Τι είναι το EASM Extension Viewer;

Το λογισμικό eDrawings μοιράζεται μοντέλα σχεδίασης 2D και 3D. Τα αρχεία eDrawings περιέχουν ηλεκτρονική μορφή δεδομένων η οποία είναι εξαιρετικά συμπιεσμένη για να καταστεί δυνατή η μετάδοσή τους μέσω email. Τέτοια αρχεία επέκτασης EASM περιέχουν σχέδια που περιλαμβάνουν πολλά μέρη που δημιουργήθηκαν από την προσθήκη eDrawings Publisher για λογισμικό CAD. Στο σημερινό μας έγγραφο, θα συζητήσουμε το πρόγραμμα προβολής επεκτάσεων EASM και περισσότερα για τα αρχεία EASM. Μαζί με αυτό, θα καλύψουμε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ανοίγματος και μετατροπής αυτών των αρχείων. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε αμέσως με τον ενημερωτικό οδηγό μας για την προβολή αρχείων EASM.

Τι είναι το EASM Extension Viewer;

  • Η επέκταση αρχείου EASM είναι ένα αρχείο συναρμολόγησης eDrawings.
  • Δημιουργήθηκε από το Dassault Systemes eDrawings Publisher, το οποίο είναι ένα πρόσθετο για εξαγωγή σχεδίων από εφαρμογές CAD.
  • Το plug-in μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς σκοπούς, όπως eDrawings, ηλεκτρονική μεταφορά σχεδίων CAD μέσω Διαδικτύου και εκτύπωση.
  • Βοηθά στην εύκολη περιήγηση στα αρχεία με τη βοήθεια του λογισμικού eDrawings Viewer.

Τι είναι τα αρχεία EASM;

  • Τα αρχεία EASM είναι σχέδια σχεδίασης με τη βοήθεια υπολογιστή γνωστά και ως σχέδια CAD.
  • Αυτά τα αρχεία δεν είναι η πλήρης επεξεργασμένη έκδοση του σχεδίου.
  • Αυτά περιέχουν συγκροτήματα 3D που εξάγονται χρησιμοποιώντας το eDrawings Publisher.
  • Η χρήση ενός αρχείου EASM για την εξαγωγή μιας συναρμολόγησης βοηθά τον χρήστη CAD να μοιράζεται ένα αρχείο με οποιονδήποτε έχει πρόσβαση στο eDrawings Viewer.
  • Μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα το eDrawings Viewer δωρεάν από Dassault Systems δικτυακός τόπος.
  • Το αρχείο EASM περιέχει συμπιεσμένα δεδομένα XML που επιτρέπει τη μορφοποίηση ευκολότερη και βοηθά στην αποστολή αρχείων CAD μέσω του Διαδικτύου.
  • Επίσης, ένας άλλος σκοπός της χρήσης του αρχείου EASM είναι η εμφάνιση του σχεδίου στους πελάτες και στους παραλήπτες χωρίς να τους παρέχεται πρόσβαση στο σχέδιο.
  Πώς να διορθώσετε τις πτώσεις Valorant FPS

Πώς να ανοίξετε το αρχείο EASM

Η διαδικασία ανοίγματος ενός αρχείου EASM μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός eDrawings Viewer. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το αρχείο EASM στο SketchUp. Ένα αρχείο EASM μπορεί να ανοίξει χρησιμοποιώντας το SketchUp μόνο εάν χρησιμοποιείται με την προσθήκη eDrawings Publisher. Ένας άλλος τρόπος ανοίγματος αυτών των αρχείων είναι μέσω εφαρμογών για Android και iPhone που είναι επίσης δωρεάν για λήψη.

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα παρακάτω σημεία για να ανοίξετε το αρχείο με το πρόγραμμα προβολής επεκτάσεων EASM:

  • Install File Viewer: Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το λογισμικό με το οποίο προσπαθείτε να ανοίξετε το αρχείο EASM. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογισμικό από τον επίσημο ιστότοπο του και να το κατεβάσετε στη συσκευή που προτιμάτε.

