Το Instruqt συγκεντρώνει €15 εκατομμύρια και το Discord ζητά από όλους τους χρήστες να αλλάξουν όνομα χρήστη

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Το Instruqt ανεβάζει μια σειρά 15 εκατομμυρίων ευρώ από το Blossom Capital

Η εταιρεία Instruqt με έδρα την Ολλανδία προσφέρει μια πλατφόρμα που διευκολύνει τις επιχειρήσεις να κάνουν δοκιμές λογισμικού. Βοηθά στη δημιουργία διαδραστικών εκπαιδευτικών συνεδριών, επιδείξεων προϊόντων και σεμιναρίων γρήγορα και εύκολα.

Σύμφωνα με το ιστολόγιο της εταιρείας, συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια ευρώ σε μια στρογγυλή σειρά A που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από την Blossom Capital.

Η παροχή μιας λειτουργικής επίδειξης προϊόντος επιτρέπει στους πελάτες να δουν την αποτελεσματικότητά του χωρίς να αφιερώσουν πολύ χρόνο και πόρους ή να υπογράψουν μια σύμβαση. Αυτό είναι πιο αποτελεσματικό από μια απλή θεωρητική επίδειξη που μπορεί να μην είναι πρακτική στην πραγματικότητα.

  7 εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα Discord Bot

Αυτή η νέα γενιά γνήσιων και καθηλωτικών εμπειριών βοηθά τις επιχειρήσεις λογισμικού στην εκπαίδευση και την πώληση σε σύγχρονους αγοραστές.

Το Instruqt χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως η Hashicorp, η MongoDB, η Red Hat και η Datadog για τη δημιουργία εσόδων εκατομμυρίων δολαρίων. Από το 2018, το Instruqt έχει φιλοξενήσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια εκπαιδευτικές συνεδρίες και επιδείξεις πωλήσεων, προσελκύοντας πάνω από ένα εκατομμύριο μαθητές.

Συνεδρία

Η πλατφόρμα Session έχει λάβει πολλά βραβεία για να κάνει τις εκδηλώσεις που απευθύνονται στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών σεμιναρίων και των σεμιναρίων, αποτελεσματικές και ευκολότερες. Η πλατφόρμα ενθαρρύνει τη συνεργασία σε όλο τον οργανισμό.

Το Session αναγνωρίστηκε ακόμη και ως προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία “Work from anywhere” από το Product Hunt το 2022.

Η εταιρεία συγκέντρωσε 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση εκκίνησης στον πιο πρόσφατο γύρο χρηματοδότησής της. Το Session χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες όπως AI, εργαλεία δημιουργών και αυτοματοποιημένο σχεδιασμό για να μειώσει το άγχος που σχετίζεται με τη φιλοξενία διαδικτυακών σεμιναρίων και άλλων εκδηλώσεων.

  Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένο Emoji σε έναν διακομιστή Discord

Βελτιώνει τις συναντήσεις με πελάτες παρέχοντας στις ομάδες βασικούς πόρους, όπως δημιουργία πληροφοριών για μια σειρά από παρουσιάσεις, επιδείξεις, συνεδρίες ενσωμάτωσης, ασκήσεις εκπαίδευσης και διαδικτυακά σεμινάρια, όλα κάτω από την ίδια στέγη.

Το Session βοηθά στη δημιουργία συνοχής και συνεργασίας της ομάδας και ενισχύει την αξία του ως μια ολοκληρωμένη λύση για την κάλυψη διαφόρων επιχειρηματικών αναγκών μέσω του κεντρικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Βλασταράκι

Το Sprig παρέχει πληροφορίες προϊόντων μέσω Έρευνες, Επαναλήψεις, Δοκιμές Πρωτοτύπων και Ανάλυση AI, επιτρέποντας στις ομάδες να βελτιστοποιήσουν τα προϊόντα τους. Το Sprig ενσωματώνεται με άλλα εργαλεία για την προώθηση της συνεργασίας.

Το Sprig βοηθά τις ομάδες προϊόντων στην αντιμετώπιση προβλημάτων, στην παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν με τις λειτουργίες και στον εντοπισμό πιθανοτήτων βελτιστοποίησης στα προϊόντα ή τους ιστότοπούς τους.

Η ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης του Sprig μπορεί να βοηθήσει στην ιεράρχηση των νέων χαρακτηριστικών του προϊόντος μετατρέποντας τις απαντήσεις ανοιχτού κειμένου σε θέματα με δυνατότητα δράσης μέσω δεκάδων διεπαφών με άλλα εργαλεία παραγωγικότητας.

  7 καλύτερες επιδιορθώσεις για το σφάλμα Discord 1006 στα Windows 10

Στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης, η Sprig εξασφάλισε 30 εκατομμύρια δολάρια, με επικεφαλής τους Andreessen Horowitz, Accel, First Round Capital, Elad Gil και Figma Ventures. Αυτό ανεβάζει το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε η εταιρεία σε 90 εκατομμύρια δολάρια.

Το Discord ζητά από όλους τους 150 εκατομμύρια χρήστες του να αλλάξουν τα ονόματα χρήστη τους

Όλα τα 150 εκατομμύρια μέλη του Discord καλούνται να τροποποιήσουν τα ονόματα χρήστη τους για να αφαιρέσουν το hashtag και τέσσερις αριθμούς στο τέλος (το διακριτικό).

Για να είναι συνεπής με άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, κάθε νέο όνομα χρήστη θα περιλαμβάνει ένα σύμβολο “@”. Οι χρήστες δεν θα μπορούν να διατηρήσουν τα προηγούμενα ονόματα χρήστη τους.

Σύμφωνα με το blog Discord, η εταιρεία εργάζεται για να διορθώσει το πρόβλημα των δύσκολων ονομάτων χρήστη. Σύμφωνα με τον συνιδρυτή Vishnevshiy, περισσότερο από το 40% των χρηστών πρέπει να θυμούνται ή να γνωρίζουν ποιος είναι ο παράγοντας διάκρισής τους. Σχεδόν τα μισά από τα αιτήματα φιλίας του Discord δεν ταιριάζουν με το επιθυμητό άτομο.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.