Ανάλυση κειμένου email και μηνύματος σε λίστα υποχρεώσεων στη συσκευή σας iOS [Paid]

Όταν στέλνετε ή λαμβάνετε ένα μήνυμα κειμένου ή ένα iMessage που αναφέρει μια ημερομηνία ή ώρα, μπορείτε να το πατήσετε και να το προσθέσετε ως συμβάν ημερολογίου ή ακόμα και ως υπενθύμιση. Είναι μικρά πράγματα όπως αυτό που κάνουν την πλατφόρμα iOS υπέροχη στη χρήση. Και εφαρμογές όπως το Alter που το προχωρούν και το βελτιώνουν. Το Alter είναι μια εφαρμογή iOS διαθέσιμη στο App Store για 0,99 $ και μετατρέπει το κείμενο από το email και τα μηνύματα σε λίστες. Αντιγράφετε και επικολλάτε κείμενο από ένα σώμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή από ένα μήνυμα και η εφαρμογή το αναλύει σε στοιχεία υποχρεώσεων που μπορούν να διαγραφούν. Υπάρχει ένα πιάσιμο όμως? Δεν λειτουργεί μόνο για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά για οποιοδήποτε και όλα τα είδη κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αντιγράψετε τα συστατικά μιας συνταγής που μόλις διαβάσατε στο πρόγραμμα περιήγησής σας, να την επικολλήσετε στο Alter και να έχετε μια λίστα αγορών.

  Πώς να αποκλείσετε ένα SMS με όνομα αλλά χωρίς αριθμό στο iOS

Ξεκινάτε με ένα σύντομο σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής και τον τρόπο με τον οποίο προσδιορίζει τα στοιχεία για να τα διαχωρίσει σε μια λίστα. Κώμα, διακοπές γραμμής και τελείες είναι ένδειξη ενός νέου στοιχείου. Αντιγράψτε κείμενο από ένα email (ή οπουδήποτε πραγματικά) και επικολλήστε το στην εφαρμογή. Η εφαρμογή θα σας δείξει πώς έχουν αναγνωριστεί τα στοιχεία της λίστας. Όταν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μια λίστα, πατήστε το κουμπί λίστας κάτω δεξιά.

Μπορείτε να σύρετε τα στοιχεία στη λίστα για να τα επισημάνετε ως ολοκληρωμένα και εάν πατήσετε παρατεταμένα ένα στοιχείο, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του στη λίστα. Για να επαναφέρετε ένα στοιχείο “ολοκληρώθηκε”, κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της λίστας και πατήστε δύο φορές το στοιχείο που θέλετε να επαναφέρετε.

  Πώς να προσθέσετε ονόματα στα πρόσωπα που αναγνωρίζονται από την εφαρμογή Photos στο iOS 10

Εάν πατήσετε το σύμβολο συν επάνω δεξιά, μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα ένα στοιχείο στη λίστα. Είναι πιθανό η εφαρμογή να αναλύει υπερβολικά το κείμενο και κάθε μικρό πράγμα να αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστό στοιχείο για να εμφανίζεται στη λίστα. Αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα που χρησιμοποιεί για να οριοθετήσει το κείμενο. Από τις ρυθμίσεις του Alter, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κόμμα και την τελεία ως χαρακτήρα οριοθέτησης, καθώς και να ενεργοποιήσετε την ανατροφοδότηση με δόνηση.

Από την άποψη της έννοιας, η εφαρμογή είναι εξαιρετική, αλλά αν γράψαμε μια λίστα επιθυμιών με χαρακτηριστικά, θα θέλαμε τη δυνατότητα να αντιγράψουμε τη λίστα και να την επικολλήσουμε αλλού, καθώς και τη δυνατότητα να έχουμε περισσότερες από μία λίστες. Εάν ενσωματωθούν πολλές λίστες σε μελλοντικές εκδόσεις της εφαρμογής, θα πρέπει να προστεθούν ονόματα λιστών μαζί της.

  Πώς να απαλλαγείτε από κακόβουλες διαφημίσεις στο Chrome για iOS

Εγκαταστήστε το Alter από το App Store