Αντίστροφη αναζήτηση Μια λήψη οθόνης από ένα anime για να δείτε από ποια σειρά προέρχεται


Το anime είναι ένα εξαιρετικά ποικιλόμορφο είδος. Είναι δύσκολο να πεις σε κάποιον να του δώσει την ευκαιρία και το απόλυτο τοπίο του είδους είναι αρκετό για να τρομάξει οποιονδήποτε. Από τη στιγμή που μπείτε στο είδος, όμως, σας χαλάει η επιλογή. WAIT ή What Anime Is Είναι μια μικρή εφαρμογή Ιστού που μπορεί να χρησιμοποιήσει περιστασιακά οποιοσδήποτε νέος στο Anime ή γνωρίζει καλά το είδος. Μπορεί να εκτελέσει μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνων σε μια οθόνη οποιουδήποτε Anime και να σας πει ποια ταινία ή σειρά είναι από το κάτω μέχρι το ίδιο το επεισόδιο. Όταν βρει τη σωστή σειρά, θα παίξει ένα απόσπασμα της σκηνής από την οποία προέρχεται η οθόνη.

  10 ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε αυτή την ημέρα των Ευχαριστιών

Επισκεφτείτε το WAIT και μεταφορτώστε την οθόνη λήψης ή επικολλήστε έναν σύνδεσμο προς την εικόνα. Η εφαρμογή σάς προειδοποιεί ότι ορισμένα αποτελέσματα ενδέχεται να είναι ακατάλληλα για εργασία δεδομένου ότι είναι Anime. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ασφαλή αναζήτηση και να αποτρέψετε μια πιθανή άβολη κατάσταση. Από προεπιλογή, η ασφαλής αναζήτηση είναι απενεργοποιημένη. Στα δεξιά της προεπισκόπησης εικόνας, υπάρχουν τρεις επιλογές. Αυτόματη αναπαραγωγή, επαναφορά και σίγαση. Το AutoPlay είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή και θα αναπαράγει αυτόματα το κλιπ από το οποίο προέρχεται η οθόνη σας. Η επιλογή Loop θα το παίξει σε επανάληψη εάν το ενεργοποιήσετε και η Σίγαση θα κάνει σίγαση της έντασης.

  Δοκιμάστε την ακοή σας με ένα iPhone και ένα ήσυχο δωμάτιο

Τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορεί να μην είναι απαραίτητα στα Αγγλικά ή όλα στα Αγγλικά, μόνο μέρη τους, αλλά αρκετά για να γνωρίζετε από ποια σειρά/ταινία προέρχεται η οθόνη.

Το WAIT διαθέτει επίσης μια επέκταση του Chrome που μπορείτε να εγκαταστήσετε εάν χρειάζεται συχνά να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση σε ένα Anime. Ακούγεται απίθανο να χρειαστεί να το χρησιμοποιείτε πολύ συχνά, επομένως η εφαρμογή Ιστού θα είναι αρκετή.

Η εφαρμογή δεν θα μπορεί να αντιστρέψει την αναζήτηση μιας αφίσας μιας σειράς ή ταινίας Anime. Εκτός από το να σας βοηθά να εντοπίσετε από ποιο Anime προέρχεται μια οθόνη, το WAIT είναι επίσης απίστευτα χρήσιμο εάν προσπαθείτε να βρείτε μια συγκεκριμένη σκηνή από ένα Anime χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από όλα τα επεισόδια του.

  Το Notific Is Where Material Design Meets Lockscreen Notifications

Επισκεφθείτε το WAIT – What Anime Is It