  • Ενημέρωση προφίλ: Μετά τη λήψη, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού λογισμικού, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα που έχετε εγκαταστήσει εκτελείται στην τελευταία του έκδοση. Συνήθως, το εγκατεστημένο πρόγραμμα επεκτείνει την υποστήριξη για πολλές μορφές και θα πρέπει να λειτουργεί καλά.

  • Συνεργάτης: Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση στο λογισμικό, πρέπει να συσχετίσετε το αρχείο με αυτό. Για να το κάνετε, επιλέξτε μορφή EASM και επιλέξτε Άνοιγμα με.

  • Ελέγξτε το αρχείο: Εάν το αρχείο δεν μπορεί να ανοίξει ή δεν είναι προσβάσιμο, ελέγξτε τη μορφή του αρχείου. Μπορείτε επίσης να σαρώσετε το αρχείο με ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς το οποίο θα αφαιρέσει πιθανό κακόβουλο λογισμικό από το αρχείο.

  • Ελέγξτε τη Μορφή: Ένα αρχείο μπορεί επίσης να προκαλέσει σφάλμα λόγω της διαδικασίας αποστολής, αφήνοντάς το κατεστραμμένο ή ημιτελές. Επομένως, θα πρέπει να ζητήσετε από τον αποστολέα να σας στείλει ξανά το αρχείο.

Πώς να ανοίξετε το αρχείο EASM στο SketchUp

Στο Linux, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SketchUp για να ανοίξετε ένα αρχείο EASM. Είναι ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα προβολής αρχείων EASM στο διαδίκτυο. Είναι ένα λογισμικό τρισδιάστατης σχεδίασης που παρέχει συνδρομητικά προϊόντα για το SketchUp Pro Desktop. Το λογισμικό χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τρισδιάστατων αντικειμένων σε περιβάλλον 2D. Προσφέρει εργαλεία που απαιτούνται από τους αρχάριους για να παράγουν επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Στο Google SketchUp, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε μορφές με την επέκταση EASM. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SketchUp μόνο εάν έχετε την προσθήκη eDrawings Publisher.

Πώς να μετατρέψετε αρχεία EASM

Σημείωση: Η μετατροπή ενός αρχείου EASM σε αρχείο εικόνας δεν θα σας παρέχει τρισδιάστατη φόρμα. Δεν θα μπορείτε να μετακινήσετε αντικείμενα και να τα δείτε από διαφορετικές οπτικές γωνίες επίσης. Επομένως, τοποθετήστε το σχέδιο πριν το αποθηκεύσετε.

  • Οι μορφές EASM βοηθούν στην προβολή σχεδίασης CAD, αλλά όχι για εξαγωγή ή επεξεργασία σε άλλη μορφή 3D.
  • Για να μετατρέψετε ένα αρχείο EASM σε άλλες μορφές όπως OBJ ή DWG, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο αρχικό αρχείο.
  • Υπάρχουν και άλλες μορφές αρχείων όπως STEP, SEL, DXF, PLY και PDF.
  • Το eDrawings Professional μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο EASM σε μορφές όπως HTM, TIF, GIF, PNG, JPG και BMP.
  • Επίσης, αυτό το λογισμικό υποστηρίζει μορφοποίηση σε EXE σε ένα μόνο αρχείο. Βοηθά τους χρήστες να ανοίξουν το αρχείο συναρμολόγησης χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν εγκατεστημένα τα eDrawings.

EASM File Viewer Online

eDrawings είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την Dassault Systemes που έχει την καλύτερη συμβατότητα από το λογισμικό εκεί έξω. Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικές εκδόσεις των eDrawings με ξεχωριστό σύνολο εργαλείων και δυνατοτήτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το λογισμικό δωρεάν από τον επίσημο ιστότοπο. Τα χαρακτηριστικά των eDrawings περιλαμβάνουν:

  • Εργαλεία σήμανσης και μέτρησης: Τα eDrawings βοηθούν τους χρήστες να επεξεργάζονται, να προσθέτουν και να δημιουργούν αξιολογήσεις σε δεδομένα 2D ή 3D. Βοηθά επίσης στη μέτρηση της γεωμετρίας και των διαστάσεων απευθείας από τη διεπαφή χρήστη του λογισμικού.

