Τρόπος επίλυσης προβλημάτων που δεν εμφανίζονται με την υπογραφή του Gmail

Οι υπογραφές Gmail είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Gmail. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να υπογράφουν τα email τους με τα διαπιστευτήριά τους. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις υπογραφές σας και να τις χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν εικόνες για υπογραφές. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις εικόνες της υπογραφής του Gmail να μην εμφανίζονται κατά την αποστολή ενός email. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό το σφάλμα, όπως ακατάλληλες μεταφορτώσεις και εσφαλμένη μορφοποίηση. Εάν η εικόνα της υπογραφής σας στο Gmail δεν εμφανίζεται στα email σας, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε μεθόδους για να διορθώσετε την εικόνα που δεν εμφανίζεται στην υπογραφή του Gmail.

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων που δεν εμφανίζονται με την υπογραφή του Gmail

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τη μη φόρτωση της εικόνας στις υπογραφές του Gmail. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους για αυτό το ζήτημα αναφέρονται παρακάτω.

  • Μια μη υποστηριζόμενη μορφή αρχείου εικόνας μπορεί να προκαλέσει αυτό το ζήτημα.
  • Διάφορα σφάλματα προγράμματος περιήγησης μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτό το ζήτημα.
  • Η λανθασμένη επιλογή υπογραφής μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σφάλμα μη ορατής υπογραφής.

  • Η ακατάλληλη μορφοποίηση και η ρύθμιση απλού κειμένου σχετίζονται επίσης με αυτό το σφάλμα.

  • Η ακατάλληλη μεταφόρτωση μιας υπογραφής εικόνας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυτό το σφάλμα.

  • Μια ακατάλληλη άδεια κοινής χρήσης της Google για μια εικόνα στο Google Drive σας.
  • Μια λανθασμένη διεύθυνση URL εικόνας είναι επίσης ένας πιθανός λόγος για αυτό το σφάλμα.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε διαφορετική μορφή εικόνας

Μία από τις πρώτες μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν είναι ορατή η υπογραφή είναι να αλλάξετε τη μορφή εικόνας. Εάν χρησιμοποιείτε μια εικόνα σε μορφή αρχείου που δεν υποστηρίζεται από υπογραφές Gmail, δεν θα μπορείτε να τη ανεβάσετε και επίσης δεν θα είναι ορατή στα email σας. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, προσπαθήστε να το διορθώσετε αλλάζοντας τη μορφή εικόνας. Μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο Paint για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται η εικόνα της υπογραφής του Gmail.

1. Αναζητήστε το Paint στη γραμμή αναζήτησης των Windows για να το ανοίξετε.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο και ανοίξτε το αρχείο που θέλετε να επεξεργαστείτε.

3. Κάντε ξανά κλικ στο Αρχείο και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Αποθήκευση ως όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στη μορφή εικόνας στην οποία θέλετε να τη μετατρέψετε.

Μέθοδος 2: Δοκιμάστε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης για να προσθέσετε εικόνα

Μια άλλη απλή μέθοδος για να διορθώσετε την εικόνα που δεν εμφανίζεται στο πρόβλημα υπογραφής Gmail είναι να χρησιμοποιήσετε το Gmail και να προσπαθήσετε να ανεβάσετε την υπογραφή σας σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησής σας. Απλώς πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + N μαζί για να κάνετε το ίδιο.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Gmail και να διορθώσετε τις εικόνες της υπογραφής του Gmail που δεν εμφανίζονται προσωρινά.

Μέθοδος 3: Επιλέξτε Σωστή υπογραφή

Εάν έχετε δημιουργήσει περισσότερες από μία υπογραφές στο λογαριασμό σας στο Gmail, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις υπογραφές κάθε φορά που γράφετε ένα email. Μερικές φορές, εάν μια από τις υπογραφές δεν έχει μεταφορτωθεί σωστά, ενδέχεται να μην φορτώνεται μια εικόνα στην υπογραφή του Gmail. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή υπογραφή κατά την αποστολή ενός email από το Gmail.

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Gmail στη συσκευή σας.

2. Κάντε κλικ στο Compose για να γράψετε ένα νέο email.

3. Στο γραμματοκιβώτιο Νέο μήνυμα, εντοπίστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Μολύβι ή Επεξεργασία.

4. Επιλέξτε τη σωστή υπογραφή.

Μέθοδος 4: Κατάργηση μορφοποίησης

Ένας από τους συνήθεις λόγους για τους οποίους δεν εμφανίζονται οι εικόνες της υπογραφής του Gmail είναι προβλήματα μορφοποίησης με τις υπογραφές Gmail. Εάν υπάρχει κάποια μορφοποίηση που δεν υποστηρίζεται από το Gmail, η υπογραφή σας ενδέχεται να μην είναι ορατή στον παραλήπτη του μηνύματος. Μπορείτε να καταργήσετε τη μορφοποίηση ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Gmail στον υπολογιστή σας.

2. Από την επάνω δεξιά γωνία, εντοπίστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κλικ στο Εμφάνιση όλων των ρυθμίσεων όπως φαίνεται.

4. Κάντε κλικ στις Επιλογές υπογραφής και επιλέξτε την υπογραφή σας όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο εικονίδιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Κατάργηση μορφοποίησης.

Μέθοδος 5: Διαγραφή και προσθήκη εικόνας ξανά

Εάν η εικόνα της υπογραφής δεν φορτώνεται σωστά, ενδέχεται να μην μπορείτε να τη δείτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αντιμετωπίσετε τη μη φόρτωση της εικόνας σε αυτά τα ζητήματα. Μία από τις ευκολότερες μεθόδους για να διορθώσετε τις εικόνες της υπογραφής του Gmail που δεν παρουσιάζουν πρόβλημα είναι να διαγράψετε και να προσθέσετε ξανά την εικόνα.

