Το καλύτερο εργαλείο για να ενισχύσετε τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η εφαρμογή Tailwind είναι ένα απαραίτητο εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε πρόκειται για Instagram, Pinterest, Facebook ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυξάνονται. Τώρα, σχεδόν όλοι όσοι χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο έχουν λογαριασμό σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Οι influencers, οι bloggers και οι επιχειρήσεις αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσουν τη δημοτικότητα και τις πωλήσεις τους.

Αλλά το να κάνετε τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο, από τη δημιουργία μιας ανάρτησης μέχρι την επεξεργασία και τη μεταφόρτωσή της και στη συνέχεια τη δημιουργία εσόδων από αυτήν, απαιτεί σημαντικό χρόνο, προσπάθεια και μερικές φορές χρήματα.

Εδώ εμφανίζεται το Tailwind ως εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα διαχειριστεί και θα βελτιστοποιήσει τα προφίλ σας και θα βοηθήσει και στο μάρκετινγκ. Θα καταστήσει λιγότερο περίπλοκο τη δημιουργία οργανικής επισκεψιμότητας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μέσω τέλειων σχεδίων και στρατηγικών αναρτήσεων και θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα με λιγότερες επενδύσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τι είναι η εφαρμογή Tailwind, πώς βοηθάει τους influencers και τους bloggers να αναπτύξουν τις επωνυμίες τους και μερικές από τις εναλλακτικές της.

Ορίστε!

Τι είναι το Tailwind;

Ανεμος εκ των όπισθεν είναι ένας έξυπνος διαδικτυακός διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω δημοφιλών τοποθεσιών κοινωνικής δικτύωσης όπως το Pinterest και το Instagram.

Ο πρωταρχικός στόχος της εφαρμογής Tailwind είναι να κάνει το μάρκετινγκ εύκολο για κάθε επιχείρηση. Προσφέρει προηγμένα εργαλεία μάρκετινγκ για να συγκεντρώσετε περισσότερους ακόλουθους, να βελτιστοποιήσετε τις αναρτήσεις και να διαχειριστείτε άλλες πτυχές των προφίλ σας.

Το Tailwind δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε μια μικρή επιχείρηση να κάνει μάρκετινγκ όπως μια μεγάλη επιχείρηση, αλλά χωρίς να χρειάζεται να προσλάβει μια μεγάλη ομάδα μάρκετινγκ. Τώρα, μπορείτε να σχεδιάσετε καμπάνιες μάρκετινγκ, να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο και να δείξετε αυτό το περιεχόμενο στο σωστό κοινό εύκολα χωρίς να επηρεάζετε τις καθημερινές εργασίες.

Η Tailwind ιδρύθηκε από τον Danny και τον Alex, οι οποίοι αρχικά δημιούργησαν λύσεις για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις μάρκετινγκ που αντιμετώπισαν και να βελτιώσουν την επιχειρηματική ανάπτυξη. Κατασκεύασαν εργαλεία προγραμματισμού και ανάλυσης για το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε το 2015 και στόχευε στην κάλυψη των αναγκών μάρκετινγκ άλλων επιχειρήσεων. Στα τέλη του 2019, η Tailwind δημιούργησε ξανά την κύρια ροή για να προωθήσει το μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών με λιγότερο χρόνο και πόρους. Αυτό περιλαμβάνει Tailwind Createμια νέα υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Replier.ai και πολλά άλλα.

Tailwind για το Pinterest:

Το Tailwind σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε καρφίτσες για εβδομάδες και ημέρες σε λιγότερο χρόνο. Έρχεται με λειτουργίες όπως Smartloop, SmartSchedule και Communities. Μπορείτε να προγραμματίσετε έως και 25 καρφίτσες κάθε μέρα. Δημιουργήστε πολλές λίστες πινάκων και καρφιτσώστε τις εύκολα με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες προγραμματισμού χρησιμοποιώντας το Google Chrome και τις επεκτάσεις για κινητά.

Tailwind για το Instagram:

Το Tailwind σάς βοηθά να αυξήσετε εύκολα την επισκεψιμότητά σας στο διαδίκτυο με λειτουργίες όπως το Hashtag Finder, το Content Optimization και το SmartSchedule. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram κάθε μέρα μέσα σε λίγα λεπτά και να αφήσετε το Tailwind να τις δημοσιεύει αυτόματα με βάση τις σωστές λεζάντες, χρόνο και σχεδιασμό.

