Κάντε το ξυπνητήρι σας να σβήσει νωρίτερα εάν ο καιρός ή η κυκλοφορία είναι κακή [iOS]

Μια καλή πρωινή ρουτίνα έχει λίγο χρόνο για να αντισταθμίσει τις απροσδόκητες καθυστερήσεις, όπως μια μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη ουρά στο καφενείο ή το τρένο που αργεί ελαφρά. Όταν ένας μικρός χρόνος μαξιλαριού δεκαπέντε λεπτών μπορεί να σας σώσει από το να καθυστερήσετε στο μάθημα ή στη δουλειά, δεν μπορεί να σας σώσει από μποτιλιαρίσματα ή κακές καιρικές συνθήκες. Θα ξυπνήσετε όταν το ξυπνητήρι σας χτυπήσει και μόνο τότε θα ξέρετε αν πρόκειται να υπάρξει μια ασυνήθιστα μεγάλη διαδρομή στη δουλειά. Το Snorelax είναι μια εφαρμογή 1,99 $ για iOS διαθέσιμη στο App Store, η οποία θα σας ξυπνήσει νωρίτερα σε περίπτωση κυκλοφοριακής συμφόρησης ή κακοκαιρίας, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στην εργασία ή το μάθημα εγκαίρως. Η εφαρμογή σάς δίνει να προγραμματίσετε τον προορισμό σας, να εισαγάγετε πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για να ετοιμαστείτε και τι ώρα χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας και φροντίζει για τα υπόλοιπα.

  Πώς να δημιουργήσετε επαφές παλαιού τύπου στο iOS 15

Εγκαταστήστε το Snorelax και πείτε του πόσος χρόνος χρειάζεται για να ετοιμαστείτε και ποιες μονάδες μέτρησης θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τον καιρό και την απόσταση. Μπορείτε πάντα να επεξεργαστείτε αυτές τις ρυθμίσεις αργότερα στον πίνακα ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Το Snorelax έχει τέσσερις καρτέλες. η καρτέλα αρχική σάς δείχνει τον τρέχοντα καιρό, η καρτέλα ξυπνητήρια σάς δείχνει όλα τα ξυπνητήρια που έχετε προσθέσει και η καρτέλα κυκλοφορία σάς δείχνει τυχόν κυκλοφοριακή συμφόρηση και η εφαρμογή καιρού σάς παρέχει μια σύντομη αναφορά καιρού. Πατήστε το κουμπί συν επάνω δεξιά για να προσθέσετε ένα νέο ξυπνητήρι.

  Πώς να λάβετε οδηγίες οδήγησης στην οθόνη κλειδώματος από τους Χάρτες Google [iOS]

Το Snorelax γνωρίζει ήδη πόσο χρόνο χρειάζεται για να ετοιμαστείτε, αλλά πρέπει να του πείτε την ώρα που χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό για τον οποίο ρυθμίσατε ξυπνητήρι. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε από πού θα αναχωρήσετε και πού πρέπει να φτάσετε. Το ξυπνητήρι θα τεθεί. Η εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει εάν έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία Μην ενοχλείτε, επομένως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ενεργοποιημένη όταν το ξυπνητήρι σας έχει ρυθμιστεί να απενεργοποιείται. Αυτός είναι ένας περιορισμός που επιβάλλεται στην εφαρμογή από το iOS.

Όταν η εφαρμογή εντοπίσει κακές καιρικές συνθήκες ή κίνηση, ηχεί το ξυπνητήρι νωρίτερα, ώστε να έχετε ακόμα τον ίδιο χρόνο για να ετοιμαστείτε και να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως.

  Το Haunted House By Atari κυκλοφορεί τώρα για iOS [Review]

Η εφαρμογή βασίζεται σε ιστορικά δεδομένα σχετικά με την κίνηση και τον καιρό για να εκτιμήσει πόσο μεγάλη καθυστέρηση μπορείτε να περιμένετε. Λειτουργεί σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Νότια Αφρική, μέρη της Ασίας, Αυστραλία, Ρωσία, Ταϊβάν, Σαουδική Αραβία & ΗΑΕ. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί άριστα τα ιστορικά δεδομένα καιρού και κίνησης και αντιμετωπίζει ένα πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μετακινούμενοι καθημερινά, π.χ. φτάνουν στην εργασία τους στην ώρα τους. Μπορεί να σας αποτρέψει αποτελεσματικά από το να καθυστερήσετε ή να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες.

Εγκαταστήστε το Snorelax από το App Store