Έφτασε το Spotify Wrapped 2023! Δείτε πώς μπορείτε να δείτε τα στατιστικά σας

Βασικά Takeaways

  • Το Spotify Wrapped 2023 είναι επιτέλους εδώ, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τις συνήθειες ακρόασης και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες από την περασμένη χρονιά.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Wrapped στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο Spotify και να απολαύσετε επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής και εξατομικευμένες προτάσεις με βάση το μουσικό σας γούστο.
  • Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν το Sound Town, το Me in 2023, εξατομικευμένα μηνύματα καλλιτέχνη και λεπτομερείς πληροφορίες για τους κορυφαίους καλλιτέχνες και τα είδη σας. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε το Wrapped σας και να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής Blend με φίλους!

Κάθε χρόνο, μετράμε αντίστροφα για ένα μεγάλο γεγονός. Δεν μιλάμε για διακοπές. σωστά, μιλάμε για την κυκλοφορία του Spotify Wrapped. Η άφιξή του είναι η στιγμή που μπορείτε να δείτε τις προσωπικές σας μουσικές τάσεις τον τελευταίο χρόνο με διασκεδαστικό και φρέσκο ​​τρόπο. Δείτε πώς μπορείτε να λάβετε την αναφορά σας στο Spotify Wrapped 2023 και να εμβαθύνετε.

Το Spotify Wrapped 2023 είναι τώρα ζωντανό

Η αναμονή τελείωσε επιτέλους, με Κυκλοφορεί το Spotify Wrapped 2023, στις 29 Νοεμβρίου 2023. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας του Spotify Wrapped, συλλέγει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις συνήθειες ακρόασης σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για τους κορυφαίους καλλιτέχνες σας, τα τραγούδια με τα περισσότερα ακούσματα και πολλά άλλα. είναι μια εις βάθος ματιά στη μουσική σας χρονιά, που ζωντανεύει το Spotify. Αν χρησιμοποιείτε καθόλου το Spotify, είναι ωραίο να το δείτε, αλλά είναι σίγουρα ένα δώρο από το Spotify που ανταμείβει περισσότερο τους σούπερ θαυμαστές. Όσο περισσότερο ακούτε, τόσο περισσότερες πληροφορίες πρέπει να συγκεντρώνει το Spotify στην Αναλυμένη αναφορά σας.

  Top 18 Καλύτερο Λογισμικό Ελεγκτή Ταχύτητας Ανεμιστήρων

Η ενότητα Wrapped στο Spotify διαθέτει επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής που επισημαίνουν τα κορυφαία κομμάτια και καλλιτέχνες της χρονιάς, καθώς και εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής προσαρμοσμένες στο μουσικό σας γούστο, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Σε πρώτη φάση, το Wrapped 2023 φέρνει επίσης τα μουσικά στιγμιότυπα της χρονιάς σας στον AI DJ του Spotify, ο οποίος θα επιλέξει και θα επιλέξει κομμάτια από τα πιο ακούσματά σας το 2023. Εάν δεν έχετε παίξει ακόμα με τον AI DJ, τώρα είναι η τέλεια στιγμή.

Πώς να βρείτε το Spotify τυλιγμένο 2023

Για να δείτε συνοπτικά τη μουσική σας χρονιά, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά του Spotify είτε τον ιστότοπό του. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Spotify για iOS ή Android, βεβαιωθείτε ότι την έχετε ενημερώσει στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Θα πρέπει να δείτε ένα banner με την ένδειξη Your 2023 Wrapped στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης μόλις ξεκινήσετε το Spotify. Εάν δεν το κάνετε, πατήστε το κουμπί Αναδιπλώθηκε στην αρχική σελίδα της εφαρμογής και θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη σελίδα όπου θα σας περιμένει το banner. Πατήστε το πανό και αφήστε τη μαγεία να ξεκινήσει!

  Πάρτε γραμματοσειρές από το FontShop για μια δοκιμαστική εκτέλεση σε οποιονδήποτε ιστότοπο

Μπορείτε επίσης να δείτε το Spotify Wrapped 2023 στον υπολογιστή σας μεταβαίνοντας στο Spotifyσυνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και κάνοντας κλικ στο κουμπί Check it out στο επάνω μέρος της οθόνης ή μεταβαίνοντας δεξιά στο τη σελίδα Spotify Wrapped.