Χαρακτηριστικά

Ανεμος εκ των όπισθεν σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκατοντάδες ελκυστικές αναρτήσεις ειδικά βελτιστοποιημένες για το Facebook, το Pinterest και το Instagram χωρίς να χρειάζεστε ανώτερες δεξιότητες σχεδιασμού για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

#1. Tailwind Create

Tailwind Create δημιουργεί περιεχόμενο ή αναρτήσεις αυτόματα για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε με σιγουριά και να δημιουργήσετε σχέδια “σχεδόν τελειωμένα”. Μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε πολλές αναρτήσεις υψηλής ποιότητας.

Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε μαγικά καρφίτσες στο Pinterest, μετατρέποντας τις φωτογραφίες σε εξατομικευμένα σχέδια καρφίτσας. Επιπλέον, το Tailwind παρέχει μια προεπισκόπηση σχεδίων καρφίτσας, ώστε να βρείτε το σωστό. Κάθε σχέδιο καρφίτσας που βρίσκετε έχει σχεδιαστεί με επιδεξιότητα για αφοσίωση στο Pinterest.

Ακολουθούν ορισμένες εργασίες που μπορείτε να κάνετε με αυτό το εργαλείο:

  • Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διατάξεων, φωτογραφιών και χρωμάτων για να βρείτε την τέλεια εμφάνιση.
  • Δημιουργήστε εντυπωσιακές ιστορίες και δημοσιεύσεις αυτόματα με τα προσαρμόσιμα και όμορφα πρότυπα του Tailwind.
  • Το Tailwind παίρνει τις εικόνες και τις ρυθμίσεις της επωνυμίας σας για να δημιουργήσει όμορφες ιστορίες και αναρτήσεις στο Instagram.
  • Ανεμος εκ των όπισθεν μπορεί να δημιουργήσει πολλές αναρτήσεις στο Facebook με ένα μόνο κλικ.
  • Επιλέξτε από εκατοντάδες βελτιστοποιημένες αναρτήσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Facebook και δώστε στο κοινό σας αυτό που θέλει να δει.
  • Προσφέρει επίσης ένα εργαλείο email που μπορεί να γράψει ελκυστικές γραμμές θέματος email για την επιχείρησή σας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και οδηγεί σε αποτελέσματα. Μπορείτε να βρείτε και να μετατρέψετε πελάτες εύκολα με συνδυασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τεχνητή νοημοσύνη.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες και να τις στείλετε στο κοινό σας για να δημιουργήσετε μέγιστες προβολές κλικ, μετατροπές και ανοίγματα.
  • Δημιουργήστε έναν βρόχο ανατροφοδότησης που σας υπενθυμίζει τους στόχους μάρκετινγκ.
  • Μπορείτε να στείλετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακολούθησης για να καλλιεργήσετε θερμούς δυνητικούς πελάτες, να καλωσορίσετε νέους πελάτες και να μετατρέψετε τους υπάρχοντες πελάτες σε θαυμαστές, ώστε να μπορούν να μοιραστούν την επωνυμία σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.
  Διαφορά μεταξύ σφάλματος, ελαττώματος, σφάλματος, αποτυχίας και σφάλματος στη δοκιμή λογισμικού

#2. Πρόγραμμα Tailwind

Ο έξυπνος προγραμματιστής κοινωνικών μέσων της Tailwind σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο στη δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το Pinterest, το Facebook και το Instagram. Παραλείψτε τις αναρτήσεις με μη αυτόματο τρόπο και δημοσιεύστε αυτόματα αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ευκολία.

  • Pinterest Scheduler: Με το Pinterest Scheduler της Tailwind, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες πινέζες, να μετρήσετε αποτελέσματα και να αυξήσετε την απήχησή σας. Σας βοηθά να προγραμματίσετε καρφίτσες και να σχεδιάσετε οπτικά τις καλύτερες στιγμές. Η επέκταση προγράμματος περιήγησης του Tailwind σάς βοηθά να δημιουργείτε pins από όλο τον κόσμο και να στέλνετε κάθε pin στους πιο σχετικούς πίνακες με μερικά κλικ.

Επιπλέον, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον τίτλο και την περιγραφή της καρφίτσας για να διασφαλίσετε ότι έχετε τη σωστή επιλογή. Κάντε τις απαραίτητες τροποποιήσεις, προγραμματίστε τις αναρτήσεις στο Pinterest και τελειώσατε.

