5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ανοιχτού κώδικα [2022]

Η παραμονή συνδεδεμένη είναι ο πρώτος εμπειρικός κανόνας για τις απομακρυσμένες ομάδες.

Λόγω της διαταραχής του κορωνοϊού, αναγκαζόμαστε να ζούμε μια απομακρυσμένη ζωή, είτε πρόκειται για ψώνια, είτε για εργασία ή αλληλεπίδραση με φίλους και συναδέλφους. Κατά τη διάρκεια αυτών των αβέβαιων περιόδων, μια μικρή απόκλιση από την εστίαση μπορεί να μειώσει στιγμιαία την παραγωγικότητα, ειδικά για ομαδικές συνεργασίες.

Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα καλό εργαλείο για καλύτερη επικοινωνία. Ενώ υπάρχουν πολλά διαθέσιμα κανάλια που ενθαρρύνουν ένα περιβάλλον συνεργασίας όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικές κλήσεις, κοινές εργασίες και εικονικές συσκέψεις, η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων είναι απαραίτητη.

Γιατί;

Μηνύματα σε πραγματικό χρόνο

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τις πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων πιθανώς είναι ότι διευκολύνουν την ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο. Ως αποτέλεσμα, επιταχύνει τον χρόνο απόκρισης για να κρατήσει τα μέλη της ομάδας σας «κοντά» και οδηγεί σε καλύτερη λήψη αποφάσεων.

Επίσης, όταν βάζετε άτομα επιτόπου μέσω κλήσης ή βιντεοδιάσκεψης, η λήψη αποφάσεων μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο, καθώς μπορεί να ασκήσει πίεση στον παραλήπτη.

Όμως, οι πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων αυξάνουν αυτήν την πίεση δίνοντάς τους λίγα πολύτιμα δευτερόλεπτα όταν μπορούν να επεξεργαστούν τις σκέψεις τους, να διατυπώσουν την απάντησή τους και να καταλήξουν σε μια καλύτερη απόφαση για ολόκληρη τη συζήτησή σας.

Διαφάνεια

Η διαφάνεια είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της παραγωγικής ομαδικής εργασίας. Οι πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων καλύπτουν αυτήν την πτυχή προωθώντας την άψογη επικοινωνία όπου όλοι είναι προσιτοί, μόλις ένα μήνυμα μακριά. Δεν δημιουργεί έδαφος για σύγχυση ή δισταγμό.

Αυτές οι πλατφόρμες είναι εξαιρετικές επειδή οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο ξεκάθαροι σχετικά με τα σχόλιά τους, τους επαίνους, την υποστήριξη και τις συμβουλές τους που βοηθούν στην ενίσχυση των στόχων και των κατευθύνσεων του οργανισμού σας. Ισοπεδώνει τους πάντες και υποστηρίζει την ιεραρχική φύση μιας ομάδας.

Τήρηση αρχείων

Οι ιστορίες συνομιλιών, σας λέω, μπορεί να είναι σωτήρια κατά καιρούς. Μπορείτε να αναθεωρήσετε όλη την επικοινωνία που είχατε με την ομάδα σας, κάτι που βοηθάει με πολλούς τρόπους.

Φανταστείτε ότι μόλις είχατε μια συζήτηση με τον πρεσβύτερο σας για ένα έργο. Σε περίπτωση που χάσατε έναν ρυθμό, μπορείτε να επιστρέψετε στην ίδια συνομιλία και να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για καλύτερη σαφήνεια.

Αυτό, με τη σειρά του, ενισχύει την απόδοση και μειώνει την πιθανότητα σφαλμάτων.

Οικονομικά αποδοτική

Αντί να επενδύετε σε υπερτιμημένα προγράμματα τηλεφωνικών κλήσεων, ακριβό λογισμικό, ταξιδιωτικά σχέδια και οτιδήποτε άλλο, μπορείτε απλώς να αναζητήσετε πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων. Μπορείτε να βρείτε τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Χαλαρότητα είναι μια τέτοια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ευρέως αυτές τις μέρες. Η διαφημιστική εκστρατεία οφείλεται στην ευελιξία, τις δυνατότητες και την εύκολη στη χρήση διεπαφή του. Και με τον καιρό γίνεται μεγαλύτερο, ειδικά μετά την απόκτηση του HipChat και του Stride.

Ωστόσο, ορισμένες πτυχές μπορεί να σας προσγειώσουν σε ένα σκάφος όπου μπορεί να θέλετε να βρείτε μια εναλλακτική λύση στο Slack.