Τι νέο υπάρχει για το Spotify 2023 Wrapped;

Το Spotify φροντίζει πάντα το Wrapped του τρέχοντος έτους να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και το 2023 δεν αποτελεί εξαίρεση, συμπεριλαμβανομένων νέων δεδομένων για:

  • Sound Town: Με αυτήν τη δυνατότητα, το Spotify συσχετίζει τα μοτίβα ακρόασης και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες με μια πόλη της οποίας οι κάτοικοι είναι πιο πιθανό να έχουν παρόμοιες μουσικές προτιμήσεις.
  • Εγώ το 2023: Θυμάστε το “Your Listening Personality” από το Spotify Wrapped του 2022, όπου η πλατφόρμα ροής εμπνεύστηκε από τους τύπους προσωπικότητας Myers-Briggs; Το 2023, το Spotify σας ομαδοποιεί σε έναν από τους δώδεκα διαφορετικούς χαρακτήρες ακρόασης και σας εκχωρεί έναν με βάση τις συνήθειές σας στη ροή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πιστεύεις ότι το old είναι χρυσός και προτιμάς να ακούς παλαιότερα κομμάτια; Είσαι ο ταξιδιώτης στο χρόνο! Αλλάζετε από τον έναν καλλιτέχνη στον άλλο πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός; Είσαι ο Shapeshifter.
  • Τα μηνύματα καλλιτέχνη σας: Πολλοί καλλιτέχνες συνεργάστηκαν με το Spotify για να δημιουργήσουν εξατομικευμένα βίντεο για τους κορυφαίους ακροατές τους, εκφράζοντας την εγκάρδια ευγνωμοσύνη ή ενημερώνοντας τους κορυφαίους ακροατές για επερχόμενες περιοδείες και νέες κυκλοφορίες. Αν και αυτό δεν είναι ένα εντελώς νέο χαρακτηριστικό, φέτος ο αριθμός των καλλιτεχνών που εκδίδουν προσωπικά μηνύματα για την εκδήλωση Wrapped είναι πολύ μεγαλύτερος.
  • Top 5 καλλιτέχνες: Ακούσατε τη λίστα αναπαραγωγής της Olivia Rodrigo σε επανάληψη όταν κυκλοφόρησε; Λοιπόν, το Spotify δεν το αφήνει αυτή τη φορά! Εκτός από την προβολή των κορυφαίων καλλιτεχνών σας, η πλατφόρμα θα αποκαλύψει τώρα τον συγκεκριμένο μήνα που τους ακούσατε περισσότερο.
  • Κορυφαία 5 είδη: Αυτή η δυνατότητα θα εμφανίσει τα πέντε κορυφαία είδη μουσικής σας σε ένα χαριτωμένο σχέδιο εμπνευσμένο από σάντουιτς.
  Τι είναι ο έλεγχος ιστορικού; Πώς να εκτελέσετε ένα και ποια υπηρεσία να χρησιμοποιήσετε

Το Spotify Wrapped θα σας δείξει επίσης πόσα ακριβώς λεπτά αφιερώσατε σε ροή, πόσες ώρες περάσατε με τον κορυφαίο καλλιτέχνη σας, ποια ημέρα φθάσατε στο απόγειό σας και τα κορυφαία τραγούδια της χρονιάς σε μια λίστα αναπαραγωγής.

Αφού προβάλετε το Spotify Wrapped για το έτος, μπορείτε να μοιραστείτε κάθε διαφάνεια στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πατώντας το κουμπί Κοινή χρήση που βρίσκεται κάτω από κάθε διαφάνεια.

Εάν έχετε μια ομάδα φίλων που μοιράζονται το γούστο σας στη μουσική, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής Blend μεταβαίνοντας στην ενότητα Wrapped στο Spotify, πατώντας Create a Blend και προσκαλώντας τους φίλους σας. Όσο και αν αλληλεπιδράτε με την εμπειρία σας στο Spotify Wrapped, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε πώς χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία τον τελευταίο χρόνο—και είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να την βλέπουμε ξανά.