1. Ακολουθήστε τα βήματα 1-3 της προηγούμενης μεθόδου για πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις στο Gmail.

2. Εντοπίστε τις επιλογές υπογραφής και επιλέξτε την προβληματική υπογραφή.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Διαγραφή υπογραφής και, στη συνέχεια, Διαγραφή του κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων που εμφανίζεται τονισμένο.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο Εισαγωγή εικόνας για να προσθέσετε ξανά μια εικόνα.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε τον σωστό σύνδεσμο εικόνας

Εάν χρησιμοποιείτε μια εικόνα υπογραφής με το σύνδεσμο εικόνας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή διεύθυνση URL εικόνας για να αποφύγετε το πρόβλημα μη εμφάνισης. Εάν η διεύθυνση URL της εικόνας έχει αλλάξει από την πηγή, η εικόνα ενδέχεται να μην είναι ορατή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση URL της εικόνας είναι σωστή για να αποφύγετε να μην εμφανίζεται η εικόνα στην υπογραφή του Gmail.

1. Ακολουθήστε τα βήματα 1-3 από τη Μέθοδο 4 για πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις στο Gmail.

2. Εντοπίστε τις επιλογές Υπογραφή.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Εισαγωγή εικόνας και μεταβείτε στη Διεύθυνση Ιστού (URL).

4. Τέλος, επικολλήστε τον σύνδεσμο υπογραφής στο πεδίο Επικόλληση διεύθυνσης URL εικόνας εδώ.

Μέθοδος 7: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία απλού κειμένου

Εάν η προηγούμενη μέθοδος δεν βοηθήσει με αυτό το ζήτημα και το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία απλού κειμένου στην αλληλογραφία σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία απλού κειμένου στο λογαριασμό σας στο Gmail για να αποφύγετε την εμφάνιση της εικόνας σε αυτό το τεύχος.

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Gmail.

2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Compose.

3. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Περισσότερες επιλογές.

4. Εδώ, καταργήστε την επιλογή της λειτουργίας απλού κειμένου.

Μέθοδος 8: Χρήση κατάλληλων αδειών κοινής χρήσης Google (εάν υπάρχουν)

Εάν χρησιμοποιήσατε το Google Drive για να εισαγάγετε την εικόνα υπογραφής, αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκύψει λόγω ανεπαρκών αδειών κοινής χρήσης εικόνων στο Google Drive. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα δικαιώματα κοινής χρήσης Google, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να διορθώσετε τη μη φόρτωση της εικόνας στην υπογραφή του Gmail:

1. Ανοίξτε το Google Drive και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εικόνα της υπογραφής του Gmail.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερες ενέργειες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κοινή χρήση.

3. Στην ενότητα Γενική πρόσβαση, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο εικονίδιο που εμφανίζεται και επισημαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στο Όποιος έχει το σύνδεσμο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Τέλος για να αποθηκεύσετε αυτές τις αλλαγές.

4. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της εικόνας και επικολλήστε την στην επιλογή Επικόλληση διεύθυνσης URL εικόνας εδώ και κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή.

Μέθοδος 9: Φιλοξενήστε την εικόνα στο διαδίκτυο και χρησιμοποιήστε την στην υπογραφή

Για να αποφύγετε τη μη φόρτωση της διεύθυνσης URL και της εικόνας στην υπογραφή του Gmail με την υπογραφή σας στο Gmail, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους φιλοξενίας εικόνων, όπως π.χ. ImgBox, PostImage, ImageShackκαι τέτοια για να φιλοξενήσετε την εικόνα σας και, στη συνέχεια, αντιγράψτε τον σύνδεσμο για μεταφόρτωση ως την υπογραφή σας στο Gmail.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί δεν μπορώ να δω την υπογραφή μου στο email;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό το ζήτημα, όπως εσφαλμένη μορφοποίηση υπογραφής ή εσφαλμένα δικαιώματα κοινής χρήσης της Google.

Ε2. Μπορώ να προσθέσω εικόνες ως την υπογραφή μου στο Gmail;

Απ. Ναι, το Gmail σάς επιτρέπει να ανεβάσετε ή να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση URL εικόνας για να δημιουργήσετε μια υπογραφή Gmail με μια εικόνα.

Ε3. Τι πρέπει να κάνω εάν δεν βλέπω την υπογραφή μου στο Gmail;

Απ. Μπορείτε να επιχειρήσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα εκκαθαρίζοντας τη μορφοποίηση της υπογραφής σας ή χρησιμοποιώντας το Gmail σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Q4. Τι είναι οι υπογραφές του Gmail;

Απ. Η υπογραφή του Gmail είναι ένα σημαντικό εργαλείο, που επιτρέπει στους χρήστες να υπογράφουν τα email τους με εξατομικευμένες υπογραφές.

Q5. Πώς μπορώ να δημιουργήσω την υπογραφή μου στο Gmail;

Απ. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή Gmail μεταβαίνοντας σε όλες τις ρυθμίσεις και μετά στις Υπογραφές.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να διορθώσετε τις εικόνες της υπογραφής του Gmail που δεν εμφανίζουν πρόβλημα. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

***

Ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια αυτού του οδηγού μπορέσατε να μάθετε πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζει το Gmail Signature Images Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  Το Microsoft Office σας εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας;