Το AirTag και οι 8 εναλλακτικές του για να βρείτε εύκολα τα πράγματά σας

Εάν ανήκετε σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τη συνήθεια να χάνουν τα υπάρχοντά τους ή να τα κρατούν κάπου και μετά να τα ξεχνούν, τα AirTag είναι το κατάλληλο προϊόν για τη χρήση σας.

Η δημοτικότητα των AirTags και παρόμοιων ιχνηλατών Bluetooth αυξάνεται καθημερινά. Αυτό το άρθρο στοχεύει να εξηγήσει τη χρήση και τη σημασία αυτών των ιχνηλατών AirTag ή Bluetooth. Θα συζητήσουμε επίσης ορισμένες εναλλακτικές λύσεις AirTag που μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε για παρόμοιους σκοπούς.

Τι είναι το AirTag;

Το AirTag είναι μια συσκευή που σας βοηθά στην παρακολούθηση των αντικειμένων σας. Η Apple πιστώνεται για την εφεύρεση του AirTag. Λειτουργεί ως εύρεση κλειδιών και σας επιτρέπει να βρείτε πράγματα όπως κλειδιά, αποσκευές, οχήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.λπ. Η συσκευή χρησιμοποιεί το «Find My Network» που προέρχεται από την Apple.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirTags με οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των iPod, iPad ή iPhone. Οι χρήστες μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια τη θέση του χαμένου αντικειμένου τους χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπερευρείας ζώνης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισυνάψετε το AirTag στο αντικείμενο σας. Κάθε φορά που χάνετε ένα αντικείμενο, μπορείτε να το αναζητήσετε αβίαστα με τη βοήθεια του AirTag. Η συσκευή λαμβάνει σήματα μέσω Bluetooth. Μπορείτε να συνδέσετε τον ιχνηλάτη με το Apple ID σας και να ανακαλύψετε το χαμένο αντικείμενο χρησιμοποιώντας το “Find My App” στην Apple.

Ο λόγος πίσω από τη δημοτικότητα των AirTags

Τώρα που καταλαβαίνετε τη βασική ιδέα πίσω από ένα AirTag, θα είστε περίεργοι να μάθετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν τα AirTag μαζί τους. Ας επιστρατεύσουμε καθένα από αυτά και ας καταλάβουμε εάν η αγορά ενός AirTag αξίζει τα χρήματα ή όχι.

Μικρό και εύκολο στη ρύθμιση

Δεδομένου ότι η συσκευή είναι μικροσκοπική, μπορείτε να τη μεταφέρετε μαζί σας όπου θέλετε. Επίσης, η ρύθμιση ενός AirTag είναι εύκολη και δεν απαιτεί πολύπλοκες γνώσεις. Επομένως, οποιοσδήποτε μπορεί να εγκαταστήσει και να αρχίσει να χρησιμοποιεί ένα AirTag όταν θέλει.

Συμβατό με το Find My Apps

Τα AirTag είναι συμβατά με το “Find My Apps” στην Apple. Επομένως, η σύνδεση της συσκευής Apple με το AirTag σας δεν είναι δύσκολη υπόθεση και η εύρεση της γίνεται επίσης στοιχειώδης.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Τα AirTag έρχονται με εφεδρική μπαταρία για ένα χρόνο που το καθιστά βολικό. Μετά από συνεχή χρήση, όταν η μπαταρία εξαντλείται μετά από ένα χρόνο περίπου, η αντικατάστασή της δεν είναι επίσης δύσκολη υπόθεση. Τι άλλο περιμένεις να κάνει μια συσκευή! Μια τέλεια εφεδρική μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Λειτουργεί τέλεια

Εάν έχετε χάσει ένα αντικείμενο και ανησυχείτε για το πού βρίσκεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirTag που θα λειτουργήσει καλά χωρίς να προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Θα μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε και να βρείτε το τελευταίο σας αντικείμενο με τη βοήθεια ενός AirTag.

Πλεονεκτήματα του Apple AirTag και άλλων ιχνηλατών Bluetooth

Παρακάτω παραθέτουμε όλα τα πλεονεκτήματα ενός AirTag ή ενός tracker Bluetooth. Αυτά θα σας παρέχουν μια καλύτερη κατανόηση αυτών των ιχνηλατών και θα σας επιτρέψουν να αποφασίσετε αν θα τα αγοράσετε ή όχι.

Ειδοποιεί όταν η συσκευή βγαίνει εκτός διαδρομής

Οι ιχνηλάτες Bluetooth σάς στέλνουν μια δυνατή ειδοποίηση όταν η συσκευή παρακολούθησης αρχίζει να βγαίνει εκτός εμβέλειας. Το ηχητικό σήμα θα σας ειδοποιήσει ότι χάσατε το αντικείμενο σας ή το αφήσατε πολύ πίσω σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε το χαμένο αντικείμενο χρησιμοποιώντας έναν χάρτη στη συσκευή σας.

Αποστολή ειδοποίησης SOS

Ορισμένοι ιχνηλάτες Bluetooth έχουν επίσης τη δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων SOS όταν προκύψει έκτακτη ανάγκη. Ένα σήμα SOS θα σταλεί στους γύρω σας. Η συσκευή θα στείλει επίσης την τοποθεσία σας σε 3 από τις επαφές σας που μπορεί να έχετε καταχωρίσει στη λίστα έκτακτης ανάγκης.

  Σύγκριση μορφών HDR: HDR10, Dolby Vision, HLG και Technicolor

Αδιάβροχο

Οι ιχνηλάτες Bluetooth που διατίθενται στην αγορά είναι κυρίως αδιάβροχοι, καθιστώντας δυνατή τη χρήση τους σε κάθε περίπτωση. Είτε πρόκειται για περίοδο βροχών είτε για πισίνα, ο ιχνηλάτης Bluetooth θα μπορεί να σας στέλνει σήματα και θα μπορείτε να τα εντοπίσετε.

Μικρό σε μέγεθος και εύκολο να εντοπιστεί

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα από τη χρήση ενός ανιχνευτή Bluetooth ή Apple AirTag είναι ότι είναι μικρό και μπορεί να μεταφερθεί άνετα. Δεν είναι μεγάλο ή βαρύ, επομένως η μεταφορά του δεν είναι μια ταραχώδης εργασία.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός ιχνηλάτη Bluetooth

Όταν επενδύουμε τα χρήματά μας για να αγοράσουμε κάτι, ελέγχουμε ορισμένες βασικές λειτουργίες, ώστε η συσκευή να λειτουργεί ομαλά. Αυτή είναι η λίστα με όλες τις λειτουργίες που πρέπει να ελέγξετε πριν οριστικοποιήσετε έναν ιχνηλάτη Bluetooth.

Μπαταρία

Ο ιχνηλάτης Bluetooth που επιλέγετε θα πρέπει να έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ώστε να μην σταματήσει να λειτουργεί ενδιάμεσα και να σας φέρει σε μπελάδες. Οι περισσότεροι ιχνηλάτες Bluetooth διαθέτουν μπαταρίες που διαρκούν ένα ή δύο χρόνια. Οι μπαταρίες μπορούν να αντικατασταθούν ή να επαναφορτιστούν ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας.

Αυτοί που έχουν αντικαταστάσιμη μπαταρία απαιτούν αντικατάσταση κάθε έξι μήνες έως 1 χρόνο, ανάλογα με το μοντέλο και την ποιότητα της μπαταρίας. Μόλις εξαντληθούν, μπορείτε να αγοράσετε μια νέα μπαταρία από οποιοδήποτε κατάστημα γύρω σας.

