Ένα τέλεια φορητό ηχείο με μέσο ήχο

Βασικά Takeaways

  • Το Wonderboom 3 διαθέτει στιβαρό, φορητό σχεδιασμό με απλά χειριστήρια και καλή διάρκεια μπαταρίας.
  • Προσφέρει ευρύχωρο ήχο με εκπληκτικά βαθιά μπάσα, αλλά δεν διαθέτει αληθινό στερεοφωνικό.
  • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να φτάσει έως και τις 14 ώρες, αλλά η παλιά φόρτιση micro USB συγκρατεί το ηχείο.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο ηχείου Bluetooth για το οποίο κυκλοφορείτε στην αγορά, το πιθανότερο είναι ότι έχετε δει την αξιοσέβαστη σειρά Ultimate Ears Boom, η οποία είναι διαθέσιμη σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Το Ultimate Ears Wonderboom 3 είναι η τελευταία έκδοση του πιο φορητού μοντέλου της μάρκας και ενώ δεν προσθέτει πολλά, διατηρεί όλα όσα έκαναν τις προηγούμενες εκδόσεις τόσο δημοφιλείς.

Ultimate Ears Wonderboom 3

Ένα φορητό ηχείο πρέπει να πηγαίνει οπουδήποτε κι αν κάνετε και το στιβαρά φορητό Ultimate Ears Wonderboom 3 είναι ένας εξαιρετικός υποψήφιος για τη δουλειά. Με σταθερή διάρκεια μπαταρίας, εύκολα χειριστήρια και αδιάβροχη κατασκευή που ακόμη και επιπλέει, αυτό το ηχείο μπορεί να σας ακολουθεί οπουδήποτε.

Πλεονεκτήματα

  • Εκπληκτικά βαθύ μπάσο για το μέγεθος
  • Πλήρως αδιάβροχο και ακόμη και επιπλέει
  • Απλά χειριστήρια επί του σκάφους
  • Μπορεί να λειτουργήσει σε ζευγάρια για σωστό στερεοφωνικό
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας

Μειονεκτήματα

  • Η φόρτιση Micro USB έχει ημερομηνία
  • Μπορεί να παραμορφωθεί σε υψηλές εντάσεις

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Wonderboom 3 πωλείται για 99 $, αλλά παρόλο που είναι η νεότερη έκδοση αυτού του μοντέλου, θα το βρείτε σε έκπτωση περιστασιακά.

Κοιτάζω το ηχείο στο ενεργό μαύρο χρώμα του, αλλά θα βρείτε επίσης χρωματικές επιλογές Hyper Pink, Joyous Brights Grey και Performance Blue. Δύο άλλα χρώματα, Ψηφιακή Λεβάντα και Spruce Greenείναι διαθέσιμα μόνο μέσω του ιστότοπου Ultimate Ears.

  8 Λογισμικό DJ για να ζωντανέψει το επόμενο πάρτι σας

Προδιαγραφές

Επωνυμία Ultimate Ears

Μέγιστη ισχύς εξόδου 5W

Συνδεσιμότητα Bluetooth

Βάρος 14,8 oz

Διαστάσεις 10,4 x 9,53 x 9,53cm

Μπαταρία 14 ωρών

Κωδικοποιητές SBC, AAC

Θύρες Micro USB

Ηχεία 2x drivers 40mm, 2x παθητικά καλοριφέρ

Αντοχή σε νερό και σκόνη IP67

Μια φορητή, πλωτή κατασκευή

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Όπως πολλά ηχεία στη σειρά Boom έχουν εδώ και χρόνια, το Wonderboom 3 έχει εξωτερικό πλαστικό και υφασμάτινο, διαθέσιμο σε όλα τα χρώματα που αναφέρονται παραπάνω. Είναι αρκετά λεπτό ώστε να χωράει σε μερικές ποτηροθήκες, αλλά αρκετά χοντρό που δεν χωράει σε όλες.

