Ανακτήστε το iPhone σαν επαγγελματίας χωρίς καμία καταστροφή δεδομένων

Η απώλεια δεδομένων μπορεί να είναι εφιάλτης.

Από αρχεία και εικόνες έως επαφές, μηνύματα, σημειώσεις και ιστορικό κλήσεων, το iPhone σας μπορεί να περιέχει ολόκληρη τη ζωή σας με τη μορφή δεδομένων, η απώλεια των οποίων μπορεί να φαίνεται σαν το τέλος του κόσμου. Αλλά μην ανησυχείτε. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δεδομένα με ευκολία.

Μία από τις εφαρμογές που μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά είναι το PhoneRescue. Μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε μια σειρά από σημαντικά αρχεία στο iPhone σας. Κατά τη χρήση του, η γρήγορη και απρόσκοπτη ανάκτηση δεδομένων ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, καθώς δεν περίμενα να ανακτηθούν όλα τα αρχεία μου και να μεταφερθούν πίσω στη συσκευή μου iOS τόσο γρήγορα.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστώ την εμπεριστατωμένη μου άποψη σχετικά με την απόδοση και την αξιοπιστία του PhoneRescue ως εφαρμογής ανάκτησης δεδομένων και εάν θα ήταν χρήσιμο για εσάς.

Σημασία της πρόληψης απώλειας δεδομένων

Σε έναν κόσμο που καθοδηγείται από δεδομένα, η απώλεια τους μπορεί να είναι καταστροφική. Οι περισσότεροι από εμάς αποθηκεύουμε τα πάντα στα τηλέφωνά μας, ακόμα και την ταυτότητά μας. Αν είστε κάτι σαν εμένα, τυχαίνει να κρατάτε ένα αντίγραφο της άδειας οδήγησης στο τηλέφωνό σας.

Με τα τηλέφωνά μας να κατέχουν τόσο μεγάλο μέρος της ταυτότητάς μας, των οικονομικών αρχείων, των προσωπικών πληροφοριών, των μηνυμάτων, των επαφών και σχεδόν ολόκληρης της ζωής μας, η απώλεια τους μπορεί να είναι καταστροφική.

Δεν είναι περίεργο που η αποθήκευση cloud έχει αποκτήσει τόση τριβή τα τελευταία χρόνια. Υπηρεσίες όπως το Google Drive και το iCloud μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων μας στο cloud, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα ζουν ανεξάρτητα από το τηλέφωνο.

Είτε χάσατε το τηλέφωνό σας, είτε το έκλεψαν είτε το σύστημα της συσκευής σας κατέρρευσε για κάποιο λόγο, τα δεδομένα σας μπορούν να παραμείνουν προστατευμένα, καθώς δεν έζησαν ποτέ στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, αρχικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας στο cloud είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή απώλειας δεδομένων.

Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έσχατη λύση εάν έχετε χάσει όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας.

Το PhoneRescue είναι εύκολα ένα από τα πιο χρήσιμα, χάρη στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και τις προηγμένες δυνατότητες που μπορούν να κάνουν την ανάκτηση δεδομένων παιχνιδάκι. Λοιπόν, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Μπορεί να σας βοηθήσει με περισσότερους από έναν τρόπους.

Εισαγωγή – PhoneRescue

PhoneRescue από το iMobie είναι μια εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων που μπορεί να επαναφέρει τα διαγραμμένα και χαμένα αρχεία από iPhone, iPad, καθώς και συσκευές Android. Η εφαρμογή μπορεί να ανακτήσει οποιαδήποτε μορφή δεδομένων, είτε πρόκειται για φωτογραφίες, επαφές, μηνύματα, σημειώσεις, ιστορικό κλήσεων, ημερολόγια, υπενθυμίσεις, αρχεία, έγγραφα ή οποιαδήποτε δεδομένα τρίτων.

  13 κορυφαίες βιβλιοθήκες κινούμενων σχεδίων CSS για εκπληκτικά έργα σχεδίασης ιστοσελίδων

Το PhoneRescue σχεδιάστηκε αρχικά για iOS, αλλά λειτουργεί και με Android τώρα, επομένως η εφαρμογή είναι πλήρως εξοπλισμένη για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τα δεδομένα του τηλεφώνου σας. Το καλύτερο μέρος αυτού του λογισμικού είναι ότι μπορεί να ανακτήσει δεδομένα ακόμη και από κατεστραμμένα αντίγραφα ασφαλείας, καθιστώντας το αρκετά αποτελεσματικό ώστε να είναι η #1 επιλογή για τους χρήστες.