Εύρος

Η συσκευή παρακολούθησης θα πρέπει να διαθέτει εκτεταμένο εύρος συνδεσιμότητας για να παραμένει συνδεδεμένη με το τηλέφωνό σας ακόμη και σε σημαντική απόσταση. Το καλό εύρος συνδεσιμότητας είναι επίσης σημαντικό, ώστε να μην λαμβάνετε ψευδείς ειδοποιήσεις σχετικά με αποσυνδεδεμένες συσκευές. Η συνδεσιμότητα εξαρτάται επίσης από το περιβάλλον σας. Για παράδειγμα, αντικείμενα όπως δέντρα, αυτοκίνητα και τοίχοι μπορεί να μειώσουν το συνολικό εύρος συνδεσιμότητας.

Ήχος

Ο πρωταρχικός σκοπός πίσω από τη χρήση ενός tracker Bluetooth είναι να λαμβάνετε μια ηχητική ειδοποίηση κάθε φορά που κάτι πάει στραβά. Επομένως, πριν αγοράσετε μια συσκευή, βεβαιωθείτε ότι ο ήχος του tracker είναι αρκετά δυνατός ώστε να ακούγεται.

Ο ήχος κουδουνίσματος πρέπει να είναι δυνατός, έτσι ώστε ακόμα κι αν το άρθρο σας βρίσκεται κάτω από ένα σωρό ρούχα ή στον καναπέ σας, ο ήχος να φτάνει στα αυτιά σας γρήγορα.

Τιμή

Με όλα τα χαρακτηριστικά, το κόστος είναι μια άλλη βασική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε έναν ιχνηλάτη Bluetooth. Η τιμή θα ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει η συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διασταυρώσει τις δυνατότητες με την τιμολόγηση και, στη συνέχεια, οριστικοποιήστε τη συσκευή που θέλετε να αγοράσετε.

Ας δούμε τώρα μερικές από τις καλύτερες συσκευές παρακολούθησης Bluetooth.

AirTag

AirTag είναι μια συσκευή Apple που σας βοηθά να παρακολουθείτε τα αξεσουάρ σας όπως πορτοφόλι, κλειδιά, αποσκευές κ.λπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο ηχείο για να απευθυνθείτε στο Siri και να βρείτε το χαμένο σας αντικείμενο.

Η συσκευή έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα κοντινό AirTag. Ακόμα κι αν το αντικείμενό σας είναι μακριά, μπορείτε να το παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας το «Εύρεση δικτύου» άλλων συσκευών Apple.

Χαρακτηριστικά

  • Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να βρίσκετε τη συσκευή σας εύκολα με την “Εύρεση της εφαρμογής μου”.
  • Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή. Το AirTag συνδέεται εύκολα με το iPhone ή το iPad σας.
  • Βάλτε το χαμένο AirTag σε λειτουργία χαμένης, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε μια ειδοποίηση όποτε έρχεται σε μια «Βρείτε τη ζώνη μου».
  • Η επικοινωνία και η σύνδεση με το «Βρείτε το δίκτυο μου» είναι ανώνυμες και κρυπτογραφημένες, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα παραβιαστεί το απόρρητό σας.
  • Διάρκεια μπαταρίας ενός έτους.

Η αγορά και η οικονομική προσφορά ενός AirTag μπορεί να μην είναι το φλιτζάνι τσάι όλων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρκετοί κατασκευαστές βρήκαν εναλλακτικές λύσεις AirTag, έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει ένα AirTag.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τους ζωντανούς υπότιτλους στο Chromebook σας

Ας δούμε, λοιπόν, μερικές από τις καλύτερες συσκευές παρακολούθησης Bluetooth εκτός από το AirTag.

Tile Mate

Tile Mate είναι μία από τις καλύτερες συσκευές παρακολούθησης Bluetooth που σας βοηθά να παρακολουθείτε τα αξεσουάρ σας. Θα χτυπήσει μια ειδοποίηση πλακιδίων όταν το στοιχείο σας είναι εκτός εύρους. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανακαλύψετε το χαμένο αντικείμενο χρησιμοποιώντας μια έξυπνη οικιακή συσκευή.

