Τα καλύτερα VPN για αγορά με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις συναλλαγές και τις επενδύσεις κρυπτονομισμάτων, υπήρξε επίσης αύξηση των επιθέσεων κρυπτογράφησης και phishing. Το Crypto-jacking είναι όταν οι χάκερ εξορύσσουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή κάποιου άλλου. Από το 2020 σημειώθηκε έξαρση των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο που σχετίζονται με κρυπτογράφηση Το 41% ​​του κακόβουλου λογισμικού που εντοπίστηκε δημιουργήθηκε από εξορύκτες κρυπτογράφησης.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, περίπου Το 90% των επιθέσεων απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα σχετίζονταν με εξόρυξη κρυπτογράφησης. Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο που σχετίζονται με κρυπτογράφηση θα αυξηθούν ακόμη και στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί έμποροι κρυπτογράφησης επιλέγουν το VPN για να προστατεύσουν ευαίσθητες λεπτομέρειες και να αποφύγουν πιθανές απώλειες.

Ενώ οι περισσότεροι πάροχοι VPN προσφέρουν πληρωμές με πιστωτική και χρεωστική κάρτα ή πληρωμές μέσω ψηφιακών πορτοφολιών όπως το Paypal, υπάρχει απειλή για το απόρρητό σας εάν χρησιμοποιείτε παραδοσιακά χρηματοοικονομικά συστήματα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η αγορά ενός VPN με bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα μπορεί να κρύψει τις συναλλαγές και να διατηρήσει όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ανώνυμες. Με έμφαση στο απόρρητο και την ασφάλεια, τόσο το VPN όσο και το crypto συνεργάζονται με κοινό συμφέρον να παρέχουν προστασία από τους χάκερ.

Εδώ έχουμε στρογγυλοποιήσει μια λίστα με VPN που δέχονται bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα ως επιλογή πληρωμής για χρήστες που εκτιμούν το απόρρητο και την ασφάλεια σε όλους τους τομείς μιας διαδικτυακής παρουσίας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Crypto για να αγοράσετε VPN;

Κατά την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω παραδοσιακών μεθόδων – πρέπει να αποκαλύψετε ευαίσθητες πληροφορίες όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας και επικοινωνίας, τα οποία σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο αποκάλυψης. Ως εκ τούτου, η χρήση κρυπτογράφησης για την πραγματοποίηση πληρωμών μπορεί να κάνει την ταυτότητά σας εντελώς μη ανιχνεύσιμη.

  Αξίζει πραγματικά ένα VPN; 2024 (Απρίλιος)

Η αγορά ενός VPN με χρήση κρυπτογράφησης προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, καθώς δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε ευαίσθητες λεπτομέρειες όπως τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή τη διεύθυνσή σας. Έτσι, εάν αγοράζετε VPN χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, ακόμη και ο πάροχος VPN δεν μπορεί να εντοπίσει την ταυτότητά σας.

Δεδομένου ότι το crypto και το VPN παρέχουν και τα δύο ανωνυμία στους χρήστες μέσω ενισχυμένου απορρήτου και ασφάλειας – πολλές εταιρείες VPN ανοίγονται στην ιδέα να αποδεχτούν το bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα ως νόμιμες επιλογές πληρωμής.

Τα καλύτερα VPN για αγορά χρησιμοποιώντας Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα

Δεν παρέχουν όλα τα VPN τις ίδιες δυνατότητες, αν και η βασική λειτουργία του πρόσθετου απορρήτου είναι κοινή για όλους – υπάρχουν αρκετές premium λειτουργίες που διαφέρουν από το ένα στο άλλο. Μερικά από τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε κατά την αγορά ενός VPN περιλαμβάνουν: υψηλή ταχύτητα, πρόσβαση σε περιεχόμενο από τοποθεσίες με γεωγραφικούς περιορισμούς, φιλικότητα προς τον χρήστη, υποστήριξη πελατών και τιμή ή συνδρομές. Οι επιλογές μας για κορυφαία VPN για αγορά με bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα είναι

NordVPN- Χωρίς πολιτική αρχείων καταγραφής, καλύτερο απόρρητο

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα: Bitcoin, Ethereum, XRP

Το NordVPN διαθέτει πάνω από 5000 διακομιστές κατανεμημένους σε περισσότερες από 70 χώρες που καθιστούν δυνατή την πρόσβαση σε περιεχόμενο από τοποθεσίες με γεωγραφικούς περιορισμούς. Με βάση τον Παναμά, όπου δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων – Το NordVPN δεν έχει αρχεία καταγραφής δεδομένων που διασφαλίζουν υψηλό επίπεδο απορρήτου και ανωνυμίας.

Όχι μόνο προσφέρει υψηλή ταχύτητα, αλλά παρέχει επίσης τη δυνατότητα kill switch που διακόπτει την κίνηση στο Διαδίκτυο όταν πέσει η σύνδεση. Με κρυπτογράφηση 256-bit, το NordVPN παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων σας από πιθανές επιθέσεις από χάκερ.

  Κωδικός έκπτωσης NordVPN, κωδικός κουπονιού |60-80%| 2024 (Απρίλιος)

Μια συνδρομή επιτρέπει τη σύνδεση έως και έξι συσκευών ταυτόχρονα, καθιστώντας την ιδανική για μια startup ή μια μικρή επιχείρηση. Είναι συμβατό με windows, macOS, firefox, chrome και Linux. Προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που το βρείτε ακατάλληλο ή αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, αν και η ομάδα υποστήριξης στο NordVPN παρέχει καθοδήγηση πελατών όλο το εικοσιτετράωρο σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος – τεχνικού ή μη.

