Αποθηκεύστε φωτογραφίες και βίντεο Instagram στο σύστημά σας [Windows]

Το Instagram είναι μια ευρέως δημοφιλής εφαρμογή για κινητά που είχε τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία εργάζεται βιομηχανικά για να βελτιώσει το σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά και τη διαθεσιμότητά της. Αλλά επειδή είναι ουσιαστικά μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που σας επιτρέπει να ανεβάζετε και να μοιράζεστε φωτογραφίες απευθείας από το τηλέφωνό σας, με τα αριστοκρατικά vintage φίλτρα που κάνουν ακόμα και τις πιο βαρετές φωτογραφίες να φαίνονται ενδιαφέρουσες, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην δούμε ποτέ το αντίστοιχο της επιφάνειας εργασίας. Προηγουμένως, σας προσφέραμε συνεχώς διάφορα εργαλεία τρίτων που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με τις φωτογραφίες σας στο Instagram με τον έναν ή τον άλλον τρόπο απευθείας από τον υπολογιστή σας. Και σήμερα θα μοιραστούμε μια παρόμοια εφαρμογή Windows που ονομάζεται InstagramSaver που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη φωτογραφιών και βίντεο από το Instagram για προβολή εκτός σύνδεσης.

  Πώς να εξαγάγετε τις επαφές Apple iCloud και iPhone στα Windows 10

Το InstagramSaver είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που είναι συμβατή με όλες τις εκδόσεις των Windows. Διαθέτει μια καθαρή διεπαφή και σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζετε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που σας αρέσουν από οποιονδήποτε χρήστη. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και απαιτεί ελάχιστη συμβολή από την πλευρά σας για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Η διεπαφή του φέρει μια σειρά από εικονίδια στο επάνω μέρος, δηλαδή λήψη, διακοπή, αρχεία καταγραφής, ρυθμίσεις, δωρεές και βοήθεια. Η επάνω αριστερή γωνία περιλαμβάνει το πεδίο ονόματος χρήστη όπου πρέπει να καθορίσετε το όνομα χρήστη που θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την εικονική επιφάνεια αφής στα Windows 10

Η συνολική διαδικασία λήψης εικόνων με το InstagramSaver είναι απλή, απλώς εισαγάγετε το όνομα χρήστη στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε «Λήψη» για να ξεκινήσετε.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή ανακτά συνδέσμους δημοσίων φωτογραφιών και βίντεο συγκεκριμένου χρήστη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο, ανάλογα με το πόσες εικόνες και βίντεο έχουν αναρτηθεί συνολικά. Στη συνέχεια, το InstagramSaver ξεκινά τη λήψη των φωτογραφιών και των βίντεο για εσάς και ανοίγει τον κατάλογο εξόδου μόλις ολοκληρωθεί. Μπορείτε, φυσικά, να σταματήσετε αυτή τη διαδικασία όποτε θέλετε. Από προεπιλογή, οι εικόνες αποθηκεύονται σε έναν φάκελο DocumentsInstagramSaver, αλλά μπορείτε εύκολα να επιλέξετε έναν προσαρμοσμένο κατάλογο της επιλογής σας. Το Instagram δεν προσφέρει πολλές επιλογές, αλλά αυτές που υπάρχουν βρίσκονται στο παράθυρο Ρυθμίσεις.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα ροής στο PowerPoint

Το InstagramSaver δεν κατεβάζει βίντεο από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από τις Ρυθμίσεις. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να καθορίσετε πόσα αρχεία μπορούν να ληφθούν παράλληλα. Τέλος, η κονσόλα Ρυθμίσεις σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εμφάνιση μεταξύ Dark και Light, τα οποία φαίνονται πολύ εντυπωσιακά.

Κατεβάστε το InstagramSaver