Λειτουργίες PhoneRescue

Το PhoneRescue έρχεται με μια σειρά από ολοκληρωμένες λειτουργίες που μπορούν να κάνουν την ανάκτηση δεδομένων μια απόλυτη αύρα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το εργαλείο:

#1. Απαιτήσεις συστήματος

Για να λειτουργήσει το PhoneRescue, το σύστημά σας πρέπει να πληροί ορισμένες ελάχιστες απαιτήσεις. Ευτυχώς, η εφαρμογή είναι συμβατή με σχεδόν όλα τα τελευταία λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.

Οι άλλες απαιτήσεις δεν είναι επίσης τόσο περίπλοκες, επομένως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το λογισμικό να λειτουργεί στη συσκευή σας χωρίς προβλήματα. Ακολουθούν οι απαιτήσεις συστήματος αυτής της λύσης:

  • Windows OS: Windows 11, 10, 8, 7, Vista, 32bit και 64bit
  • Mac OS: macOS Ventura, macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave, macOS High Sierra, macOS Sierra, OS X 10.11, 10.10, 10.9, 10.8
  • Ανάλυση: Οθόνη 1024×768 ή μεγαλύτερη
  • CPU: Pentium IV 2,4 GHz ή παραπάνω
  • RAM: 512 MB μνήμη συστήματος
  • Κάρτα οθόνης: Ταχεία γραφικά 3D – 64MB RAM
  • Κάρτα ήχου: Κάρτα ήχου συμβατή με Windows
  • Σκληρός Δίσκος: 100 MB και άνω ελεύθερος χώρος
  • Άλλα: Πρόγραμμα οδήγησης συσκευής Apple

Για να είστε πιο ασφαλείς, είναι καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι το PhoneRescue είναι 100% συμβατό με τον υπολογιστή σας πριν αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση.

#2. Συμβατότητα και υποστηριζόμενες συσκευές

Η συμβατότητα του PhoneRescue είναι εκτεταμένη, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες σχεδόν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις smartphone και λειτουργικού συστήματος.

Η εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων είναι συμβατή με σχεδόν όλα τα τηλέφωνα iPhone, iPad, iPod και Android. Λειτουργεί καλά με το iPhone 3G και νεότερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Υποστηρίζει επίσης όλα τα μοντέλα iPad, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων iPad 8, iPad mini 6 και iPad 9.

Το PhoneRescue μπορεί να τρέξει και σε όλα τα δημοφιλή τηλέφωνα Android, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Google Phone, Sony, Oppo, Lenovo, Xiaomi, OnePlus και άλλων.

#3. Λειτουργίες

Ένα από τα κύρια γοητεία του PhoneRescue είναι τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες του που το καθιστούν την πιο ισχυρή εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων εκεί έξω.

Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία που πρέπει να προσέξετε:

  • Τεχνολογία χωρίς απώλεια δεδομένων: Σας επιτρέπει να επαναφέρετε εύκολα όλα και διάφορα δεδομένα.
  • iTunes Backup Recovery: Ανακτά τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο αντίγραφο ασφαλείας του iTunes σε δευτερόλεπτα. Αυτό περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα όπως επαφές και μηνύματα και δεδομένα πολυμέσων όπως φωτογραφίες, βίντεο και μουσική. Μπορείτε επίσης να μετρήσετε δεδομένα εντός εφαρμογής, όπως έγγραφα και συνημμένα.
  • Ανάκτηση συστήματος iOS: Ανακτά το σύστημά σας iOS όταν το τηλέφωνό σας αντιμετωπίζει βλάβη ή κολλάει.
  • iCloud Recovery: Σας δίνει πρόσβαση στα δεδομένα σας iCloud χωρίς κανένα πρόβλημα.
  • Ανάκτηση κρυφών δεδομένων: Βρείτε και αποκαταστήστε τα θαμμένα δεδομένα που έχουν διαφύγει από τα μάτια σας.
  • Αφαίρεση οθόνης κλειδώματος: Αφαιρεί το κλείδωμα στο iPhone σας εάν κλειδωθείτε ή ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης.
  Πώς να ηχογραφήσετε μια κλήση FaceTime

Και για να το ολοκληρώσουμε, έχει την πιο απλή διεπαφή, καθιστώντας ευκολότερη την απόκτηση της εφαρμογής και τη χρήση της για να ανακτήσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας σε χρόνο μηδέν.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε δεδομένα/αρχεία σε iPhone και iPad χωρίς iTunes

#4. Απόδοση και Ποσοστό Επιτυχίας

Το PhoneRescue έχει εξαιρετικό ιστορικό όσον αφορά την ανάκτηση χαμένων δεδομένων, έχοντας ανακτήσει δεδομένα από 57 εκατομμύρια χρήστες iOS και Android.