  • Πρώτον, το Slack προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες που μπορεί να μην θεωρείτε απαραίτητες για τον οργανισμό σας. Λοιπόν, ποια χαρακτηριστικά έχει το σημείο που δεν θα χρησιμοποιούσατε;
  • Δεύτερον, το κόστος. Επιλογές όπως το Slack, το Zoom και το Microsoft Teams είναι διαθέσιμες εκεί έξω, αλλά είναι δαπανηρές και ενδέχεται να μην ταιριάζουν καλύτερα οικονομικά για την εταιρεία σας.

Λοιπόν, ποια είναι η λύση για τις απαιτήσεις σας για ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων;

Πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων ανοιχτού κώδικα!

Αλλά, εδώ είναι ένα πιάσιμο. Ο ανοιχτός κώδικας μπορεί να είναι κρίσιμος για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ειδικά όταν εμπλέκονται ευαίσθητες πληροφορίες.

  Τι να περιμένετε από τη Φωνητική αναζήτηση;

Σε αυτήν την περίπτωση, η επιλογή μιας λύσης φιλοξενίας για την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων ανοιχτού κώδικα είναι η καλύτερη επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προστατεύσετε την επικοινωνία και τα δεδομένα σας πίσω από ένα ασφαλές τείχος προστασίας.

Για αυτό το θέμα, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Slack, μαζί με αντίστοιχες προτάσεις φιλοξενίας.

Το πιο σημαντικό

Η επιθυμία σας να έχετε μια ασφαλή και ευέλικτη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων ανοιχτού κώδικα μπορεί να γίνει πραγματικότητα Το πιο σημαντικό για την προώθηση της ομαλής ομαδικής συνεργασίας.

Το Mattermost είναι γραμμένο σε React και Golang. Τρέχει σε Linux χρησιμοποιώντας PostgreSQL και MySQL. Έχετε την επιλογή να μοιράζεστε αρχεία, να συνομιλείτε με άτομα και να συνεργάζεστε σε έναν οργανισμό. Παρέχει προηγμένη άδεια, επιτρέποντάς σας να περιορίσετε τις δραστηριότητες και την υποδομή συμπλέγματος για υψηλή διαθεσιμότητα τοποθεσιών.

Δημιουργήστε διορατικές ροές εργασίας και προσκαλέστε την ομάδα σας να συνεργαστεί χωρίς να ανησυχείτε για το απόρρητο ή την ασφάλεια των δεδομένων. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπάρχουσες ενσωματώσεις ή να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ροές εργασίας για να κλιμακώσετε τη βάση πελατών σας.

Το Mattermost προσφέρει ταχύτερες αναπτύξεις συνδέοντας συστήματα, άτομα και αρχεία με ροές εργασίας. Παρέχει έναν ιδιωτικό χώρο εργασίας όπου μπορείτε να επιλύετε ερωτήματα και να διεξάγετε ουσιαστικές συζητήσεις. Η πλατφόρμα ενσωματώνεται με ασφάλεια με δημοφιλή εργαλεία DevOps όπως Git, CI/CD, bots κ.λπ. Μπορείτε να ελέγξετε και να προσαρμόσετε τη διεπαφή για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Το Mattermost προσφέρει εσωτερική και ιδιωτικό cloud, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τα δεδομένα σας, αξιοποιώντας παράλληλα την ασφάλεια, την επεκτασιμότητα και τη διαθεσιμότητα σε επίπεδο επιχείρησης.

Μπορείτε να επιλέξετε να φιλοξενήσετε το Mattermost μόνοι σας σε μια εικονική μηχανή cloud ή αλλιώς να αναζητήσετε μια ασφαλή λύση φιλοξενίας που αναφέρεται παρακάτω.

Καματέρα

Αναπτύξτε το Mattermost με Καματέρα και απολαύστε την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων στα Windows, Linux και smartphone σας.

Σας δίνει την επιλογή να επιλέξετε την έκδοση του Mattermost μαζί με το κέντρο δεδομένων που προτιμάτε. Υπάρχουν συνολικά 13 κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε τέσσερις ηπείρους.

Η τιμή για τα VM ξεκινά από 6 $/μήνα για 1 GB RAM, 20 GB SSD και επισκέψεις 5 TB. Περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Φιλοξενία A2

Βελτιώστε τη ροή εργασίας σας με ταχύτερες επικοινωνίες φιλοξενώντας το Mattermost στο Φιλοξενία A2. Είναι οι SwiftServers γρήγοροι ροής που τροφοδοτούν τη λύση φιλοξενίας για να την κάνει 20 φορές πιο γρήγορη.

Το A2 Hosting σάς δίνει την ευελιξία να προσαρμόσετε τον διακομιστή σας μόνο με τους απαιτούμενους πόρους για τους οποίους θα θέλατε να πληρώσετε. Ελέγξτε πλήρως τον λογαριασμό φιλοξενίας σας μέσω της πρόσβασης root για την επεξεργασία αρχείων διακομιστή. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό λειτουργικό σύστημα Linux και να φορτώσετε ξανά τον διακομιστή με ένα λειτουργικό σύστημα κατ’ απαίτηση.

Το A2 Hosting δεσμεύει 99,90% χρόνο λειτουργίας, μαζί με τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας για την προστασία του λογαριασμού σας. Η τιμή ξεκινά από 5 $/μήνα για αποθηκευτικό χώρο 20 GB, 512 MB RAM και μεταφορά 2 TB. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, διεκδικήστε το ανά πάσα στιγμή εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση του Mattermost στον διακομιστή σας, τότε μπορείτε προσλάβει έναν ελεύθερο επαγγελματία.

Nextcloud

Με την πλήρως εσωτερική λύση φιλοξενίας του Nextcloudμπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη της ψηφιακής συνεργασίας χωρίς κανέναν κίνδυνο ασφάλειας και συμμόρφωσης.

Συνεργαστείτε αποτελεσματικά με την ομάδα σας και μοιραστείτε έγγραφα, στείλτε τα μέσω email, συνεχίστε με συνομιλίες μέσω βίντεο και διαχειριστείτε ημερολόγια με μηδενικές διαρροές δεδομένων. Απολαύστε την ενσωμάτωση επόμενου επιπέδου με αρχεία Nextcloud, Nextcloud talk και Nextcloud Groupware. Χρησιμοποιώντας αρχεία Nextcloud, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια Universal File Access on-premise και να συγχρονίσετε την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων με δυνατότητες συνεργασίας.

  Πώς να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο επίπεδο ζουμ στον Microsoft Edge

Το Nextcloud Talk προσφέρει συνομιλία με κείμενο και διάσκεψη ήχου/βίντεο μέσω διεπαφών για κινητά και προγράμματα περιήγησης και περιλαμβάνει ενσωμάτωση SIP και κοινή χρήση οθόνης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nextcloud Groupware για να ενσωματώσετε τις επαφές, το ημερολόγιο, την αλληλογραφία σας κ.λπ., κάτι που βοηθά στην απρόσκοπτη οργάνωση της ροής εργασιών.

Το Nextcloud είναι πλήρως συμβατό για την παροχή εκτεταμένης επιβολής της πολιτικής δεδομένων, των δυνατοτήτων ελέγχου, της διαχείρισης χρηστών και της κρυπτογράφησης. Για αυτό το θέμα, έχει συμμόρφωση HIPAA και GDPR. Μπορείτε να φιλοξενήσετε το Nextcloud σε λύσεις όπως το Kamatera και το RoseHosting.

Καματέρα

Ενεργοποίηση φιλοξενίας του Nextcloud Καματέρα και αξιοποιώντας τα οικονομικά της σχέδια. Για να ξεκινήσετε, απλώς επιλέξτε την έκδοση Nextcloud, ένα πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Τα κέντρα δεδομένων της βρίσκονται στη διεύθυνση:

  • Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
  • Τέξας, ΗΠΑ
  • Καλιφόρνια, ΗΠΑ
  • Τορόντο, Καναδάς
  • Άμστερνταμ, Ολλανδία
  • Φρανκφούρτη, Γερμανία
  • Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Petach Tikva, Ισραήλ
  • Rosh Haayin, Ισραήλ
  • Rosh Haayin (2), Ισραήλ
  • Τελ Αβίβ, Ισραήλ
  • Ιερουσαλήμ, Ισραήλ
  • Χονγκ Κονγκ, Κίνα

Η τιμή για τη φιλοξενία Nextcloud ξεκινά από μόλις 4 $/μήνα για 1 GB RAM, 20 GB SSD και επισκέψεις 5 GB.

RoseHosting

RoseHosting παρέχει συνεχώς ποιοτικές λύσεις VPS από την έναρξή του το 2001. Βελτιστοποιεί τη διαμόρφωση του διακομιστή Nextcloud χειροκίνητα για βελτιωμένη απόδοση και ταχύτητα. Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL.

Περπατούν ένα επιπλέον μίλι για τους πελάτες τους παρέχοντας πλήρως διαχειριζόμενη υποστήριξη από τη διαμόρφωση διακομιστή έως την εγκατάσταση λογισμικού.

Η RoseHosting προσφέρει SSD για επιχειρήσεις για καλύτερη απόδοση. Υποστηρίζει τους διακομιστές σας εβδομαδιαία μαζί με γρήγορη ανάκτηση δεδομένων, για κάθε ενδεχόμενο. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ως πρόσθετο. Επιπλέον, προσφέρει πρόσβαση root και ασφάλεια τείχους προστασίας.

Εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται αλλού, προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση με τους έμπειρους διαχειριστές Linux. Η RoseHosting ισχυρίζεται ότι προσφέρει ταχύτερους χρόνους απόκρισης – 5 λεπτά για υποστήριξη μέσω email. Η τιμή ξεκινά από 24,95 $/μήνα για 1 VPS, 1 GB RAM, 2 TB μεταφορά δεδομένων και 30 GB SSD.

Χρειάζεστε βοήθεια για να φιλοξενήσετε το Nextcloud; Μίσθωση από Fiverr.

Rocket.Chat

Βελτιώστε την παραγωγικότητα της ομάδας σας χρησιμοποιώντας την εύχρηστη αλλά αποτελεσματική πλατφόρμα του Rocket.Chat για να αλληλεπιδράσετε με τα μέλη της ομάδας σας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα συνηθισμένα email, τα οποία απαιτούν μεγαλύτερους χρόνους απόκρισης, με αυτήν την πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε συμμετέχοντες αναφέροντάς τους με @username για άμεση ειδοποίηση. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τη χρήση @all για να κάνετε σημαντικές ανακοινώσεις στα μέλη της ομάδας σας.

Το Rocket Chat εμφανίζει ολόκληρο το ιστορικό συνομιλιών, επιτρέποντας στα μέλη να συμμετέχουν ή να αποχωρούν όποτε θέλουν. Παρέχει επιλογές κλήσεων ήχου και βίντεο εκτός από την κοινή χρήση οθόνης για να τροφοδοτήσει τη συζήτησή σας. Μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία, έργα και ιδέες με ασύγχρονη συνομιλία ή συνομιλία σε πραγματικό χρόνο.

Με την πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα, μπορείτε να προσαρμόσετε, να προσθέσετε ή να επεκτείνετε νέες λειτουργίες όπως και όταν το χρειάζεστε. Παρέχει διαφάνεια διαχειριστή και περιορισμό ονόματος χρήστη για να διευκολύνει έναν ασφαλή χώρο εργασίας. Επιπλέον, διατηρεί την ασφάλεια με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, SSO, κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και παρόχους OAuth.

Ορισμένες από τις άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν απεριόριστη προσθήκη και αφαίρεση χρηστών, κανάλια, μηνύματα, αναζητήσεις, μεταφορτώσεις εγγράφων και επισκέπτες. Με την επιλογή LiveChat που περιλαμβάνεται, η προσθήκη γραφικών στοιχείων συνομιλίας σε μια εφαρμογή για κινητά ή έναν ιστότοπο είναι δυνατή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ομαδικές συνομιλίες.

Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης για μετάφραση μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο και αυτόματη κατά την επικοινωνία. Μέχρι στιγμής, έχει μεταφραστεί σε 50+ γλώσσες. Χρησιμοποιώντας αβίαστα εισαγωγείς δεδομένων, μπορείτε επίσης να εισάγετε δεδομένα από άλλο λογισμικό όπως το Slack.

  Πώς να επιταχύνετε τον παλιό σας Mac και να του δώσετε μια νέα ζωή

Μπορείτε να φιλοξενήσετε το Rocket Chat στο DigitalOcean.

Ψηφιακός Ωκεανός

Ψηφιακός Ωκεανόςτο να ξεκινήσετε με αυτήν την πλατφόρμα είναι εύκολο και δεν απαιτεί να είστε ειδικός.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δημιουργήσετε μια εγγραφή DNS χρησιμοποιώντας το όνομα τομέα σας, για παράδειγμα, chat.myorganization.com. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Rocket. Συνομιλήστε με ένα μόνο κλικ από την DigitalOcean.

Zulip

Εκφράστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο του Zulip. Χρησιμοποιεί επίσης το μοντέλο του threading email, όπου μπορείτε να έχετε ουσιαστικές συνομιλίες. Σας επιτρέπει να επικοινωνείτε καθαρά χρησιμοποιώντας λίστες κουκκίδων, πλάγιους χαρακτήρες, έντονους χαρακτήρες και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να συζητήσετε μαθηματικά με τους συμπαίκτες σας χρησιμοποιώντας το LaTex.

