Πώς να προσθέσετε σύνδεσμο στο TikTok Bio

Η κινεζική εταιρεία ByteDance είναι ο ιδιοκτήτης του TikTok, γνωστό και ως Douyin στην Κίνα, το οποίο είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας βίντεο σύντομης μορφής. Προσφέρει μια επιλογή από βίντεο σύντομης μορφής που έχουν δημιουργηθεί από χρήστες, με διάρκεια από 15 δευτερόλεπτα έως δέκα λεπτά και εμπίπτουν στις κατηγορίες κωμωδίας, χορού, κόλπα, αστεία και ψυχαγωγίας. Μια ξένη παραλλαγή του Douyin ονομάζεται TikTok. Είναι εύκολο να συστήσετε τον εαυτό σας σε νέους ακόλουθους στο βιογραφικό σας, διευκολύνοντας τους χρήστες να εντοπίσουν τη σελίδα σας όταν χρησιμοποιούν τη δυνατότητα αναζήτησης της εφαρμογής. Αυτό που θέλετε να πείτε στον κόσμο στο βιογραφικό σας TikTok θα καθορίσει πόσο καλά είναι γραμμένο. Όπως θα κάνατε στο Instagram και το Twitter, ένα καλό βιογραφικό TikTok θα πρέπει να δίνει στους χρήστες μια γεύση του ποιοι είστε ή τι κάνετε. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να προσθέσετε σύνδεσμο στο TikTok bio και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο στο TikTok. Επίσης, θα μάθετε γιατί δεν μπορείτε να βάλετε έναν σύνδεσμο στο βιογραφικό σας TikTok και πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο βιογραφικό σας TikTok χωρίς επαγγελματικό λογαριασμό.

Πώς να προσθέσετε σύνδεσμο στο TikTok Bio

Για εταιρείες και επιχειρήσεις, το TikTok προσφέρει έναν τόνο επιλογών. Η ενσωμάτωση του TikTok στο σχέδιο μάρκετινγκ είναι λογικό, καθώς μπορεί να αυξήσει την αφοσίωση, την έκθεση της επωνυμίας, ακόμη και τις πωλήσεις. Η παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ισχυρή τεχνική για να προσεγγίσετε νέο κοινό και να το μετατρέψετε σε πελάτες που πληρώνουν. Εάν δεν έχετε βελτιώσει το προφίλ σας στο TikTok ή δεν έχετε βάλει τον σύνδεσμο της εταιρείας σας στο βιογραφικό σας, μπορεί να χάσετε χιλιάδες δολάρια σε πιθανά έσοδα. Ένας σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ στις βιογραφίες των κοινωνικών δικτύων σας διευκολύνει την αποστολή των ακολούθων σας στον ιστότοπό σας, όπου μπορείτε να τους παροτρύνετε να μάθουν περισσότερα για εσάς, να κοιτάξουν τα προϊόντα σας και ακόμη και να κάνουν μια αγορά. Θα μάθετε πώς να προσθέτετε σύνδεσμο στο TikTok bio περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να αλλάξετε τοποθεσία ή περιοχή στο TikTok

Πού βρίσκεται το Link στο TikTok Bio;

Ο σύνδεσμος έκφρασης στο bio και το hashtag #LinkInBio είναι κοινά. Αυτό υποδηλώνει ότι η βιογραφία του χρήστη έχει τον σύνδεσμο. Θα πρέπει να πλοηγηθείτε στο προφίλ που θέλετε και να δείτε τον σύνδεσμο στο βιογραφικό του προφίλ. Αυτός ο σύνδεσμος θα μπορούσε να είναι στον ιστότοπό τους ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Πώς λαμβάνετε τον σύνδεσμο TikTok;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL του λογαριασμού από την εφαρμογή TikTok:

Επιλογή I: Μέσω ρυθμίσεων

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο Προφίλ καρτέλα από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

5. Πατήστε Κοινή χρήση προφίλ.

6. Πατήστε Αντιγραφή συνδέσμου.

Επιλογή II: Μέσω ενότητας Επεξεργασία προφίλ

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > Επεξεργασία προφίλ.

2. Πατήστε στο εικονίδιο αντιγραφής δίπλα στον σύνδεσμο του προφίλ σας κάτω από το Όνομα χρήστη σας.

  Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο TikTok

Πώς μοιράζεστε έναν σύνδεσμο στο TikTok;

Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο στο TikTok. Η κοινή χρήση του υλικού σας με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή οπαδούς στο TikTok είναι μια εγγυημένη στρατηγική για την αύξηση της θεαματικότητας και τη διεύρυνση της βάσης των θαυμαστών σας, ιδιαίτερα αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από τον λογαριασμό σας. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο στο TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Τώρα, ανοίξτε το επιθυμητό βίντεο TikTok με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Κοινή χρήση.