Αν και δεν μπορώ να μιλήσω για τα εκατομμύρια, μπορώ να πω ότι έχει ένα φανταστικό ποσοστό επιτυχίας από την προσωπική μου εμπειρία. Με βοήθησε να ανακτήσω πολλά από τα προσωπικά μου αρχεία, φωτογραφίες και άλλα δεδομένα όταν το σύστημά μου παρουσίασε συντριβή και νόμιζα ότι χάθηκε κάθε ελπίδα.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, με μια απλή εγκατάσταση και απλή διαδικασία για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε χαμένα δεδομένα. Δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα περίπλοκο σύστημα για να το καταφέρετε.

#5. Ασφάλεια Δεδομένων και Απόρρητο

Το PhoneRescue δεν έχει κανένα απώτερο κίνητρο για τα δεδομένα σας. Το μόνο που κάνει είναι να ανακτήσει τα χαμένα δεδομένα σας και να σας τα επιστρέψει χωρίς να τα αποθηκεύσει στους διακομιστές του. Αυτό διασφαλίζει το μέγιστο απόρρητο, καθώς όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται τελικά μόνο στη συσκευή σας.

Συνολικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για παραβίαση, καθώς το PhoneRescue είναι νόμιμο και ασφαλές στη χρήση.

#6. Υποστήριξη και Υπηρεσίες Πελατών

Το iMobie είναι γνωστό για την ισχυρή και ανταποκρινόμενη ομάδα υποστήριξης πελατών του. Περιττό να πούμε ότι η εξυπηρέτηση πελατών 24/7 επεκτείνεται και στο πολυτιμότερο προϊόν τους, το PhoneRescue.

Είτε αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την απόδοση, τις πληρωμές ή την απόδοση της εφαρμογής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της όποτε θέλετε, ανεξάρτητα από τη ζώνη ώρας σας. Η ομάδα που ανταποκρίνεται θα επικοινωνήσει μαζί σας γρήγορα και θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

#7. Τιμολόγηση

Το PhoneRescue προσφέρει 3 πακέτα για χρήστες iOS:

  • 3μηνη συνδρομή στα 45,99$
  • Συνδρομή 1 έτους στα 49,99 $
  • Εφάπαξ αγορά στα 69,99 $

Και αυτό ισχύει για απεριόριστες συσκευές iOS και ένα Mac ή PC.

Για Android, η συνδρομή 1 έτους κοστίζει 39,99 $ και μια εφάπαξ αγορά κοστίζει 55,99 $ είτε για 5 συσκευές είτε για 1 Mac ή PC. Προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα πολλών χρηστών που επιτρέπει τη λειτουργία σε 10-15 συσκευές και έχει τιμή από 65,99 $ – 79,99 $. Μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο με βάση τον προϋπολογισμό και τις συνολικές σας ανάγκες.

Πώς να ανακτήσετε δεδομένα χρησιμοποιώντας το PhoneRescue

Η ανάκτηση δεδομένων χρησιμοποιώντας το PhoneRescue είναι όσο πιο εύκολη γίνεται. Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός για το πώς να το κάνετε:

Βήμα 1: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το PhoneRescue στο Mac ή τον υπολογιστή σας.

Βήμα 2: Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου USB. Ανοίξτε το λογισμικό που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στη λειτουργία Ανάκτηση από συσκευή iOS. Προχωρήστε στη σάρωση της συσκευής σας για όλα τα δεδομένα κάνοντας κλικ στο κουμπί βέλους που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία.

  Οι 14 καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ SMS για να αλληλεπιδράσετε με τους χρήστες σας

Βήμα 3: Επιλέξτε τον τύπο δεδομένων που θέλετε να ανακτήσετε. Εάν πρόκειται να ανακτήσετε τα πάντα, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή όλων και μετά πατήστε OK.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά, οπότε περιμένετε να φορτώσει εντελώς.

