Τα 10 καλύτερα ακουστικά για τους λάτρεις της μουσικής

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να δουλεύεις ή να ακούς μουσική στη δική σου «ζώνη». Ωστόσο, από τις φωνές των τηλεοράσεων μέχρι τις κόρνες των αυτοκινήτων και την ατελείωτη φλυαρία, ζούμε σε έναν κόσμο όπου δεν είμαστε φυσιολογικά εξοπλισμένοι για να αποκλείσουμε όλο αυτόν τον θόρυβο. Ωστόσο, με τα ακουστικά over-ear, η λύση είναι σίγουρα στα χέρια σας!

Όντας λάτρης της μουσικής, μπορώ να καταλάβω πόσο απαραίτητο είναι ένα κατάλληλο ζευγάρι ακουστικών και πόσο συντριπτικό μπορεί να είναι να διαλέξεις ένα από δεκάδες επιλογές. Επιπλέον, η επιλογή ενός ζευγαριού ακουστικών γίνεται ακόμα πιο αποθαρρυντική όταν αναζητάτε μια κατάλληλη επιλογή με βάση το μουσικό σας γούστο. Τα ακουστικά που λειτουργούν καλύτερα για τον φίλο σας μπορεί να μην λειτουργούν για εσάς για προφανείς λόγους. Επίσης, μπορεί να έχετε προγραμματίσει περισσότερες από μία χρήσεις για αυτό το ακουστικό.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτόν τον διπλό σκοπό χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή τον προϋπολογισμό σας, ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για το αυτί στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για την καλύτερη εμπειρία ήχου.

Τι είναι τα ακουστικά πάνω από το αυτί;

Τα ακουστικά πάνω από το αυτί είναι από τα πιο δημοφιλή ακουστικά μεταξύ διαφόρων τύπων ακουστικών. Τα ακουστικά πάνω από το αυτί ή περιμετρικά καλύπτουν το αυτί σας εξ ολοκλήρου για την καλύτερη μουσική εμπειρία.

Ο σχεδιασμός των ωτοασπίδων στα ακουστικά πάνω από το αυτί είναι τόσο συμβατός που δημιουργεί σφράγιση γύρω από ολόκληρο το αυτί σας. Ως αποτέλεσμα, ελαχιστοποιεί τη διαρροή ήχου και παρέχει μέγιστη ηχομόνωση. Ως εκ τούτου, αυτό είναι που κάνει τα ακουστικά over-ear μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της μουσικής, τους επίδοξους DJ και όλους όσους τους αρέσει μια εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας.

Αποτελούν πραγματικό πλεονέκτημα για εκείνες τις διαδικτυακές συναντήσεις, καθώς παρέχουν έξοδο ήχου υψηλής ποιότητας με μέγιστη ακύρωση θορύβου. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε πολλαπλές εργασίες κάνοντας έναν αγώνα ποδοσφαίρου να τρέχει με ήχο!

Ποια είναι η πραγματική σχέση με τα ακουστικά Over-ear;

Η πιο προφανής ερώτηση που έρχεται στο μυαλό μας όταν λέμε ακουστικά για το αυτί είναι γιατί είναι τόσο δημοφιλή. Τι τα κάνει τόσο μοναδικά και επιλεγμένα; Να γιατί:

  • Καθηλωτική ποιότητα ήχου: Η ηχητική τους απόδοση είναι πολύ πάνω από το επίπεδο λόγω του μοναδικού σχεδιασμού, των σημαντικών οδηγών και της πληρέστερης ικανότητας ήχου.
  • Αισθητική: Εμφάνιση, στυλ, χρώμα και άνεση σύμφωνα με το γούστο σας. Είτε σας αρέσουν τα κομψά και μινιμαλιστικά είτε προτιμάτε τα τολμηρά ακουστικά που τραβούν την προσοχή, μπορείτε να βρείτε ακουστικά πάνω από το αυτί σε όλες τις σειρές με βάση το στυλ που σας αρέσει.
  Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Indeed

Τώρα μάλλον είστε περίεργοι να δείτε την κορυφαία λίστα ακουστικών για το αυτί που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς. Χωρίς να αφιερώσουμε πολύ χρόνο, ας το βουτήξουμε.

Και μόλις αποκτήσετε τα νέα σας ακουστικά για το αυτί, χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές/εργαλεία για να δοκιμάσετε τα ακουστικά σας.

JBL Live 660 NC

Το JBL Live 600 NC προσφέρει εξαιρετική εμπειρία είτε ψάχνετε για ασύρματα ακουστικά πάνω από το αυτί είτε για ακουστικά με δυνατότητα φωνητικού βοηθού. Ο ειδικός σχεδιασμός αυτών των ακουστικών πάνω από το αυτί προσφέρει την καλύτερη μουσική εμπειρία με ακύρωση θορύβου και στυλ.

Εκτός από προηγμένες λειτουργίες όπως η φωνητική βοήθεια, η συνδεσιμότητα Bluetooth και οι λειτουργίες μικροφώνου, αυτές είναι προσιτές. Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 50 ώρες με γρήγορη φόρτιση.