ExpressVPN- Εύρος χαρακτηριστικών για καλύτερη εμπειρία χρήστη

Αποδεκτά κρυπτονομίσματα: Bitcoin, Ethereum, XRP και άλλα

Προσφέροντας 3000 διακομιστές σε 90 χώρες, το ExpressVPN είναι το πιο αξιόπιστο VPN που χρησιμοποιείται τόσο σε κινητά τηλέφωνα όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν- υψηλή ταχύτητα, κρυπτογράφηση για καλύτερη ασφάλεια και προστασία από διαρροές DNS για να διατηρήσετε τη διεύθυνση IP σας ανεξήγητη.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα VPN είναι το γεγονός ότι δέχεται επίσης stablecoins όπως USDC, BUSD και PAX και υποστηρίζει μια σειρά από κρυπτογραφικά πορτοφόλια όπως Bitpay, πορτοφόλι Blockchain, Copay, Metamask κ.λπ. Με χαρακτηριστικά υψηλής ασφάλειας όπως kill switch και split tunneling – Το Express VPN μπορεί να συνδέσει έως και 5 συσκευές ανά άδεια χρήσης και επιτρέπει γρήγορη ροή με πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς σε πολλαπλούς ιστότοπους OTT όπως Netflix, Hulu και Disney plus.

Πρακτικά λαμβάνει προσωπικές πληροφορίες από τον χρήστη εκτός από ορισμένα μη αναγνωρίσιμα δεδομένα που δεν αποκαλύπτουν σε καμία περίπτωση την ταυτότητά τους. Αν και λίγο πιο δαπανηρό από άλλα VPN στην αγορά, το ExpressVPN το αντισταθμίζει, προσφέροντας κορυφαίες δυνατότητες και υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών 24×7.

Surfshark- Προσιτό χωρίς όριο σύνδεσης

Αποδεκτά κρυπτονομίσματα: Bitcoin, Litecoin, XRP και Ethereum

Με περισσότερους από 1700 διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες, το Surfshark όχι μόνο παρέχει υψηλής ποιότητας δυνατότητες ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση 256-bit, αλλά επίσης δεν έχει όριο σύνδεσης – πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε όσες συσκευές θέλετε ταυτόχρονα. Προσθήκη στα χαρακτηριστικά απορρήτου του – Το Surfshark επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν μέσω ενός αναγνωριστικού email και να αγοράσουν χρησιμοποιώντας bitcoin.

  Τα καλύτερα δίκτυα VPN για 2024 (Απρίλιος)

Μια πιο προσιτή επιλογή σε σύγκριση με άλλους παρόχους υπηρεσιών VPN, το Surfshark επιτρέπει την πληρωμή με πολλά κρυπτονομίσματα εκτός από το bitcoin και υποστηρίζει τα κρυπτονομίσματα ως νόμιμο τρόπο πληρωμής. Με λειτουργίες αποκλεισμού διαφημίσεων που περιορίζουν τους ύποπτους ιστότοπους ακόμη και πριν φορτωθούν, το Surfshark προσφέρει ξεχωριστές λειτουργίες ασφαλείας μαζί με υψηλές ταχύτητες ροής για ιστότοπους OTT. Λειτουργεί καλά για ανώνυμα torrenting και είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη.

CyberGhost- Φιλική προς το χρήστη διεπαφή με γρήγορη ταχύτητα ροής

Αποδεκτά κρυπτονομίσματα: Bitcoin

Προσφέροντας πάνω από 7000 διακομιστές σε 90 χώρες, το CyberGhost διαθέτει μια διαδραστική και εύχρηστη διεπαφή που είναι ιδανική επιλογή για όποιον έχει μόλις ξεκινήσει με την κρυπτογράφηση. Προς το παρόν, δέχεται μόνο πληρωμές bitcoin μέσω Bitpay, αλλά προσφέρει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση 256-bit, πολιτική δεδομένων μη καταγραφής και kill switch. Η έξυπνη λειτουργία DNS και η υψηλή ταχύτητα εξασφαλίζουν ομαλή ροή σε πλατφόρμες προβολής όπως το Netflix, το Amazon Prime και το BBC iplayer.

Με οικονομικά προγράμματα συνδρομής και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών – η CyberGhost προσφέρει μια συμφωνία που μπορεί να είναι δύσκολο να απορριφθεί για αρχάριους κρυπτογράφησης. Επιτρέπει τη σύνδεση έως και επτά συσκευών τη φορά και προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας, όπως anti-malware και anti-tracking. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διακομιστές με βάση τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο, όπως η πρόσβαση σε περιεχόμενο από ζώνες με γεωγραφικούς περιορισμούς ή η ανώνυμη περιήγηση. Είναι συμβατό με πολλά λειτουργικά συστήματα που περιλαμβάνουν- Windows, macOS, iOS, Amazon fire tv και πολλά άλλα.

συμπέρασμα

Η αγορά ενός VPN με κρυπτογράφηση διασφαλίζει ότι οι πληρωμές σας είναι ανώνυμες και προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια. Είναι επιτακτική ανάγκη να έχετε μια καλή ιδέα για τα VPN που είναι διαθέσιμα στην αγορά και τις δυνατότητες που προσφέρουν– ώστε να αποφασίσετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.