Το Reedy προσφέρει Έξυπνη Διαδικτυακή και Ταχύτητα Ανάγνωσης εκτός Διαδικτύου [Chrome]

Υπάρχει πολύ ενημερωτικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο διαθέσιμο στο διαδίκτυο και θα ήθελα πολύ να το διαβάσω, όλο, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Αυτό που συνήθως καταλήγω να κάνω είναι να διαβάζω κάθε είδους ενδιαφέροντα πράγματα που δεν χρειάζεται απαραίτητα να διαβάσω αλλά θέλω και μετά να προσπαθώ να προλάβω τα πράγματα που θα έπρεπε να διαβάζω. Το Reedy είναι μια επέκταση του Chrome που μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε την ανάγνωση που πρέπει να γίνει. Είναι ένα απλό εργαλείο προγράμματος περιήγησης που σας βοηθά να διαβάζετε πιο γρήγορα. Εσείς επιλέγετε την ταχύτητα των λέξεων ανά λεπτό και επιλέγετε το κείμενο που θέλετε να διαβάσετε και αυτό θα φροντίσει για τα υπόλοιπα. Έρχεται με μια φωτεινή και σκοτεινή λειτουργία ανάγνωσης και μια πολύ καθαρή διεπαφή.

  Πώς να προσθέσετε συνδέσμους στη λίστα ανάγνωσης στο Chrome [iOS]

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Reedy για να διαβάσετε περιεχόμενο στο διαδίκτυο ή μπορείτε να επικολλήσετε προσαρμοσμένο κείμενο και να ζητήσετε από τον Reedy να σας βοηθήσει να το διαβάσετε. Η επέκταση προσθέτει ένα κουμπί με γυαλιά panda δίπλα στη γραμμή URL. Κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε το μενού της επέκτασης. Εάν θέλετε να επιταχύνετε την ανάγνωση κειμένου από ένα αρχείο, κάντε κλικ στην επιλογή «Επικόλληση προσαρμοσμένου κειμένου» και επικολλήστε το κείμενό σας στην επόμενη οθόνη. Κάντε κλικ στο Launch Reedy για να ξεκινήσετε να το διαβάζετε. Για να διαβάσετε κείμενο από μια ιστοσελίδα, επιλέξτε το, κάντε κλικ στο κουμπί της επέκτασης και επιλέξτε Εκκίνηση του Reedy.

  Πώς να προβάλετε την πηγή HTML στο Google Chrome

Κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής για να ξεκινήσετε την ανάγνωση ή χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια για να προσαρμόσετε την ταχύτητα ανάγνωσης και το θέμα πριν ξεκινήσετε. Μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς για πιο άνετη ανάγνωση και μπορείτε να βάλετε το κείμενο να εμφανίζεται ως επικάλυψη στην ιστοσελίδα από την οποία διαβάζετε.

Λοιπόν, τι κάνει τον Reedy τόσο σπουδαίο; Ρίξτε μια ματιά στις ρυθμίσεις της επέκτασης και θα λάβετε την απάντησή σας. Το Reedy αναπαράγει κείμενο για να μπορείτε να το διαβάσετε λέξη προς λέξη, αλλά προσαρμόζει την ταχύτητα έτσι ώστε να ξεκινάει αργά και μετά να επιταχύνει. Είναι προγραμματισμένο να επιβραδύνει όταν φτάσει σε ένα σημείο στίξης και μπορείτε να το βάλετε να αλλάξει το σημείο εστίασής του στην αρχή μιας λέξης όταν αναπαράγει το κείμενο. Εκτός από τις διαθέσιμες επιλογές για ανάγνωση, ο Reedy μπορεί να διαιρέσει μεγάλες λέξεις σε μικρότερες με παύλες και μπορεί να εισάγει μια παύση/κενό μεταξύ των προτάσεων. Στην καρτέλα “Εμφάνιση” των ρυθμίσεων της επέκτασης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα χρονόμετρο που δείχνει πόσος χρόνος απομένει μέχρι να εξαντληθεί το κείμενο μεταξύ άλλων.

  Τρόπος αναπαραγωγής ήχου Chrome μέσω ξεχωριστών συσκευών

Το Reedy μπορεί να ενεργοποιηθεί με μια συντόμευση. Alt+s, αλλά αν έχετε κρατήσει αυτήν τη συντόμευση για διαφορετική επέκταση, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της επέκτασης και να την αλλάξετε.

Εγκαταστήστε το Reedy από το Chrome Web Store