Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε αυτοκόλλητα WhatsApp στο κινητό

Το Sticker Maker του WhatsApp ανοίγει το δρόμο του από τον Ιστό στις κινητές συσκευές.

Βασικά Takeaways

  • Το Sticker Maker του WhatsApp σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα από φωτογραφίες απευθείας από την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.
  • Η Meta διαθέτει αυτή τη δυνατότητα πρώτα στους χρήστες iPhone, με συσκευές Android να αναμένεται να ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες.
  • Τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα μπορούν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στις συνομιλίες σας και να τις κάνουν πιο ελκυστικές.

Η Meta παρουσίασε το WhatsApp Sticker Maker στην έκδοση της εφαρμογής για iOS, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν συσκευές Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Sticker Maker για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα από φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας και να κάνετε τις συνομιλίες πιο διασκεδαστικές.

  17 Καλύτερη εφαρμογή για το WhatsApp Hacking

Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αυτοκόλλητα στο WhatsApp για iOS

Ενώ μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το προσαρμοσμένο Sticker Maker στο WhatsApp Web από την εισαγωγή της δυνατότητας το 2021, η Meta άργησε να τη μεταφέρει σε smartphone. Οι χρήστες Android μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο, αλλά αν έχετε iPhone, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο στο WhatsApp:

  • Ανοίξτε μια συνομιλία στο WhatsApp και πατήστε το εικονίδιο αυτοκόλλητου δίπλα στο πεδίο κειμένου.
  • Πατήστε το εικονίδιο συν (+) στην πρώτη σειρά αυτοκόλλητων.
  • Επιλέξτε την επιθυμητή εικόνα από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας για να εμφανίσετε το Sticker Maker του WhatsApp. Το WhatsApp θα δημιουργήσει αυτόματα μια αποκοπή του κύριου θέματος στην εικόνα σας.
  • Θα δείτε μια γραμμή εργαλείων στην επάνω δεξιά γωνία, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε περαιτέρω αλλαγές. Για να προσθέσετε κείμενο στο αυτοκόλλητο σας, πατήστε το εικονίδιο T.
  • Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου χρησιμοποιώντας τον επιλογέα χρώματος στα δεξιά. Ομοίως, μπορείτε να επιλέξετε από οποιαδήποτε από τις γραμματοσειρές που εμφανίζονται πάνω από το πληκτρολόγιο. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το κείμενό σας, πατήστε Τέλος στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το αυτοκόλλητο σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι, επιλέξτε το χρώμα που θέλετε και ξεκινήστε το σκίτσο. Και πάλι, όταν τελειώσετε, μπορείτε να πατήσετε Τέλος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.
  • Μόλις ολοκληρώσετε το αυτοκόλλητο σας, πατήστε το μπλε κουμπί Αποστολή για να το στείλετε στην επαφή σας στο WhatsApp και να το αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων.
  •   Μεταφέρετε το WhatsApp από το Android στο iPhone χρησιμοποιώντας το MobileTrans

    Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο σας αυτοκόλλητο αργότερα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο Αυτοκόλλητο στο πεδίο κειμένου. Θα εμφανιστεί στην πρώτη σειρά. Μπορείτε να το πατήσετε παρατεταμένα και να πατήσετε Επεξεργασία αυτοκόλλητου για να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτό, εάν χρειάζεται.

    Οι χρήστες iOS μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα οπτικής αναζήτησης

    Ενώ το WhatsApp’s Sticker Maker είναι βολικό, οι χρήστες iPhone μπορούν επίσης να επικολλήσουν μια φωτογραφία στο WhatsApp για iOS για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο. Αυτό είναι δυνατό λόγω της δυνατότητας Visual Lookup στο iOS, η οποία σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα στο iPhone σας.

      Διορθώστε ότι η βιντεοκλήση WhatsApp δεν λειτουργεί σε iPhone και Android

    Τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα βοηθούν να κάνουν τις συνομιλίες πιο προσωπικές. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυτοκόλλητο με το εκφραστικό σας πρόσωπο για να γελάσετε καλά με τους φίλους σας, να αναδείξετε τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες με αυτοκόλλητα ή να προσθέσετε μια αξέχαστη στιγμή στη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων σας. Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα για να εκφραστείτε με τρόπο που απλά δεν θα ήταν δυνατό με τα emoji.