  • Instagram Scheduler: Σας βοηθά να σχεδιάζετε, να βελτιστοποιείτε, να αναλύετε και να δημιουργείτε τις αναρτήσεις σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας. Το Tailwind δημοσιεύει τα βίντεο και τις αναρτήσεις σας αυτόματα στο Instagram. Μπορείτε να προγραμματίσετε όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων ιστοριών και πολλαπλών αναρτήσεων εικόνων, για να ενισχύσετε την αφοσίωση.

Κάντε τους υπότιτλους σας να φαίνονται καθαροί προγραμματίζοντας hashtags για να δημοσιεύσετε τα σχόλιά σας. Το Instagram Scheduler μεγιστοποιεί την ανάπτυξη με το SmartScheduler, το Hashtag Finder και τις συντομεύσεις που εξοικονομούν χρόνο. Το Tailwind Schedule προσφέρει ένα πλέγμα μεταφοράς και απόθεσης και επιλογή προεπισκόπησης για να προγραμματίσετε μια ανάρτηση.

Με Ανεμος εκ των όπισθεν Ως διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μην ξεμείνετε ποτέ από ιδέες, καθώς προσφέρει πρότυπα υπότιτλων και εξατομικευμένη έμπνευση για αναρτήσεις. Χρησιμοποιώντας πιο έξυπνα αναλυτικά στοιχεία, μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση του προφίλ, τις αναφορές επιθεωρητών αναρτήσεων και τις συνοπτικές αναφορές, καθώς και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα με μια επώνυμη σελίδα προορισμού.

  • Προγραμματιστής Facebook: Κάντε μια ουσιαστική σύνδεση με τους ακόλουθους και τους θαυμαστές χρησιμοποιώντας εικόνες που διασκεδάζουν και εμπνέουν.

Με τους προγραμματιστές, μπορείτε να παραμείνετε συνεπείς χωρίς να έχετε την ταλαιπωρία να θυμάστε πότε να δημοσιεύσετε.

#3.Tailwind Optimize

Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του κοινωνικού σας δικτύου με εύχρηστες πληροφορίες, έξυπνες προτάσεις και απλές αναφορές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να λάβετε καλύτερες αποφάσεις. Μπορείτε να προγραμματίσετε και να προγραμματίσετε αναρτήσεις και καρφίτσες στο Instagram τις ιδανικές ώρες για καλύτερη αφοσίωση.

Ενισχύστε την απήχησή σας χρησιμοποιώντας τα πιο αποτελεσματικά hashtags. Σε κάθε ανάρτηση που δημοσιεύετε, υπάρχει ένας “σύνδεσμος στο βιογραφικό” που διευκολύνει το κοινό να επισκεφτεί τον ιστότοπο και να κάνει αγορές από τις αναρτήσεις σας.

#4. Βελτιωμένο μάρκετινγκ με AI

Ανεμος εκ των όπισθενΤο εκπληκτικό εργαλείο μάρκετινγκ της προσφέρει προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε ένα έτοιμο προς ανάρτηση αντίγραφο μέσα σε δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείτε να κάνετε μάρκετινγκ εύκολα. Αξιοποιήστε τα εργαλεία μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης για να σχεδιάσετε περισσότερο περιεχόμενο, να γράψετε ελκυστικά αντίγραφα και να ελευθερώσετε χρόνο. Θα πάρεις:

  • Εργαλεία SEO
  • Σύμβουλος Chatbot
  • Email marketing
  • Βελτιστοποίηση αντιγραφής
  • Μάρκετινγκ βίντεο
  • Αναρτήσεις ιστολογίου
  • Αντίγραφο διαφήμισης
  • Καταχωρίσεις προϊόντων
  • εικόνες AI
  • Γεννήτρια hashtag
  • Διαφημίσεις ηλεκτρονικού εμπορίου: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AI για να δημιουργήσετε διαφημίσεις και να μεγιστοποιήσετε αυτόματα αυτές τις διαφημίσεις για να βελτιώσετε τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα. Βελτιώστε τις δυνατότητες του καταστήματος για αβίαστη και γρήγορη ανάπτυξη με AI. Μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου με μοναδικές διαφημίσεις που έχουν βελτιστοποιηθεί για να αυξάνουν την επισκεψιμότητα και τις παραγγελίες.
  • Content Co-pilot: Αυτό είναι το εργαλείο μάρκετινγκ όπως ο προσωπικός σας εκπαιδευτής που σας δίνει ένα εύκολο στην παρακολούθηση και εξατομικευμένο σχέδιο μάρκετινγκ, ώστε να γνωρίζετε πάντα τι να δημιουργήσετε, πώς να αναπτυχθείτε, πού να εστιάσετε και τι να αποκτήσετε. Content co-pilot θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ROI με τον διαθέσιμο χρόνο σας.
  7 καλύτερα Open Banking API για τη δημιουργία χρηματοοικονομικού προϊόντος