4. Πατήστε Αντιγραφή συνδέσμου για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο σε αυτό το βίντεο.

5. Επικολλήστε τον σύνδεσμο όπου θέλετε να μοιραστείτε.

Πώς να προσθέσετε σύνδεσμο στο TikTok Bio;

Ενημερώστε μας πώς να προσθέσουμε σύνδεσμο στο TikTok bio. Παρόμοια με το Instagram, το TikTok σάς επιτρέπει να συμπεριλάβετε συνδέσμους στο βιογραφικό σας. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ στο προφίλ σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο βιογραφικό του TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο Προφίλ καρτέλα στην κάτω δεξιά γωνία για πρόσβαση στην οθόνη του προφίλ.

3. Πατήστε Επεξεργασία προφίλ.

4. Πατήστε στο Bio.

5. Πληκτρολογήστε ή επικολλήστε τον επιθυμητό σύνδεσμο στο δεδομένο πλαίσιο.

6. Στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση.

Πώς δημιουργείτε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ στο TikTok Bio;

Θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν επαγγελματικό λογαριασμό για να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο στο βιογραφικό. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε βήμα προς βήμα:

1. Εκκινήστε το TikTok και πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις και απόρρητο.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Λογαριασμός.

3. Κάντε κλικ στο Switch to Business Account.

4, Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μετάβασης στον επαγγελματικό λογαριασμό.

  Πώς να αποκτήσετε περισσότερα νομίσματα στο TikTok

5. Επιστρέψτε στο προφίλ σας για να δείτε τον σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ στο προφίλ σας.

Γιατί δεν μπορείτε να βάλετε έναν σύνδεσμο στο TikTok Bio σας;

Τώρα που ξέρετε πώς να προσθέσετε σύνδεσμο στο TikTok bio, αφήστε μας να δούμε γιατί δεν μπορείτε να βάλετε έναν σύνδεσμο στο βιογραφικό σας. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να προσθέσετε έναν σύνδεσμο ιστότοπου στο βιογραφικό σας.

  • Δεν έχετε επαγγελματικό λογαριασμό: Επί του παρόντος, μόνο οι χρήστες επαγγελματικών λογαριασμών μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία σύνδεσης ιστότοπου. Προσδιορίστε τον εταιρικό λογαριασμό σας με επαλήθευση.

  • Οι ακόλουθοί σας είναι κάτω από 1.000: Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί με λιγότερους από 1.000 ακόλουθους δεν επιτρέπεται πλέον να περιλαμβάνουν συνδέσμους προς το bios τους λόγω μιας αναβάθμισης που έγινε διαθέσιμη τον Ιανουάριο του 2022. Για τη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, δημιουργήθηκε αυτή η ενημέρωση.

  • Η χώρα διαμονής σας δεν έχει πρόσβαση στη δυνατότητα σύνδεσης ιστότοπου: Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εάν πληροίτε τις προηγούμενες προϋποθέσεις αλλά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα σύνδεσης ιστότοπου, είναι πιθανό η διαδικασία εγγραφής επιχείρησης να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία, η Ινδονησία και ο Καναδάς έχουν πρόσβαση σε συνδέσμους επαγγελματικών λογαριασμών.

Πόσους ακόλουθους χρειάζεστε για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο TikTok;

Χρειάζεστε περισσότερους από 1000 ακόλουθους για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο TikTok. Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί μπορούν να εγγραφούν μόνο εάν έχουν τουλάχιστον 1000 ακόλουθους, επομένως δεν μπορούν να προστεθούν σύνδεσμοι εάν ο αριθμός ακολούθων είναι μικρότερος.

Χρειάζεστε 1000 ακόλουθους για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο TikTok;

Ναι, χρειάζεστε 1000 ακόλουθους για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο TikTok.

Πώς προσθέτετε έναν σύνδεσμο στο TikTok Bio σας χωρίς επαγγελματικό λογαριασμό;

Χωρίς επαγγελματικό λογαριασμό, δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε άλλο ιστότοπο στο βιογραφικό σας TikTok. Ο επαγγελματικός λογαριασμός είναι βασική προϋπόθεση για την προσθήκη συνδέσμου ιστότοπου στο βιογραφικό σας.

Όχι, δεν μπορείτε να βάλετε συνδέσμους στα σχόλια του TikTok. Τα σχόλιά σας στο TikTok θα διαγραφούν τώρα εάν περιέχουν συγκεκριμένες φράσεις όπως shop, link, bio ή Instagram.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να προσθέσετε σύνδεσμο στο TikTok bio. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.