Το BDReader διαθέτει ανίχνευση πίνακα για τους λάτρεις των κόμικ [Windows]

Θυμάμαι ακόμα τον απόλυτο ενθουσιασμό των κόμικ στη δεκαετία του ’80, όταν τα παιδιά ξόδευαν συνήθως τα λεφτά τους για το μεσημεριανό γεύμα, αν έπρεπε, για να πάρουν μια γεύση από τον αγαπημένο τους χαρακτήρα της Marvel. Αλλά αυτός ο καιρός έχει περάσει προ πολλού, και τώρα έχουμε πολλούς τρόπους υψηλής τεχνολογίας για να αποθηκεύουμε και να διαβάζουμε χιλιάδες κόμικς στον υπολογιστή μας χωρίς να πληρώσουμε δεκάρα. Το BDReader στοχεύει να κάνει ακριβώς αυτό, επιτρέποντάς σας να διαβάζετε κόμικς που είναι αποθηκευμένα σε μορφές PDF, CBR και CBZ. Η εφαρμογή ανοιχτού κώδικα υποστηρίζει μια νεκρή απλή διεπαφή χρήστη και πλήκτρα πρόσβασης για εύκολη πλοήγηση. Αλλά αυτό που το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει από το πλήθος είναι η λειτουργία Panel, η οποία εντοπίζει αυτόματα τα πάνελ σε μια σελίδα και τα εμφανίζει με τη σωστή σειρά ανάγνωσης.

  Τι είναι το Back Button Focus;

Το κύριο παράθυρο εφαρμογής του BDReader έχει σχέδιο γυμνών οστών. Μπορείτε να ξεκινήσετε να διαβάζετε κόμικς αμέσως κάνοντας κλικ στο Αρχείο > Άνοιγμα > Όνομα αρχείου ή απλώς σύροντας και αποθέτοντας το αρχείο προορισμού στο παράθυρο της εφαρμογής. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να ανοίξει αρχεία PDF, CBR και CBZ. Και μόλις φορτωθεί ένα κόμικ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά αριστερά, δεξιά, πάνω ή κάτω στην οθόνη ή εναλλακτικά τα πλήκτρα βέλους του πληκτρολογίου, για να πλοηγηθείτε στις σελίδες. Αλλά εκτός από αυτό, η εφαρμογή αισθάνεται αρκετά ελλιπής όσον αφορά την πλοήγηση. δεν υπάρχει μεταβλητό ζουμ, για παράδειγμα, ή δεν υπάρχει μετάβαση στην τελευταία σελίδα και επιλογές σελιδοδείκτη.

  Πώς να διαγράψετε επαφές από το iPhone σας

Από τη θετική πλευρά, ο προγραμματιστής έχει ρίξει μια αρκετά ενδιαφέρουσα λειτουργία Panel που κάνει την ανάγνωση κόμικ μια πιο άνετη εμπειρία. Η λειτουργία πίνακα ανιχνεύει βασικά κάθε πίνακα (εικόνα με λεζάντες) σε μια σελίδα και το εμφανίζει ως ξεχωριστή προεπισκόπηση. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση της εικόνας για να περάσετε από κάθε μία (οι πίνακες το κάνουν απλώς για εσάς). Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Split που κάνει κύλιση μιας σελίδας από πάνω προς τα κάτω, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας.

Εκτός από τις τρεις λειτουργίες ανάγνωσης, το BDReader σάς επιτρέπει επίσης να μεταβείτε σε πλήρη οθόνη για ανάγνωση χωρίς περισπασμούς και εναλλάσσει τις μικρογραφίες της πλευρικής γραμμής και τις ρυθμίσεις προεπισκόπησης σελίδας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης του Google Meet

Το BDReader δεν είναι μια εφαρμογή με πολλές δυνατότητες, αλλά οι λειτουργίες Panel και Split είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Η εφαρμογή λειτουργεί σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε Windows 8.1 Pro, έκδοση 64 bit. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Κατεβάστε το BDReader