Τώρα, δεν υπάρχει λόγος να παλεύετε με το μπλοκ του συγγραφέα, το μοντάζ και πολλά άλλα. Ο συγγραφέας φαντασμάτων του Tailwind Το προηγμένο AI είναι συντονισμένο και εκπαιδευμένο ειδικά για το σχεδιασμό αποτελεσματικών αντιγράφων μάρκετινγκ. Παράγει φυσικό ήχο με τέλεια γραμματική και βελτιστοποιεί αυτά τα αντίγραφα για να πετύχετε τους στόχους σας.

#5. Analytics και παρακολούθηση απόδοσης

Ενώ σκέφτεστε το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ξεχνάτε τα στατιστικά στοιχεία και τη στρατηγική που είναι οι βασικοί όροι που χρησιμοποιούνται στο μάρκετινγκ. Είναι δύσκολο να καταλάβετε τι λειτουργεί καλύτερα για το κοινό σας χωρίς σωστό στόχο, σχέδιο και μετρήσεις.

Κάθε ανάρτηση ή καρφίτσα θα γίνει άσκοπη χωρίς να παρακολουθείτε την απόδοση. Για να μετρήσετε τις μετρήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να εστιάσετε σε τέσσερις παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τα οφέλη των κοινωνικών δικτύων. Οι παράγοντες είναι η προσέγγιση χρηστών, το μερίδιο φωνής, οι μετρήσεις μετατροπών και οι μετρήσεις αφοσίωσης.

Το Tailwind σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βασικά αναλυτικά στοιχεία για τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας. Αναλύει κάθε δεδομένα σε εύπεπτες πληροφορίες και σας βοηθά να παρακολουθείτε τα αναλυτικά στοιχεία και την απόδοση.

Τιμολόγηση

Ανεμος εκ των όπισθεν έχει διάφορα σχέδια τιμολόγησης με μια ολόκληρη σειρά από χαρακτηριστικά ανάλογα με το τι χρειάζεστε:

  • Δωρεάν για πάντα: Το Tailwind προσφέρει δωρεάν λειτουργίες εξοικονόμησης χρόνου. Αυτό είναι για έναν λογαριασμό Pinterest, έναν Instagram και έναν λογαριασμό Facebook, 20 αναρτήσεις/μήνα, 20 σχέδια αναρτήσεων/μήνα, 5 κοινότητες Tailwind, βασικά αναλυτικά στοιχεία, απεριόριστες επαφές email, 10 πιστώσεις ghostwriter/μήνα, 20 αποστολές email/μήνα και πολλά άλλα .
  • Υπέρ: Λάβετε όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε την ανάπτυξη της επωνυμίας σας στα 12,99 $/μήνα όταν χρεώνεστε ετησίως. Αυτό περιλαμβάνει έναν λογαριασμό Pinterest, Instagram και Facebook, 100 αναρτήσεις/μήνα, 200 σχέδια αναρτήσεων/μήνα, προσαρμοσμένο σύνδεσμο smart.bio, προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, 200 αποστολές email/μήνα και πολλά άλλα.
  • Για προχωρημένους: Εάν έχετε πολλές μάρκες, μπορείτε να λάβετε αυτό το πακέτο με 19,99 $/μήνα όταν χρεώνεται ετησίως. Αυτό περιλαμβάνει δύο λογαριασμούς Pinterest, Instagram και Facebook, 1000 αναρτήσεις/μήνα, απεριόριστα σχέδια αναρτήσεων, 250 πιστώσεις Ghostwriter/μήνα, 500 αποστολές email/μήνα, απεριόριστες κοινότητες Tailwind και πολλά άλλα.
  • Μέγιστο: Λάβετε απεριόριστη πρόσβαση για τη διαχείριση των πολλαπλών λογαριασμών σας με 39,99 $/μήνα όταν χρεώνεται ετησίως. Αυτό περιλαμβάνει τρεις λογαριασμούς Pinterest, Facebook και Instagram, απεριόριστες αναρτήσεις/μήνα, απεριόριστα σχέδια αναρτήσεων, 500 πιστώσεις Ghostwriter/μήνα, απεριόριστες κοινότητες Tailwind, 5 χρήστες, 1000 αποστολές email/μήνα και πολλά άλλα.

