. θα επιλέξετε ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης και θα πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή υπόσχεται ότι ο αριθμός δεν είναι αποθηκευμένος και θα πρέπει να τον εμπιστευτείτε επειδή ο Jesse Pinkman σας υπόσχεται κάτι. Αφού εγγραφείτε, πατήστε το κουμπί συν στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να προσθέσετε μια επαφή. Οι επαφές δεν προστίθενται από την εφαρμογή Επαφές. Στο YB, οι επαφές είναι άλλοι χρήστες της εφαρμογής που έχετε προσθέσει ως φίλους. Προσκαλέστε έναν φίλο ή προσθέστε έναν εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη του.

  Τρόπος σύνδεσης με άλλες διαφάνειες σε μια παρουσίαση PowerPoint

Σύρετε προς τα δεξιά σε ένα όνομα επαφής αφού το προσθέσετε και πατήστε το προεπιλεγμένο μήνυμα Yo, B*TCH για κύλιση στις άλλες παραλλαγές, επιλέξτε αυτή που σας αρέσει και πατήστε «Αποστολή». Μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να αγοράσετε περισσότερους χαιρετισμούς ανοίγοντας το συρτάρι πλοήγησης και πατώντας Πακέτο χαιρετισμών. Τα πακέτα χωρίζονται ανά τύπο μηνύματος, ώστε να μπορείτε να αγοράζετε πακέτα για να πείτε γεια ή να στέλνετε καθημερινά μηνύματα. Θα πω ότι κάθε πακέτο κοστίζει 0,99 $ και αποτελεί έναν ακριβό τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους σας. Ο Aaron Paul και το πιο σημαντικό οι προγραμματιστές πίσω από την εφαρμογή και η ομάδα μάρκετινγκ θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι μάγειρες μεθοδολογίας που κερδίζουν πολλά χρήματα (παρακαλώ μην κάνετε ποτέ ναρκωτικά).

  Χρησιμοποιήστε την ημερομηνία ή την ώρα με κανόνες τροποποίησης για να ορίσετε ένα δυναμικό PIN

Η εφαρμογή είναι πολύ ωραία για όποιον αγαπά το Breaking Bad, η σχεδίαση είναι καλά εκτελεσμένη και δεν είμαι καν τρελός που πρέπει να εγγραφώ για να τη χρησιμοποιήσω. Τα πακέτα χαιρετισμών και οι τιμές τους είναι το πραγματικό πρόβλημα εδώ, ένα που πρέπει να επιδιορθωθεί γρήγορα.

Εγκαταστήστε το YB από το App Store