Το Moodies For iPhone αναλύει τη διάθεση και τα συναισθήματα από τη φωνή σας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο μικρό ρόλο παίζουν οι πραγματικές «λέξεις» όταν επικοινωνούμε φωνητικά με άλλους ανθρώπους. Οι μη λεκτικές ενδείξεις που περικλείονται από τη γλώσσα του σώματος και τον ακριβή τόνο της φωνής σας έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία! Ωστόσο, αυτό είναι αυτό που γνωρίζουμε ως άνθρωποι, καθώς αυτό το χαρακτηριστικό είναι ενσωματωμένο ουσιαστικά σε όλους μας. Τι θα γινόταν αν οι υπολογιστές μπορούσαν να αναλύσουν τη διάθεσή μας με τη φωνή μας;

Αναπτύχθηκε από την Beyond Verbal, μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη λογισμικού για την ανάλυση συναισθημάτων με βάση την ακατέργαστη φωνητική είσοδο, το ‘Moodies’ είναι μια νέα εφαρμογή iOS που ισχυρίζεται ότι ανιχνεύει τη διάθεσή σας μόνο από τον τρόπο που μιλάτε και αυτό σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα! Η Moodies εξαρτάται από την πατενταρισμένη μηχανή ανάλυσης συναισθημάτων της Beyond Verbal που βασίζεται σε σύννεφο για να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά. η ίδια η εφαρμογή λειτουργεί ως ένας αγωγός.

  Πώς να ξεκινήσετε με τη φωτογραφία φιλμ

Για να δοκιμάσω σωστά την εφαρμογή, την άφησα να αναλύσει δύο διαφορετικούς μονολόγους από δύο διαφορετικές ταινίες.

Ο πρώτος είναι όταν ο Τομ Κρουζ καταρρακώνεται και αρχίζει να φωνάζει θυμωμένος σε κατάσταση μέθης αφού συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να κερδίσει τη δικαστική υπόθεση στο «Μερικοί καλοί άνδρες». Ο Moodies διαπίστωσε ότι ο χαρακτήρας του είχε αισθήματα κυριαρχίας και ανωτερότητας, ότι δεν του αρέσουν οι άλλοι και ότι ήταν πολύ επικριτικός.

Για τη δεύτερη περίπτωση, το άφησα να ακούσει τον μονόλογο του Morgan Freeman στο τέλος του «The Shawshank Redemption», στον οποίο συζητά πώς ο κύριος χαρακτήρας δραπετεύει από τη φυλακή Shawshank και παγιδεύει τον διεφθαρμένο φύλακά της. Ο Moodie είπε ότι ο χαρακτήρας του Freeman είναι μοναχικός, αισθάνεται ανήμπορος και μετανιωμένος.

  Πώς να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών στα Windows 10

Το Moodies έρχεται με δύο διαφορετικές λειτουργίες. Η μεμονωμένη επιλογή «Γρήγορη ανάλυση» μπορεί να ενεργοποιηθεί πατώντας το κόκκινο κουμπί «ακρόαση» και, στη συνέχεια, υπάρχει η «Συνεχής ανάλυση» για τη συνεχή αξιολόγηση της διάθεσης ενός ατόμου καθώς συνεχίζει να μιλάει. Το Moodies σάς δείχνει μια αυτονόητη «Πρωταρχική διάθεση», παράλληλα με μια «Δευτερεύουσα διάθεση» για μια λιγότερο εκφρασμένη αλλά ανιχνευμένη διάθεση. Όλες οι καταγεγραμμένες διαθέσεις αποθηκεύονται στο Vault, ώστε να μπορείτε να δείτε το ιστορικό σας με την εφαρμογή. Μπορείτε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα Moodies στο Facebook, το Twitter και μέσω email.

Αν και δεν ήταν 100% ακριβής (ο χαρακτήρας του Cruise ένιωθε κατώτερος στην κατάσταση, όχι ανώτερος), εντόπισε σωστά τη διάθεση του χαρακτήρα του Freeman. Ο ίδιος ο χαρακτήρας του Freeman λέει ότι η φυλακή Shawshank ένιωθε άδεια χωρίς τον κεντρικό χαρακτήρα, δηλαδή ένιωθε μόνος.

  Πώς να κεντράρετε τα εικονίδια στη γραμμή εργασιών στα Windows 10

Για το Beyond Verbal, το Moodies είναι μια απόδειξη της ιδέας για να δείξει στους πιθανούς πελάτες πόσο καλά τα πάνε με την ανάλυση συναισθημάτων. Για τους υπόλοιπους από εμάς, είναι μια διασκεδαστική αλλά όχι εντελώς χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή για παιχνίδι.

Φροντίστε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας για το Moodies αφήνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Εγκαταστήστε το Moodies από το App Store