Χαρακτηριστικά

  • Κουδουνίστε ένα πλακίδιο όταν το στοιχείο σας αρχίσει να βγαίνει εκτός εύρους.
  • Εάν το αξεσουάρ σας ξεπερνά το εύρος του Bluetooth, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πλακιδίων για να προσδιορίσετε την τελευταία θέση του αντικειμένου σας και να την ανακαλύψετε ανάλογα.
  • Ένα άλλο φανταστικό χαρακτηριστικό του Tile Bluetooth tracker είναι ότι εάν είναι διαθέσιμο δίπλα σας και δεν μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνό σας, απλώς πατήστε δύο φορές το Tile Tracker. Θα κάνει το τηλέφωνό σας να χτυπά, ακόμα και όταν είναι αθόρυβο.
  • Εάν έχετε χάσει το πλακίδιο σας, μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο δίκτυο, ώστε να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν κάποιος προσπαθεί να σαρώσει το πλακίδιο σας.

Cube Tracker

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cube Tracker για να εντοπίσετε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σας. Συνδέστε το με τα κλειδιά, την τσάντα, το τηλέφωνο ή το σακάκι σας και ανακαλύψτε το γρήγορα όποτε χάνεται.

Όταν χάσετε ένα αντικείμενο, πρέπει να κάνετε ping στον κύβο από τη συσκευή σας και θα αρχίσει να κουδουνίζει. Όχι μόνο άλλα πράγματα, μπορείτε επίσης να βρείτε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το Cube Tracker.

Χαρακτηριστικά

  • Το Cube Tracker είναι αδιάβροχο και ως εκ τούτου σας γλιτώνει από τις ανησυχίες ότι δεν μπορείτε να βρείτε το αντικείμενο σας στη βροχή.
  • Όχι μόνο αυτό, ο κύβος μπορεί επίσης να λειτουργεί ως κουμπί κλείστρου για την κάμερα του τηλεφώνου σας και να σας επιτρέπει να κάνετε κλικ στις φωτογραφίες εύκολα.
  • Μόλις εξαντληθεί η μπαταρία, μπορείτε να αντικαθιστάτε την μπαταρία μία φορά το χρόνο. Έρχεται επίσης με μια επιπλέον μπαταρία στη συσκευασία.
  • Ίσως μπορείτε να ελέγξετε την τελευταία γνωστή τοποθεσία του αντικειμένου στον χάρτη Cube Tracker.
  • Ο συναγερμός ηχεί εάν απομακρυνθείτε πολύ από το αντικείμενο.

Chipolo

Chipolo είναι ένας ελκυστικός ιχνηλάτης Bluetooth που λειτουργεί καλά με το «Find My Network» της Apple. Μπορείτε να προσθέσετε το Chipolo στην καρτέλα στοιχείων της “Εύρεση της εφαρμογής μου”. Κάθε φορά που χάνετε ένα αντικείμενο, μπορείτε εύκολα να το παρακολουθείτε χρησιμοποιώντας την “Εύρεση της εφαρμογής μου” στο iPhone, το iPad ή το iPod σας.

Χαρακτηριστικά

  • Μπορείτε να εντοπίσετε τα στοιχεία που λείπουν χρησιμοποιώντας το δίκτυο της Apple.
  • Εάν το αντικείμενό σας χαθεί και η παρακολούθηση του γίνεται δύσκολη, μπορείτε να το καταχωρήσετε σε λειτουργία χαμένου. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα εμφανίζονται σε όλους όσοι βρίσκουν το χαμένο Chipolo και το αντικείμενο σας.
  • Το Chipolo Bluetooth Tracker διαθέτει τρύπα για μπρελόκ. Μπορείτε να στερεώσετε τα μπρελόκ σας απευθείας στην τρύπα χωρίς να φοβάστε να τα χάσετε.
  • Το Chipolo αναπαράγει έναν ήχο τόσο δυνατό όσο 120dB όταν χάσετε το αντικείμενο σας.
  • Το Chipolo είναι αδιάβροχο και ως εκ τούτου είναι χρήσιμο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως και ένα χρόνο. Εάν η μπαταρία εξαντληθεί, η αντικατάστασή της είναι εύκολη υπόθεση.

Samsung Galaxy SmartTag

ο Samsung Galaxy SmartTag κάνει εύκολη την αναζήτηση των αντικειμένων σας και την παρακολούθησή τους. Προσφέρει εύρος 120 γιάρδων, που σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε αντικείμενο χάσατε σε αυτό το εύρος. Ανεξάρτητα από το αν είστε συνδεδεμένοι ή εκτός σύνδεσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά και να στείλετε σωστά σήματα. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε άλλα έξυπνα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο σπίτι χρησιμοποιώντας το Galaxy SmartTag.

Χαρακτηριστικά

  • Μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω από όλα τα πολύτιμα αντικείμενα σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε ποτέ κανένα από αυτά. Μπορείτε να χτυπήσετε το ξυπνητήρι όποτε νιώσετε ότι έχετε χάσει κάτι.
  • Η δυνατότητα εύρεσης AR σάς δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε το αντικείμενο σας και να το εντοπίσετε γρήγορα. Το φως αλλάζει επίσης σε λαμπερό πράσινο όταν φτάσετε κοντά στο χαμένο αντικείμενο.
  • Εάν έχετε χάσει τη συνδεσιμότητα με το αντικείμενό σας, μπορείτε ακόμα να το βρείτε από το εντοπισμένο δίκτυο του Galaxy SmartTag. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε άλλη συσκευή για να αναζητήσετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας.
  • Μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε άλλες έξυπνες συσκευές μέσω του Galaxy SmartTag με ένα κλικ.
  • Το Bluetooth του Galaxy SmartTag λειτουργεί καλά σε εμβέλεια 120 m.
  Πώς να συνδέσετε τα AirPods σε ένα iPhone

Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι το Galaxy SmartTag είναι συμβατό μόνο με συσκευές Samsung.

βότσαλο

Όπως και άλλοι ιχνηλάτες Bluetooth, βότσαλο σας βοηθά επίσης να εντοπίσετε τα χαμένα σας αντικείμενα με τη βοήθεια του ιχνηλάτη του. Βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο στο κινητό σας τηλέφωνο και ότι λειτουργεί σωστά. Έρχεται με ένα μικροσκοπικό ιχνηλάτη GPS και προσφέρει εμβέλεια 500 ποδιών.

Χαρακτηριστικά

  • Η μπαταρία του Pebblebee Finder είναι επαναφορτιζόμενη, επομένως δεν χρειάζεται να την αντικαθιστάτε που και που. Μια μεμονωμένη φόρτιση διαρκεί έως και έξι μήνες.
  • Είναι μια αδιάβροχη συσκευή κατασκευασμένη από πλαστικό.
  • Διαθέτει αυτόματες υπενθυμίσεις που σας υπενθυμίζουν να μην αφήνετε τα βασικά σας αντικείμενα ενώ φεύγετε από το σπίτι.
  • Το σύστημα ειδοποίησης έχει δυνατό ήχο βομβητή και φωτεινό φλας LED. Χρησιμοποιώντας αυτά, μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα το χαμένο σας αντικείμενο.

Κάρτα Innway

ο Κάρτα Innway είναι τόσο λεπτό όσο η πιστωτική σας κάρτα και μπορεί να χωρέσει οπουδήποτε. Σας βοηθά να σώσετε το περιβάλλον καθώς διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Innway για να στείλετε ένα δαχτυλίδι στην κάρτα Innway εάν ​​το αντικείμενο βρίσκεται σε απόσταση 30 μέτρων.

Χαρακτηριστικά

  • Η κάρτα Innway είναι λεπτή και ανθεκτική. Ως εκ τούτου, μπορεί εύκολα να χωρέσει στο πορτοφόλι, την τσέπη, την τσάντα ή τη θήκη του tablet σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Innway για να κάνετε την κάρτα να κουδουνίζει, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα το χαμένο αντικείμενο.
  • Ομοίως, μπορείτε να αναζητήσετε το χαμένο σας τηλέφωνο κάνοντας κλικ στο κουμπί Innway στην κάρτα Innway.
  • Η κάρτα Innway συνοδεύεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία που λειτουργεί για 3 έως 5 μήνες μετά τη φόρτιση για 2 ώρες.
  • Εάν η κάρτα σας αποσυνδέθηκε από τη συσκευή σας και δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο να την βρείτε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Ελέγξτε την τελευταία θέση του αντικειμένου σας, το μέρος μετά το οποίο κόπηκε η σύνδεση. Πλοηγηθείτε σε αυτήν την τοποθεσία με τη βοήθεια του χάρτη και θα μπορέσετε να βρείτε το χαμένο σας αντικείμενο.

Χρώμα καρυδιού

Το Nut Color είναι ένας άλλος ιχνηλάτης Bluetooth που σας βοηθά να παρακολουθείτε και να παραμένετε συνδεδεμένοι με τα πολύτιμα αντικείμενα σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με το τηλεχειριστήριο, τα διαβατήρια, το πορτοφόλι, τις αποσκευές σας κ.λπ., και να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των αντικειμένων σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κατά της απώλειας για να λαμβάνετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που αφήνετε το πράγμα σας πίσω.

Χαρακτηριστικά

  • Μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή Nut σε αθόρυβη λειτουργία μέσα στο σπίτι σας ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Με ένα μόνο άγγιγμα, μπορείτε να βρείτε όλα τα πολύτιμα υπάρχοντά σας.
  • Συνοδεύεται από αντικαταστάσιμη μπαταρία που έχει συνολική διάρκεια ζωής 1 έτος
  • Διαθέτει μοντέλο κατά της απώλειας.
  • Όταν το Nut αποσυνδεθεί από τη συσκευή σας, η συσκευή και το τηλέφωνό σας θα κάνουν ήχους και θα στέλνουν σήματα.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης κοινότητας για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα σας.

Κάρτα τροχιάς

ο Κάρτα τροχιάς είναι τόσο λεπτό όσο η πιστωτική σας κάρτα και χωράει εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο. Μπορείτε να ελέγξετε τη θέση GPS του χαμένου αντικειμένου σας όταν επισημανθεί με την κάρτα Orbit. Η κάρτα Orbit είναι επίσης χρήσιμη για χρήση ως τηλεχειριστήριο selfie. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί τρεις μήνες μετά την επαναφόρτιση.

Χαρακτηριστικά

  • Η Orbit Card είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα και διαθέτει μπαταρία λιθίου.
  • Η μπαταρία της Orbit Card διαρκεί τρεις μήνες μετά την πλήρη επαναφόρτιση.
  • Μπορείτε να βάλετε την κάρτα Orbit μέσα στο πορτοφόλι σας και να τη βρείτε σε μια στιγμή με τη βοήθεια του smartphone σας. Το αντίστροφο ισχύει επίσης.
  • Η κάρτα Orbit στέλνει δυνατά σήματα όταν βρίσκεται εντός εμβέλειας.
  • Η κάρτα Orbit σάς βοηθά να τραβήξετε την τέλεια selfie λειτουργώντας ως κλείστρο.

συμπέρασμα

Τα AirTag και οι ιχνηλάτες Bluetooth είναι εξαιρετικές συσκευές που κάνουν θαύματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συσκευές για να παρακολουθείτε τα πολύτιμα αντικείμενα σας και να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που χάνετε κάτι. Αυτοί οι ιχνηλάτες Bluetooth έχουν μια μακρά λίστα βοηθητικών προγραμμάτων και είναι χρήσιμοι σε περίπτωση που χάσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Παραγγείλτε τα ηλεκτρονικά ή βιαστείτε σε ένα κοντινό κατάστημα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν αυτά τα προϊόντα.