Το Tailwind προσφέρει επίσης περισσότερα σχέδια για την επιχείρησή σας με υψηλότερες αποστολές email και άλλες δυνατότητες. Για αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του.

Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε περισσότερες επιλογές, ελέγξτε μερικές από τις καλύτερες Ανεμος εκ των όπισθεν εναλλακτικές.

Εναλλακτικές

#1. SocialPilot

Αποκτήστε ισχυρές εκδόσεις, οξυδερκή αναλυτικά στοιχεία, απρόσκοπτη συνεργασία και έξυπνο βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για τους στόχους μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το SocialPilot. Διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή που οδηγεί σε συνεχή καινοτομία και προσφέρει αποτελεσματικά σχέδια.

Χαρακτηριστικά:

  • Δημοσίευση: Το SocialPilot σάς βοηθά να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε περιεχόμενο εύκολα σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες δημοσίευσης στην κατηγορία του, όπως υποστήριξη πολλαπλών δικτύων, προσαρμογή, στρατηγική περιεχομένου, προγραμματισμό, αποθήκευση περιεχομένου και δημιουργία αναρτήσεων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.
  • Αναλύσεις και αναφορές: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των αναλυτικών στοιχείων για να λάβετε αποφάσεις σχετικά με τις στρατηγικές μάρκετινγκ. Θα λάβετε αναλυτικά στοιχεία πολλαπλών καναλιών, συνδυασμένες αναφορές αναλυτικών στοιχείων, αναφορές λευκής ετικέτας σε μορφή PDF και μια εύκολη ρύθμιση των αναφορών κοινωνικής δικτύωσης.
  • Αλληλεπίδραση: Διατηρήστε τη συνομιλία σας σε ροή, αλληλεπιδρώντας με το ενεργό κοινό σας χρησιμοποιώντας τα Εισερχόμενα κοινωνικής δικτύωσης του SocialPilot. Προσφέρει μηνύματα εισερχομένων χωρίς ακαταστασία, διαχείριση κριτικών, συνδέσεις κοινότητας και ανθρώπινες συνομιλίες.
  • Συνεργασία: Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες συνεργασίας για να κάνετε τις ροές εργασίας σας πιο ομαλή. Μπορείτε να συντονιστείτε αποτελεσματικά, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις έγκρισης σε πραγματικό χρόνο, να δημιουργείτε δικαιώματα και ρόλους και να διαχειρίζεστε τη ροή εργασιών.
  • White Label: Το SocialPilot βοηθά τις εταιρείες να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία του για να δημιουργήσουν ροές εισοδήματος προσαρμόζοντας το εργαλείο του, βελτιστοποιώντας την ασφάλεια, προσαρμόζοντας διευθύνσεις URL και εξατομικεύοντας τις αναφορές αναλυτικών στοιχείων.
  Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς Google στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Εάν δεν είστε σίγουροι για το SocialPilot, μπορείτε να δοκιμάσετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να κατανοήσετε πώς βελτιώνει την ανάπτυξη της επωνυμίας σας.

#2. Αργότερα

Ζήστε μια μοναδική στάση για όλες τις ανάγκες σας στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το Later και αναπτύξτε την επωνυμία σας προσελκύοντας το κοινό με εκπληκτικές αναρτήσεις και σχέδια.

Χαρακτηριστικά:

  • Προγραμματίστε και δημοσιεύστε: Διατηρήστε το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φρέσκο ​​και οργανωμένο δημιουργώντας, επεξεργάζεστε και προγραμματίζοντας αναρτήσεις για δημοσίευση.
  • Linkin.bio: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TikTok και το Instagram bio για να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, το blog ή τον ιστότοπό σας με έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο.
  • Analytics: Με τα αναλυτικά στοιχεία του Later, μπορείτε να κατανοήσετε ποιο περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα. Μπορείτε να λάβετε τις πληροφορίες και να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις εύκολα.
  • Εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου: Μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενο μοναδικής επωνυμίας με αυτήν τη δυνατότητα. Τα δημιουργικά εργαλεία σάς επιτρέπουν να οργανώνετε και να επεξεργάζεστε τα πολυμέσα σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα το περιεχόμενο που αναζητάτε.

Αργότερα έχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή για 14 ημέρες, ώστε να μπορείτε να μάθετε ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για την επωνυμία σας.

#3. Sprout Social

Το Sprout Social δίνει μια ισχυρή λύση στις ανάγκες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ξεκλειδώνει τη δυνατότητα των κοινωνικών δικτύων να μεταμορφώσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ μαζί με κάθε τομέα του οργανισμού σας.

