Τι είναι τα RealGroups στο BeReal; Πώς να δημιουργήσετε ομάδες στο BeReal

Βασικά Takeaways

  • Τα RealGroups στο BeReal επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες ομάδες για ανταλλαγή μηνυμάτων και κοινή χρήση περιεχομένου.
  • Να είστε προσεκτικοί όταν στέλνετε προσωπικά ή ακατάλληλα μηνύματα στα RealGroups, καθώς δεν είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο.
  • Οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν μη ασφαλές ή ακατάλληλο περιεχόμενο στις RealGroups πατώντας τις τρεις τελείες και επιλέγοντας Αναφορά.

Εάν είστε συχνός χρήστης του BeReal, πιθανότατα έχετε προσέξει το banner που σας εισάγει στο RealGroups—τη δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ομάδες στην εφαρμογή. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για τα RealGroups και εάν η δυνατότητα είναι ασφαλής και χρήσιμη.

Τι είναι τα RealGroups στο BeReal;

Τα RealGroups είναι παρόμοια με τις ομαδικές συνομιλίες σε DM iMessage ή Instagram, αλλά είναι πιο προσαρμοσμένα στην πλατφόρμα BeReal. Μπορείτε να προσθέσετε φίλους, να ονομάσετε την ομάδα και να στείλετε μηνύματα σε αυτήν την ομάδα.

  Πώς να αλλάξετε τον προσανατολισμό σελίδας σε Landscape στο Word

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας, η BeReal θα σας στείλει επίσης συγκεκριμένες ειδοποιήσεις Time to BeReal μόνο για να τις μοιραστείτε μεταξύ τους—χωριστά από την κύρια ειδοποίηση BeReal της ημέρας για όλους τους χρήστες.

Τα RealGroups προστέθηκαν στην αυξανόμενη λίστα των χρήσιμων λειτουργιών BeReal για να δώσουν στους συχνούς χρήστες περισσότερα πράγματα να κάνουν στην εφαρμογή.

Μόνο τα άτομα στην ομάδα σας μπορούν να δουν το BeReal που δημοσιεύετε όταν λαμβάνετε την ειδοποίηση για αυτήν την ομάδα. Φροντίστε να μην το συγχέετε με την κύρια ροή BeReal.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις Time to BeReal, ώστε η ομάδα να μην λαμβάνει ειδοποιήσεις. Στη συνέχεια, το RealGroup είναι μόνο για ανταλλαγή μηνυμάτων.

Τα RealGroups είναι ο μόνος τρόπος για να στείλετε απευθείας μηνύματα σε άλλους στην εφαρμογή, αφού τα RealChats καταργήθηκαν. Μπορείτε επίσης να σχολιάσετε το δημόσιο BeReals, αλλά στη συνέχεια όλοι οι άλλοι μπορούν να δουν τη συνομιλία σας.

  Πώς να ενσωματώσετε μια φόρμα Google σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Πώς να δημιουργήσετε μια RealGroup στο BeReal

Για να δημιουργήσετε μια ομάδα στο BeReal, πατήστε πρώτα το banner RealGroups ή το εικονίδιο συν στη ροή αρχικής σελίδας σας. Στη συνέχεια, πατήστε Δημιουργία ομάδας και προσαρμόστε το emoji, το όνομα και πόσο συχνά η ομάδα θα λαμβάνει ειδοποιήσεις Time to BeReal. Πατήστε Επόμενο.

Στη συνέχεια, προσκαλέστε τους φίλους σας από τη λίστα. Θα δείτε την ομάδα σας να εμφανίζεται.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις πατώντας το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε κάποιον νέο στην καθιερωμένη ομάδα πατώντας Προσθήκη μελών στην περιοχή Μέλη σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Εάν είστε ο δημιουργός του RealGroup, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι αυτή τη στιγμή μπορείτε να είστε μόνο σε δύο RealGroups.

  7 ChatGPT Εναλλακτικές λύσεις για αυτόματη κωδικοποίηση προγραμμάτων

Είναι τα RealGroups ασφαλή για την αποστολή μηνυμάτων;

Η ιστοσελίδα BeReal σημειώνει ότι τα μηνύματα που αποστέλλονται σε RealGroups δεν είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο. Έτσι, ενώ μόνο οι φίλοι σας στην ομάδα θα πρέπει να μπορούν να δουν τα μηνύματά σας, προσέξτε να μην στείλετε τίποτα προσωπικό ή ακατάλληλο. Η έλλειψη κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο σημαίνει ότι υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος κάποιος άλλος να δει κάτι που δεν θα έπρεπε.

Είναι επίσης χρήσιμο να θυμάστε ότι άλλοι χρήστες μπορούν να κάνουν στιγμιότυπα οθόνης από τις αναρτήσεις σας στο BeReal, ακόμη και σε RealGroups.

Εάν παρατηρήσετε ότι δημοσιεύεται κάτι μη ασφαλές ή ακατάλληλο σε μια RealGroup, μπορείτε επίσης να το αναφέρετε πατώντας τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της συνομιλίας και πατώντας Αναφορά.

Τα RealGroups είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε περισσότερο με την εφαρμογή BeReal, ειδικά αν σας αρέσει η ιδέα μιας πιο αυθεντικής πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά επιθυμείτε να υπάρχουν περισσότερα πράγματα να κάνετε στο BeReal.