Το εξωτερικό του Wonderboom 3 δεν φαίνεται ιδιαίτερα τραχύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι. Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, το Wonderboom 3 διαθέτει πιστοποίηση IP67 αντοχή στη σκόνη και το νερό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιαπέραστο από ζημιές, αλλά θα αντέξει περισσότερα από πολλά ηχεία στο εύρος τιμών του.

Το πιο χρήσιμο τέχνασμα του Wonderboom 3 είναι η δυνατότητα float, που ήταν καινοτομία και του προηγούμενου μοντέλου. Αυτό δεν είναι μια λειτουργία που συχνά χρειάζεστε ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα με το ηχείο δίπλα σε μια πισίνα ή ακόμα και σε μια μικρή λίμνη.

Σε αντίθεση με πολλά ηχεία Bluetooth, συμπεριλαμβανομένων άλλων μοντέλων Ultimate Ears, δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για το Wonderboom 3. Εδώ, η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα των χειριστηρίων, ή τουλάχιστον υποτίθεται ότι είναι. Παίρνετε μεγάλα κουμπιά συν και μείον στο μπροστινό μέρος για την ένταση του ήχου, ένα κουμπί πολλαπλών λειτουργιών στο επάνω μέρος, ένα κουμπί λειτουργίας και ένα κουμπί για ενεργοποίηση της λειτουργίας ήχου εξωτερικού χώρου.

Ευρύχωρος ήχος, αλλά κάπως ελλιπής

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Όπως ίσως μαντέψατε από το σχήμα, το Wonderboom 3 υπόσχεται ήχο 360 μοιρών, κάτι που είναι κάπως περίεργο αφού στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι ηχεία. Αυτό προσθέτει μια διάσταση στον ήχο, αλλά όχι αρκετά πραγματικό στερεοφωνικό. Αν θέλετε πραγματικό στερεοφωνικό, θα χρειαστεί να συνδέσετε δύο ηχεία Wonderboom 3 μαζί.

  10 βέλτιστες πρακτικές για το Excel στην αφήγηση ιστοριών οπτικοποίησης δεδομένων

Queens of the Stone Age’s “Αρνητικός χώρος” ακουγόταν περιορισμένος σε σύγκριση με την ακρόαση σε μεγαλύτερα ηχεία. Οι περίεργοι ήχοι κρουστών που κρύβονται στο παρασκήνιο σε όλο το τραγούδι ακούγονται, ακόμη και πιέζονται ελαφρώς προς τα εμπρός, αλλά το τραγούδι ακούγεται ανεπαρκές, ακόμα κι αν αυξήσετε την ένταση.

Ακούω “Εντός των κυμάτωνΑπό τους ill.Gates και Missing Lynx, το μπάσο ήταν πιο δυνατό από ό,τι περίμενα για το μέγεθος. Ο σχεδόν αιχμηρός ήχος Velcro που είναι μέρος του snare drum στην αρχή του τραγουδιού είναι αποτελεσματικός στα ακουστικά και στα μεγαλύτερα συστήματα ηχείων, αλλά μετά βίας τον παρατηρείτε στο Wonderboom 3. Οι συγχορδίες synth ακούγονται σχετικά ευρύχωρες, αλλά δεν τα καταφέρνετε οποιαδήποτε υπόδειξη στερεοφωνικό.

Σε πολλά ηχεία Bluetooth, η λειτουργία Outdoor λειτουργεί σχεδόν όπως το κουμπί Loudness σε παλαιότερα στερεοφωνικά, προσθέτοντας ελαφριά συμπίεση για αποτελεσματική αύξηση της έντασης. Το κουμπί εξωτερικού χώρου στο Wonderboom 3 φαίνεται κυρίως να φωτίζει ελαφρώς τα πρίμα ενώ κόβει τις συχνότητες μπάσων.

Πρέπει να αναρωτηθώ αν αυτό συμβαίνει επειδή η Ultimate Ears γνωρίζει ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να ενεργοποιήσουν το ηχείο όταν βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους. Ανοίξτε το σε κανονική λειτουργία και αρχίζει να παραμορφώνεται ηχητικά μετά από περίπου 75% όγκο. Η λειτουργία Outdoor μείωσε ελαφρώς αυτό το πρόβλημα, αλλά όχι όσο θα ήθελα.

Καλή διάρκεια ζωής μπαταρίας, ξεπερασμένη φόρτιση

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Η Ultimate Ears ισχυρίζεται ότι ο μέγιστος χρόνος αναπαραγωγής είναι 14 ώρες για το Wonderboom 3. Αυτό δεν ήταν τόσο έκπληξη, καθώς είναι μόνο μία ώρα περισσότερο από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Wonderboom 2. Φυσικά, μπορείτε να περιμένετε ότι αυτό θα ποικίλλει με βάση την ένταση που ακούτε.

  Πώς να δείτε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν τον λογαριασμό βίντεο Amazon

Τείνω να ακούω μουσική σε χαμηλότερη ένταση, ειδικά όταν ακούω μέσω ηχείου αντί για ακουστικά. Στην περίπτωσή μου, είμαι αρκετά σίγουρος ότι είχα περισσότερο από τον αναφερόμενο χρόνο αναπαραγωγής των 14 ωρών, έστω και κατά 30 λεπτά περίπου.

Όταν αποσυμπιέσετε το Wonderboom 3, θα βρείτε ένα καλώδιο φόρτισης. Αυτό είναι καλό, καθώς το Wonderboom 3 χρησιμοποιεί μια θύρα φόρτισης micro USB αντί για τις θύρες USB-C στις οποίες έχει εγκατασταθεί ο υπόλοιπος κόσμος ως στάνταρ. Αυτό πιθανότατα δεν θα είναι κάτι που θα αποτρέψει οποιονδήποτε σκέφτεται να πάρει αυτό το ηχείο, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι πολλοί άνθρωποι θα ενθουσιαστούν με αυτό.

Πρέπει να αγοράσετε το Ultimate Ears Wonderboom 3;

Υπάρχουν πολλά που σας αρέσουν για το Ultimate Ears Wonderboom 3. Η ανθεκτική του φύση και η ικανότητά του να επιπλέει σημαίνει ότι θα ξοδεύετε πολύ λιγότερο χρόνο ανησυχώντας γι ‘αυτό από κάποια άλλα ηχεία με οικονομικότερη τιμή. Αυτό, σε συνδυασμό με τη γενική φορητότητα, το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για ένα ηχείο που παίρνει και πάει.

Έχω ακούσει πολλά ηχεία στη σειρά Boom του Ultimate Ears όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν φαίνεται να ακούγονται τόσο καλά στα αυτιά μου όσο σε άλλους. Αυτό συμβαίνει και με το Wonderboom 3. Νομίζω ότι ακούγεται μια χαρά, αλλά όχι ιδιαίτερα καλύτερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές του που έχω ακούσει, αλλά αυτή είναι απλώς η γνώμη μου και η δική σας μπορεί να διαφέρει.

Μην με παρεξηγείτε, το Wonderboom 3 είναι ένα σταθερό ηχείο και μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς ανθρώπους. Απλώς μην φοβάστε να δείτε άλλες επιλογές.

Ultimate Ears Wonderboom 3

Ένα φορητό ηχείο πρέπει να πηγαίνει οπουδήποτε κι αν κάνετε και το στιβαρά φορητό Ultimate Ears Wonderboom 3 είναι ένας εξαιρετικός υποψήφιος για τη δουλειά. Με σταθερή διάρκεια μπαταρίας, εύκολα χειριστήρια και αδιάβροχη κατασκευή που ακόμη και επιπλέει, αυτό το ηχείο μπορεί να σας ακολουθεί οπουδήποτε.