Ένας έξυπνος προγραμματιστής εργασιών που συγχρονίζεται με το iCal και το Ημερολόγιο Google [iOS]

Οι υπενθυμίσεις και οι λίστες υποχρεώσεων είναι αυτά που στρέφουμε, επομένως θέλουμε να κρατάμε μια καρτέλα για πράγματα που πρέπει να γίνουν. Το Timeful είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που είναι μια λίστα υποχρεώσεων που διασταυρώνεται με έναν προγραμματιστή. Σας βοηθά να θυμάστε σημαντικά πράγματα που θέλετε να κάνετε, αλλά σας επιτρέπει επίσης να καταγράφετε επαναλαμβανόμενες εργασίες και να βρίσκετε τον χρόνο να τις κάνετε καθημερινά. Εν ολίγοις, δεν είναι η μέση εφαρμογή λίστας ή λήψης σημειώσεων, ούτε εφαρμογή υπενθύμισης. Είναι περισσότερο ένας προγραμματιστής εργασιών όπου προσθέτετε πράγματα που πρέπει να κάνετε και μετά τα τοποθετείτε σε χρονικές θέσεις σε ένα ημερολόγιο.

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Συγχρονίστε το με το ημερολόγιό σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια συνήθεια και μια εργασία για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την εργασία ή τη συνήθεια αργότερα.

  Κάντε το ξυπνητήρι σας να σβήσει νωρίτερα εάν ο καιρός ή η κυκλοφορία είναι κακή [iOS]

Θα μεταβείτε στο ενσωματωμένο ημερολόγιο της εφαρμογής. Οι εργασίες και οι συνήθειες που προσθέτετε θα εμφανιστούν στο επάνω μέρος της οθόνης και μπορείτε να τις μεταφέρετε και να τις αποθέσετε στη χρονοθυρίδα που προτιμάτε. Για να προσθέσετε μια νέα εργασία, πατήστε το κουμπί συν στο κάτω μέρος του ημερολογίου. Για να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τις τρέχουσες υποχρεώσεις και συνήθειες, επιλέξτε το σημάδι επιλογής. Οι συνήθειες και οι υποχρεώσεις ταξινομούνται χωριστά.

Πατήστε ένα για να το εντάξετε στο πρόγραμμα της ημέρας και να το επεξεργαστείτε. Μπορείτε να αλλάξετε τη συχνότητα που πρέπει να κάνετε μια συνήθεια και να προγραμματίσετε μια συνεδρία αυτής ακριβώς την ημέρα, την επόμενη μέρα ή σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Dark Reader για να ενεργοποιήσετε τη Dark Mode για όλους τους ιστότοπους στο iOS 15

Η προσθήκη μιας νέας συνήθειας ή μιας εργασίας είναι αρκετά απλή. Πατήστε το κουμπί συν και επιλέξτε εάν προσθέτετε ένα αντικείμενο ή μια συνήθεια. Επιλέξτε ένα χρώμα για αυτό. Κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει τη φύση της εργασίας. Το προεπιλεγμένο μπλε αντιπροσωπεύει προσωπικά πράγματα, το πράσινο είναι για εργασία και το κόκκινο για σημαντικά πράγματα. Τα στοιχεία εμφανίζονται σε αυτό το χρώμα, ώστε όταν κοιτάζετε το ημερολόγιό σας, να γνωρίζετε ποιες σημαντικές εργασίες έχετε μπροστά σας και εάν είναι προσωπικές ή επαγγελματικές. Μπορείτε να φιλτράρετε ποιες εργασίες βλέπετε επισκεπτόμενοι ξανά τη λίστα εργασιών (πατήστε το σημάδι επιλογής) και μετά αγγίζοντας το κουμπί ημερολογίου επάνω δεξιά. Τα φίλτρα σάς επιτρέπουν να αποφασίσετε ποιες εργασίες θα εμφανίζονται στο ημερολόγιο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τα εφέ στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι ρυθμίσεις της εφαρμογής που σας επιτρέπουν να επιλέξετε την πιο παραγωγική ώρα της ημέρας για εσάς. Τι ώρα κοιμάστε και ποιες είναι οι εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί όλες αυτές τις πληροφορίες για να προτείνει πότε πρέπει να κάνετε μια συγκεκριμένη εργασία. Μπορείτε να ορίσετε χειροκίνητα την ώρα της εργασίας ή της συνήθειας, αλλά η ομορφιά του TimeFul είναι ότι το κάνει αυτό για εσάς. Μπορείτε να διαχειριστείτε πόσο συχνά σας προτείνει κάτι να κάνετε. Η εφαρμογή συγχρονίζεται με το Ημερολόγιο Google και το iCal.

Η εφαρμογή είναι πολύ καλοδουλεμένη και είμαστε λίγο περισσότερο από έκπληκτοι που είναι και δωρεάν και δεν έχει διαφημίσεις.

Εγκαταστήστε το TimeFul από το App Store