Κωδικός έκπτωσης NordVPN, κωδικός κουπονιού |60-80%| 2024 (Απρίλιος)

Η NordVPN είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών VPN. Παρέχει υπηρεσίες για ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών Windows και macOS, των φορητών συσκευών Android και iOS και του Linux OS. Μπορείτε να εξοικονομήσετε από 40-80% σε διάφορες συνδρομές για να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας. Με ένα κουπόνι NordVPN, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα.

Παρακάτω θα βρείτε τον κωδικό του κουπονιού, απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο και αγοράστε μια συνδρομή από αυτόν τον σύνδεσμο, δεν χρειάζεται να εισάγετε πουθενά τον κωδικό, θα χρησιμοποιηθεί αμέσως αφού κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ NORDVPN ΜΕ 68% ΕΚΠΤΩΣΗ (Πρόγραμμα 2 ετών)

*Η έκπτωση λειτουργεί μόνο εάν αγοράσετε συνδρομή για 2 χρόνια πρόγραμμα

Λήψη του VPN σας

Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να λάβετε ένα email ή να κατευθυνθείτε σε μια σελίδα λήψης όπου μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού ή της εφαρμογής και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Δεν χρεώνονται επιπλέον χρεώσεις για τη λήψη του VPN σας.

Συμβουλή εξοικονόμησης εσωτερικών πληροφοριών

Ο καλύτερος τρόπος εξοικονόμησης είναι να επιλέξετε τον μεγαλύτερο διαθέσιμο κύκλο χρέωσης. Ένας μεγαλύτερος κύκλος χρέωσης μειώνει το κόστος ανά μήνα. Θα διαπιστώσετε ότι το διετές πρόγραμμα είναι ένα κλάσμα της τιμής ενός προγράμματος ενός μήνα. Το NordVPN εμφανίζει όλες τις τιμές, ώστε να μπορείτε να τις συγκρίνετε εύκολα. Το NordVPN θα προσφέρει ορισμένες επιπλέον υπηρεσίες, όπως κρυπτογραφημένους φακέλους. Αυτές οι υπηρεσίες θα έχουν μια πρόσθετη χρέωση, αλλά η χρέωση είναι συχνά χαμηλότερη από ό,τι θα ήταν εάν αγοράζατε την υπηρεσία μόνοι σας. Σκεφτείτε εάν χρειάζεστε ή όχι αυτές τις υπηρεσίες.

  Είναι το NordVPN απεριόριστα δεδομένα;

Εκπτώσεις πρώτης παραγγελίας

Εάν είστε νέος πελάτης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τα κουπόνια NordVPN για τις πρώτες παραγγελίες. Οι προηγούμενες προσφορές περιλάμβαναν εξοικονόμηση έως και 41% όταν εγγραφείτε για ένα έτος, έκπτωση 80% όταν εγγραφείτε για δύο χρόνια.

Φοιτητικές εκπτώσεις

Εκτός από τους εκπτωτικούς κωδικούς NordVPN, μπορείτε επίσης να λάβετε πρόσθετες εκπτώσεις για να είστε φοιτητής. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια φοιτητική έκπτωση NordVPN που σας παρέχει επιπλέον έκπτωση 15%.

Το NordVPN παραπέμψει έκπτωση φίλου

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα αναφοράς φίλου του NordVPN για να λάβετε έναν μοναδικό κωδικό παραπομπής. Εάν κάποιος εγγραφεί στο NordVPN και χρησιμοποιήσει τον κωδικό σας, θα λάβετε έναν μήνα από το πρόγραμμα NordVPN δωρεάν. Επίσης, το NordVPN προσφέρει 100% προμήθειες για τυχόν νέες εγγραφές που αγοράζουν πακέτο ενός μήνα.

Έκπτωση Black Friday

Τα προηγούμενα χρόνια, η έκπτωση NordVPN Black Friday ήταν γνωστή για την προσφορά χαμηλών τιμών σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά της. Περιστασιακά, δεσμεύουν επιπλέον προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσετε ένα πρόγραμμα NordVPN, μπορείτε επίσης να κερδίσετε ακόμη μεγαλύτερες οικονομίες με τους κωδικούς προσφοράς NordVPN.

  Τα καλύτερα VPN για αγορά με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα

Εκπτώσεις για επίσημες αργίες

Εκτός από τις εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής του NordVPN, ορισμένες από τις άλλες εκπτώσεις τους περιλαμβάνουν την Ημέρα της Εργασίας, την Ημέρα Μνήμης και τις εκπτώσεις Επιστροφή στο Σχολείο. Οι κωδικοί κουπονιών NordVPN θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε περισσότερα από τα διάφορα προγράμματα.

Εποχιακές εκπτώσεις

Μπορείτε να βρείτε μια εποχική συμφωνία NordVPN όλο το χρόνο. Μία από τις πιο δημοφιλείς πωλήσεις τους στο παρελθόν ήταν οι εκπτώσεις τους στο τέλος του καλοκαιριού.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα που πωλούνται

Το NordVPN προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους συνδρομών VPN. Μπορείτε να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα 2 ετών, 1 έτους ή μήνα σε μήνα. Υπάρχουν σχεδόν πάντα προσφορές που προσφέρουν σχέδια για χαμηλότερο μηνιαίο κόστος. Αφού αγοράσετε το πρόγραμμά σας, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής NordVPN για να χρησιμοποιήσετε το VPN σας σε κινητές συσκευές ή tablet.

Τα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς υπολογιστές και συσκευές. Από τον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας έως τη συσκευή της τηλεόρασης ή το smartphone σας, τα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οτιδήποτε έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από το σύστημα που χρησιμοποιείτε, θα αγοράσετε την ίδια υπηρεσία VPN. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή θα είναι η ίδια ανεξάρτητα από τη συσκευή ή τον υπολογιστή που θέλετε να προστατέψετε.

  Αξίζει πραγματικά ένα VPN; 2024 (Απρίλιος)

Λειτουργικά συστήματα και τιμές NordVPN

Από τον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας έως τη συσκευή της τηλεόρασης ή το smartphone σας, τα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οτιδήποτε έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από το σύστημα που χρησιμοποιείτε, θα αγοράσετε την ίδια υπηρεσία VPN. Τα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς υπολογιστές και συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή θα είναι η ίδια ανεξάρτητα από τη συσκευή ή τον υπολογιστή που θέλετε να προστατέψετε.

Κριτικές

Εάν αποφασίζετε μεταξύ των υπηρεσιών VPN και θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα της επιλογής NordVPN, μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές στον ιστότοπό τους. Εκεί μπορείτε να βρείτε κριτικές και περισσότερες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές σχετικά με το εάν το NordVPN είναι κατάλληλο για εσάς.

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής

Το NordVPN δέχεται πολλούς τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε σημαντική πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, συμπεριλαμβανομένων των Visa, MasterCard, Discover και American Express. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με AmazonPay, Google Pay, μεταφορά ACH ή ApplePay. Δέχονται επίσης μια σειρά από κρυπτονομίσματα.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Το NordVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στις αρχικές πληρωμές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την πληρωμή σας όχι περισσότερο από 30 ημέρες πριν από την υποβολή του αιτήματος επιστροφής χρημάτων. Η απλή ακύρωση της συνδρομής σας στο NordVPN δεν θα σας επιστρέψει αυτόματα την πληρωμή σας, επομένως για να υποβάλετε το αίτημα επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών του NordVPN.

Επικοινωνήστε με το NordVPN

Για να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της NordVPN στον ιστότοπό της. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους για διαφορετικά τμήματα στη σελίδα επικοινωνίας τους. Επιπλέον, μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι μαζί τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: