Έχει πέσει το Reddit; Πώς να ελέγξετε την κατάσταση του ιστότοπου

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Ελέγξτε τον ιστότοπο Reddit Status ή εγγραφείτε στα email τους για ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της πλατφόρμας. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον λογαριασμό Reddit Status X (Twitter) για ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του Reddit κατά την περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Χρησιμοποιήστε ιστότοπους τρίτων, όπως το DownDetector, για να ελέγξετε εάν άλλοι αναφέρουν προβλήματα με το Reddit.
  • Εάν το πρόβλημα φαίνεται να είναι μόνο από την πλευρά σας, δοκιμάστε μερικές γενικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για να λειτουργήσει ξανά η εφαρμογή ή ο ιστότοπος.

Εάν το Reddit σας εμφανίζει σφάλματα, υπάρχει τρόπος να ελέγξετε αν η πλατφόρμα είναι απενεργοποιημένη για όλους ή μόνο για εσάς; Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελέγξετε εάν το Reddit είναι εκτός λειτουργίας, καθώς και γενικές διορθώσεις αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να δοκιμάσετε.

  32 Ερωτήσεις & Απαντήσεις στη συνέντευξη με τις περισσότερες ερωτήσεις MuleSoft

Πώς να ελέγξετε εάν το Reddit είναι εκτός λειτουργίας

Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι για να ελέγξετε την κατάσταση του Reddit: χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο κατάστασης του Reddit, ελέγχοντας την κατάσταση του Reddit στο X και χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο κατάστασης τρίτου μέρους, όπως το Downdetector.

1. Έλεγχος του ιστότοπου κατάστασης Reddit

Κατάσταση Reddit είναι ένα εργαλείο που συνδέεται με το Reddit που δημοσιεύει ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της πλατφόρμας. Παρακολουθεί διάφορα συστήματα Reddit, συμπεριλαμβανομένου του κύριου ιστότοπου Reddit και της πλατφόρμας διαφημίσεων, καθώς και της υποδομής και της αποθήκευσης πολυμέσων της πλατφόρμας.

Μπορείτε επίσης να δείτε προηγούμενα περιστατικά στον ιστότοπο κάνοντας κύλιση προς τα κάτω. Για να λάβετε μια σύνοψη των περιστατικών τους τελευταίους μήνες, μεταβείτε στο Ιστορικό συμβάντων στο κάτω μέρος της σελίδας.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ιστότοπο εάν θέλετε ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του Reddit.

2. Ακολουθώντας τον λογαριασμό Reddit Status X (Twitter).

Το Reddit Status έχει έναν επίσημο λογαριασμό X (Twitter). που μπορείτε να ακολουθήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις στη ροή σας. Ακολουθώντας αυτόν τον λογαριασμό, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με το εάν το Reddit είναι εκτός λειτουργίας κατά την περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  8 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα κακής σύνδεσης στο Clubhouse

Υπάρχει επίσης ένα Reddit Status subreddit εάν προτιμάτε να ακολουθείτε ενημερώσεις εκεί, αλλά εάν το Reddit είναι εκτός λειτουργίας, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο subreddit.

Αυτοί οι λογαριασμοί είναι χρήσιμοι εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε κάπως τις ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της πλατφόρμας του Reddit χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε μέσω email.

3. Χρήση τοποθεσιών όπως το DownDetector

Τι γίνεται αν τα επίσημα κανάλια δεν εμφανίζουν ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το εάν το Reddit είναι εκτός λειτουργίας αυτήν τη στιγμή; Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους τρίτων όπως DownDetector.

Η πλατφόρμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ελέγξετε εάν ένας ιστότοπος είναι εκτός σύνδεσης. Σας επιτρέπει να ελέγχετε αναφορές ειδικά για την περιοχή σας. Βασίζεται σε αναφορές από χρήστες, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε αν άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Μερικές φορές η παρακολούθηση κατάστασης του DownDetector ξεπερνά τις πλατφόρμες παρακολούθησης ενός ιστοτόπου λόγω του τρόπου με τον οποίο βασίζεται στις πληροφορίες των χρηστών. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να δείτε κάτι λάθος στον ιστότοπο κατάστασης του Reddit και στον λογαριασμό X, φροντίστε να ελέγξετε ένα εργαλείο τρίτου μέρους, όπως το DownDetector, το οποίο βασίζεται σε αναφορές χρηστών.

  7 καλύτερα εργαλεία ανάλυσης απόδοσης βάσης δεδομένων

Τι να κάνετε εάν το Reddit δεν είναι εκτός λειτουργίας

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε προβλήματα που αναφέρθηκαν από το Reddit Status ή ιστότοπους όπως το DownDetector, θα πρέπει να εκτελέσετε κάποια γενική αντιμετώπιση προβλημάτων για να δείτε εάν διορθώνει το πρόβλημα από την πλευρά σας.

Εάν το Reddit σας εμφανίζει σφάλματα, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τα ακόλουθα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων:

  • Επανεκκινήστε τη συσκευή σας: Η επανεκκίνηση του smartphone σας μπορεί μερικές φορές να σας βοηθήσει να διορθώσετε σφάλματα που αντιμετωπίζετε όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές.
  • Ελέγξτε το διαδίκτυο: Εάν λαμβάνετε σφάλματα με πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες, το σφάλμα μπορεί να οφείλεται στη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.
  • Ελέγξτε εάν το Reddit πρέπει να ενημερωθεί: Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Reddit, ελέγξτε αν πρόκειται να γίνει ενημέρωση στο Google Play Store ή στο App Store.
  • Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Reddit: Σε περίπτωση που τα αρχεία προσωρινής μνήμης έχουν καταστραφεί, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής για να διορθώσετε πιθανά προβλήματα.

Εάν αυτές οι επιδιορθώσεις δεν λειτουργούν, προσπαθήστε να περιμένετε το πρόβλημα. Αλλά αν περάσουν αρκετές ώρες και εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση στο Reddit, τότε σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη του Reddit.

Μπορείτε να υποβάλετε ένα δελτίο υποστήριξης στο Κέντρο βοήθειας Reddit εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα εφαρμογής ή ιστότοπου και το Reddit δεν φαίνεται να είναι απενεργοποιημένο.