Οι συνομιλίες της ομάδας δεν χρειάζεται να είναι συνεχώς σοβαρές. φωτίστε τη διάθεση της ομάδας σας με αστείες αντιδράσεις emoji.

Χρησιμοποιεί μια δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη μεταφόρτωση αρχείων. Προσφέρει μπλοκ κώδικα Markdown και επισήμανση σύνταξης για να συζητήσετε τους κώδικες με την ομάδα σας.

Αυτή η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων προσφέρει @-αναφορές, ειδοποιήσεις επιτραπέζιου υπολογιστή, ανακοινώσεις, ηχητικές ειδοποιήσεις, λέξεις ειδοποίησης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σημαντικά μηνύματα που λείπουν και προαιρετικά μηνύματα ανακεφαλαιοποίησης κάθε εβδομάδα.

Προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όπως αναζήτηση, ιστορικό συνομιλιών με συμμετοχή σε ροή, μηνύματα με αστέρι, εργαλεία αναλυτικών στοιχείων, συνομιλία ένας προς έναν ή ομαδική συνομιλία και μέλη στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα απεσταλμένα μηνύματά σας, να αποθηκεύσετε πρόχειρα, να μεταφέρετε συνομιλίες ανά θέμα, δεκάδες μεταφράσεις, να προσαρμόσετε εγγραφή και σύνδεση και βιντεοκλήσεις με το Zoom, το Big Blue Button ή το Jitsi Meet.

Οι πάροχοι ελέγχου ταυτότητας είναι οι Google, Apple, GitHub, GitLab, LDAP, SAML και άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε Digital Ocean για να φιλοξενήσει το Zulip για μεγαλύτερη ασφάλεια.

DigitalOcean

Ενεργοποιήστε το Zulip DigitalOcean επιλέγοντας ένα πρόγραμμα με τουλάχιστον 2 GB RAM για να ξεκινήσετε. Αρχικά, πρέπει να δημιουργήσετε την εγγραφή σας DNS μαζί με ένα νέο σταγονίδιο από μια εύχρηστη διεπαφή χρήστη του DigitalOcean. Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του διακομιστή σας.

Το DO προσφέρει εγκατάσταση με 1 κλικ για εφαρμογές Zulip μέσω του πίνακα ελέγχου του ή του DigitalOcean API. Προσφέρει περιοδικά αντίγραφα ασφαλείας, αναβαθμίσεις, ασφάλεια υψηλού επιπέδου και τακτική παρακολούθηση για τη μελλοντική πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων σας.

Μια άλλη επιλογή είναι Καματέρα το οποίο προσφέρει επίσης μια ρύθμιση Zulip με ένα κλικ.

Ας συνομιλήσουμε

Εάν έχετε μια μικρή ομάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτο-φιλοξενούμενη εφαρμογή συνομιλίας, Ας συνομιλήσουμε.

Το Let’s Chat λειτουργεί στο μοντέλο BYOS, που σημαίνει Φέρτε τον δικό σας διακομιστή. Παρέχει μια επίμονη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων, ώστε να μην χάνετε καμία πληροφορία. Προσφέρει πολλαπλές ιδιωτικές αίθουσες συνομιλίας με προστασία κωδικού πρόσβασης για μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ασφάλειας.

Λάβετε ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα ή ειδοποιήσεις για να παρακολουθείτε όλες τις συζητήσεις. Το Let’s Chat περιλαμβάνει αναφορές όπως το @username και το @all για να απευθυνθείτε σε συγκεκριμένα άτομα και να κάνετε ανακοινώσεις. Περιλαμβάνει ενσωματώσεις εικόνων και αναζήτηση Giphy, μεταφορτώσεις αρχείων από τοπικές μονάδες δίσκου, Microsoft Azure ή Amazon S3.

Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε σημαντικές συνομιλίες χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αναζήτησης. Παρέχει τοπικό έλεγχο ταυτότητας, LDAP ή Kerberos, API τύπου REST, Hubot Adapter και βασική υποστήριξη i18n, μαζί με μεταγραφές και συνομιλία πολλών χρηστών.

συμπέρασμα

Πράγματι, υπάρχει λύση σε κάθε πρόβλημα. Τέτοιες στιγμές δοκιμάζουν την υπομονή μας και για να τις αντιμετωπίσετε, πρέπει να βρείτε σχετικές επιλογές. Αλλά μην ανησυχείτε. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις Slack σάς βοηθούν να μείνετε κοντά στην ομάδα σας και να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας με περισσότερες συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών σε αυτόν τον κόσμο γεμάτο δυνατότητες!