Το JBL Live 600 NC είναι τέλειο για ταξιδιώτες και λάτρεις της μουσικής, καθώς σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε κλήσεις και βοηθούς φωνής με λίγα κλικ.

Ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose 700

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose 700 σάς επιτρέπουν να δέχεστε κλήσεις και να μιλάτε με την Alexa εμπιστευτικά με ακύρωση θορύβου σε 11 επίπεδα. Αυτό δημιουργεί ένα τέλειο περιβάλλον για να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς δισταγμό.

Αυτά ταιριάζουν σε κάθε είδος μουσικής, από ήσυχη έως δυνατή μουσική. Διαθέτουν ευαισθησία αφής, ασυναγώνιστο σύστημα τεσσάρων μικροφώνων και ελκυστικό σχεδιασμό. Ωστόσο, οι χρωματικές επιλογές περιορίζονται στο ασημί και το μαύρο.

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose 700 έχουν διάρκεια μπαταρίας 20 ωρών, επομένως θα απαιτούσε συχνή φόρτιση εάν χρησιμοποιούνται αμετάβλητα.

Jabra Elite 45h

Το Jabra Elite 45h διαθέτει γρήγορη φόρτιση, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 50 ώρες, βελτιωμένη τεχνολογία κλήσεων 2 μικροφώνων, ακύρωση θορύβου και πολλά άλλα.

Αυτά είναι ιδανικά για τους λάτρεις της μουσικής, καθώς παρέχουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ήχου. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χειροκίνητα τον ήχο μέσω του προσαρμόσιμου ισοσταθμιστή της εφαρμογής Jabra Sound Plus.

Το Jabra Elite 45h διατίθεται σε διάφορα χρώματα, από κλασικό μαύρο έως διαχρονικό navy blue. Αυτά τα συμβατά και κομψά ακουστικά διατίθενται σε διάφορες χρωματικές σειρές. Διαλέξτε ένα που ταιριάζει σε κάθε σας λειτουργία! Όσον αφορά τη μουσική, δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ!

  Γιατί ο λογαριασμός σας στο Acorns χάνει χρήματα;

Beats Studio3

Το Beats Studio 3 δημιουργήθηκε από τον ισχυρό συνδυασμό Beats και Apple. Επομένως, είναι ιδανικά για χρήστες iOS. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε Android μην απελπίζεστε καθώς είναι επίσης συμβατά με Android και ενσωματωμένα με το τσιπ ακουστικών Apple W1.

Η ποιότητα του ήχου είναι εντυπωσιακή και από την ακύρωση θορύβου έως τη συμβατότητα της συσκευής, αυτό είναι ένας σίγουρος νικητής για το εύρος τιμών του.

Το Beats Studio 3 έχει διάρκεια μπαταρίας 22 ωρών όταν είναι ενεργοποιημένες οι λειτουργίες όλης της ημέρας, συμπεριλαμβανομένου του ANC. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να επεκταθεί έως και 40 ώρες εάν το ANC είναι απενεργοποιημένο.

Ρυθμός NC25

Τα Srhythm NC 25 είναι οικονομικά αποδοτικά ακουστικά πάνω από το αυτί που είναι και φιλικά προς το πορτοφόλι. Επιπλέον, μπορούν να συνδεθούν ή σε λειτουργία Bluetooth με λειτουργία ANC για καλύτερη εμπειρία.

Αυτό το ζευγάρι ακουστικών σάς προσφέρει 50 ώρες αναπαραγωγής, που είναι συγκριτικά περισσότερο από άλλα ακουστικά της λίστας. Όσον αφορά την ακύρωση θορύβου, το Srhythm NC25 είναι λιγότερο προηγμένο από παρόμοια ακουστικά στη λίστα. Ωστόσο, απομονώνει το 90% του περιβάλλοντος θορύβου από τα αεροσκάφη στα πλήθη.

Το Srhythm NC25 Regarding για την ποιότητα ήχου προσφέρει καθαρό ήχο με υψηλή δυναμική περιοχή. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τη μουσική σας εμπειρία με πλούσια μπάσα και ευκρινή μεσαία.

Έχετε ήδη παραγγείλει τα ακουστικά πάνω από το αυτί σας και περιμένετε να εξαλείψετε τον περιττό θόρυβο κατά τη διάρκεια των συναντήσεων;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για το πώς να αφαιρέσετε το θόρυβο και την ηχώ κατά τη διάρκεια διαδικτυακών συναντήσεων.

Soundcore Anker Life Q20

Το Soundcore Anker Life Q20 σάς προσφέρει μια καλή λίστα λειτουργιών που δεν κοστίζουν πολύ. Με αυτά, έχετε μια αισθητική εμφάνιση και λειτουργικές δυνατότητες εκκίνησης σε μια τιμή φιλική προς την τσέπη. Είναι λίγο σαν να έχεις το κέικ σου και να το τρως, μαζί με το γλάσο και το κεράσι!

Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες, όπως λήψη κλήσεων, ακύρωση θορύβου, Bluetooth και καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Soundcore Anker Life Q20 προσφέρει ήχο υψηλής ανάλυσης για την καλύτερη εμπειρία μουσικής και gaming.

Αυτό το Soundcore Anker Life Q20 έχει χρόνο αναπαραγωγής έως και 40 ώρες με μία φόρτιση, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί έως και 60 ώρες σε τυπική ασύρματη σύνδεση ενώ το ANC είναι απενεργοποιημένο.

Soundcore Anker Space Q45

Το Soundcore Anker Space Q45 είναι φιλικό προς τα ταξίδια και προσιτό. Παρέχουν μια μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς στην κομψή εμφάνιση.

  8 από τα καλύτερα προγράμματα CMMS για το 2022

Αν και δεν παρέχει ακύρωση θορύβου, εξακολουθεί να δίνει συγκριτικά 98% λιγότερο θόρυβο. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Soundcore Anker Space Q45 που το βοήθησε να είναι σε αυτήν τη λίστα είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Με 50 ώρες χρόνου αναπαραγωγής και 65 ώρες εκτεταμένης μπαταρίας σε κανονική λειτουργία, αυτά τα ακουστικά θα συμπληρώσουν το σφάλμα ταξιδιού σας.

Το Soundcore Anker Space Q45 προσφέρει μια καθηλωτική μουσική εμπειρία με προγράμματα οδήγησης 40 mm που παρέχουν ήχο υψηλής ανάλυσης σε ασύρματη λειτουργία. Αυτά τα ακουστικά είναι τέλεια όταν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και χρειάζεστε ακουστικά με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Skullcandy Hesh

Το Skullcandy Hesh είναι τα κομψά και συμβατά ακουστικά για το αυτί που αναζητά κάθε φανατικός φοιτητής ή λάτρης της μόδας.

Αυτά τα ακουστικά δεν είναι μόνο για μουσική, αλλά είναι κατάλληλα για προπονήσεις, παιχνίδια, ταξίδια και πολλά άλλα. Διαθέτουν προγράμματα οδήγησης 40 χιλιοστών για την πιο βαθιά εμπειρία μουσικής στα μπάσα και τα πόδια. Οι προηγμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν αλλαγή κομματιού, κλήση, χειριστήρια έντασης ήχου και ANC με εύχρηστα κουμπιά αφής.

Το Skullcandy Hesh νανουρίζει λίγο όταν πρόκειται για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που θα διαρκούσε μόνο 22 ώρες σε συνεχές παιχνίδι. Ωστόσο, διαθέτει σύστημα γρήγορης φόρτισης.

Sennheiser Momentum 4

Τα Sennheiser Momentum 4 είναι ασύρματα ακουστικά με διάρκεια μπαταρίας έως και 60 ώρες. Εκπληκτικό σωστά;

Σας δίνουν μέγιστη ανάλυση ήχου χάρη στο σύστημα μορφοτροπέα 42 mm και το aptX adaptive. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιώσετε το ίδιο ενσωματώνοντας λειτουργίες ισοσταθμιστή, προεπιλογών και ήχου για καλύτερη εμπειρία.

Το Sennheiser Momentum 4 προσφέρει μέγιστη ακύρωση θορύβου και κρυστάλλινη εμπειρία κλήσης.

Sony WH-1000XM5

Το Sony WH-1000XM5 διαθέτει δύο ενσωματωμένους επεξεργαστές, οκτώ μικρόφωνα και εντυπωσιακές λειτουργίες ακύρωσης θορύβου.

Επιπλέον, διαθέτει Auto NC Optimizer, το οποίο κάνει αυτόματη ακύρωση θορύβου ανάλογα με την κατάσταση χρήσης και το περιβάλλον σας. Τα άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά αυτών των ακουστικών περιλαμβάνουν τον κομψό σχεδιασμό και την άνεσή τους, τη συνδεσιμότητα πολλών συσκευών μέσω Bluetooth και πολλά άλλα.

Το Sony WH-1000XM5 διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση με διάρκεια μπαταρίας περιορισμένης στις 30 ώρες.

Έχετε μπερδευτεί σχετικά με το ποια ακουστικά πάνω από το αυτί να επιλέξετε;

Η επιλογή του σωστού ζεύγους ακουστικών πάνω από το αυτί μπορεί να γίνει συντριπτική και χρονοβόρα. Με αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα ακουστικά για το αυτί, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας με βάση τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας. Έχετε μια διανοητική λίστα με τα σενάρια για τα οποία θα χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας και προσθέστε μια μικρή προνοητικότητα. Και σε περίπτωση αμφιβολίας, απλώς ελέγξτε ολόκληρη τη λίστα. Θα βρείτε πράγματι ένα διαμάντι εκεί μέσα.

Περισσότερο gamer παρά λάτρης της μουσικής; Μην ανησυχείς, έχουμε σκεφτεί και εσένα!

Στη συνέχεια, ελέγξτε μερικά από τα καλύτερα ακουστικά για παιχνίδια.