Η ομάδα σας μπορεί να αποσπάσει επιχειρηματική αξία, να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά και να αυξήσει τα έσοδα. Λάβετε πολύτιμες πληροφορίες γρήγορα και δείτε την αξία πιο γρήγορα για να λάβετε άμεσες αποφάσεις. Μπορείτε να αναβαθμίσετε την επωνυμία σας χωρίς να δημιουργήσετε ξανά τη στοίβα τεχνολογίας. Το Sprout διατηρεί ισχυρές συνεργασίες με διαφορετικές εφαρμογές για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε περισσότερο.

Δώστε στο Sprout Social μια δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες και ανακαλύψτε την πιο συνεκτική και ισχυρή επιχειρηματική λύση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

#4. Sendible

Αυξήστε τους πελάτες σας, προσελκύστε νέο κοινό, επιτύχετε τους στόχους σας με Sendibleκαι αναπτύξτε την επωνυμία σας σε κλίμακα. Προσφέρει παρακολούθηση, προγραμματισμό και αναφορά στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Άμεσος προγραμματισμός: Προγραμματίστε την εργασία του μήνα σας σε λίγα λεπτά και προσαρμόστε τις αναρτήσεις σας με τοποθεσίες, ετικέτες προφίλ και hashtags.
  • Ο ωκεανός ιδεών για αναρτήσεις: Μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές αναρτήσεις γρήγορα με τις αυτοματοποιημένες ροές RSS, τις Ειδοποιήσεις Google και το ημερολόγιο εορτών της Sendible.
  • Προσαρμογή περιεχομένου: Το Sendible σάς επιτρέπει να προσθέτετε γραφικά από Canva, Pexels ή GIPHY και να τα προσαρμόζετε χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.
  • Αναφορές και τάσεις: Μπορείτε να εμφανίσετε τα αποτελέσματά σας χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένες αναφορές και να λάβετε τις λεπτομέρειες των αναρτήσεων με την καλύτερη απόδοση για να γνωρίζετε τη στρατηγική.
  • Αφοσίωση κοινού: Μπορείτε να απαντάτε γρήγορα σε σχόλια, αναφορές και απευθείας μηνύματα κοινού σε ένα κεντρικό φάκελο εισερχομένων.

Με το Sendible, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

#5. Ρυθμιστής

Δημιουργήστε μια οργανική βάση κοινού χρησιμοποιώντας Ρυθμιστήςεργαλεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να σας βοηθήσει με τέσσερις τρόπους:

  • Το buffer σας λέει τι και πότε να δημοσιεύσετε, ώστε το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει. Αυτό σας βοηθά να μοιράζεστε περιεχόμενο που αξίζει τα κλικ με το κοινό σας για να λάβετε περισσότερα κλικ.
  • Μοιράζεται τις αναρτήσεις σας στις σωστές πλατφόρμες με hashtags, έτσι ώστε το εμπορικό σήμα σας να μεγαλώνει.
  • Δημοσιεύει το περιεχόμενό σας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξοικονομώντας τεράστιο χρόνο. Λάβετε αυτοματοποιημένες αναφορές για να προβάλλετε την εργασία σας.
  • Το εργαλείο διευκολύνει τη συνεργασία. Μπορείτε να εργαστείτε ελεύθερα με την έγκριση του Buffer και τις ροές αδειών.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο επιλέγοντας τον αριθμό των καναλιών και τον κύκλο χρέωσης. Το buffer είναι δωρεάν για επιχειρήσεις και ιδιώτες που ξεκινούν με την κοινωνική δικτύωση.

συμπέρασμα

Ανεμος εκ των όπισθεν διευκολύνει τους bloggers, τους επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δημοσιεύουν το απαιτούμενο περιεχόμενο την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κοινό. Παρέχει επίσης στατιστικά στοιχεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να σας βοηθήσει να λάβετε καλύτερες αποφάσεις.

Μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις για να τις δημοσιεύσετε την κατάλληλη στιγμή χωρίς να δημοσιεύετε περιεχόμενο με μη αυτόματο τρόπο σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια και να αυξήσετε την οργανική, γνήσια επισκεψιμότητα από το Instagram και το Pinterest, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε θέσει.

Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε ευκολότερο τον χειρισμό των λογαριασμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δοκιμάστε Ανεμος εκ των όπισθεν!

Στη συνέχεια, τα καλύτερα εργαλεία κοινωνικής ακρόασης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.