Θα λάβετε μια λίστα με δεδομένα που μπορούν να ανακτηθούν, όπως:

  • Επαφές
  • Φωνητικά μηνύματα
  • Ιστορικό κλήσεων
  • Μηνύματα
  • Υπενθυμίσεις
  • Ιστορικό προγράμματος περιήγησης
  • Σημειώσεις ημερολογίου
  • Φωτογραφίες
  • Φωνητικά σημειώματα
  • ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Βίντεο
  • Σημειώσεις

Βήμα 4: Επιλέξτε τα συγκεκριμένα δεδομένα που θέλετε να ανακτήσετε από την προεπισκόπηση ελέγχοντάς τα. Η λίστα μπορεί να περιέχει τόσο χαμένα όσο και υπάρχοντα δεδομένα, αλλά μπορείτε να τα διαχωρίσετε ώστε να συμπεριλάβουν μόνο χαμένα δεδομένα εάν το επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε συγκεκριμένα δεδομένα εισάγοντας λέξεις-κλειδιά στο πλαίσιο αναζήτησης.

Βήμα 5: Επαναφέρετε τα επιλεγμένα δεδομένα στη συσκευή ή στον υπολογιστή. Η διαδικασία ανάκτησης θα ξεκινήσει μόλις επιλέξετε μία από τις δύο επιλογές. Θα ειδοποιηθείτε για τη διαδικασία όταν ολοκληρωθεί.

Ολα τελείωσαν! Επαναφέρατε με επιτυχία τα χαμένα δεδομένα σας στη συσκευή σας. Είναι αυτό το εύκολο στη χρήση PhoneRescue για να ανακτήσετε τα πολύτιμα αρχεία σας.

Εναλλακτικές λύσεις για το PhoneRescue

Το PhoneRescue δεν είναι η μόνη εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων εκεί έξω. Εάν πιστεύετε ότι αυτό το εργαλείο δεν έχει αυτό που ψάχνετε (πράγμα απίθανο), μπορείτε να ελέγξετε μερικές εναλλακτικές λύσεις και να δείτε αν ταιριάζουν στο λογαριασμό. Ακολουθούν μερικές από τις άλλες εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε:

#1. Tenorshare UltData

Tenorshare UltData είναι μια χρήσιμη λύση που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τα διαγραμμένα ή χαμένα δεδομένα από το iCloud, το iTunes και τη συσκευή σας iOS. Υποστηρίζει πάνω από 35 τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων επαφών, μηνυμάτων και φωτογραφιών, ενώ μπορεί ακόμη και να ανακτήσει δεδομένα από εφαρμογές τρίτων, όπως WhatsApp, Viber, WeChat, Line και άλλα.

Οι προηγμένες δυνατότητες, η ισχυρή απόδοση και η συμβατότητα με όλες τις πιο πρόσφατες συσκευές iPhone το καθιστούν μια κορυφαία επιλογή για ανάκτηση δεδομένων.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτό το λογισμικό είναι ότι παρέχει σχέδια τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Επομένως, είτε θέλετε να προστατέψετε τα δεδομένα σας είτε ολόκληρης της ομάδας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tenorshare UltData για βέλτιστη ασφάλεια δεδομένων.

#2. Δόκτωρ Φόνε

Ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων iPhone με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας, Δόκτωρ Φόνε υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, και απλώς μεγαλώνει με τον καιρό. Μπορεί να ανακτήσει περισσότερους από 18 τύπους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και μηνυμάτων WhatsApp.

Η διαδικασία είναι απλή. Επιλέγετε τα δεδομένα που θέλετε να ανακτήσετε, κάνετε προεπισκόπηση των χαμένων δεδομένων, τα επαναφέρετε στη συσκευή σας και τα εξάγετε στον υπολογιστή σας για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η απρόσκοπτη λειτουργία είναι αυτή που τράβηξε πολλούς ανθρώπους στο εργαλείο.

Κλείσιμο Σκέψεων

Ενώ τόσο το Tenorshare UltData όσο και το Dr. Fone είναι εκπληκτικά εργαλεία ανάκτησης δεδομένων από μόνα τους, η ψήφος μου εξακολουθεί να σημαίνει PhoneRescue. Είναι ένα πλήρες πακέτο ενός εργαλείου που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσατε να ελπίζετε.

Η ομάδα πελατών τους είναι πάντα διαθέσιμη όταν τους χρειάζεστε, και επιπλέον, οι τιμές είναι αρκετά ανταγωνιστικές. Για να μην ξεχνάμε, η όλη διαδικασία ανάκτησης των δεδομένων σας απαιτεί μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σας και είμαι πεπεισμένος ότι ακόμη και ένα παιδί θα μπορούσε να το κάνει – είναι τόσο απλό.

Στη συνέχεια, μάθετε τους καλύτερους τρόπους μεταφοράς δεδομένων σε ένα νέο iPhone.