  • Εξαγωγή αρχείων σε διαφορετικές μορφές CAD: Χρησιμοποιώντας e-Drawings, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε αρχεία σε μορφές TIFF, STL, JPEG ή BMP, κάτι που βοηθά στην εύκολη επικοινωνία και συνεργασία.

  • Επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα: Τα eDrawings επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να ανοίγουν το λογισμικό τους σε λειτουργία AR και VR για αλληλεπίδραση με τρισδιάστατα σχέδια.

  • Προσβασιμότητα: Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές Windows, macOS, Android και iOS.

Προβλήματα με αρχεία μορφής EASM

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αναπόφευκτα ζητήματα κατά το άνοιγμα του αρχείου EASM. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε κατάλληλο λογισμικό στη συσκευή σας. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν το πρόβλημα:

  • Κατεστραμμένο αρχείο EASM.
  • Διαγραφή της περιγραφής του αρχείου EASM από το μητρώο των Windows.
  • Ημιτελής ή κατεστραμμένη εγκατάσταση μιας εφαρμογής που υποστηρίζει τη μορφή EASM.
  • Το EASM καταχωρεί λανθασμένους συνδέσμους στις καταχωρίσεις μητρώου.
  • Αρχείο EASM μολυσμένο με ιό ή κακόβουλο λογισμικό.
  • Ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης του συστήματος που ανοίγουν ένα αρχείο EASM.
  • Ανεπαρκείς πόροι υλικού έχουν ως αποτέλεσμα να μην ανοίγει το αρχείο EASM.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποιες μορφές αρχείων EASM μπορούν να ανοίξουν από το eDrawings;

Απ. Τα eDrawings μπορούν να ανοίξουν πολλές μορφές, όπως αρχεία SOLIDWORKS, DXF/DWG, STL, 3DXML, αρχεία CALS και άλλα.

Ε2. Πώς μπορώ να ανοίξω το αρχείο EASM στο Solid Edge;

Απ. Μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο EASM στο Solid Edge χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό, το eDrawings Viewer. Η προσθήκη eDrawings Publisher είναι διαθέσιμη για διαφορετικό λογισμικό CAD, συμπεριλαμβανομένων των SolidWorks, AutoCAD 2004, CATIA V5, Solid Edge και άλλων.

Ε3. Είναι δωρεάν το λογισμικό eDrawings SOLIDWORKS;

Απ. Ναι, το λογισμικό eDrawings SOLIDWORKS είναι δωρεάν.

Ε4. Υπάρχει πρόγραμμα προβολής CAD που είναι δωρεάν;

Απ. Ναι, το Autodesk Viewer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής CAD που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς τύπους αρχείων όπως το DWG.

Q5. Μπορεί το AutoCAD να βοηθήσει στο άνοιγμα των eDrawings;

Απ. Ναι, με το άνοιγμα του AutoCAD, ανοίγει το eDrawings Professional για AutoCAD.

Συνιστάται

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας σχετικά με το τι είναι το πρόγραμμα προβολής επεκτάσεων EASM σας βοήθησε να σας καθοδηγήσει σχετικά με ένα αρχείο EASM, τι είναι, πώς να το ανοίξετε, πώς να το μετατρέψετε και το πρόγραμμα προβολής αρχείων EASM. Προσπαθήσαμε επίσης να επιλύσουμε προβλήματα που συνήθως αντιμετωπίζονται με το άνοιγμα ενός αρχείου EASM. Εάν ο γιατρός μας σας βοήθησε με οποιονδήποτε τρόπο, ενημερώστε μας αφήνοντας τα σχόλιά σας παρακάτω, μπορείτε επίσης να υποβάλετε τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας.